Jump to content

Locked RP Event-Lowrider skup. #2

Recommended Posts

Ime i Prezime: Raheem_Davies(Jack_Davies)
Slika Stats-a:
image.php?di=O269

Naziv RP Event-a: Lowrider skup(Nagrada za najbolji lowrider 800$)
Ucesnici: @Atlas @Stefan_Casteelo @Kasapovic @Blayze_Dviar @Sancho_Softic @Daris_Preljevic @Draca  @Ethan. @Ivan_Potok @Alexandro_Savke
Datum odrzavanja Event-a: 1.12.2018

Tacno vreme odrzavanje Event-a:  21:00
Mesto odrzavanja Event-a: Podzemna garaža,pored Jefferson Motela
Objasnjenje: Nakon otvaranja garaze i prvog Lowrider eventa koji je sjajno prosao,Patricio upoznaje mnoge likova sa tog skupa,pocinje biznis sa istima.Pravi novi skup sa vecom nagradom u namjeri da privuce jos vise ljudi.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Imate polijepljene plakate u develop organizacije

Edited by Jack_Davies
26 minutes ago, Asper said:

Lock ovo neko.

Upropašteno lagano sa strane Bojanovica i Bobana najvecih mgera.

Hvala puno.

Ja nisam ni bio IG, takodje da te podsetim kada si me molio za R5  mali? Okaci I ti RPB ako je potrebno,tebe cu obrisati takodje.

Edited by Boban_Rajovic
1 minute ago, Boban_Rajovic said:

Ja nisam ni bio IG, takodje da te podsetim kada si me molio za R5  mali? Okaci I ti RPB ako je potrebno,tebe cu obrisati takodje.

Jednostavno.

4 minutes ago, Boban_Rajovic said:

rpb nije mjerilo znanja sam si rekao?Koga ćeš ti počisti u RPB-u,ne gubi se

@Blayze_Dviar lock ovo.

Edited by Jack_Davies
  • It's sad when people you know, become people you knew.
  • 1 hour ago, Asper said:

Lock ovo neko.

Upropašteno lagano sa strane Bojanovica i Bobana najvecih mgera.

Hvala puno.

Majstore, ja nisam ni znao za ovo dok neko nije dosao u sobu na TeamSpeaku i rekao za ovo, ja sam samo pratio najave na /r chatu, to što ti misliš da si Bog i batina i za sve vas to važi, mene uopšte ne dotiče. Kisss ;)

42 minutes ago, VasilijeDraskov said:

@Kemi Reaguj na ovo prozivanje PD-a preko foruma pogledaj mu profil ima jos 

Samo sam rekao istinu.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...