kolindin mali Ivan Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Aleksandar @Ray @Frost @Predrag @Mladja @Avocato @Mladenn @Velibor @Monchy @Ivan @Ahil @Yikwo @Ludak Jos jednom legenda @Ivan Kinez kreten ne znam di je al evo Jednostavno pre dobar lik pa ga opet moram tag @Ivan Naravno tu je i bot Pedja | Mladja , medu boljim likovima ako ne i najbolji Tagao bi i Tesica al ima los content na yt tako da nista jbg Ako sam nekog zaboravio jbg, ovaj @Ivan je jednostavno toliko dobar da sam neke i zaboravio Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2032791 Share on other sites More sharing options...
Amerikanac Ikky Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 2 hours ago, Hamza_Toretto said: @Teleporter ubija lik dosadu,lik kakav se trazi @Anej_Mahmutovic sandzaklija,hodza @Kabir_Corleone brat po krvi @Ikkylegenda brat @Boky doar za zezanciju <3 <3 brat <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2032810 Share on other sites More sharing options...
[SA] Head Admin,Vodja promotera Laza Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 1 hour ago, Mladja said: @Laza Dugo se nismo culi brate,ali imali smo dosta lepih momenata zajedno,vt <3 <33 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2032842 Share on other sites More sharing options...
Guest Dusan Erdeljan Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 20 hours ago, Kolobaric said: @Nesko_Malone - Prije svega humor, nisam znao da ovako ludih osoba ima, ali naravno pozitivno, također čovjek koji me učio oko RP-a i pomagao mi. @Shaquille_Jeron - Brat dobar RP-er, odličan, a humor tek ja ne mogu vjerovat najluđa glava na SA. @girlpower - Koja mi je pružila prvu šansu za lidera, prije svega dobar vođa. @Mike_Sarrabuzz - Dosta dobar lik i RP-er, volim te. @Dusan Erdeljan - Što da kažem osim brata? @Parker - Legenda. Ima ih dosta! brat. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033023 Share on other sites More sharing options...
Founder of Automobili Lamborghini Aventador Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Nemam sta da radim trenutno, pa cu za svakoga s kime sam bio dobar da kazem nesto sto mislim jer me mrzelo iskreno u ostavci da pisem kojekakve romane (Ako se nekoga ne setim ne zamerite, najvise se secam onih sa kojima sam stalno bio tu kada sam igrao aktivno)@Deity Hvala na svemu, nemam sta reci, sta god je nesto trebalo bude "instant" reseno @Goldfinger Legenda covek, upoznali smo se uzivo nedavno, advokat, ako nekad ne daj Boze napravim sranje da mi smanji kaznu @Mire Brat sta reci, hvala za sve @Jevric Bratina od lika, nemam sta reci! @Avdagic Vratili mu admina, rekao devojci da "im ne ide" da bi mogao da skuplja aktivnost @Narko Upoznali smo se dok sam bio lider taksija, bio je najveci "radnik", ali i narkoman @Sava Najbolji vodja, drugar, brat, i da nije vodja pomogao bi verujem kome god treba i sta treba. @Daco Ucimot makedonskit Procitao mi je Avdagic sta si napisao kad sam dao ostavku, dzabe sta resavati ts i ostalo, jednostavno ne bezim od odluke i to je to @Danijela_Savic Parking servis! @Bojana Dobra za high command @Ahil Ekstravagantno se ponasa, dobro mu ide @BoG1.^ Imenjak @Aven Smrad koji mi je ukrao pola nick-a @Enrico Castello Hvala za sve ucinjeno, ispao si uvek korektan @Nexus Dobar lik. @Pavle Dubai @Markan. Je l' stigao Q7 ? @x3m Vrhovni deda @Savke Hvala za sve savete, nadam se da se secas na sta mislim brate @Force Sila je to @Bata_Doktor Je l' moze PM? - Samo da nije nesto da se seta @Viktorija Mnogo dobra devojka, kako fizicki, psihicki nije salim seeee hahaha @Ralphy Rossi ! @Laza Opasan zajebant! @Katarina Okej skroz. @Jovic Najveca bratina za sva vremena!!11!1!!111! @Dzoni_Ignjatov Legenda. @Djordje @xman Ludaci @Despot @Dejan @Celar Cool likovi! @Kika Umalo da zaboravim.. Dobra je, trudi se dajte joj aldown @Murtex @Shawn_Legacy Bratine, znaju za sprdnju uvek @Godfather Kume moj! @Jevta Brat. Stvarno nemam vise vremena da pisem, izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio s kime sam bio tu kada sam igrao zpo Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033030 Share on other sites More sharing options...
