Jump to content

Locked RP event Los Santos News Zurka Nova era redakcije.

Guest

Recommended Posts

Ime i Prezime: Madzar [Michael Johnson]
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/duhKidI
Naziv RP Event-a: Zurka povodom nove ere Los Santos News REDAKCIJE.
Ucesnici: LSN clanovi, LSPD @Alexis_Vasquez I CLANOVI , @Aleksa_Cortez i clanovi  , @Jokic. i clanovi i naravno svi rperi koji su zeljni da odrpaju kako uzivaju u zurci.
Datum odrzavanja Event-a: 17.11.2018

Tacno vreme odrzavanje Event-a: 19h
Mesto odrzavanja Event-a: Klub ID 303 jokicev ali icly ce biti otkupljen dodace se slika developa.
Objasnjenje: Povodom promene direktora Los Santos Newsa i uvodjenja novih pravila , direktor odlucuje da obavi jednu proslavu u otkupljenom klubu uz prisustvo Policije i Sherrifa Los Santosa kao i njegovog licnog Hitman obezbedjenja. Event ce trajati kratak period ali ce biti jako zanimljiv i jako dobar za RP nece biti kao ostale zurke vec ce se na zurci sklapati veliki broj saradnji i veliki broj poslova.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Bice naknadno postavljeno.

@Aven zeleo bi da i ti posetis ovaj event kao i @Ica_King @Blayze_Dviar  I OSTALI rpe clanovi da ih ne tagujem sada.

Edited by Guest
54 minutes ago, Madzar said:

@Ica_King moze li samo da se premesti za sledecu subotu event posto sutra nisam tu.

Naravno.

1 hour ago, Lazar_Rancic said:

Mislim da si malo previse shvatio poziciju lidera Novinara,prvo ono sletanje helikopterom nisi ti brate ne znam ni ja sta,nego jedan obican direktor novinara,ova zurka ajde kao ali okej tvoja stvar.Dolazim da ispratim...

mislim da ti nisi dobro shvatio direktor novinara je jedna vrlo bitna osoba u sistemu i  u drzavi to sto ti nisi rpao nista sem lidera FBI to je vec tvoja greska :) 

3 minutes ago, Lazar_Rancic said:

To sto se ti cmaris za poziciju(konkretno ovog slucaja RPEa) je totalno druga stvar.Ako mislim da to sto sam ti dao savet/pitao nesto ne treba da znaci da krenes da me vredjas ili pak nesto drugo.Cucemo se mi jednom.Sve najlepse! :) 

Just now, Lazar_Rancic said:

Bitna jeste to se konkretno slazem,ali ne u toj meri da na celu firme dolazi helikopterom sa policijom kao da je Putin dosao.Novinar je obican covek kao i preduzetnik firme,bavi se pisanjem,izvestavanjem,obavestavanjem i to,a ne ove proslave,avioni,helikopteri i to.Nemam nista protiv tebe,kao ni protiv tvoje organizacije,GL!

Totalno nisi niti pomenut niti oznacen medjutim moja kultura ce me naterati da te ovaj put ne uvredim zato sto se necu spustati na tvoj nivo,dakle novinar je u americi i tekako bitna osoba a pogotovu direktor najjace redakcije tako da bi te zamolio da ne spamas vise i da smislis svoj nacin za RP kako bi se proslavio a ne preko ovog mog topica uzivaj prijatno vece.

Deluje zanimljivo. Uzecu vip skin pa cu doci da rpam malo.

Gl :D

Edited by Floyd Lawton
7 hours ago, Lazar_Rancic said:

jedi govna laku noc

7 hours ago, Madzar said:

@Ica_King molim te warn za gospodina.

@Kec daj obojici warn za spam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...