Jump to content

Locked RP Event-Desert Street Race.

Guest Daris_Preljevic

Recommended Posts

Guest Daris_Preljevic

Ime i Prezime:Daris Preljevic.
Slika Stats-a: o521jVQ.png
Naziv RP Event-a: 'Desert Street Race'
Ucesnici:Svi su dobrodosli.
Datum odrzavanja Event-a: Subota 1/12/2018.

Tacno vreme odrzavanje Event-a: Start u 20h.
Mesto odrzavanja Event-a: Selo Tierra Robada

edYe0KC.png

sHMUoKB.jpg

Objasnjenje: Nakon bega iz Lsa,momci zele doci do lakog novca te planiraju organizirati ilegalne trke u novac.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem:Bice slike.

@Sancho_Softic @mirzačov @Gallardo. @Balsa @John_Rodrigez @Nesko_Malone @Salvatore_Sa @Patrik @Kasapovic @Alexandro_Savke @Ivan_Potok...

50 minutes ago, Lazar_Rancic said:

Tebra dosadni su ovi eventi petkom i subotom tipa 20 do 00 vikend izlazi se pravite nesto radnik danima vise ljudi vise posecen event

@Ica_King

Brate svako ima neko razlicito vreme koje mu odgovara 

Guest Daris_Preljevic
9 minutes ago, Sedlarevic said:

Ajd' to ko se trka ilegalno po danu, jer RP je lepsi nocu, ono svetla kola, i ostalo predobra je atmosfera.

Imas isto misljenje kao i ja brate,ali i on ima pravo,postujem i @Lazar_Rancic -evo misljenje,ali ja mislim da je bolje nocu,mozda bude nekad preko dana:)

39 minutes ago, Aleksa_Cortez said:

moj golf rešava sve.

lajk ako e tako?

Lajk.

I ja cu dodjem sa Dzon Sinom i jos par agenata sa maricama da se trkamo.

Saim se necu doci.

Edited by Aleksa_Mladjenovic
  • Kakvi su potezi takvi su igraci
  • ovo je vec pametan postupak, ako se trka 1v1 , prihod moze biti 1000$ lupam, pobedniku 800$ vama u dzep 200$. pametan potez, ali ic valja doci do tamo :)

pokusajte organizovati gradske partye, svaki tip u rpu se moze tamo zabaviti. opijanja, dilanja sitnih droga. pamet u vugla.

zao mi je sto me nece biti dugo ig

Edited by Ivan_Kozic2
    Guest Daris_Preljevic
    12 minutes ago, Ivan_Kozic2 said:

ovo je vec pametan postupak, ako se trka 1v1 , prihod moze biti 1000$ lupam, pobedniku 800$ vama u dzep 200$. pametan potez, ali ic valja doci do tamo :)

pokusajte organizovati gradske partye, svaki tip u rpu se moze tamo zabaviti. opijanja, dilanja sitnih droga. pamet u vugla.

Hvala na savetu brate,trenutno nemozemo u gradu jer ic nas ganja policija te moramo u Tierra Robadi,bice nekad i u Los Santos-u :)

• 2 minutes ago, Daris_Preljevic said:

Hvala na savetu brate,trenutno nemozemo u gradu jer ic nas ganja policija te moramo u Tierra Robadi,bice nekad i u Los Santos-u :)

RP-ate racere?

Imate tamo onaj kao parking za drift, kod plaze, ispod Vagosa. Valjda me razumes sta zelim da ti kazem.

Edited by Ivan_Kozic2
    Guest Nesko Malone
    18 minutes ago, Ivan_Kozic2 said:

ovo je vec pametan postupak, ako se trka 1v1 , prihod moze biti 1000$ lupam, pobedniku 800$ vama u dzep 200$. pametan potez, ali ic valja doci do tamo :)

Ne brate, ti ulazes pare pre trke na nekog od trkaca da ce zavrsiti na prvom mesto i tipa imas kvote, ako bude na 1 kako si se i kladio onda dobijes nzm ta kvota puta ulozeni novac. Njima se novac deli od mesta koji dobiju,naravno dele im organizatori a ne ti,  tako bi trebalo da bude al sad kako je to njimaa organizovano nzm.

Edited by Nesko Malone
  • Just now, Nesko_Malone said:

Ne brate, ti ulazes pare pre trke na nekog od trkaca da ce zavrsiti na prvom mesto i tipa imas kvote, ako bude na 1 kako si se i kladio onda dobijes nzm ta kvota puta ulozeni novac. Njima se novac deli od mesta koji dobiju, tako bi trebalo da bude al sad kako je to njimaa organizovano nzm.

mora da ima profita, slazem se.

serem se u kladzu

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...