Jump to content

Locked 8 godina imena "Skill Arena"

Recommended Posts

Šta reć nego hvala tebi jer ti si taj slobodno kazem gospodin koji si mnogoj deci dao puno sreće u ovih 8 godina. 

Eto ja sam tek 2 godine tu nadam se da ću biti do beskonačnog kraja da samim tim tebe ispostujem na to sto si ti pre svega meni a i nama kao zajednici pruzio. Iskreno ovo će smješno zvučati ali nema igrača koji nije jednu suzu i jedan djelić pozitivne muke i atmosfere uložio u zajednicu. Nadam se da će trajati zajednica sto duže moze i nećemo ti okrenuti ledja ko sto i ti nama nisi okrenuo to opet pokazuje kako si velik čovjek. 

Za ovakvu bibliju sto si ispisao treba imati puno ljubavi,prema zajednici i šire

Eto možda sam danas malo emotivniji nisu navikli moji drugovi na to da sam emotivan.

@Deity malo je reci Hvala tebi!

Edited by Ivan Atlas

@Deity kad je globalno skidanje sa BL ST/GM posto su skinuti neki sa BL lidera koji je bio razlog davanje ostavke pre isteka ugovora pa skinite bar onda te za rodjendan :D

Edited by Danilo_Radojcin
  • ,,Gde god da igras tu su tvoji grobari"
  • Odrastao sam uz ovaj srw...#SAONELOVE

1 hour ago, Deity said:

Za unikatne poslove ne trebaju jos vozila? 

Nego nesto unikatno sa poslovima

npr.

Umesto perac prozora ili kako vec se zove.. napraviti Posao koji prevozi oruzije do GS-a ali da je realisticnije kao kod Miretovog servera necu da kazem kako se zove jer ce Nenad da se ljuti :)

• make money not friends
  • Skill Arena 4 life

Edited by Povlo.

Svaka cast Nenade ovo je veliki uspjeh idemo to 5.0 update da vidimo sta nas tu ceka.

Prije 8 godina ja nisam znao sta je SAMP a volio bih da sam igrao od pocetka.❤❤

• [SA] Admin Level 4
  • Obaramo granice i idemo jos jace!!!

SKILL ARENA U ❤💕💗💞 SVIH NAS!!!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...