Jump to content

Locked RP Event-Sudjenje Wizz Walkeru.

Recommended Posts

Ime i Prezime: Alexis
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/V309juL
Naziv RP Event-a: Sudjenje Wizzu Walkeru.
Ucesnici:Alexis, Boban Rajovic i Wizz Walker.[Mi smo pokretaci cijele price]
Datum odrzavanja Event-a: Subota, 08.12.2018

Tacno vreme odrzavanje Event-a: 18 casova.
Mesto odrzavanja Event-a: Navjerovatnije Avenova kuca u Sheriffima, samo da se zavrsi IC dio sa Emilom i Pavlom.
Objasnjenje:Dakle, na osnovu duge istrage nad radnjama Wizz Walkera, vodje SEB divizije Sheriffa, PD je prikupio dokaze da je korumpiran. Sardjivao je sa Ballasima konstano, a za sve postoje slike i dokazi. To ce sve biti prilozeno IC direktno na sudjenju. Pracen je dugo, i kasnije uhapsen. Ponavljam, na osnovu jakih dokaza. Prica je duga, mogao bih do sjutra pisati ovde.Takodje, Emil i Pavle su direktno upoznati sa ovim, naravno IC putem. Sudiju ce RPati vjerovatno Goldfinger, ali ako ne mogne on nacicemo neku alternativu na tih 20tak minuta, to bi bilo to ukratko.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Bice postavljeno, cim se odradi RP sa Pavlom i Emilom. Takodje, imam slike gdje je pozvan Lulac ali cu sve postaviti naknadno u sklopu jednog linka, sjutra. https://imgur.com/a/Qd0iGNK

@Pavle_Vasquez @Lulac_Palilulac @Wizz Walker- I njegovi bliznji(eventualno advokat), kao i svi clanovi Sheriff,PD i FBI organizacije.

Edited by Alexis.
  • Don't cry beacuse it's over, smile beacuse it happened
  • Eto, jos jednom pokazan jedan vrhunski RP na serveru. Sve je proslo onako kako treba, uz male "tehnicke" probleme. Saradnja izmedju kolektiva je bila odlicna. Takodje, sve je bilo propraceno uz RP komande, jer smo svjedoci da se vecina ovih stvari, mislim na evente, svodi na ooc dogovaranje i izvodjenje same radnje kroz ooc. Drugo, ishod je takav da Wizz nije zatvorski osudjen, ali je dobio dozivotnu zabranu pristupa drzavnim sluzbama. Da ne duzim mnogo, zelim da se zahvalim svima koji su bili a posebno:

@Boban_Rajovic John Newman, sudija.

@VasilijeDraskov Tuzioc, sa mnom.

@Gibo Organizator Sheriffa, i odbrana Wizzu.

@Wizz_Walker Osumnjiceni.

@Darko_Blazevicc Advokat od Wizza.

Opet da se zahvalim clanovima obije organizacije, kao i liderima Sheriffa koji su doprijenili IC ishodu, ali zbog akademije nisu mogli doci.

Lock.

Edited by Alexis.
  • Hannibal ante portas
  • Pratio sam RP Event, odlicno odradjeno Svaka cast @Alexis.

@Aven Setaj muu RPEa Hahahah

LOCK

Edited by Blayze_Dviar
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...