Guest Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Deity sta reci da nije tebe nebi ni bilo ovoga 😎💙💪 isto i za @Goldfinger 😎💙💪 @Anonymous. Brat moj, ti si me i doveo na sa a vjerovatno i na samp😎💪💙, sta smo sve radili na sa. @Mire Samo jako, dobro da si se vratio! 💪😎💙 Edited December 19, 2018 by Guest Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029170 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 7 hours ago, Primeiro_Capitaly1 said: @Milos_Kacar brat zrenjaninac <3 rpali smo nes mali ali ono gotiva lil Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029226 Share on other sites More sharing options...
Podgoričanin. Alexis Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 3 hours ago, Hector. said: Ehh hajmo polako @Deity-Owner, definitivno najjači, pošten je lik i nikada neće napraviti nešto što bi naštetilo bilo kome.@Goldfinger-Owner, osoba koja je uvijek tu da vas sasluša u vezi problema i reši isti, imali smo par stvari o kojima smo se bili koškali ali opet lik sav svoj ^@BoG1.^-Vodja TS Helpera,Šta reći za lika kojem si desna ruka u njegovom poslu, sa ovim likom sam 2 Godine u poslu i u kojem zajedno uživamo radeći isti, treba naučiti igrati PUBG i Rocket ^^. Bogzi je osoba sva svoja i jedna od osoba koja je tu za mnoge osobe.Trenutno vodi najjači tim na Skill Areni što se tiče Support-a/Staff-a a to je Helper Tim koji pomaže @Deity-u i @Goldfinger-u olakšati posao za koji bi vjerovatno napravili konkurs u rl po gradu da nađu tipove koji bi za pare radili ovaj posao <3.@Bozidar_Knezevic-Bozo lik koji je tu baš dosta vremena, ponekad tvrdoglava osoba ali puna je ideja i uvijek je tu za prepirke i da čuva nekom leđa ako je napadnut, ima velika leđa xD.@Veljko_Milanov-Lik koji je skoro pa kao i ja više od 12+ h po ts-u aktivan i koji je zadužen za mnoge velike projekte koje trenutno pripremamo, veoma gotivna osoba ali šta reći za (Aerodromca) <3.@Hanzo_Hasashi-Osoba koja je tu uvijek i koja će uvijek sa tobom da priča o neki temama koje se tiču privatnosti i iste teme da ostavi između vas, osoba koja daje mnogo saveta i koja je uvijek tu kada treba pomoći ali također i ja za njega <3.@Kika-Osoba koja nema mrve zla, veoma aktivna osoba na ts-u koja je uvijek tu za bilo koga. Ima razumjevanje kada je u pitanju neka situacija koju bi neki olako riješili, međutim ona ostaje po 3h dok ne riješi neku situaciju :D.@Nexus-Veoma gotivna osoba, malo tvrdoglava ali opet tu je kada treba pomoć nekim helperima, međutim treba malo više da se potrudi u vezi Query posla, fixaj te permisije Neksii..@Ahil-Query koji je za mene pokaza da je osoba za koju nikada nisam ni mogao vjerovati da može postojati, od početka ga znam kao Troller-a velikog međutim kada je dobio Query poziciju oborio me sa nogu, Lik puca kako radi Query posao, čovjek koji nikada nije niti jedan moj PM ignorisao...@Mire-Lik koji je definitivno zaslužio poziciju na kojoj je trenutno, ipak osoba koja ima "Konjske" Živce u vezi svog posla, osoba koja me je do suza nasmijala na Skype-u kada je rokno na lavju sa stolice ja msm da mi je tad izpraznio bešiku kolko sam plako od smijeha.@Aven-Osoba koja je pokazala se kao vrlo odgovorna za poziciju na kojoj je trenutno, svi su ga u početku bili kritikovali ali čovjek je ipak pokazao da ima obraz i da je zaslužio tu poziciju.@Jevta-Osoba bez koje moja karijera na Skill Arena SAMP Server (RP) ne bi bila niti na umu.Osoba koja me je naučila rpati i recimo moj najjbolji drugar, sa njim sa skoro pa 3 Godine već u prijateljskom odnosu i vjerujte mi ponosim se time.@Alexis.