prof.dr.sc. Markan. Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @HaZaaRD kralj sprdačine i lakih žena, hvala ti za svu pomoć. @Edin da tebe nema ne bih znao kako izgleda pravi Sarajevski ćevap. @Mire hvala ti za svu sprdačinu, bez tebe bi bilo dosadno na SAMP-u. @Sava da te nisam upoznao znao bi koje su prave serije @Nexus hvala ti sto si me cijelo vrijeme podupirao na ovoj zajednici. @Enrico Castello kada Rijeka bude bila više puta prvak od Hajduka onda mi se javi @Monchy hvala ti što si me naučila puno toga na SAMP-u, a i u životu. @Danijela_Savic hvala na povjerenju @Ahil kada dođem u Beograd častiš me jelom. @Kristijan. Slavonac, Dalmatinac. @Aspect moras mi napraviti biftek. @x3m kralju ponavljamo janjetinu. @Savke jebo ti BMG uzdravlje. @girlpower kraljice samo nastavi i dalje da se zajebavaš. @Predrag @Mladja vas dvojica ste uvijek skupa ne mogu vas posebno svrstat hahaha. @Lovro. @Marin da vas nema ne bih znao šta je Slavonski kulen. @Ledeni. @Golub vi ste tandem vi morate uvijek biti skipa najjači ste. @Zodiac lošaru dao Bog da cijeli život budeš Vodja GameMaster-a. @Alen @Odobasic Ajnur vi ste najjači, samo se nastavite i dalje zajebavati. @Deity @Goldfinger hvala vam na ukazanom povjerenju i morate mi platiti rucak u beogradu Koga sam zaboravio oprostite Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033200 Share on other sites More sharing options...
Rekla je "Emire, ne mogu da dišem bez tebe!" Murtex Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 55 minutes ago, Aventador said: Nemam sta da radim trenutno, pa cu za svakoga s kime sam bio dobar da kazem nesto sto mislim jer me mrzelo iskreno u ostavci da pisem kojekakve romane (Ako se nekoga ne setim ne zamerite, najvise se secam onih sa kojima sam stalno bio tu kada sam igrao aktivno)@Deity Hvala na svemu, nemam sta reci, sta god je nesto trebalo bude "instant" reseno @Goldfinger Legenda covek, upoznali smo se uzivo nedavno, advokat, ako nekad ne daj Boze napravim sranje da mi smanji kaznu @Mire Brat sta reci, hvala za sve @Jevric Bratina od lika, nemam sta reci! @Avdagic Vratili mu admina, rekao devojci da "im ne ide" da bi mogao da skuplja aktivnost @Narko Upoznali smo se dok sam bio lider taksija, bio je najveci "radnik", ali i narkoman @Sava Najbolji vodja, drugar, brat, i da nije vodja pomogao bi verujem kome god treba i sta treba. @Daco Ucimot makedonskit Procitao mi je Avdagic sta si napisao kad sam dao ostavku, dzabe sta resavati ts i ostalo, jednostavno ne bezim od odluke i to je to @Danijela_Savic Parking servis! @Bojana Dobra za high command @Ahil Ekstravagantno se ponasa, dobro mu ide @BoG1.^ Imenjak @Aven Smrad koji mi je ukrao pola nick-a @Enrico Castello Hvala za sve ucinjeno, ispao si uvek korektan @Nexus Dobar lik. @Pavle Dubai @Markan. Je l' stigao Q7 ? @x3m Vrhovni deda @Savke Hvala za sve savete, nadam se da se secas na sta mislim brate @Force Sila je to @Bata_Doktor Je l' moze PM? - Samo da nije nesto da se seta @Viktorija Mnogo dobra devojka, kako fizicki, psihicki nije salim seeee hahaha @Ralphy Rossi ! @Laza Opasan zajebant! @Katarina Okej skroz. @Jovic Najveca bratina za sva vremena!!11!1!!111! @Dzoni_Ignjatov Legenda. @Djordje @xman Ludaci @Despot @Dejan @Celar Cool likovi! @Kika Umalo da zaboravim.. Dobra je, trudi se dajte joj aldown @Murtex @Shawn_Legacy Bratine, znaju za sprdnju uvek @Godfather Kume moj! @Jevta Brat. Stvarno nemam vise vremena da pisem, izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio s kime sam bio tu kada sam igrao zpo Živ mi bio , voli te brat. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033216 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 1 minute ago, Dwayne said: @Matke_jankovic @Milos_Kacar @Milan_Popovic @Drake. @Laki_Scalleta i ostali ljubi vas brat Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033245 Share on other sites More sharing options...
