Jump to content

Locked [RP Event] Karting Trke

Recommended Posts

• [SA] Aztecas' Cabeza
  • Ime i Prezime: Cindro
    Slika Stats-a: STATS.
    Naziv RP Event-a: Karting Trke.
    Ucesnici: Svi.
    Datum odrzavanja Event-a: 23.09.2018
    Tacno vreme odrzavanje Event-a: Srijeda - 19:00
    Mesto odrzavanja Event-a: Jefferson Karting Staza za Trkanje.
    Objasnjenje: Ovako, posto sam lider novinara, odlucio sam napraviti nesto zanimljivo, sto bi moglo zanimati sve vrste RPera, tako da sam odlucio organizovati Karting Trke, znaci na forumu novinara ce se moci prijaviti 10 ljudi koji zele ucestvovati, i 10 njih ce biti prihvaceno, i oni ce se boriti i imati priliku da osvoje glavnu nagradu od ICly 3000$ OOCly - 1 Milion, znaci krenit cemo nesto na foru petina finala, i tako cemo sve do finala, u finalu se igra za prvo, ko osvoji prvo mjesto dobija 3000$ drugo mjesto 2000$ i trece 1000$. A svi oni koji nece voziti to jest utrkivati se, dolazit ce da gledaju i navijaju, te cemo mi kao novinari sve to snimiti i islikati, i nakon pobjede, sa pobjednikom napraviti intervju, mislim da bi vas ovo moglo sve zanimati, ocekujem vas u sto vecem broju, da ovo odradimo kako treba :D .
    Slike pozvanih ucesnika IC Putem: SLIKA. evo ga, ICly sam ih obavijestio preko vijesti.

@Petar Stojanovic @Jevta @Leo_White @Daki Capone @Lulac_Palilulac @Blayze_Dviar @Popov @Wright @Laki_Gloza @Nikola_Jokanovic @Wuzi @Ante_Kolobaric @Vex @Tony_Rogers @Mysterio @Mike_Sarrabuzz @Havijer_Bolivar @Xeon @Alexandro_Savke @Luka_Karanovic @Scout @Stefan_Casteelo @Sergio_Ferreiro @Michael Kane @Zivac_Zivanovic @Dusan Markovicc @Victor_Vaskqez @Nikic_Sa @Profi_Zivanovic @Nikola_Francuski @Damir_Besirovic. @Ica_King @Vuk @Vukasin Aleksic 

Ne obećavam da ću biti tu,ali ću pokušati. Jedan od saveta ti je da prijave ne budu u podforumu novinara jer to nije ništa vezano isključivo za njih. Ovo bi bilo interesantno napraviti kada bismo imali i zapisnički sto,komentatora,naratora i tako dalje.. Ima mnogo kreativnih stvari koje ovaj event može da donese,ali sve to treba da se realizuje. Srećno ti bilo!

• [SA] Aztecas' Cabeza
  • 5 minutes ago, Luka_Karanovic said:

Tu sam ako ne iskrsne nesto

Okej, biti ce nam potrebni vatrogasci ICly ako nesto iskrsne znas vec i sam, da dodjete sa onim kamionima i to.

@Leo_White & @Blayze_Dviar takodjer trebat' ce nam obezbedjenje vasih clanova, tjs policije. 

I biti ce jos par stvari kao prodavac ulaznica i to, ali ove dvije organizacije su mi prekopotrebne.

• [SA] Aztecas' Cabeza
  • RP Event je uspijesno odrzan, hvala svima sto ste bili tu, puno ste pomogli, svaka cast momci.

Slike sa Eventa: SLIKA.

Slusajte, da vam kazem, prvo nas je bilo 30, dva puta smo bili izDM-ani, prvo sa gunom, pa se neko zaletio poslije toga sa helihopterom, nakon toga nismo odustajali, te se poslije toga jos tri-cetri puta desavao manji DM, ali kazem vam, zakucao sam si ovo u glavu, i jednostavno sam htio odraditi ovo, i eto uspio sam, hvala svima jos jednom, a ti koji su DM-ali, mogu samo da se srame, sto unistavaju igru i zabavu drugim igracima, stvarno vas ne razumijem, tu su vam zone drugovi moji, ali okej.

@Laki_Gloza brate moj, lockaj ovo :D .

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...