Jump to content

Locked "Skill Arena Majice" Project- PREORDER SOON

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Pozdrav svima,

Mnogo vas mi je spamovalo, za majice, ovako onako, daj majice, kad ce vise, ugrabio sam malo vremena da se pozabavim malo ovim delom.

Velika mi je cast da najavim da cemo krajem meseca(MOZDA) verovatno moci da narucimo i Skill Arena Majice! 

Cena je iskreno mala za ovakav dizajn bice 900 DO 1000 din, jos uvek pregovaram za cenu, s'tim sto je u to najverovatnije iskljucena postarina.

Ja moram prvo da platim 20e da testiram kvalitet i sve, naravno ako je ok onda cete moci da PREORDER, dakle uplatite, kada skupimo 20-30 uplata, saljete adrese broj telefona ime prezime i saljemo na adresu, platite postarinu(ili ne) i resen problem.

Ako ste zainteresovani, ispod napisite odgovor Da zelite naruciti, ili ste zainteresovani, ako niste ignorisite i to je to.

Radim ovo zbog vas ne zbog sebe, narucili vi ili ne ja cu sebi svakako kupiti, jer volim da imam nesto da me podseca ako se ikad SA ugasi.

Cheers!

Dizajn(s'tim sto ce najverovatnije na kraju ovo plavo rukavima biti izbaceno, ili custom)

aef9e730-cb49-4ee6-bd8e-06ffccdde472.png

https://www.sarp.gg/forum/topic/328834-skill-arena-majice-project-preorder-soon/

Naravno da cemo uzeti,kada se ovo sve jednom zavrsi,kada odrastemo koliko toliko,svako ce zeliti da ima neku uspomenu na ovo fino iskustvo :) <3 ! 

• Novac potrošen u kafani je novac uložen u sjećanja.
  • Odma naručujem čim bude u prodaji :D 

Extra brate, kupujem cim izadju u prodaju <3 <3 

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 16 minutes ago, Gera_Corleonee said:

Zainteresovan sam da uzmem,ali ovo na rukavima sto je plavo nek ostane lepse je tako brt!

Zato sto se takve majice nigde ne prave, sa tim custom plavom, moze ali kostace dosta vise.

• Rekla je "Emire, ne mogu da dišem bez tebe!"
  • 4 hours ago, Nexus said:

HOCU! 

^

Edited by Murtex
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...