-Osoba koju sam na serveru prepo sa svojim RP-om da je umalo došao mi na vrata i dao 200€ da ga ne ckam samo.(Hakerska RP Organziacija) xD. Alexis jako gotivna osoba, treba malo popraviti aktivnosti oko TS Helpera i sve bi bilo topićć.@girlpower-Goca!!- Osoba kod koje uvijek mogu da pronađem pozivitu, jako gotivna osoba, uvijek tu kada treba osmijeh na lice nabaciti, vrlo se pokazala dobro na poziciji Vodje Lidera i želim da i tako ostane. ^^@Nemac-Osoba za koju mogu reći da je toliko pozitivna i hiperaktivna da i kad ti je najjgori dan ako je on tu ima da se upišaš od smijeha.Jako gotivna osoba zbog kojeg sam shvatio da ozbiljnost nije toliko bitna u životu.@Asko-Retard kojeg volim više nego brata!!! Lik sa kojim sam svaku noć na ts-u i sa kojim se upišam od smijeha svaku noć uz LAN Party koji traje i po 3h znači ludiloo.. Jako gotivan lik kojeg imam želju upoznati u RL.@Skumby.-JAOOO Pa ovo je osoba koja je jednostavno takva da kod njega si il Gazda il budala uglavnom on je budala hahahah. Lik je legenda na Viberu uvijek aktivan i spammuje ko lud <3. Toliko od mene ako sam nekoga izostavio izvinjavam se <333 Brate moj❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029255 Share on other sites More sharing options...
Podgoričanin. Alexis Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 1 hour ago, Impulse said: @Cindro Bratina ipo @Liber. Takodje @Celar veliki donator keša i carina haha @Bojana zajedno bili GM,dobra devojka uvek bila tu da pomogne @Haze_Scofield ljubi brat @Pajke uvek je tu uz mn @Matrix dugo se poznajemo @Parker najludja glava koju sam ikada upoznao na celoj zajednici @Deity zahvalan za sve Za silne popuste koje si mi davao @Markan. lik prelud @Alexandro_Savke bratina obozava da prica @Alexis. bivsi lider,covek sa kulturom i postovanjem @Neco Vodja Hansovca braleeeeee @Aven dobar baja i jutuber,al nece da hansovca @Petar Stojanovic bivsi lider,covek sa kulturom i postovanjem @girlpower skidam kapu @Ralphy moj donator keša takodje,dobar uvek da pomogne je tu @Avdagic bio mi lik 2 dana vodja u STu i odeee @Snake. ts3 helper boli glava kolko dobar Prelud @Hernandez moj drugar najjaci @Filip_Mirovic troler ehehe ;D Drugarcina @Jevta dao mi nadu i sansu za PD @Zevs strajkuje protiv Zileta u STu hehe @Scope Rper kae sad @Cele bivsi vodja GMa,doktor igre @Steph_Marrick Vodja GMa,nismo se toliko poznavali @Beatrex. propali AFKer u lolu @Vex igrac lola ipo @Kevin_Prescot igrali zajedno Bojana on i ja CS,presmesan lik ,trebao mi radi furniture al nikad ga nije odradio I tako dalje,mrzi me vise Brat. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029258 Share on other sites More sharing options...
[SA] Golub Golub^ Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Lovro. brat upoznao na ts, inace dobar coek.@Sava Brat moiii bio i ostao dok ne umremo .@Ledeni. Ma brudaaa moi upoznali se na ts kad su nas peglali za Deskripcije.@Rille oo pa Kada najjaca.@Markan. Ma cojek kupuje organe kako stigne.@Alen Nekii cepoviii.@Odobasic Ajnur Selamalejk sultan.@Zodiac Narkoman pravi, saim se dobar cojo.@Shone Znaci zajebo si Photoshop.@Despot Desktop najjaci. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029289 Share on other sites More sharing options...
Damjan_Petrov Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 4 hours ago, Nikola_Sladoje said: @Spencer @Dawkins @Michael Kane @John_Keen @Milos_Kacar @Nikic_Sa @DamjanP @Zivac_Zivanovic @mirzačov @Ivan_Potok @Sergio_Ferreiro. Ovi momci prije svega idu, voli brat. aww Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029394 Share on other sites More sharing options...