[SA] Don Jevta Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Edin - Bezbroj puta si mi izasao u susret, hvala ti sto imas poverenja u mene. @Mire - Momak koji je bio objektivan u svakoj situaciji. Ne velicas nikoga ako ti je drug, uvek pravedan. Svaka cast. @HaZaaRD - Bez tebe ne bih dobio RolePlay diplomu pre par godina. Kratko sam te znao, ali zato smo se brzo skapirali i zato te veoma gotivim. Nikad' zaboraviti. @Sava Znamo se toliko dugo, onlajn drugari. Zao mi je sto se nismo upoznali. Veoma dobar covek. @Monchy Ubedljivo najbolja zenska osoba na serveru. Za mene si ostala vodja lidera, jer je to bilo najlepse doba. Fejsan, Wizz i ti, dobitna kombinacija. @Danijela_Savic S' tobom uvek sala, takvu te jedino i znam. Naravno, sve najbolje, drugarice. @girlpower Hvala za davno dato zlato u GSF setu. Mnogo dobra devojka. @Goldfinger Odlicno drzis zajednicu zajedno sa Dejtijem i fakticki ispunjavate zelje svima, bilo da su RolePlay, Deathmatch ili civilni igraci. @Deity Druze, hvala sto si mi dosta puta izasao u susret i ako, verujem, nisam zasluzio. O tvom vodjenju servera nema mnogo sta da se prica, jer cim igrac udje na server, vidi koliko vredimo generalno. Nista bez vlasnika, ovakvog'. Mozda se i vidimo. @Aventador Kulturan momak pun ponasanja i razumevanja. Stari smo mi znanci, jos od taksija. U glavnom, upoznali smo se i prvom prilikom izlazimo na pice i da slikamo Lamba i Porsea po Valjevu. @Wizz Ne mogu da zaboravim coveka koji mi je setao RPEa i koji je ispao maksimalno korektan prema meni kada sam trazio pomoc. Najbolji RPer. Sto se tice igraca, znaju oni koji trebaju znati. Pozdrav za ceo Los Santos Police Department. Ljudi, srecni vam novogodisnji i bozicni praznici! Puno ljubavi, srece, i blagostanja u vasim porodicama i dosta uspeha na poslu, faksu, i skoli. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033253 Share on other sites More sharing options...
Founder of Automobili Lamborghini Aventador Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Just now, Jevta said: @Edin - Bezbroj puta si mi izasao u susret, hvala ti sto imas poverenja u mene. @Mire - Momak koji je bio objektivan u svakoj situaciji. Ne velicas nikoga ako ti je drug, uvek pravedan. Svaka cast. @HaZaaRD - Bez tebe ne bih dobio RolePlay diplomu pre par godina. Kratko sam te znao, ali zato smo se brzo skapirali i zato te veoma gotivim. Nikad' zaboraviti. @Sava Znamo se toliko dugo, onlajn drugari. Zao mi je sto se nismo upoznali. Veoma dobar covek. @Monchy Ubedljivo najbolja zenska osoba na serveru. Za mene si ostala vodja lidera, jer je to bilo najlepse doba. Fejsan, Wizz i ti, dobitna kombinacija. @Danijela_Savic S' tobom uvek sala, takvu te jedino i znam. Naravno, sve najbolje, drugarice. @girlpower Hvala za davno dato zlato u GSF setu. Mnogo dobra devojka. @Goldfinger Odlicno drzis zajednicu zajedno sa Dejtijem i fakticki ispunjavate zelje svima, bilo da su RolePlay, Deathmatch ili civilni igraci. @Deity Druze, hvala sto si mi dosta puta izasao u susret i ako, verujem, nisam zasluzio. O tvom vodjenju servera nema mnogo sta da se prica, jer cim igrac udje na server, vidi koliko vredimo generalno. Nista bez vlasnika, ovakvog'. Mozda se i vidimo. @Aventador Kulturan momak pun ponasanja i razumevanja. Stari smo mi znanci, jos od taksija. U glavnom, upoznali smo se i prvom prilikom izlazimo na pice i da slikamo Lamba i Porsea po Valjevu. @Wizz Ne mogu da zaboravim coveka koji mi je setao RPEa i koji je ispao maksimalno korektan prema meni kada sam trazio pomoc. Najbolji RPer. Sto se tice igraca, znaju oni koji trebaju znati. Pozdrav za ceo Los Santos Police Department. Ljudi, srecni vam novogodisnji i bozicni praznici! Puno ljubavi, srece, i blagostanja u vasim porodicama i dosta uspeha na poslu, faksu, i skoli. Kad smo vec kod kola, u Valjevo stize Brabus tako da bice ludo, bice bice Vidimo se uskoro na pice! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033259 Share on other sites More sharing options...
