Jump to content

Locked "Skill Arena Majice" Project- PREORDER SOON

Recommended Posts

SKILL ARENA SAMP KAKI DONAL TRAMP :D KOLKO FULL BAKI JEDVA CEKAM

Nije lose, mada prednji dio majice, tj logo je prevelik i nije fino centriran cini mi se.

Ovakva prednja strana majice ne bi bila losa takodje , mozda cak i bolja od te trenutne , fino je i simple, cisto , a ovo sto je prilozeno mi izgleda nekako da je logo rasiren samo da popuni sto vise prostora da ne  bi bilo prazno.

@Deity

123.png

4 hours ago, Deity said:

AJde procitaj prvi post, ako nisi corav.  Ako ti se ne svidja ili ne zanima te ne komentarises, prosto. 

Pa mzd ocu iz radoznalosti,moze mi sluziti kao krpa ili tako nesto.

Znas kako kaze ona stara ''Prvi uzme onaj sto hejta''

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 30 minutes ago, Fernandez^ said:

Nije lose, mada prednji dio majice, tj logo je prevelik i nije fino centriran cini mi se.

Ovakva prednja strana majice ne bi bila losa takodje , mozda cak i bolja od te trenutne , fino je i simple, cisto , a ovo sto je prilozeno mi izgleda nekako da je logo rasiren samo da popuni sto vise prostora da ne  bi bilo prazno.

@Deity

123.png

Ne, poenta je da bude stit preko celog spreda jer to tako i treba da bude, spreda logo koga predstavljas, da se vidi sa 30 km, a pozadi url i kratak opis, hteo sam i grb sa strane ili pozadi neki tekst ali sumnjam da cu

Just now, Deity said:

Ne, poenta je da bude stit preko celog spreda jer to tako i treba da bude, spreda logo koga predstavljas, da se vidi sa 30 km, a pozadi url i kratak opis, hteo sam i grb sa strane ili pozadi neki tekst ali sumnjam da cu

Vazi , samo dajem primjer.

18 minutes ago, Deity said:

taj grb sa strane bi bio ekstra brate 

2 hours ago, Baki said:

moze li iz bih?

@Deity i to me zanima da li za bih ce moci,ipak iz srb i bih je najvise igraca xD

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 1 hour ago, Strahinja Banovic said:

Ne uzimam,ne shvatam bacanje para bezpotrebno.

Jesi corav? Nauci da citas.

Kupio bih ali tek kad krenemo u sk pa posle 5 dana znaci 7. septembra bi mogao vec da narucim 

Je l ce biti ograicena kolicina majica?

• 12 minutes ago, Hawk_Dripac357 said:

Kupio bih ali tek kad krenemo u sk pa posle 5 dana znaci 7. septembra bi mogao vec da narucim 

Je l ce biti ograicena kolicina majica?

limited supply vrv

• [SA] Test Admin || Lovac na Citere v2
  • 8 hours ago, Sodi said:

Odma naručujem čim bude u prodaji :D 

• Ono što želiš, to će se sigurno ostvariti!
  • Predobar je logo na prvom delu majce ,svaka cast za dizajn..

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...