Pusica Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Fico pre svega jako dobar kolega <3 @Sebi bratina i kolega <3 @Djordjee Radojcicc DJOLE brate sve najbolje <3 @Gera bratina <3 @Haze_Scofield brat <3 @Steph_Marrick bratina <3 IMa jos dosta al mrzi me da kucam <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029419 Share on other sites More sharing options...
Captain John "Soap" MacTavish Delboy Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Ledeni. bratina @Marin bratina x2 @Rille bratina x3 @Sava bratina x4 @Shone bratina x5 @Luka_Diesel bratina x6 @Zodiac bratina x7 @Markan. bratina x8 @Alen bratina x9 @Aspect bratina x10 @Kristijan. bratina x11 @Odobasic Ajnur bratina x12 @Despot bratina x13 @Markan. bratina x14 @Djevic bratina x15 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029460 Share on other sites More sharing options...
[SA] Head Admin | Vodja Promotera Avenger Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 2 hours ago, Djordje said: @Deity @GoldfingerHvala na ukazanoj prilici do sada @Sava Prvi covek koga sam upoznao od staff tim,reci su suvisne.Ljubi brat <3 @Danijela_Savic Dobar vodja,uvek si bila korektna prema meni hvala respect @Jeca Sestroo @Avdagic Mnogo dobar lik smao tako nastavi @Jovic Brat zemljak,ocekujem te u bb-u @Laza Grobareeeee.Posluzio te OPEL @Celar Pcelar medar @Aventador Gde pronalazis onakva auta za tvoju stranicu na instagramu? @xman brtex @Beatrex. Samo nastavi da guras @Steph_Marrick Druze nismo se culi odavno nisi me vljd zab Tjt bare,ako sam nekog zaboravio nemojte se ljutiti ne mrzim nikoga moj brt <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029557 Share on other sites More sharing options...
[SA] Admin Level 4 Shawn_Legacy Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Murtex Brat tu od pocetka,buraz najjaci! <3 @Nicolo Barzini Takodje kao i Murtex lijepih dana i RM-a.. <3 @Rullof Prikljucio se posle ali 3. brat! <3 @MarTa SA .... <3 <3 @Diksy Bot Najveci!! <3 ! @Bojana Najjaca !!! Budaletina,sprdnja sve top! @Fazla Gej! Upoznali se skoro top momcina! @Jovic Zvornik selendra! @Stevanovic Priboj selendra! @Celar Zovi me na svadbu da ti pjevam! @Aventador Brat (Hydra u srcu) <3 Ljubi brat! Ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se,nije do mene do mozga je EDIT:Zaboravio Brata Aventadora .. Edited December 21, 2018 by Shawn_Legacy Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029569 Share on other sites More sharing options...
[SA] Head Admin | Vodja Promotera Avenger Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Djordje da nije njega nije bilo ne bih ni znao za sa <333 moja bratina @Sava mnogo dobar decko hoce da pomogne uvek opusten jednostavno mnogo dobar @Murtex isti ja @Shawn_Legacy moj doktor za pesme @Ledeni. hvala za neka savete @Leo doktorirao za specanje @Celar Ceksyy @Diksy lepo se slazem i tjt <3 @Kika smarac <3 @Boky alo oladi @Goldfinger mnogo pravdan decko iako je vlasnik nikad anece da te iskulira uvek je tu da pomogne @Laki_Gloza bajino bastanin @Beatrex. Bratina ponekad jeste panj al okej @Deity doktor za popuste @Mire moj sestric @Edin braca po Mitru Miricu @Bojana jednostavno bratina @Daco kladionicar @Steph_Marrick kid @Danijela_Savic mnogo gotvna osoba ekstra vodja @Jovic baksuzzzzz @Avdagic pomaze u svakoj nevolji @Aventador kako si mi dobro slikao onog mog aston martina respect @Enrico Castello majstor za ubacivanje pesama Ima tu jos dosta admina koji su ekstra sry sto vas nisam tagovao.. Edited December 20, 2018 by xman Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029629 Share on other sites More sharing options...
