Jump to content

Locked [RP event] - Los Santos got talent .

Recommended Posts

Ime i Prezime: Milan Pesut
Slika Stats-a:

sa-mp-401.png
Naziv RP Event-a: Los Santos got talent
Ucesnici: Svi su pozvani. Evo neki lideri: @Peja_Jazovski @Lukas_Davorija @Wizz_Walker @Sinisa_Jacovic. @Aco_Gavrilovic @Patrik @Nikic_Sa @Malone. @Ivan_Hrushev@Coda@Ivan_Potok@Travis_Bickle@Frosty_Shakur@Sino_Sakac@Jizzy_Vasquez
Datum odrzavanja Event-a:
26. 7. 2018.
Tacno vreme odrzavanje Event-a: 21h
Mesto odrzavanja Event-a:

sa-mp-415.png

sa-mp-404.png
Objasnjenje: Posto je prosli event prosao dosta tiho.. napravicemo nesto slicno, samo sa manje ogranicenja i bolje cemo reklamirati. Znaci, ovde mozete da izvedete bilo kakvu tacku(rep, fristajl, skec... nebitno) znaci sta god vam padne na pamet i tako se takmicite. Za one koji se ipak stide :D, oni mogu doci i samo sedeti, izblejati, popricati sa ostalima itd.. Takodje mozete uzeti vipskin i rpati nekog potpuno drugog karaktera koji nema veze sa vasim uobicajenim, cela poenta je da se zabavimo :)

Nagrade:

OOC:

1. 2m

2. 1,5m

3. 1m

IC :

2000$

1500$

1000$

Slike pozvanih ucesnika IC Putem: sa-mp-427.png

Zahvaljujem se @Petar_Maxim koji ce sa mnom voditi event i @Veljko_Bosancic. zato sto nam je *ponovo IC putem iznajmio disko :)

LINK ZA PRIJAVE:

Edited by Milan_Pesut.
44 minutes ago, Coda said:

dolazim ja, i clanovi, imam super ideju ako budem mogao da ucestvujem u tom pevanju ili sta vec :D 

Ma mozes kakav god hoces nastup

Event zavrsen. Mnogo bolje prosao nego prethodni, iako se ponovo velika vecina nije odazvala... Bilo je ipak oko 30-35 ljudi u startu, oko 5-6 nastupa itd... Zahvaljujem se liderima @Patrik @Sino_Sakac@Lukas_Davorija@Ivano_Davorija (Vas dvojica niste lideri, al bicete verujte mi :D)

Iako nije bilo nijednog rpe clana, snasli smo se, bilo je malo trolla, ali dobro sta da se radi.

Evo nekih slika:

sa-mp-482.pngsa-mp-469.pngsa-mp-501.pngsa-mp-514.png

@Ben_Simmons

Edited by Milan_Pesut.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...