• kao u filmu zajedno do kraja... • Wicked Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Bojic uvek si tu za mene,pricu,smeh,svadju,plakanje,pomoc,saradnju,ma svesve, hvala ti sto si mi ulepsao kraj 2018. godine i pogled na svet, drzimo se maaaaaaaax, hvala ti na svemu,znas vec sve bae ^__^ <3 @Aleksandar_Edwards mladji brat koji mi nikad nije okrenuo ledja, uvek je tu za sprdnju i pomoc,dzejcina u pravom smislu reci @Nemac Darabossssssss @Deity ispao si mnogo puta fer prema meni i hvala ti mnogo na tome,3000 za gospodina Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033267 Share on other sites More sharing options...
Guest Savke Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Knotty Ovca, mnogo dobar lik @Jevric bratt, uvek bio @Edin mnogo nervozan lik , nauci da igras roket kretenu @Deity tupan, mnogo dobar covek @Force burazerr, ovde i rl @Zevs citer, nauci da vozis kamione @Nevena apu @Ahil jednom recju - car @Viktorija kreten @Sava najbitnije - iskren, mnogo dobar drug @Mire salji nekad burek @Bojana spremi se za boost u roketu @Daco makedonac @Goldfinger pomogao milion puta, hvala za sve @girlpower ludaca @Aleksandra badiiiiiii @Avdagic mnogo dobar momak @Milutinovic familijoo @Aldin_Bajraktarevic parking serviser @Duci. Carina, hvala za botaa @Parker okoo @Markan. BOG, JTBM ! @HaZaaRD abjuzerrr, hahah Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033281 Share on other sites More sharing options...
Vodja Alkosa ! Cele Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 11 minutes ago, Daco said: Prvenstveno, hvala @Deity-ju i @Goldfinger-u koji mi pruzili sansu da igram na ovu zaednicu, ovaj community, koji su mi pomogli u bas sve moguce sto mi je trebalo, uvek kad mi je zatrebalo pomoc oni su bili tu, kad sam gresio dobijao sam sankcije, kad sam zasluzio nesto sto treba da imam, oni su bili tu da mene nagrade! Ne znam sta vise da ispisem, nadam se da cemo se jednog dana upoznati u rl bilo u Srbiju ili Makedoniju, svet ja veoma mal @Sava Jedan od najdrazijih lika na SkillAreni, uvek je bio tu za mene kad je trebala pomoc, full lik, uvek ima zajebancije sa tobom, old crew obojica, KOLENO SKILLARENE! @Lakoni Takodje isto vazi kao i kao kod Save. Hteo bih vas da upoznam u RL, jebeno mi krivo sto ne zivim u Srbiju jer znam kako je kod vas, i znam da kad bih tu zivio upoznao bih dosta vas.. Full lik, zajebancije, sa tobom mogu da pricam sve sta hocu, takodje lik koji shvata svaku situaciju. ♥ @HaZaaRD Obaveze takodje udaljile, pre smo se mnogo druzili jos od vremena ElKenja Toretta, jedan od najjacih likova ovde, uvek mi pomogao kad mi trebalo bilo sta, treba da vratimo aktivnost obojica sad za raspusta @Aventador Mnogo dobar lik, zajebant, uvek je bio tu za druzenje, zajebancije, pricanje, blejanje, udaljili smo se malo zbog "...", nadam se da to nije nikakva stativa izmedju nas... @Quicky Takodje, gotivan lik kojeg sam mnogo zavoleo, uvek tu za druzenje, zajebancije, hvala i tebi sto si mi pomogao za sve @Beatrex. Nema sta da se prica, my king! @Luka_Diesel retard, salim se, isto takodje mnogo gotivan lik, uvek pomaze za bilo sta, udaljili nas obaveze @Viktorija Najjaca makedonka, uvek pomaze isto kad zatreba nesto, nadam se da cemo se jednog dana upoznati u rl kozo :* @Edin Takodje jedan od old crew ovde, druzimo se godinama, jedan od najgotivnijih mojih likova ovde kao navedenih gore, mnogo uradio za mene. ♥ @Enrico Castello Hrvat tupson, sala mala, takodje gotivan lik, druzimo se mnogo, od kad sam prestao da ulazim na ts3 sve manje kontakta, drugi grad kod mene/obaveze itd... @Pavle Veoma korektan lik, uvek postupao kako treba, pomogao mi dosta kad mi trebalo nesto, old crew takodje, znamo se dugih godina.. @Aleksandar Sa tobom uvek ima zajebancije, pricanje, ali svugde spominjem da sam udaljio kontakt sa likovima, mozda sam i ja kriv, ali obaveze ne dozvoljavaju.. Moj burazer, hocu da te upoznam u rl jednog dana aBd, bilo smo kolege u skoro sve na SA. @Aven Takodje mnogo drag lik, pomogao mi/pomogao sam mu dosta, uvek ima pricanje/zajebancije, shvatanje u dosta situacije. Isto vazi kao i za ostalih. @Dusan B O G O T A C ovde na SA. Da nisi bio ti, ja ne bih bio ovde gde sam. Voli te Explosion♥ @Cele Bratina, najjaci vodja gm do sad @xman Gotivan lik, zajebancije uvek sa tobom @Savke gotivan lik, kersme Ja se izvinjavam ako sam zaboravio nekog, a nadam se da sam zaboravio posto je vas 1000000000000, a pise jedan. Nadam se da se necete ljutiti, svi ste mi ovde dragi ali kao sto dozvoljava topic mora da se pise ovo. Jedna od zivotnih zelja da nekog od vas upoznam u rl! Brat moj ! <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033313 Share on other sites More sharing options...
Guest Vladan Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Tony_Rogers - Covek koji nas je sve opet okupio na jedno mesto.Nemam reci kojima bi opisao ovog coveka,LJUDINA. @Giuseppe_Carlo-Kum moj,legenda servera @Aleksaa_Popovic-Debilcina visi na lolu 24/7,manijak. @Pavle_Eskobar-lider Blue Lagoona,citercina. @Robilad_Najimod.-Drobi,jedan od glavnijih sefova .@Manojlović.-Konobar,bratina,ljudina. @Nikola_Taskovic. -Tasko legenda,najaktvniji iz ekipe @Janko_Sarrabuzzi- Ziv je Moski umro nije,dok je Sarraguzija i murije!! @Velja.-Velja bratina. @Travis_Bickle-Banovao samog sebe zbog nas @Sava Sta reci za ovog coveka,definitivno najbolji covek na ovoj zajednici. @Kemi Pre svega dobar covek,posle toga najbolji moderator od kad je ovog foruma. @Tarik Kikanovic ne mozes ga zamisliti bez Kemija,ljudina jednostavno. @Force sila nebeska,ranije smo zajedno rokali ko ludi @Acke_Aleksic Ckea bratina,oce li taj sneg da padne? @*Billy* Bot neaktivni,nema te @Aco Dobar je Aco,ume nesto sa oruzijem @Nikola Rogic Roga bratina,znam ga otkad igram @Knez Kralj,sta reci @Валентино Казанова Zavodnik nas,donator glavni @Huky_Huston Vodja na botovi. @Carnage Karinaga,legenda @Lazaa brat slovenac,svrati nekad @Smith glupan glavni @Sergej_Jovanovic Bratina. @Twice glavni ludak na serveru @Sick_Touch banovani kule @Nikola_Wolf bice od tebe nesto,glavni navijac triads-a @Heineken dobar je mali,valja sto bi se reklo Ako sam nekog zaboravio jebiga zapucao mozak sta ces... Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033394 Share on other sites More sharing options...
current gangster Mupeja Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 6 hours ago, Mike_Sarrabuzz said: @Nikic_Sa@Fox@Vukasin Aleksic@Aco_Gavrilovic@Cevu_Madox@Deshawn_Hudson@Patrik@Nesko_Malone@Uros_Legacy@Dwayne@Rajko_Pude@Fiki_Don@Wright@Nikola_Sladoje@Gallardo.@Ivan_Potok@Milan_Popovic@Milos_Kacar@NathanJohnson@John_Keen@Matke_jankovic@Laki_Gloza@Jalen Washington@krejči@Djole_Bogdanovic@Spencer mnogo ih volim. moja braca bratsi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033433 Share on other sites More sharing options...
😈 Noki Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Deity Ludak,odlicna i postena osoba veliko hvala za sve sto si mi pomogao i sansu koju si pruzio @Enrico Castello Covek koji me zvao na pola sata da se sprdamo na neki nacin doveo,jednostavno odlicna osoba,za sprdanje,trudi se oko zajednice dosta,brat moj na ts "Lude noci pijane" @Acke_Aleksic Kolega admin,dobra i postena osoba za sprdnju uvek lood @Manojlović. Najjaci lider na SA koji je bio haha @Boby Uvek tu za bleju i sprdanje najjaci brat @Edin Dobar, posten uvek tu za pomoc,jedino da jos nauci vozit u ets i bice sve dobro @girlpower bate ubijaju te hejteri,ali najjaca osoba uvek za sprdnju @Xunder_Koral45 Alkos brat po stoku,samo da naucis igrat pubg i ne banujes ljude koji te ubiju haha @Grandov banovan ali ipak da te spomenem najjaca vremena sa tobom na plazi i po ceo dan jail,voleo bi da te vidim opet uskoro na serveru Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033452 Share on other sites More sharing options...