Guest Tricky_Trucky Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Avdagic Brat najjaci , znaci pijemo posle NG? Inace lik najjaci <3 @x3m Babo najstariji a najbolji , trebas mi rakije dat kakve <3 @Edin Ne zna voziti auto , fura me , haha salim se , brat moj <3 @Ajdin Castellano Brat , ne znam te ovako inace , ali gotivan si lik <3 @Petar Stojanovic Ruzni lider najruzni mhm , salim se , brat si moj <3 @Rudi_Cajevac Lotus moj najljepsi , kad cemo pit ? <3 @Sava Smrad , kakav ti i vodja lider , hahah najjaci inace <3 @girlpower "Koza" sta da kazem , ne voli nikog , inace sve najljepse o tebi Edited December 19, 2018 by Tricky_Trucky Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029700 Share on other sites More sharing options...
[SA] Admin Level 6 Dashh Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Hajde da vas i ja kao malo pohvalim! @girlpower totalna kraljica i moj buster na csgo <3 @Bojana ili "Zivco" (jedan od mnogih nadimaka koja sam joj dao) inace ruzna uzasno, ali je vadi sto je intelientna. Salim se! odlican jaran i moje djete... ma supak klasicni @Ana. Super cura i treba joj spomenik podici kad izdrzi blejati sa Bojanom toliko vremena na TS. @Danijela_Savic Jako postena osoba i spremna na svaki vid zajebancije, samo da poradi malo na svojoj nesigurnosti i top @Diksy Propala kao kauc, ali obzirom da je na tatu oprasta joj se @Goldfinger Inteligentan, realan, nikad monoton uzivao sam poslednjih mjeseci druzenja i razgovora i zajebancija. Takodje, csgo buster kao Goca @Zevs Katastrofa koliko je tvrdoglav, ali opet s druge strane odlican lik. Busta te, a onda padnes rank i ispod kojeg si poceo. (odlican za derank) <3 @Sava Lik kod kojeg sve moze i koji cijeni misljenja. Upoznao sam ga u RL i jako dobar drugar <3 @Edin O Edinu samo mogu reci da uzivam u njegovom drustvu u RL i cugnuti koje pivo. Inace odlicno odgojen, posten i nesebican momak <3 @Markan. Jebeni Hrvat! Odvedete na janjetinu i ne stignes ni kost da oglodjes od njega Markan je lik kojeg bi svakome pozelio da ga u RL upoznate i svatite njegovu pravu vrijednost i dobrotu <3 @Avdagic Odlican, iskren, posten i stalozen momak. Nekada ga pogresno svate, pa mu zamjeraju, ali po meni jedan od najvrijednijh admina na zajednici @Ahil ili Ahil.ba. Super momak, dosadan do bola Inace uleti u sobu opsuje i ode dalje. Sva sreca sto sto ne bleji sa nama u sobama. Salim se gotivim Ahila puno <3 @Mire Super momak, majstor u svome poslu (mislim na pekaru, a kad smo kod toga, vala bi mogao i svoju kiflicu u neku pec malo da gurnes ). Sef je inace lik sa kojim zajebavam vec godinama i nikad nismo zamjerili jedan drugom bilo sta. Volim ga kao i sve navedene <3 Ljubim mu Sladju! @Savke Odlican i vrijedan momak! Voli brate da se snima i imam osjecaj da kao curice visi ispred ogledala sa telefonom u ruci. Narcis @Deity Cacansko - Focanski smor. Voli da prica i kad pocne prevodioc ti treba, ponavlja jedno te isto dok ne pobudalis. Od svega razumijes samo kada psuje, a sreca to najvise radi. Sala! Vrijedan i tolerantan tip, jako dobar u svom poslu i sto je najbitnije voli da konstantno da upija znanje. Tipicna focanska nezasitost @Ralphy Nekad je dobro igrao csgo, a sada ga ja moram bustati kada sa Bojanom i Anom sjebe rank. Extra dobar lik @x3m Klasicni supak! Ove sto nisam oznacio zamolio bi da mi zamjere, jer ja sam stariji covjek pa se ne mogu svih sjetiti, ali je bitno da o svima vama zasita imam pozitivno misljenje i nema apsolutno niti jedne osobe na zajednici da mi je mrska na bilo koji nacin! Nadam se da sam bar nekome uljepsao makar i momenat, ako nisam dan Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029701 Share on other sites More sharing options...
愛 Kemi Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Tarik Kikanovic bratina od početka tu@Boky isto tako @Avdagic kasnije se upoznali, ali jedan od dražih likova na zajednici@Vladan gotivan lik mnogo, jedan od normalnijih igrača@Fernandez^ vođa meni najdražeg tima, a prije svega gotivan lik mnogo@Donatella hvala za sve @Sava vođa svakog tima u koji uđem, hvala i tebi za sve@mirzačov jedan od rijetkih RPera koje zapravo poštujem, i koji ne gleda kako da te sjebe, bratina iz TVF-a@Aleksandar_Ilic lider najjače organizacije ikad, najbolje vrijeme u TVF zasigurno@Acke_Aleksic kolega moderator @Bojana izašla u susret bezbroj puta, hvala za to@Dejan_Cukarski prvo i najdraže lider iskustvo sa tobom, bratina hvala što me pusti da budem lider @Vasin @Luka_Toretto @Peja_Jazovski najjači lideri LCN-a, pokazali kako se vodi organizacija@Lakic uvijek za trun bio bolji od mene u Photoshopu @Wizz_Legacy kolega dizajner, mnogo gotivan lik@Aleksandar_Edwards desibre, drugo najdraže lider iskustvo brat Valjda nisam nikog zaboravio Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029751 Share on other sites More sharing options...
[SA] Influencer Fazla Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 48 minutes ago, Shawn_Legacy said: @Murtex Brat tu od pocetka,buraz najjaci! <3 @Nicolo Barzini Takodje kao i Murtex lijepih dana i RM-a.. <3 @Rullof Prikljucio se posle ali 3. brat! <3 @MarTa SA .... <3 <3 @Diksy Bot Najveci!! <3 ! @Bojana Najjaca !!! Budaletina,sprdnja sve top! @Fazla Gej! Upoznali se skoro top momcina! @Jovic Zvornik selendra! @Stevanovic Priboj selendra! @Celar Zovi me na svadbu da ti pjevam! Ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se,nije do mene do mozga je Hvala buraz,ljubi brat Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029758 Share on other sites More sharing options...
Cappone Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Bojana Najljepsa i najbolja direktorica vrh cura <333 @Goldfinger Vlasnik Level Pro - ljudina prije svega @Danijela_Savic vodja nad vodjama daniii <3 @Avdagic moj bosanceross <3 @x3m deda vrijeme za penzije, sala mala , ljudina velika gotivim ga iz bilo koje perspektive <3 @Zevs <3 @Savke oko moje <3 @Mire pekar moj najbolji, volim ga ko brata <33 @Castello @Diksy @Celar <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029788 Share on other sites More sharing options...
There is a time to fight and there is a time to be clever Filipenda Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) ae iya kad svi krecem od mojih kulega @Deity jes da mi nisi kulega alte wolim <3 @Sava savoooooooo @Fernandez^ hfala stosime opet primio u GFX posle onog sranja @acKo fala sto si me prvi put primio u GFX, da nije bilo tebe nebi bilo ni mene wtf sta? @Kemi bato volis da me warnujes i da me jebesh xaxa @Jalen Washington pederer, smarator xaxa saimse volim itebe @Admir. pler moj @Trava. hfala stosime motiviro za PS-om, kada sam video pre 2-3 godine tvoje radove tada sam i krenuo sa ovim pleru i bgeru moj @Roberto Cavalli citercina moja raspala <3 iskreno ti si me navuko na ovaj serfer @Bojana joj bojano direktorko @Bojanicka brat moj lepi, znam te 24h al nmvz xaxaxax @Uros_Legacy fala za skinove xax @Enrico Castello znam te jedno 5-6 godina jos od BGa buraz moj @Nesko_Malone itisi pederer @Nunex motivacija za PSom definitivno. Edited December 19, 2018 by Lussiano Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029922 Share on other sites More sharing options...
!BaB0 Aljimi Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Zeljko_Drazic kidner @Murtex najjaci admin @Rasta.^ smani malo te pjesme naduvni pjevacu (6ix9ine mama) @Srdjan_Despotovic najjaca r5 lcn @Jeca najlepsa head admika @Stefan_Deep djes preletacu @Gajic pijanduro cepas li zone @Mina_Mince debela @Eso cekam te ts brt @Ivan_Turukuss cekam te da bleimo @Katarina djesi najlepsa @Bata_Doktor gg na head adminu sanele @Viktorija ulazi da cepamo zone aloe @Savke moze undisarm pls😂😂 @Cone djesi najjaci @Uros Ivic predlozimi neki film necu te kulirati vise pls @Tarik Kikanovic daj ostavku cekam te u lcn aloe Edited December 19, 2018 by Aljimi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029936 Share on other sites More sharing options...
ex. Laki Pavlovic Pavke Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Nevena ko te prati kuci @Knotty Sirimo ljubav brale prtizn @Pqky Rodja bata moj @Savke Navuko ga na kocku @Jeca Pokrade narod sa zlatom @Mire Brat od pocetka do kraja ! Edited December 20, 2018 by Fanfuljina Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029948 Share on other sites More sharing options...
[SA]Propo nema nista od tebe Zodiac Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Sava st da ti kazem sem hvala brt@Lovro. Jedan od normalnijih@Luka_Diesel Kidara mimer@Marin Kidara Usb fuccboi@Shone BOG FOTOSHOPA i losih fora@Golub Kod gugana se vari skank@Ledeni. Prodana cka@Alen banovan decko za speed jbg@Djevic I najludji lik, aca masa @Ajnur_Odobasicc valjda sam dobrog tag ali isto banovani decko@Gibo Sivo nebo lijonac bog@Aspect kuhare zaboravih te, ae nekad pohamo tikvice Edited December 20, 2018 by Zodiac Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029963 Share on other sites More sharing options...
Sjedim odje po cijeli dan i boli me k*rac pravo da ti rečem! Shone Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Sutra valja u skolu, al jebiga @Zodiac Wtf, nekad smo bili BFF @Lovro. Amater, odjebi u skokovima @Marin Muska sam kurva siluj me @Golub Ptica najludja @Aspect Bokte <3 @Ledeni. Smiri CK brate moj, odmor za novu @Rille I sam znas @Markan. Sta reci, koju posluku poorati. Kome? @Alen Samo hasl, skola 7 dana nedeljno ? @Sava Jaja da przis na tom procesoru cujes @Luka_Diesel nezz otkud ti ovde @Ajnur Odobasic Smanji malo mikrofon Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2029977 Share on other sites More sharing options...
WTF Luka_Diesel Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) @Sava mozak operacije. @Lovro. bio najjaci helper @Marin svadja 24/7 - Vise se svadjamo nego sto smo gucci @Ledeni ^^^^^^^^ @Aspect "#Aspect": Probio bi ju ko sto ovi probijaju warden"@Shone dizajner propali @Zodiac avion enforcer ,/apopravi @Djevic em si gregor @Markan. bog @Despot glupiiii @Viktorija sta da kazem,sem da mi je drago sto sam upoznao takvu osobu @Beatrex. @Acke_Aleksic @Alen @Rille @Bojana @Golub @Knotty @Edin @Daco @Kristijan. <3 Edited December 20, 2018 by Luka_Diesel Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2030030 Share on other sites More sharing options...
What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted December 20, 2018 Author Share Posted December 20, 2018 Ala puca sve od lepih zelja ajao *______* Iskreno, ja ovde znam mnogo mnogo dobrih osoba koji su tu ovde godinama i sa kojima sam proziveo mnogo sto sta, upoznao video caskao prebrodio sranja i igrali se do besvesti, ali ne mogu naravno sve ispisati pa kako mi treca smena dozvoljava ispisacu one koje su mi sad u mislima i mozdanim vijugama (naravno ima tu jos dosta dosta dostaaaaa) @Goldfinger prvi na vrhu uvek ce biti jer je to covek kojeg poznajem ga 9+ godina, koji vise nije prijatelj vec familija, i sa kojim sam proziveo sve i svasta, nikad me nije izdao niti mislio nesto lose, jednu recju savrsen prijatelj. @Awok3N brat moj najjaci covek ikada, pored Golda najbolji lik i familija, lud i otkacen i master programiranja <3 @Enrico Castello O ovoj osobi mozete pisati dokle hocete, najjaci lik , dobar i posten kao i veran zajednici, dostigli rekorde i dostignuca o kojima drugi mogu samo mastati, borili se kroz svakakva sranjaa, omiljeni hrvat <3 @Dragica kreten debeli koji je sa mnom vec dugooooo <3 lav ju ^___^ @x3m jedan od najboljih likova od starijih kojih poznajem, pored transportera sa kojim sam bio malo u sukobu ali sredili sve, mnogo dobar lik uvek spreman za zezanje igru sprdnju i salu, razuman i ako Bog da na prolece da sednemo sa edinom na neko pice. <3 @Edin gospodin, po ponasanju i odgajanju, decko koji me razume i koji je saslusao mnogih sranja sto sam proziveo, pomagao kad je trebalo i savetovao kada nisam shvatao neke stvari pre 3 godine, zasluzuje sve najbolje. @Savke glupan iz indjije, jedan od mnogo dobrih decaka koji se uhvatio losega drustva ali cu ga ja srediti kad ga premlatim vamo u knezu <3 @Sava jedna od pametnijih osoba na zajednici, razuman i iskren, a isto tako spreman da uradi sta treba i izadje u susret svakome ^__^ <3 @Mire Mnogo dobar decko, malo je naivan ali mu ne zameram, shvatio je da je kuci najbolje svojoj, dobar lik i hoce sve da ucini i da i pomogne^__^ Ako Bog da idemo na burek neki put da se upoznamo! @BoG1.^ debilcina kragujevackaa zovii kad budes u bg, legenda <3 @Xunder_Koral45 debilcina bosanska koja je kidalica pawna i MTA USKORO KAD SE AKTIVIRA, troll i dusa od deteta, povukao od sestre da bude dobar ^__^ @Antic maper retardirani zemunski, ali ga mnogo gotiviim, vrednica nasa i buduci web developer i 3d modelere za mta! @Ahil brat koji je spreman da ucini sve za tebe, samo jos da nauci da igra rocket league i da se manje nervira i taman ce biti ^___^ Botko <3 @Tesic wanna be cringe youtuber road to 100k do kraja godine! <3 @Monchy O ovoj mozes pisati do ujutru, najbolja si za svaki aspekt zajednice i svugde pohvale samoo ^____^ @HaZaaRD debilcina bosanska, valjda cemo otvoriti MTA do februara leb ga pojo! love germany guy @Ana. mala nervozna ali razumna, da nauci da igra fortnite i da manje kaci trash po insta <3 @Quicky bote nauci da igras WoT, moram stalno da te carryam sa IS-3 i artyem @nikobitan spijun moj sa milfa ^____^ pametnica <3 @Nexus ratatatatatatata legenda lik ^__^ @Danijela_Savic jedna od najvrednijih direktora koji je na zajednici, koji se najvise zalaze kako bi bilo sto fer i korektno sve na zajednici, koja odvaja max svog vremena da pomogne ovde i vecno joj hvala! @Jeca najboljaa adminkaaa lp manijak ^___^ i za kraaaaj, da pozdravim dva najjaca lika sa kojim sam trenutno u biznisu kao i projektu, Anda i Dulic, sa kojima uskoro ide projekaaaaaat koji menja gaming scenu ^__________^ PS umalo da zab debilcinu austrijsku @n0nE generalni dev cle zajednice i projekta <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2030044 Share on other sites More sharing options...
kolindin mali Ivan Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Monchy bez tebe moj zivot nema smisla Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2030048 Share on other sites More sharing options...
rockst☆R Mbappe Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Deity veliko hvala prvo tebi, jer si napravio najjaču zajednicu, i pokušao ugoditi svima, i za skidanje sa BL i to ne mogu zaboravit' ^^ <3 @Mire malo je ovakih likova, uvek tu da pomogne, za sve ovo ti nikad neću zaboraviti.. da mi uspeš sa YT KRALJ MOJ! @Elko. takođe jačina lik, viđam ga u RL, onako nikad da gde sednemo imenjače^@Edin hvala ti što pomažeš, i uvek odgovoriš hehe, mnogo si dobar stvarno.. @Aljimi uveo si me u čitere LCN, guramo do kraja<3. @Viktor_Tebrax jačina lik kao RPER, počeo i da bude DMER, upoznali se preko igrice, ostali trajno drugari <3. @Svabo jačina lik, kad ćemo brate opet dmamo? @Scaryx banovan si, valjda ćeš doći pameti, i kad ćemo u Kalesiju u Comfort na shishu haha? Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/5/#findComment-2030049 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts