Jump to content

Locked Zahvalnica!

Recommended Posts

• Love is not a safe world
  • 29 minutes ago, Patrik said:

@Deity Glava ove zajednice, uvijek ce izdvojiti vrijeme da ti pomogne, svaka cast !

@Sava Ovo je admin na kojeg se svi ostali trebaju ugledati, fin , pristojan , kulturan, uvijek ali uvijek ti pomogne i nikad ne iskulira, zato i vodi svoj tim kako treba.

@Daco Propali kladionicar, valjda ce bit nesto sad za novu :D 

@Aven Sta reci nego veliko hvala ovom momku koji me je ucio i podigao moje RP znanje, bez njega vjerovatno danas ne bi igrao na skill areni ili bi pak bio u DM-u, Fegeline <3 

@Han. Ke da velim za ovog igraca, Varazdinec moj, da se napijes za nove ljete i se pet ! xD 

@Nesko_Malone Hansovac, bataa moj, kad cemo na Serb Craft  ili vanillu da sisamo ovcee , ovo je drugar koji vas nikad nece izdati.

@Laki_Gloza Isto kao i Aven, jedan od onih koji mi je puno pomogao u samom pocetku Rpanja, hasnovac, tenkss men.

@Zivac_Zivanovic Moj kolega dok sam bio lider TVF-a, sve pohvale za zivcanog.

@Mirsad_Hebibovic Brat moj, legenda TVF-a, vrati se nekad !! :( 

@Milan_Pesut. - Prsuta, isto legenda TVF-a, jedan od boljih likova i rpera na serveru.

@Wolf_Johnson - Moj jedan od boljih clanova u TVF-u, dobar rper.

@Aleksa_Mladjenovic - Evo ga lider FBI a.k.a TVFovac, kad smo pricali o poslu i skolama ahha :D <3 

@Gallardo. - Samo cu reci Jianhong, izuzetno dobar rper, vagos,condor, tvf.. , onu pljacku banke nikad necu zaboraviti.

@Aco_Gavrilovic - Momak sa velikim rp znanjem, svidio me tvoj rad u Condoru, kad smo isli po one avione u sf haha :D 

@Martin_White - Momak koji je dosta toga naucio kad je presao u RP, svaka cast, do jaja lik, moj kolega u BDT-u,.

@Schot_Thompson - Momak koji mi je pomogao voditi DNB kao RP organizaciju, zahvalan sam mu na tome , legenda!

@Therage66 - isto kao i za Schota, jos od TVF-a se znamo, momak od rijeci, uvijek da ti pomogne, a o njegovoj piv organizaciji da ni ne pricam :D 

@Lukas_Davorija - Burazer moj lijepi koji je vrlo brzo napredovao, jedan od onih u koje imam bas puno povjerenja i jedan od onih koje zovem u svaku organizaciju u kojoj boravim

@IvanoDavorija - Isto kao i Lukas, ne znas koji je gori xD , salu na stranu, ovo su legende , dobri rperi i prijatelji.

@Sanel_Durmo - O pa dosel si i ti na red, ZAGORECC MOJ NAJBOLJI.-

@Sino_Sakac - Desi Lazare, pa ke se ne javljas nic , za par ljet kad polozim vidime se pri tebe.

@Atlas - Medimurecccc, jos smrdi kak si ga hdrapil onaj dan hahha <3, odlican lideri rperrr btw.

@Marko Velickovic - CKE , odlican rper , o.o.g u GSFU.

@Dzony_Jefferson - Brat moj kojeg sam nedavno bolje upoznao, stari igrac i ima veliko rp znanje, vodim sa njim fakciju, kidamoo ee

@Kasapovic Buljas moj , koleza helper, stvarno dobar rperr

@Blayze_Dviar Rpercina!! u svaku organizaciju u koju je usao je podigao , IQ LEVEL DRVETA.

@Jevta  STa reci za  ovog lika, stari igrac , zna znanje, ozbiljan i  pravopisno tocan.

@Kabir  Lead Detective, SASD <3 , niko nam nije mogao pobjeci heh-

@Aleksa_Cortez - Kolega detektivi, bili smo najjaci mhm..

@GudZ  - Legneda GSF-a, drago mi je sto si se vratio , nadam se da ce GSF opet biti na onom jakom nivou.

@Vuk  - Gotiva  lik , razumije se u dosta stvari, uvijek tu da ti pomogne !

@Stefan_Casteelo - Meksikanac , izuzetno dobar rper, brat moj !

@Lulac_Palilulac - Hansovac , koleza helper, lule poslasticarrr 

@Mire - Covjek s kojim sam se doveo u lose odnose zbog gluposti iz koje sam naucio nesto, sto se tice njegovog posla kao admin, vodja i to... , maestro.

Tu sam caremoi, skoli sam se posvetio vise zat se ne javljam, dodji 1 na pivo hehe

Edited by Sino_Sakac
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027774

45 minutes ago, Griffin said:

@Nesko_Malone nzm vojim te

@Uros_Legacy hai there may friend

@Aven cao vodjo vojim te

@Gallardo. jadan hoce nazad nik

@Ivan_Potok najkulturnija osoba na zaednici

@Laki_Gloza cao proposi :x

@Dwayne smiri se br e, jedan od najboljih inglis rpera

@Rajko_Pude dobar rper dobar puder koristi

@Sancho_Softic smrdis na francuske parfeme

@Franklin_Anderson bata

@Zeron_Cumpet troller na kvadrat, rper na petu

@Makaweli_Tannenbaum hasler iz kristal gardensa kida rp

:x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027775

40 minutes ago, Mire said:

@Goldfinger Ne postoje reci kojima bih ti zahvalio za sve i ne postoji bolji covek od tebe .
     @Deity Jednom reciju "COVEK" ...ljudina,brat ...3+ reci ...  mogao bih pisati 1m stvari dobrih ;) 
     @Sava Najkulturniji covek na nasim prostorima i brat! 
     @Markan. nemam brata rodjenog ali ti si mi ko rodjeni ,uvek raspolozen ,nasmejan ,spreman za sprdnju 
     @Johnny nadam se da sam pravog tag ( Brat moj/bankar <3 ) 
     @Maximus mali zajebant ,ali brat ! <3 
     @Dusan_Ivic @Dusan Ivic bratina moja !!! <3 
     @Peskir <33 sve znas 
     @Ledeni. lose smo poceli ,ali se sve ispravilo ,dobar deckic <3 
     @Bojana Znas sto si tagovana 3:) a ja cu cekati i dalje :)
      @x3m Covek sa kime mozes uvek o svemu <3 i brat i deda <3 
     @Likvidator brat moj,dobar uvek bio <3 
     @girlpower Definitivno najgotivnija osoba od staff-a/igraca ... Znas da te volim ? ako napisem vise oce Gold da bije xD 
    @Laza Znas da se sprdam sa tobom uvek,jesi debil ali si dobar deckic <3 Ljubi brat <3 
     @Lukaa_Master TEBI NAJVISE ZAHVALJUJEM JER SI ME DOVEO NA 7 Nebo <3 :Ljubi brat i nisam te zab ;)
      @Beatrex.Takodje sa Lukom si me doveo ,i hvalaaa <3333 
     @Qwerty bratino znas sve 
     @Dzoni_Ignjatov bratinooo znas sveee 
     @Danijela_Savic uvek za sve i svasta ;) 
     IMAAAAAAAAAA JOS MNOGO KOJIMA NE ZNAM NIKOVE NA FORUMU ,MNOGO IGRACA OBICNIH VIPOVA UNIKATNIH NICKOVA SVIMA HVALA STO POSTOJITE I STO SMO NAJJACI !!!! <3333333333333333333333333333333333333333

Jaooo hvalaa :x sve i svasta 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027778

8 hours ago, Quicky said:

@Deity Da se vratimo nekada tenkovima xD @Sava Znamo se dugo dobar si prijatelj ;) @Despot Miki od GM smo zajedno,svaki komentar je suvisan :D @Goldfinger Nismo se preterano druzili,ali si dao zeleno svetlo da postanem Vodja Promotera i mislim da si dobra osoba :D @Ahil Takodje da se vratimo tenkovima nekada xD @Boky I za tebe je svaki komentar suvisan,znamo se dugo ;) @Viktorija Aa sta za tebe da kazem nego da si predobra osoba? :x @Daco Uvek si tu bio za mene,predobra osoba i Lakers osvaja prsten ove godine ;):x @Danijela_Savic Nismo se puno druzili,ali koliko te poznajem dobra si osoba,i uvek si tu da pomognes :D 

:xHvala

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027780

@Yole_Yomy. brat :D uvek se tu sprdat.... :P

@Sreten takodje :P na jahti najjace  sa vama @Biznismen  @Ryan_Fox [SVE RPERI],i kad smo znate trcali do sf-a ... :D

@Maestro Kad sam bio u gm zajebavali se sa onim patkicama... :D <3

@Colic @Colic" [ne znam koji tacno] Car,ko da nam je sudbina ista :D

@Vatreni Otac moj :x

@Buzz. Legenda :D

@Johnny @Seba Nekadasnji lideri TBB-a odlicno vodili :D sve zone ugl nase bile..[ovo sve danas propalitet] :x

@Stefan_Castellano GEJ! <3 legenda :D

Dole oznacen,glavni smrad u gradu :D

@Castro_Boss

Edited by Dule
    zab
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027788

@Anej_Mahmutovic najakiji sandžaklija, mirzoid, braćala moii.

@Tarik_Mahmutovic braćurda moi.

@Griffin smrdio si na bugarske, sad smrdiš na motorne parfeme, volimte.

@mirzačov samo ću reći jedno ime, jednu riječ, sumeja. inače bijeda i prodana duša poy.

@Deity je naš vođa naači je brat.

@Mire nije kopija, već oridžinal, on je unikat jer na balkanu samo on ovo snima brtttt.           

@Nesko_Malone dovoljno je reći mješavina teodore i ariane, volimte bato moi.

@Neof Castello familija.  @Samir_Smajlovic beg najakiji. @Daris_Preljevic neki rudar iz propalog prijepolja, volimte batiii. @Jalen Washington fukara, ali brt osvetnički.

@Sava_Stevanovic pozdravi gospođu stevanovic, volim ti porodicu i psa, ali najviše gđu. @Damnjan Markovic nub u karbolu ali jebiga batii, medicinska bratina.

@MisterAliman kuća moa @girlpower voimte heeh @Dava_Trivic plastična zaštita hahahahahaha.  @Rajko_Pude puderčina si obična brt poy. 

@Foste_Vasquez malena iki dovoljno je reći. @Muhamed_Neslanovic neslan si brate, poyyy.

:x:x:x

Edited by Guest
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027798

@Mire kraljino moja <3 od tebe sam naucio kak treba biti admin i ostalo .. nemam rijeci za tebe ljudina <3 

@Han. kraljino dobar si covijek ,uvijek se sprdas tako i treba macoo

@Dimitrije_Castellooo kralju najbolji gamemaster vredan i ostalo <3 

@Flash^ kralju moj sa tobom sam i poceo igrat bilo mi je najlijepse <3 

@Kristijan. kralju svaka cast i jos jednom Gl najbolji si <3 vredan i pametan 

@Ivan_Turukuss brate moj dobar si zelim ti GL da doguras do a6 <3 najbolji si

@Frka mackoo samo tako nastavi budi dmer <3 budi uvijek zajebant <3 

@Ivan_Putin kralju moj zelim ti sve najboljeee <3 najbolji si drug 

@Dwayne_Morelli kralju najbolji drug <3 samo tako nastavi macoo

@Dwayne_Brown na brata sta rec kralj bio i ostao <3 samo tak nastavi 

@Stjepan_Toretto brat moj <3 najbolji drug, uvijek se zeza i pomazes kad treba svaka cast <3 

@Edin svaka cast dobar si admin <3 samo tako nastavi <3 zelim ti sve najbolje 

@Beatrex. kralju moj samo tak nastavi <3 najbolji si <3 uvijek pomazes svima 

@Markan. botu samo tako nastavi sprdaj se i dalje takve volim <3 volim te <3 

@Ena Jusic dobra cura samo tako nastavi <3 nemam sta reci zena i po 

@Savke gl brate svaka ti cast <3 zelim ti najbolje u svemu 

Edited by Johnny
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027809

Guest Chris_Broadus
    1 hour ago, Jalen Washington said:

@Spencer brat naaci i najludji 

@Ivan_Potok bruder s kojim uvijek mozes razgovarat, :x 

@Uros_Legacy najjaci lik, uvijek uz mene, kvalitetan rper :) 

@Doughboy kralj trola 

@Zeron_Cumpet marmun :P     

@-hit em up- cripser 

@Milos_Kacar jer je tocak od konjskih kola :x 

@Draca onako jer je lijep 

@Nemarox VRATI SE BATOOOOOOOOO VOLIM TE

Iako smo bili cringe, ipak naaci :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027834

10 minutes ago, Sick_Touch said:

@Danijela_Savic Zena zmaj 3 u 1 svalerka/zena/devojka i pritom u krevetu je kraljica

Ide li ti se na ban listicu

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027835

@John_Prey Gotiva lik, sve najj o njemu. 

@Pance VRATI SE!! 

@Lulac_Palilulac Sta reci za njega sem, bruda

@Haris_Mahmutovic Kad si kod njega, nema kraja smehu :D

Ima vas jos dosta ne mogu da vas taguem sve, svi znaju za sebe :)

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027852

• Blejimo na ćošku i nije nam dosadno!
  • @Goldfinger Najrazumniji lik na zajdnici ,ne znam sta reci uvek je tu bio za bilo koji problem i bilo koji savet .Ne sto se tice igrice vec rl-a i toga .Stvarno brate hvala za sve nadam se da cemo se upoznati uskoro ,ljubi brat <3
    @girlpower da je musko bila bi mi kao rodjeni brat .Stvarno nemam reci zagotivio sam te za jako malo vremena zbog cega ne znam ,valjda sto zracis tom pozitivnom energijom i zato sto si luuda ,sta god da treba tu sam ljubi te brat <3 <3 
    @Pqky moj brat svaki dan se cujemo sta reci svaka rec suvisna
    @Nightblue Da nema Valentine nista od ovoga ,salim se naravno ljubi brat najjaci si <3 
    @Neco jedan od likova koje najvise gotivim na ovoj zajednici ,tu sam uvek <3 
    @Sava dostaa pozitivnosti imas ,malo kuliras ljude ko je ne znas tako dobro ,ali sve u svemu ljubi brat <3
    @Mire kod tebe sam i poceo brate ,drago mi je sto si se vratio gotiva lik sve na mestu ljubi brat <3 
    @Savke sta reci uvek izlazio u susret nikad nije bilo ne mogu necu uvek sve moze ;D <3
    @Dzoni_Ignjatov isto brate sve najjace gotivim te do jaja bas <3 <3 
    @Zevs ovo je najludji lik na ts-u ,sve najjace brate < 3

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027867

7 minutes ago, Likvidator said:

@Goldfinger Najrazumniji lik na zajdnici ,ne znam sta reci uvek je tu bio za bilo koji problem i bilo koji savet .Ne sto se tice igrice vec rl-a i toga .Stvarno brate hvala za sve nadam se da cemo se upoznati uskoro ,ljubi brat <3
    @girlpower da je musko bila bi mi kao rodjeni brat .Stvarno nemam reci zagotivio sam te za jako malo vremena zbog cega ne znam ,valjda sto zracis tom pozitivnom energijom i zato sto si luuda ,sta god da treba tu sam ljubi te brat <3 <3 
    @Pqky moj brat svaki dan se cujemo sta reci svaka rec suvisna
    @Nightblue Da nema Valentine nista od ovoga ,salim se naravno ljubi brat najjaci si <3 
    @Neco jedan od likova koje najvise gotivim na ovoj zajednici ,tu sam uvek <3 
    @Sava dostaa pozitivnosti imas ,malo kuliras ljude ko je ne znas tako dobro ,ali sve u svemu ljubi brat <3
    @Mire kod tebe sam i poceo brate ,drago mi je sto si se vratio gotiva lik sve na mestu ljubi brat <3 
    @Savke sta reci uvek izlazio u susret nikad nije bilo ne mogu necu uvek sve moze ;D <3
    @Dzoni_Ignjatov isto brate sve najjace gotivim te do jaja bas <3 <3 
    @Zevs ovo je najludji lik na ts-u ,sve najjace brate < 3

Hvala brt <333

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027894

1 hour ago, Patrik said:

@Deity Glava ove zajednice, uvijek ce izdvojiti vrijeme da ti pomogne, svaka cast !

@Sava Ovo je admin na kojeg se svi ostali trebaju ugledati, fin , pristojan , kulturan, uvijek ali uvijek ti pomogne i nikad ne iskulira, zato i vodi svoj tim kako treba.

@Aven Sta reci nego veliko hvala ovom momku koji me je ucio i podigao moje RP znanje, bez njega vjerovatno danas ne bi igrao na skill areni ili bi pak bio u DM-u, Fegeline <3 

@Han. Ke da velim za ovog igraca, Varazdinec moj, da se napijes za nove ljete i se pet ! xD 

@Nesko_Malone Hansovac, bataa moj, kad cemo na Serb Craft  ili vanillu da sisamo ovcee , ovo je drugar koji vas nikad nece izdati.

@Laki_Gloza Isto kao i Aven, jedan od onih koji mi je puno pomogao u samom pocetku Rpanja, hasnovac, tenkss men.

@Milan_Pesut. - Prsuta, isto legenda TVF-a, jedan od boljih likova i rpera na serveru.

@Aleksa_Mladjenovic - Evo ga lider FBI a.k.a TVFovac, kad smo pricali o poslu i skolama ahha :D <3 

@Gallardo. - Samo cu reci Jianhong, izuzetno dobar rper, vagos,condor, tvf.. , onu pljacku banke nikad necu zaboraviti.

@Aco_Gavrilovic - Momak sa velikim rp znanjem, svidio me tvoj rad u Condoru, kad smo isli po one avione u sf haha :D 

@Martin_White - Momak koji je dosta toga naucio kad je presao u RP, svaka cast, do jaja lik, moj kolega u BDT-u,.

@Schot_Thompson - Momak koji mi je pomogao voditi DNB kao RP organizaciju, zahvalan sam mu na tome , legenda!

@Therage66 - isto kao i za Schota, jos od TVF-a se znamo, momak od rijeci, uvijek da ti pomogne, a o njegovoj piv organizaciji da ni ne pricam :D 

@Lukas_Davorija - Burazer moj lijepi koji je vrlo brzo napredovao, jedan od onih u koje imam bas puno povjerenja i jedan od onih koje zovem u svaku organizaciju u kojoj boravim

@IvanoDavorija - Isto kao i Lukas, ne znas koji je gori xD , salu na stranu, ovo su legende , dobri rperi i prijatelji.

@Sino_Sakac - Desi Lazare, pa ke se ne javljas nic , za par ljet kad polozim vidime se pri tebe.

@Atlas - Medimurecccc, jos smrdi kak si ga hdrapil onaj dan hahha <3, odlican lideri rperrr btw.

@Patrik - Brat moj kojeg sam nedavno bolje upoznao, stari igrac i ima veliko rp znanje, vodim sa njim fakciju, kidamoo ee

@Blayze_Dviar Rpercina!! u svaku organizaciju u koju je usao je podigao , IQ LEVEL DRVETA.

@Jevta  STa reci za  ovog lika, stari igrac , zna znanje, ozbiljan i  pravopisno tocan.

@GudZ  - Legneda GSF-a, drago mi je sto si se vratio , nadam se da ce GSF opet biti na onom jakom nivou.

@Mire - Covjek s kojim sam se doveo u lose odnose zbog gluposti iz koje sam naucio nesto, sto se tice njegovog posla kao admin, vodja i to... , maestro.

^

Edited by Dzony_Jefferson
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027896

1 hour ago, Patrik said:

@Dzony_Jefferson - Brat moj kojeg sam nedavno bolje upoznao, stari igrac i ima veliko rp znanje, vodim sa njim fakciju, kidamoo ee

:xljubibrat

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027911

• [SA] Direktor | Vodja Promotera
  • 1 hour ago, Kiklop said:

@Erdal_Edo -> Brat moi AL4 idemo do AL5 da razvalimo !!!!!!

@Deity

Idemo idemo :D :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027928

@Aleksa_Mladjenovic - Totalno nebitan lik
    @Pance - Sve mi pare pokro i pobego
    @Mladen^ - Coek
    @Sayan - Veca ptica od mog papagaja kice
    @Lulac_Palilulac - Sta radite vi jel ste normalni ?!

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027952

@Aleksa_Cortez Brate...sa tobom sam se bas dosta sprdao. Secam se kad smo sat vremena RPali pucanje tamo kod kosarkaskog terena i na kraju sam te skoro pa CKao ali opet, nisi me ni vredjao ni nista. Cak sta vise, postali smo odlicni drugovi. One turneje su bile najjace xD 

@Milos_Kacar Znas sve majstore:x. Znamo se od januara i nonstop smo RPali zajedno. Sad u poslednje vreme bas i nije tako ali dobro. 

@Stevandic Develop Isto sto i za Milosa. Druzimo se nas troje zajedno od januara i gotivim vas previse. U poslednje vreme ne RPamo toliko ali svakako uvek ste ti i Milos bili tu za mene da mi pomognete oko RP fakcije itd. 

@Petar_Maxim Ne igras vise samp ali svakako hvala ti majstore za sve. Svadjali smo se jednom i nikad vise. Dobar si lik i sve super za tebe.

@Zero Verovatno me se ne secas (stari nick: Aca_Milosavljevic) ali hvala ti sto si me u to vreme (2016-2017.) ucio da RPam. Svaka cast brt. 

@Uros_Boss Nzm da li je ovo forum od tog lika od kog' mislim da jeste ali ako si ti taj koji je bio lider Yakuze 2016. godine, hvala ti jer sam i tamo ucio da RPam. Tamo sam poceo. Secam se onih Rp akcija i svega. Ni D od DM-a nije bilo. Odlican lik.

@Nixa_Willson Pa msm sta da se kaze? Odlican lik. Pikali smo zajedno DBOG, SAMP isto i ono, sprdali smo se uglavnom dosta xD

@Dwayne Jeste da smo se kao "posvadjali" ali opet hvala ti jer smo bili bas okej pre par meseci i lepo smo se druzili. Dobar si momak samo nzm sta ti se sada desilo. 

@Vaki_Jovanovic Imali smo jednu svadju oko one fakcije Bloods ali opet, da zaboravim na to. RPali smo uvek zajedno u starom VLA i lepo smo se slagali. Pomagao sam ti oko developa tada itd. Dobar lik.

@Djukanovic_Luka Sve pohvale za tebe mralee. Jedan od najboljih lidera VLA. 

@Daka_Milosavljevic Isto k'o i za Djukana. :x

@Michael Kane Ma mogu samo reci naaci. Kad dodje leto, moramo opet da opikamo basket na sportskom :D

@Ivan_Maric hahahahhaha sasaaaaaa znas sve mrale. Znamo se u RL pa ono..od prvog razreda ali se druzimo od sedmog i dobar si lik jako. Sto se tice servera, bio si tu ono pre da nam pomognes oko TVR-13. DMali smo pre Pepi, ti i ja zajedno hahahhah i sprdali smo se dosta.

@Wizard. bratina. Ne igras vise al' znam te ja. Igraces ti opet zbog drustva sigurno. Najjaci lik i moj najbolji drug u RLu. Od vrtica se znamo. Naaci si.

@Admir_Bojic Jedan od najboljih likova ovde na zajednici. Dok sam bio u GSFu, nema dana kad se nismo zajebavali i kad nismo ostale zajebavali xD . Guraj do lidera brt jer ga zasluzujes.

@Balsa Naaci si volim ti nzm i nzm. Zvonicu ti opet na vrata samo da ti nadjem kucu. 

Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio. Kako ne bi nekog u potpunosti izostavio, zelim da se  zahvalim svima koji igraju na ovoj zajednici jer da nema igraca, server ne bi ni funkcionisao i ja ne bi uopste prosao kroz ovo kroz sta sam prosao. Upoznao sam ove glavudze iznad zahvaljujuci vlasnicima koji odrzavaju server, a i zahvaljujuci ostalim igracima koji igraju na serveru.
    Najjaca zajednica.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027964

@Deity hvala ti za 7god prelepog detinjstva, skill arena mi je bila ogromna pomoc kroz stvari koje sam prolazio u zivotu i drzala me zauzetim kako ne bih mislio konstantno na njih, hvala za kreiranje iste i sve ovo provedeno vreme ovde, ostani dobar covek kao sto i jesi i ne daj da te svet pokvari <333333333

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2027972

1 hour ago, Johnny said:

@Mire kraljino moja <3 od tebe sam naucio kak treba biti admin i ostalo .. nemam rijeci za tebe ljudina <3 

@Han. kraljino dobar si covijek ,uvijek se sprdas tako i treba macoo

@Dimitrije_Castellooo kralju najbolji gamemaster vredan i ostalo <3 

@Flash^ kralju moj sa tobom sam i poceo igrat bilo mi je najlijepse <3 

@Kristijan. kralju svaka cast i jos jednom Gl najbolji si <3 vredan i pametan 

@Ivan_Turukuss brate moj dobar si zelim ti GL da doguras do a6 <3 najbolji si

@Frka mackoo samo tako nastavi budi dmer <3 budi uvijek zajebant <3 

@Ivan_Putin kralju moj zelim ti sve najboljeee <3 najbolji si drug 

@Dwayne_Morelli kralju najbolji drug <3 samo tako nastavi macoo

@Dwayne_Brown na brata sta rec kralj bio i ostao <3 samo tak nastavi 

@Stjepan_Toretto brat moj <3 najbolji drug, uvijek se zeza i pomazes kad treba svaka cast <3 

@Edin svaka cast dobar si admin <3 samo tako nastavi <3 zelim ti sve najbolje 

@Beatrex. kralju moj samo tak nastavi <3 najbolji si <3 uvijek pomazes svima 

@Markan. botu samo tako nastavi sprdaj se i dalje takve volim <3 volim te <3 

@Ena Jusic dobra cura samo tako nastavi <3 nemam sta reci zena i po 

@Savke gl brate svaka ti cast <3 zelim ti najbolje u svemu 

Najveci brat ikada <3 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2028005

• Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen.
  • 23 minutes ago, Floyd Lawton said:

@Aleksa_Cortez Brate...sa tobom sam se bas dosta sprdao. Secam se kad smo sat vremena RPali pucanje tamo kod kosarkaskog terena i na kraju sam te skoro pa CKao ali opet, nisi me ni vredjao ni nista. Cak sta vise, postali smo odlicni drugovi. One turneje su bile najjace xD 

@Milos_Kacar Znas sve majstore:x. Znamo se od januara i nonstop smo RPali zajedno. Sad u poslednje vreme bas i nije tako ali dobro. 

@Stevandic Develop Isto sto i za Milosa. Druzimo se nas troje zajedno od januara i gotivim vas previse. U poslednje vreme ne RPamo toliko ali svakako uvek ste ti i Milos bili tu za mene da mi pomognete oko RP fakcije itd. 

@Petar_Maxim Ne igras vise samp ali svakako hvala ti majstore za sve. Svadjali smo se jednom i nikad vise. Dobar si lik i sve super za tebe.

@Zero Verovatno me se ne secas (stari nick: Aca_Milosavljevic) ali hvala ti sto si me u to vreme (2016-2017.) ucio da RPam. Svaka cast brt. 

@Uros_Boss Nzm da li je ovo forum od tog lika od kog' mislim da jeste ali ako si ti taj koji je bio lider Yakuze 2016. godine, hvala ti jer sam i tamo ucio da RPam. Tamo sam poceo. Secam se onih Rp akcija i svega. Ni D od DM-a nije bilo. Odlican lik.

@Nixa_Willson Pa msm sta da se kaze? Odlican lik. Pikali smo zajedno DBOG, SAMP isto i ono, sprdali smo se uglavnom dosta xD

@Dwayne Jeste da smo se kao "posvadjali" ali opet hvala ti jer smo bili bas okej pre par meseci i lepo smo se druzili. Dobar si momak samo nzm sta ti se sada desilo. 

@Vaki_Jovanovic Imali smo jednu svadju oko one fakcije Bloods ali opet, da zaboravim na to. RPali smo uvek zajedno u starom VLA i lepo smo se slagali. Pomagao sam ti oko developa tada itd. Dobar lik.

@Djukanovic_Luka Sve pohvale za tebe mralee. Jedan od najboljih lidera VLA. 

@Daka_Milosavljevic Isto k'o i za Djukana. :x

@Michael Kane Ma mogu samo reci naaci. Kad dodje leto, moramo opet da opikamo basket na sportskom :D

@Ivan_Maric hahahahhaha sasaaaaaa znas sve mrale. Znamo se u RL pa ono..od prvog razreda ali se druzimo od sedmog i dobar si lik jako. Sto se tice servera, bio si tu ono pre da nam pomognes oko TVR-13. DMali smo pre Pepi, ti i ja zajedno hahahhah i sprdali smo se dosta.

@Wizard. bratina. Ne igras vise al' znam te ja. Igraces ti opet zbog drustva sigurno. Najjaci lik i moj najbolji drug u RLu. Od vrtica se znamo. Naaci si.

@Admir_Bojic Jedan od najboljih likova ovde na zajednici. Dok sam bio u GSFu, nema dana kad se nismo zajebavali i kad nismo ostale zajebavali xD . Guraj do lidera brt jer ga zasluzujes.

@Balsa Naaci si volim ti nzm i nzm. Zvonicu ti opet na vrata samo da ti nadjem kucu. 

Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio. Kako ne bi nekog u potpunosti izostavio, zelim da se  zahvalim svima koji igraju na ovoj zajednici jer da nema igraca, server ne bi ni funkcionisao i ja ne bi uopste prosao kroz ovo kroz sta sam prosao. Upoznao sam ove glavudze iznad zahvaljujuci vlasnicima koji odrzavaju server, a i zahvaljujuci ostalim igracima koji igraju na serveru.
    Najjaca zajednica.

Buraz,sta bi dao za vremena 2k16,inace sto se tice svadje oko Bloodsa na to sam zaboravi tad smo bili  neozbiljni  barem ja ,nadam see dacemo opey nesto zapocet. Ljubi te brat.:x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/2/#findComment-2028013

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...