Sa tvojeg izvora moja se dusa napila Kabir_Corleone Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 6 hours ago, Hamza_Toretto said: @Teleporter ubija lik dosadu,lik kakav se trazi @Anej_Mahmutovic sandzaklija,hodza @Kabir_Corleone brat po krvi @Ikkylegenda brat @Boky doar za zezanciju maj bradr Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033500 Share on other sites More sharing options...
Ivan_Potok Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 5 hours ago, Mike_Sarrabuzz said: @Nikic_Sa@Fox@Vukasin Aleksic@Aco_Gavrilovic@Cevu_Madox@Deshawn_Hudson@Patrik@Nesko_Malone@Uros_Legacy@Dwayne@Rajko_Pude@Fiki_Don@Wright@Nikola_Sladoje@Gallardo.@Ivan_Potok@Milan_Popovic@Milos_Kacar@NathanJohnson@John_Keen@Matke_jankovic@Laki_Gloza@Jalen Washington@krejči@Djole_Bogdanovic@Spencer mnogo ih volim. moja braca Brate. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033602 Share on other sites More sharing options...
SIGSEGV POACHER Xunder Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Xunder_Koral45 veliki gospodin Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033666 Share on other sites More sharing options...
Guest Crna Glava Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Tony_Rogers Buduci Vaso Bakocevic. Da nema njega, ne znam da li bih uopste nastavio igrati sampa. Udruzio je ekipu, skupio nas na jedno mesto. Decko skroz na mestu i jedan veliki brat Crnogorac. @Vladan Konj, magarac, madjar. Salim se, lik koga previse gotivin, uvek tu za mene sta god mi je trebalo. ALI NIKAD NECE ZNATI DA JE LOL NAJJACA STVAR @Pop. Slepcina, klemponja, dambo. Brat najjaci, pre se nismo nesto gotivili, uvek smo isli da jedan drugom smestimo nesto. Decko sa kojim sam stalno u kontaktu gde god bilo sta, zivimo tu blizu da prdnes od Indjije do Batajnice(sela) al nikako da se vidimo, al dace Bog da dodje i taj dan da ga tucem malo @Pavle_Nikolic Isto kao za Popa, decko skroz na mestu. Nikad me izdao nije otkad se znamo. Teska bracurda, dace Bog da odemo zajedno sa Popom slepcino u to selo Arilje nekada @Force Teski specijalac @Savke Ljudina iz Indjije @Sava Decko koji mi je xy puta izasao u susret, kao on meni tako i ja njemu. Drzi red kako treba, zna kad je sprdnja, a kad rad. On ovu zajednicu drzi na nogama i svaka mu cast. Jos samo da nauci da igra Rocket i Roe i bice lepo @Janko_Sarrabuzzi OD OVOG BRATA NEMA VECEG. VELIKI RETARD A TOLIKO I VELIKI BRAT. ZNACI UVEK TU, LUDI SRBIN PRAVI, NAVUKAO ME NA OVO SVE I HVALA MU ZA SVE @Giuseppe_Carlo Patriota najjaci, sledeci patriotski tiket prolazi, to ti obecavam Brat veliki. xxx_Tebrex vs xxx_Blade na lv1 ceo dan rokanja @Knez Decko kog sam zgotivio najvise u poslednje vreme. Jako dobar lik @Stefan_Sumadinac Dovoljno reci Popovic @Sumadinac Joca brat teski. Dovoljno reci Popovic @Robilad_Najimod. Drombilad, dobar decko, samo malo vise da pije i tuto kompleto @Pavle_Eskobar Neko bi rekao lider Blue Lagoona @Carnage Spajdermen nas @Vex ganci @Nikic_Sa Prepirke pre, al svakome treba sansa. Mnogo dobar decko @Milos_Kacar Sta je to develop ? @Twice Retard teski, al brat najjaci @Draxler ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, BRATINA. Jos samo da ne jede toliko i bio bi tip top @Lucifer_Doom Kad ucimo da letimo ? @Manojlović. Crnogorac, brat veliki. @Sick_Touch Ima te , nema te. Kule teski drogos @*Billy* Nema te nesto kerinooo ?! @Djordjee Radojcicc Mnogo dobar decko @Scaryx ALO LUDI, GDE SI ? Nemoj opet da te ulove sa travom @Joca_Bojovic General, bratina ogromna. Steta nema ga vise @Sven Gejcina @Jankile Seljak @Nikola_Taskovic. Dobar decak, poslusan i do sad najaktivniji lider BDTa Realno mrzi me vise da pisem, dosta ljudi sam zaboravio i stvarno mi je zao zbog toga, crnogorac sam pravi sve me mrzi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033711 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 4 minutes ago, Aleksaa_Popovic said: @Tony_Rogers Buduci Vaso Bakocevic. Da nema njega, ne znam da li bih uopste nastavio igrati sampa. Udruzio je ekipu, skupio nas na jedno mesto. Decko skroz na mestu i jedan veliki brat Crnogorac. @Vladan Konj, magarac, madjar. Salim se, lik koga previse gotivin, uvek tu za mene sta god mi je trebalo. ALI NIKAD NECE ZNATI DA JE LOL NAJJACA STVAR @Pop. Slepcina, klemponja, dambo. Brat najjaci, pre se nismo nesto gotivili, uvek smo isli da jedan drugom smestimo nesto. Decko sa kojim sam stalno u kontaktu gde god bilo sta, zivimo tu blizu da prdnes od Indjije do Batajnice(sela) al nikako da se vidimo, al dace Bog da dodje i taj dan da ga tucem malo @Pavle_Nikolic Isto kao za Popa, decko skroz na mestu. Nikad me izdao nije otkad se znamo. Teska bracurda, dace Bog da odemo zajedno sa Popom slepcino u to selo Arilje nekada @Force Teski specijalac @Savke Ljudina iz Indjije @Sava Decko koji mi je xy puta izasao u susret, kao on meni tako i ja njemu. Drzi red kako treba, zna kad je sprdnja, a kad rad. On ovu zajednicu drzi na nogama i svaka mu cast. Jos samo da nauci da igra Rocket i Roe i bice lepo @Janko_Sarrabuzzi OD OVOG BRATA NEMA VECEG. VELIKI RETARD A TOLIKO I VELIKI BRAT. ZNACI UVEK TU, LUDI SRBIN PRAVI, NAVUKAO ME NA OVO SVE I HVALA MU ZA SVE @Giuseppe_Carlo Patriota najjaci, sledeci patriotski tiket prolazi, to ti obecavam Brat veliki. xxx_Tebrex vs xxx_Blade na lv1 ceo dan rokanja @Knez Decko kog sam zgotivio najvise u poslednje vreme. Jako dobar lik @Stefan_Sumadinac Dovoljno reci Popovic @Sumadinac Joca brat teski. Dovoljno reci Popovic @Robilad_Najimod. Drombilad, dobar decko, samo malo vise da pije i tuto kompleto @Pavle_Eskobar Neko bi rekao lider Blue Lagoona @Carnage Spajdermen nas @Vex ganci @Nikic_Sa Prepirke pre, al svakome treba sansa. Mnogo dobar decko @Milos_Kacar Sta je to develop ? @Twice Retard teski, al brat najjaci @Draxler ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, BRATINA. Jos samo da ne jede toliko i bio bi tip top @Lucifer_Doom Kad ucimo da letimo ? @Manojlović. Crnogorac, brat veliki. @Sick_Touch Ima te , nema te. Kule teski drogos @*Billy* Nema te nesto kerinooo ?! @Djordjee Radojcicc Mnogo dobar decko @Scaryx ALO LUDI, GDE SI ? Nemoj opet da te ulove sa travom @Joca_Bojovic General, bratina ogromna. Steta nema ga vise @Sven Gejcina @Jankile Seljak @Nikola_Taskovic. Dobar decak, poslusan i do sad najaktivniji lider BDTa Realno mrzi me vise da pisem, dosta ljudi sam zaboravio i stvarno mi je zao zbog toga, crnogorac sam pravi sve me mrzi jahahaha Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033735 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 10 minutes ago, Aleksaa_Popovic said: @Tony_Rogers Buduci Vaso Bakocevic. Da nema njega, ne znam da li bih uopste nastavio igrati sampa. Udruzio je ekipu, skupio nas na jedno mesto. Decko skroz na mestu i jedan veliki brat Crnogorac. @Vladan Konj, magarac, madjar. Salim se, lik koga previse gotivin, uvek tu za mene sta god mi je trebalo. ALI NIKAD NECE ZNATI DA JE LOL NAJJACA STVAR @Pop. Slepcina, klemponja, dambo. Brat najjaci, pre se nismo nesto gotivili, uvek smo isli da jedan drugom smestimo nesto. Decko sa kojim sam stalno u kontaktu gde god bilo sta, zivimo tu blizu da prdnes od Indjije do Batajnice(sela) al nikako da se vidimo, al dace Bog da dodje i taj dan da ga tucem malo @Pavle_Nikolic Isto kao za Popa, decko skroz na mestu. Nikad me izdao nije otkad se znamo. Teska bracurda, dace Bog da odemo zajedno sa Popom slepcino u to selo Arilje nekada @Force Teski specijalac @Savke Ljudina iz Indjije @Sava Decko koji mi je xy puta izasao u susret, kao on meni tako i ja njemu. Drzi red kako treba, zna kad je sprdnja, a kad rad. On ovu zajednicu drzi na nogama i svaka mu cast. Jos samo da nauci da igra Rocket i Roe i bice lepo @Janko_Sarrabuzzi OD OVOG BRATA NEMA VECEG. VELIKI RETARD A TOLIKO I VELIKI BRAT. ZNACI UVEK TU, LUDI SRBIN PRAVI, NAVUKAO ME NA OVO SVE I HVALA MU ZA SVE @Giuseppe_Carlo Patriota najjaci, sledeci patriotski tiket prolazi, to ti obecavam Brat veliki. xxx_Tebrex vs xxx_Blade na lv1 ceo dan rokanja @Knez Decko kog sam zgotivio najvise u poslednje vreme. Jako dobar lik @Stefan_Sumadinac Dovoljno reci Popovic @Sumadinac Joca brat teski. Dovoljno reci Popovic @Robilad_Najimod. Drombilad, dobar decko, samo malo vise da pije i tuto kompleto @Pavle_Eskobar Neko bi rekao lider Blue Lagoona @Carnage Spajdermen nas @Vex ganci @Nikic_Sa Prepirke pre, al svakome treba sansa. Mnogo dobar decko @Milos_Kacar Sta je to develop ? @Twice Retard teski, al brat najjaci @Draxler ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, BRATINA. Jos samo da ne jede toliko i bio bi tip top @Lucifer_Doom Kad ucimo da letimo ? @Manojlović. Crnogorac, brat veliki. @Sick_Touch Ima te , nema te. Kule teski drogos @*Billy* Nema te nesto kerinooo ?! @Djordjee Radojcicc Mnogo dobar decko @Scaryx ALO LUDI, GDE SI ? Nemoj opet da te ulove sa travom @Joca_Bojovic General, bratina ogromna. Steta nema ga vise @Sven Gejcina @Jankile Seljak @Nikola_Taskovic. Dobar decak, poslusan i do sad najaktivniji lider BDTa Realno mrzi me vise da pisem, dosta ljudi sam zaboravio i stvarno mi je zao zbog toga, crnogorac sam pravi sve me mrzi Ljubi te brat Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033763 Share on other sites More sharing options...
Guest Crna Glava Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Just now, Janko_Sarrabuzzi said: @Aleksaa_Popovic @Manojlović. @Musk @Vladan @Giuseppe_Carlo svake reči za ove ljude su suvišne, naravno ima ih još ali ovi su mi k srcu najbliži Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033795 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 1 minute ago, Fox said: @Profi_Zivanovic @Nikic_Sa @Voki_Ilic @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Sergio_Ferreiro @John_Keen @mirzačov @Spencer @Ivan_Potok @Milos_Kacar @Milan_Popovic @Vex @Rajko_Pude @Uros_Legacy @Vukasin Aleksic @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Aven @Nesko_Malone @Dwayne @Veselinović @Gallardo. @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz Mali milion momaka koji su mi ulepsali igru, i koji je iz dana u dan ulepsavaju :). Znate i sami kako je kada pisete ovako, zaboravio sam dosta njih. I sam znas da te volim Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033865 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 1 minute ago, Fox said: @Profi_Zivanovic @Nikic_Sa @Voki_Ilic @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Sergio_Ferreiro @John_Keen @mirzačov @Spencer @Ivan_Potok @Milos_Kacar @Milan_Popovic @Vex @Rajko_Pude @Uros_Legacy @Vukasin Aleksic @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Aven @Nesko_Malone @Dwayne @Veselinović @Gallardo. @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz Mali milion momaka koji su mi ulepsali igru, i koji je iz dana u dan ulepsavaju :). Znate i sami kako je kada pisete ovako, zaboravio sam dosta njih. volim te. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/9/#findComment-2033869 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts