Jump to content

Locked Zahvalnica!

Recommended Posts

@Viktorija ko će prvi biti ako nećeš ti? Šta drugo mogu reći sem da si krava i da voliš da smestaš banove? Šalim se naravno :xPrva ženska osoba koju sam zgotivila posle Mone i Gloks. Prešle preko svih svađa. Pričale gluposti po ceo dan i smejale se istima. Šta da ti pričam kad sve znaš? Pijemo vino za novu godinu, aloee! E da, ne dolazim ako nema čokoladna torta! I nemoj zaboraviti Glo da pozdraviš. Sakam puno kravu! :x:x (Kupi mi majko top..)

@Bata_DoktordrogEraš jedan propali, prevara. :PKruže priče da si počeo da švrljaš tamo,vamoo?
Sramotaaa... Čiterčina jedna, ima kolekciju čiteva. Šta reći, a ne banovati ga? :xOsoba koju najduže poznajem, uvek tu da pomogne, pozitivan. Drogira se tako po nekad, al' bože moj nije ni prvi ni poslednji ^_^Jedva čeka da počnem da ga zezam. Šta reći više? Pazi se pegle i sekire :x

@Laki Milanovic udaljili smo se u poslednje vreme. Nije 'teo da svrati kad prolazio kroz PK, đubre jedno pokvareno. Strašno, ccc. Pre svega odličan čiter, a posle toga sve ostalo :P Dobar drug, uvek je tu kad zatreba i takoo. Znaš svee :x

@BoG1.^ zaraza jedna :x dobar drug, uvek se šali. Zarazoo moraću da uđem na ts, nisam dugo čula to zarazno smejanje :P Šta da ti pričam kad sve znaš? :D

@Acke_Aleksic nemam šta drugo reći sem da si prevara :x Treba te opet udariti struja!

@Sayan stoka, smrad, đubre i sve najgore. Stalno me budi,nema duše nimalo. :x^_^

@Edin lični šofer. Neće da se javi nikad, nemam reči stvarno :S Skren'o si sputa bebo

@Ahil troler iz Beograda nemam šta više da dodam :P^_^ 

@Aleksandra koyaaa moja :x Sve znaš ❤️

@Peja_Jazovski @Zika_Jazovski @Luka_Toretto najjači od svU decU  ❤️

@Snezni aloee kad će ona svadba? Kad ćemo se opet svađati? nismo odavnooo.
Only vinjak :x

@Giuseppe_Carlo lenji crnogorac iz Rožajee. Više voli ban da dobije nego 'leba da jede ^_^:x

@Ledeni. propooo

@Avdagic ostavi neki lp i nama novima ^_^ haha

@Aventador okej skroz :D

@Lakoninajjači si brat. Idemo Niiiš :x

@Anicaaaaa de je mleko aloee? :x

@Cyborg! Samo slatko jede. Živi na torte :DKad ćeš mi doneti onu davno obećanu tortu m? ^_^

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2034926

11 minutes ago, Katarina said:

@Acke_Aleksic nemam šta drugo reći sem da si prevara :x Treba te opet udariti struja!

Udariće tebe ,saoo polako :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2034930

• Blejimo na ćošku i nije nam dosadno!
  • 10 hours ago, Viktorija said:

@Katarina Ko prvi ako ne ti :P Prva osoba koju sam upoznala na sampu, prošli zajedno preko svega i svačega, pričali i smejali se o svemu i svačemu, šta reći dalje? Čeka se upoznavanje u rl da se napijemo ko ljudi(#vinoonelove) :x

@Bata_Doktor Čiter najjačiiii, ljudina od čoveka, fali odlazak na zone od pre, ona naša stara dominacija :D Neke stvari za koje si me zajebavao neću ti nikad zaboraviti, posebno one klipove kad nešto izleti, haos. Sve u svemu, jedan od najjačih likova na zajednici :x

@Laki Milanovic Udaljili smo se malo, al i dalje osećam da si moja podrška i lik kojem sam se uvek mogla javiti u bilo kakvoj situaciji i koji bi pokušao sve da bi me smirio il pomogao onako kako bi mogao on najbolje, hvala ti na svemu! :x

@Snezni Srce moje, pijemo nekad vinjak zajedno taman da se posvađamo kao i uvek hahahq, šalim se, msm nemo' se ljutiš :x

@Edin Privatni vozač, najjači! Hvala za svaku pomoć, bleju, glupiranje pa čak i one banovee (i kad pravimo svadbu bre, zaprosio si me pre 100god?!?!?!) 

@Aventador Prvenstveno čovek, a onda sve drugo. Jedan Lamborghini za gospodina :D 

@Lakoni Brat lepiii iz Nišaaaa, svaka reč je suvišna, samo ću reći da je upoznavanje tebe jedna od najjačih stvari koja mi se desila do sada na ovoj zajednici :x

@Luka_Diesel Debil, retard, govedo, jk, duša od čoveka, bilo je lepo upoznati takvog čoveka ^_^

@Acke_Aleksic Narandyaaa koja nema pojma makedonski a pravi se da sve zna(kao i ostale stvari o kojima blage veze nema), hejter, sotona, ma sve najgore :P

@Stevanovic Dobar si maliii dobar si, idi učii da ocene popraviš :P

btw. Priboj je selo hehe :D

@Daco Makedonac moj lepi, najjači kladioničar na ovoj zajednici, sve najlepše o tebi, upoznaćemo se rl kad tad :x

@Savke Šalji još glasovne oko, do sad one 1000 bile malo :x

@Manojlović. Budalica, pamti se blejanje do 6-7 ujutru svake noći, bilo je haosa :D Dobar čoek, sve najjače ei :x

@Fsociety Napaćeni Bošnjo, prekidaj ovaj samp da se ne nerviraš više, greota bre, i smršaj valjalo bi

@Quicky Bilo je lepo upoznati te u onoj slučajnoj situaciji, nemam loše reči za tebe još od samog početka :x

@Pqky Dabogda otišao /q i ne vratio se nikad višeeee, šalim se, dobar si i cenim to što te znam :x

@Cira Pošto nisi ni ti "znao" šta da napišeš o meni ne znam ni ja sad :P Uglavnom sve najlepšee i najjače kad si ti u pitanjuu :x

@Velja. Najjača podrška, jedan warn na poklon za tebe, nisi dobio odavnoo :P Sve najlepšeee :x

@Despot Stoka, lepa ti profilna na insta hehe(samo auto logično) 

@Buxna_Zaytsev Najveća budala ovde, sve najjače :x

@Likvidator Lud - luđi - najluđi - Likvi. Uspori malo sa starenjem sa 30 god ćeš biti kao da imaš 60, lepo je samo dok si mlad hahhah :P Sve najlepšee Tott :x

@Mahir Omercevic Oko moje lepo, o tebi ni reči jer nisi zaslužio, šaim se dobar si ti, vredi družiti se sa tobom :x

@Kalpa. Moram tebe da dodam, prvo izvinjenje što te zaboravila al znaš ti da ja tebe volim :P sećam se još upoznavanja kod aerodroma u LS, verovatno i neću zaboraviti sve dok sam prisutna na sampu pa i posle, gotivan si lik uvek bio i ostao, svaka ti čast za to, sve drugo je suvišno :x

@Avdagic Da dodam i tebe, jedan od najzrelijih admina na serveru, uvek tu za sprdnju, pomoć i priču, sve najboljeee ^_^

Ljubim te 😘😘

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035001

6 hours ago, Katarina said:

@Viktorija ko će prvi biti ako nećeš ti? Šta drugo mogu reći sem da si krava i da voliš da smestaš banove? Šalim se naravno :xPrva ženska osoba koju sam zgotivila posle Mone i Gloks. Prešle preko svih svađa. Pričale gluposti po ceo dan i smejale se istima. Šta da ti pričam kad sve znaš? Pijemo vino za novu godinu, aloee! E da, ne dolazim ako nema čokoladna torta! I nemoj zaboraviti Glo da pozdraviš. Sakam puno kravu! :x:x (Kupi mi majko top..)

@Bata_DoktordrogEraš jedan propali, prevara. :PKruže priče da si počeo da švrljaš tamo,vamoo?
    Sramotaaa... Čiterčina jedna, ima kolekciju čiteva. Šta reći, a ne banovati ga? :xOsoba koju najduže poznajem, uvek tu da pomogne, pozitivan. Drogira se tako po nekad, al' bože moj nije ni prvi ni poslednji ^_^Jedva čeka da počnem da ga zezam. Šta reći više? Pazi se pegle i sekire :x

@Laki Milanovic udaljili smo se u poslednje vreme. Nije 'teo da svrati kad prolazio kroz PK, đubre jedno pokvareno. Strašno, ccc. Pre svega odličan čiter, a posle toga sve ostalo :P Dobar drug, uvek je tu kad zatreba i takoo. Znaš svee :x

@BoG1.^ zaraza jedna :x dobar drug, uvek se šali. Zarazoo moraću da uđem na ts, nisam dugo čula to zarazno smejanje :P Šta da ti pričam kad sve znaš? :D

@Sayan stoka, smrad, đubre i sve najgore. Stalno me budi,nema duše nimalo. :x^_^

@Edin lični šofer. Neće da se javi nikad, nemam reči stvarno :S Skren'o si sputa bebo

@Ahil troler iz Beograda nemam šta više da dodam :P^_^ 

@Aleksandra koyaaa moja :x Sve znaš ❤️

@Peja_Jazovski @Zika_Jazovski @Luka_Toretto najjači od svU decU  ❤️

@Snezni aloee kad će ona svadba? Kad ćemo se opet svađati? nismo odavnooo.
    Only vinjak :x

@Giuseppe_Carlo lenji crnogorac iz Rožajee. Više voli ban da dobije nego 'leba da jede ^_^:x

@Ledeni. propooo

@Avdagic ostavi neki lp i nama novima ^_^ haha

@Aventador okej skroz :D

@Lakoninajjači si brat. Idemo Niiiš :x

@Anicaaaaa de je mleko aloee? :x

@Cyborg! Samo slatko jede. Živi na torte :DKad ćeš mi doneti onu davno obećanu tortu m? ^_^

Aloe tako znači? :( 

Glupasi stoko :P:x 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035103

• [SA] Admin Level 5 | Sila Nebeska
  • @Deity Mnogo jaka glava, izlazi u susret svakome, drzi server pod kontrolom. :x 
    @Goldfinger Eh o njemu bi mogao da pricam danima i danima, najpravedniji covek na ovoj zajednici, pomogao mi je X puta, jednostavno ne postoji rec ili recenica koja moze da opise ovako dobrodusnog coveka, ovakve ljude ne mozes upoznati u RL, a kamoli preko igrice. Vuce, svu srecu ti zelim u zivotu :x 
    @girlpower Ovakva dobra osoba se jednom radja u zivotu, zraci sa pozitivnom energijom stalno, nasmejace te svaki put, kad pocnes da pricas sa njom :x 
    @Sava Moj vodja, jedan od mojih uzora kada sam poceo da igram na Skill Areni, mnogo dobar drug i iskren je. Pazi se Savoo stize te Silaa :x 
    @Edin Mnogo nervozan lik, ima kratak fitilj :D:x 
    @Ahil Ovaj covek, mislim da je najludja glava koja postoji na zajednici, voli sprdnju, dobar, iskren - Troller :x 
    @Mire Bivsi vodjaa, da njega nije bilo ne bi mi sada pisao "Head Admin" :D Mnogo gotivan lik iz Valjeva, voli sprdnju, dobar drug :x 
    @Aventador Bisvi A6 (Administrator) isto ne mogu naci reci koje bi mogle da opisu njega, jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao preko igrice :x 
    @Aleksandra Moj badii, jedan jedini :x 
    @Jevric Ume da poludi ponekad, mnogo dobar covek :D:x 
    @Avdagic Odlican momak (Odlican Vodja ST-a) :x 
    @Celar Pcelaru burazeru, gotivan si mnogo lik :x 
    @Skazi Od kad si otisao sve se raspalo, nema one sprdnje na TS-u, nekako je prazno bez tebe :( Moramo na pivoo jednom otici :x 
    @Aleksaa_Popovic Teski specijalac, najveci u Indjiji :x 
    @Vladan Rokali smo pre, moze se reci burazer do neba :x 
    @Zevs Samo cu ovo reci - Grcko Bozanstvo :x 
    @Leo Aloo Lovac, da li se cujemo? Dobar momak :x 
    @Twice Doktor zivota :x 

Ako sam nekoga zaboravio, jbg sta da se radi ima vas mnogo, izdvojio sam neke ljude koji su mi ulepsali igru na Server :x 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035130

@Nemarox - Hvala za Ballas krajem 2016-pocetak 2017.

@Doughboy. - Hvala za ovo sto si me naucio da RPam(Bez tebe ne bih bio niko)

@Sebi - Hvala za najjaci BCC ikad.

@Ratkovic - BCCvsBallas heheheh

@Cruz.- Bratic mawi,hvala za najjaci Ballas u moje vreme :) 

@Mr.Corleone- Bruda uvek tu za mene tjt :)  

@Pusica- BCC bruda :) 

@Stefan_Casteelo- Hvala za najjaci VLA ikad,pusti debile :)

@Sale_Sedlarevic- Brt,hvala za onaj moj osmeh kad sam bio tuzan ;) 

@Guster- Zao mi je sto vise ne igras,voleo bih da se vrati sve na staro da rokamo kao i pre..

@Mire -Bratina najjaca,bio si za Ballas tu i nakon ostavke,najvece moguce hvala :) 

Edited by Mahrez
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035174

• 💫 You're everything I need and more 💫
  • @Jelena. - sister moj, ti znas sve, ne moram da ti ovde pisem :x

@Bata_Doktor - Bato, jao, naivan si moje luce xD hm, dobro znas ko me ucio dm-u :D Moramo ponoviti ono nase stalno blejanje po ts3 :x

@Masa_Poplisan - osoba koju ja obozavam na SA, i koja je uvek pozitivna :x 

@Katarina - kozica moja, mnogo dobra osoba :x 

@Ralphy - nubiiiiiiiic moj najbolji :x brat :x 

@Mladja - odakle da pocnem, znas ti sve, super osoba i ja se nadam da cemo se upoznati :x 

@Savke - jaoooo, badi moj, ne moram ti pisati, znas sta ja mislim o tebi :x 

@Force - jos jedan badiii :x najbolji :x 

@Skazi - botina , smradinaaaaaa xD a sta da kazem ? Msm znas sveeeeee, ali i dalje smrdis nubeeeee :x 

@Mahir Omercevic - mafica mooooooj :x

@HaZaaRD - sta da kazem za tebe ? Osim da si umisljen. xD  Smradic jedan, znas ti sve :x 

@Sayan - mojeeeeeeeeeee :x 

@Smith - heeej, kad idemo da se napijemo ? xD mnogo gotivna osoba i dobra, moooj badi :x 

@Sava - zivooooot, znas sve :x 

@Leonardo. - leoooooo, moj kolega :x 

Ako sam nekog zaboravila, jbg, trenutno sam na poslu, na pauzi, i zurila sam ovo da napisem ^_^ Ima jos dosta njih s kim sam dobra, a ovi gore navedeni smradici su nesto posebno :x 

Edited by Aleksandra
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035567

• 𝐋𝐞𝐚𝐝𝐞𝐫𝐎𝐟𝐇𝐨𝐫𝐝𝐞
  • @Prime Sa njim nikad nije dosadno gotivan lik bas sve najbolje o njemu <3

@Steph_Marrick brat moj po haxball liniji <3,gotivan lik

@Kabir_Corleone takodje isto kao i za Stepha <3

@IvanoDavorija Gotivan lik ,isto sve kao za Stepha i Kabira

@Vasic. medju prvima koje sam upoznao

@Vladan odlican lik,zgotivio sam ga u bdtu <3

@Aleksaa_Popovic Isto sve kao i za Vladana <3

Ima ih jos nekih koji su pre igrali ali ne igraju vise :(

Ultra i Nikola_Max i vi ste na ovoj listi <3

Edited by Nikola_Wolf
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035575

2 minutes ago, Aleksandra said:

@Jelena. - sister moj, ti znas sve, ne moram da ti ovde pisem :x

@Bata_Doktor - Bato, jao, naivan si moje luce xD hm, dobro znas ko me ucio dm-u :D Moramo ponoviti ono nase stalno blejanje po ts3 :x

@Mladja - odakle da pocnem, znas ti sve, super osoba i ja se nadam da cemo se upoznati :x 

@HaZaaRD - sta da kazem za tebe ? Osim da si umisljen. xD  Smradic jedan, znas ti sve :x 

@Smith - heeej, kad idemo da se napijemo ? xD mnogo gotivna osoba i dobra, moooj badi :x 

Ako sam nekog zaboravila, jbg, trenutno sam na poslu, na pauzi, i zurila sam ovo da napisem ^_^ Ima jos dosta njih s kim sam dobra, a ovi gore navedeni smradici su nesto posebno :x 

Mojee :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035578

Zahvaljujem sebi i vokici ilic legendi ovog retro servera

@Vokica_Ilic @Kalpa.-i legendui i likovima koji sto ih malo pocnes zajebavati pocnu cmizdrit.Pronacice se vecinom lideri pojedini.

Od Salka Sabotica velika zahvalnicaaaaa

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035603

17 hours ago, Aleksaa_Popovic said:

@Tony_Rogers Buduci Vaso Bakocevic. Da nema njega, ne znam da li bih uopste nastavio igrati sampa. Udruzio je ekipu, skupio nas na jedno mesto. Decko skroz na mestu i jedan veliki brat Crnogorac.

@Vladan Konj, magarac, madjar. Salim se, lik koga previse gotivin, uvek tu za mene sta god mi je trebalo. ALI NIKAD NECE ZNATI DA JE LOL NAJJACA STVAR

@Pop. Slepcina, klemponja, dambo. Brat najjaci, pre se nismo nesto gotivili, uvek smo isli da jedan drugom smestimo nesto. Decko sa kojim sam stalno u kontaktu gde god bilo sta, zivimo tu blizu da prdnes od Indjije do Batajnice(sela) al nikako da se vidimo, al dace Bog da dodje i taj dan da ga tucem malo :D

@Pavle_Nikolic Isto kao za Popa, decko skroz na mestu. Nikad me izdao nije otkad se znamo. Teska bracurda, dace Bog da odemo zajedno sa Popom slepcino u to selo Arilje nekada :D 

@Force Teski specijalac

@Savke Ljudina iz Indjije

@Sava Decko koji mi je xy puta izasao u susret, kao on meni tako i ja njemu. Drzi red kako treba, zna kad je sprdnja, a kad rad. On ovu zajednicu drzi na nogama i svaka mu cast. Jos samo da nauci da igra Rocket i Roe i bice lepo :x 

@Janko_Sarrabuzzi OD OVOG BRATA NEMA VECEG. VELIKI RETARD A TOLIKO I VELIKI BRAT. ZNACI UVEK TU, LUDI SRBIN PRAVI, NAVUKAO ME NA OVO SVE I HVALA MU ZA SVE

@Giuseppe_Carlo Patriota najjaci, sledeci patriotski tiket prolazi, to ti obecavam :x Brat veliki. xxx_Tebrex vs xxx_Blade na lv1 ceo dan rokanja :D 

@Knez Decko kog sam zgotivio najvise u poslednje vreme. Jako dobar lik :D 

@Stefan_Sumadinac Dovoljno reci Popovic :D 

@Sumadinac Joca brat teski. Dovoljno reci Popovic :D 

@Robilad_Najimod. Drombilad, dobar decko, samo malo vise da pije i tuto kompleto :D 

@Pavle_Eskobar Neko bi rekao lider Blue Lagoona :D 

@Carnage Spajdermen nas :x 

@Vex ganci 

@Nikic_Sa Prepirke pre, al svakome treba sansa. Mnogo dobar decko

@Milos_Kacar Sta je to develop ? :D 

@Twice Retard teski, al brat najjaci :x 

@Draxler ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, BRATINA. Jos samo da ne jede toliko i bio bi tip top :D 

@Lucifer_Doom Kad ucimo da letimo ? :D

@Manojlović. Crnogorac, brat veliki. :x 

@Sick_Touch Ima te , nema te. Kule teski drogos :x 

@*Billy* Nema te nesto kerinooo ?! ^_^ 

@Djordjee Radojcicc Mnogo dobar decko :D

@Scaryx ALO LUDI, GDE SI ? Nemoj opet da te ulove sa travom :D 

@Joca_Bojovic General, bratina ogromna. Steta nema ga vise :x 

@Sven Gejcina

@Jankile Seljak

@Nikola_Taskovic. Dobar decak, poslusan i do sad najaktivniji lider BDTa :D 

Realno mrzi me vise da pisem, dosta ljudi sam zaboravio i stvarno mi je zao zbog toga, crnogorac sam pravi sve me mrzi :D 

Ljubi te brat <3

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035684

17 hours ago, Fox said:

Bato rodjeni <3 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035686

1 hour ago, Aleksandra said:

@Jelena. - sister moj, ti znas sve, ne moram da ti ovde pisem :x

@Leonardo. - leoooooo, moj kolega :x 

Hvalaa botuu 😍:x i smrdis :P

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035760

• Sa tvojeg izvora moja se dusa napila
  • 1 hour ago, Nikola_Wolf said:

@Prime Sa njim nikad nije dosadno gotivan lik bas sve najbolje o njemu <3

@Steph_Marrick brat moj po haxball liniji <3,gotivan lik

@Kabir_Corleone takodje isto kao i za Stepha <3

@IvanoDavorija Gotivan lik ,isto sve kao za Stepha i Kabira

@Vasic. medju prvima koje sam upoznao

@Vladan odlican lik,zgotivio sam ga u bdtu <3

@Aleksaa_Popovic Isto sve kao i za Vladana <3

Ima ih jos nekih koji su pre igrali ali ne igraju vise :(

Ultra i Nikola_Max i vi ste na ovoj listi <3

Hvala heksboleru :D  brt po babine linije 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035802

• Sa tvojeg izvora moja se dusa napila
  • @IvanoDavorija Znamo se mozda godinu i pravo si dobar jaran i gotivan,

@Nikola_Wolf Tebe sam upoznao 18 Jula, kad je Ivano kreirao klan za Skill Arena Haxball Sqaud ,bile su male prepirke i svadje ali smo zakopali sjekiru u med.

@Blade.. Beba moja <3 9_9 Kad cemo ts3 :P 

@Andrej_Misanovic Prijatelj koji je iskren i koji ima kulturu i red, digao je LSN i jos ga drzi ,samo nastavi bato :)

@Celar Moj bivsi vodja SpecTeama ,odlicno smo se slagali ,kulturan ,samo jos AL6 i sve je na svome mjestu :)

@Savke Odlican YouTuber i sve najbolje i gl na AL6

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035852

18 hours ago, Viktorija said:

@Katarina Ko prvi ako ne ti :P Prva osoba koju sam upoznala na sampu, prošli zajedno preko svega i svačega, pričali i smejali se o svemu i svačemu, šta reći dalje? Čeka se upoznavanje u rl da se napijemo ko ljudi(#vinoonelove) :x

@Bata_Doktor Čiter najjačiiii, ljudina od čoveka, fali odlazak na zone od pre, ona naša stara dominacija :D Neke stvari za koje si me zajebavao neću ti nikad zaboraviti, posebno one klipove kad nešto izleti, haos. Sve u svemu, jedan od najjačih likova na zajednici :x

@Laki Milanovic Udaljili smo se malo, al i dalje osećam da si moja podrška i lik kojem sam se uvek mogla javiti u bilo kakvoj situaciji i koji bi pokušao sve da bi me smirio il pomogao onako kako bi mogao on najbolje, hvala ti na svemu! :x

@Snezni Srce moje, pijemo nekad vinjak zajedno taman da se posvađamo kao i uvek hahahq, šalim se, msm nemo' se ljutiš :x

@Edin Privatni vozač, najjači! Hvala za svaku pomoć, bleju, glupiranje pa čak i one banovee (i kad pravimo svadbu bre, zaprosio si me pre 100god?!?!?!) 

@Aventador Prvenstveno čovek, a onda sve drugo. Jedan Lamborghini za gospodina :D 

@Lakoni Brat lepiii iz Nišaaaa, svaka reč je suvišna, samo ću reći da je upoznavanje tebe jedna od najjačih stvari koja mi se desila do sada na ovoj zajednici :x

@Luka_Diesel Debil, retard, govedo, jk, duša od čoveka, bilo je lepo upoznati takvog čoveka ^_^

@Acke_Aleksic Narandyaaa koja nema pojma makedonski a pravi se da sve zna(kao i ostale stvari o kojima blage veze nema), hejter, sotona, ma sve najgore :P

@Stevanovic Dobar si maliii dobar si, idi učii da ocene popraviš :P

btw. Priboj je selo hehe :D

@Daco Makedonac moj lepi, najjači kladioničar na ovoj zajednici, sve najlepše o tebi, upoznaćemo se rl kad tad :x

@Savke Šalji još glasovne oko, do sad one 1000 bile malo :x

@Manojlović. Budalica, pamti se blejanje do 6-7 ujutru svake noći, bilo je haosa :D Dobar čoek, sve najjače ei :x

@Fsociety Napaćeni Bošnjo, prekidaj ovaj samp da se ne nerviraš više, greota bre, i smršaj valjalo bi

@Quicky Bilo je lepo upoznati te u onoj slučajnoj situaciji, nemam loše reči za tebe još od samog početka :x

@Pqky Dabogda otišao /q i ne vratio se nikad višeeee, šalim se, dobar si i cenim to što te znam :x

@Cira Pošto nisi ni ti "znao" šta da napišeš o meni ne znam ni ja sad :P Uglavnom sve najlepšee i najjače kad si ti u pitanjuu :x

@Velja. Najjača podrška, jedan warn na poklon za tebe, nisi dobio odavnoo :P Sve najlepšeee :x

@Despot Stoka, lepa ti profilna na insta hehe(samo auto logično) 

@Buxna_Zaytsev Najveća budala ovde, sve najjače :x

@Likvidator Lud - luđi - najluđi - Likvi. Uspori malo sa starenjem sa 30 god ćeš biti kao da imaš 60, lepo je samo dok si mlad hahhah :P Sve najlepšee Tott :x

@Mahir Omercevic Oko moje lepo, o tebi ni reči jer nisi zaslužio, šaim se dobar si ti, vredi družiti se sa tobom :x

@Kalpa. Moram tebe da dodam, prvo izvinjenje što te zaboravila al znaš ti da ja tebe volim :P sećam se još upoznavanja kod aerodroma u LS, verovatno i neću zaboraviti sve dok sam prisutna na sampu pa i posle, gotivan si lik uvek bio i ostao, svaka ti čast za to, sve drugo je suvišno :x

@Avdagic Da dodam i tebe, jedan od najzrelijih admina na serveru, uvek tu za sprdnju, pomoć i priču, sve najboljeee ^_^

ne nerviram se ja ej ocito me nikad nisi videla stoko :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036262

@Danijel_Svrzic

@girlpower

@Djordje_Gruja

@Imperator.

@Dusan_Drca

@Shockwave

@Mire

@Pogba

@Vukota

Mali milion momaka koji su mi ulepsali igru, i koji je iz dana u dan ulepsavaju :).

Znate i sami kako je kada pisete ovako, zaboravio sam dosta njih.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036319

@SavkePrvi famila

@KnottyE ovco moja

@Tihovic_SaBrat moje

@EdinBog roketa

@CelarDobar coek

@KikaPlavusa :D

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036478

• Iz pakla ljubavi spasla me je droga!
  •  @Knotty ovco,crna,glupaa :x

@Parker  sta reci WutFace

@Cyborg! Saban :x 

@Savke  OCI MOJE :x

@Ezzy Propali gm Keepo

@Markan. https://imgur.com/a/pB0p9zV  (reci nisu potrebne )   :D

@Pindzi :x

@Ciki  svaler  :D 

@Duci  HE-HE :x

@Stojkovic sta reci :x

@Tondor mali gey :x 

@Vujko sad kad si unban pazi sta radis xDDD :x 

@Dimitri_Ivanov brat :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036818

On 12/21/2018 at 6:19 PM, Vladan said:

@Tony_Rogers - Covek koji nas je sve opet okupio na jedno  mesto.Nemam reci kojima bi opisao ovog coveka,LJUDINA. :x
    @Giuseppe_Carlo-Kum moj,legenda servera ;)

@Aleksaa_Popovic-Debilcina visi na lolu 24/7,manijak.

@Pavle_Eskobar-lider Blue Lagoona,citercina.

@Robilad_Najimod.-Drobi,jedan od glavnijih sefova :D .
    @Manojlović.-Konobar,bratina,ljudina. 
     @Nikola_Taskovic. -Tasko legenda,najaktvniji iz ekipe :D 
    @Janko_Sarrabuzzi- Ziv je Moski umro nije,dok je Sarraguzija i murije!!

@Velja.-Velja bratina.

@Travis_Bickle-Banovao samog sebe zbog nas :( 

@Sava Sta reci za ovog coveka,definitivno najbolji covek na ovoj zajednici. :x

@Kemi Pre svega dobar covek,posle toga najbolji moderator od kad je ovog foruma.:x
     @Tarik Kikanovic ne mozes ga zamisliti bez Kemija,ljudina jednostavno.  :x
    @Force sila nebeska,ranije smo zajedno rokali ko ludi :D 

@Acke_Aleksic Ckea bratina,oce li taj sneg da padne? :x

@*Billy* Bot neaktivni,nema te  :x
     @Aco Dobar je Aco,ume nesto sa oruzijem :D 

@Nikola Rogic Roga bratina,znam ga otkad igram :x
    @Knez Kralj,sta reci 9_9
    @Валентино Казанова Zavodnik nas,donator glavni :D 
     @Huky_Huston Vodja na botovi.
     @Carnage Karinaga,legenda

@Lazaa brat slovenac,svrati nekad :D 

@Smith glupan glavni9_9

@Sergej_Jovanovic Bratina.
     @Twice glavni ludak na serveru 
    @Sick_Touch banovani kule :( 
     @Nikola_Wolf bice od tebe nesto,glavni navijac triads-a :D 
    @Heineken dobar je mali,valja sto bi se reklo :D 
    Ako sam nekog zaboravio jebiga zapucao mozak sta ces... :D 

<3 Jedini brat koji se setio da postojim

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2037326

Ajde kad su svi pa cu i ja :D

@Stevic Brat moj rodjeni , jos malo pa nam rodjendan :D . Nemam sta da kazem o njemu , brat moj najveci ! 

@Affector Muharem brt moi <3  , nismo te znao pre , ali kad sam te upoznao zgotivio sam te puno

@Corleone Bratina moja <3 Znamo se dugo , nismo se dugo culi i nismo u kontaktu kao pre :D 

@Daco Makedonac najjaki , banovao me pre 4 godine , nisam ga pre gotivio , al sam pre 2 godine shvatio da je bratina najveca :D 

@Aleksandar Seljak iz Obrenovac , dobar decko.

@Stefan_Sumadinac jos jedan seljak iz Obrenovac , Djakuza mafija , bot.
    @Sava brt moi <3 , dosta se poznajemo , al sad kao da me i ne gotivis previse :( 

@Force e cao Kosta , kad cemo da vicemo AW AW kerovima ?

@Aleksaa_Popovic Indjijanac <3 . Brat moj ,imenjak najjaki.

@Fuccboi. Bracale <3 Bot uvek bio uvek osto.

@Sodi seljak iz Gorazda

@Fox Loznica Selo

@Vex Mladenovac selo

@Nikic_Sa Nikic RPjE

@Ben_Simmons Bogdanovic brt moi banovani

@Veljko_Kljajic Vracamo Condor u stare dane ? :D Nismo se gotivili pre mog liderstva , niko iz mog drustva ga nije gotivio , al je pokazao da je covek i napravili smo od Condora ono sto niko sad ne moze !

@Jamal. cao Leskovcanin , kako si brt ? Najjaki RPjE bio , pre toga najjaki lider DM GSFa 

@Janko_Sarrabuzzi Janko bratina

@Laza Glodar najjaki.

@Aven Nekad smo se previse gotivili , bio kod njega u Yakuzu , al sad i nismo bas u najboljim odnosima. Sve pohvale za njega !

Unapred da se izvinim ako sam nekog zaboravio , uglavnom napisacu dole neke igrace koji vise ne igraju na SA !

Cobra_Wenom Najjaci lik koga sam upoznao ovde , zao mi je sto je prestao da igra i nismo dugo u kontaktu

Ivica_Dacic kraljina , cela familija mu igrala samp xD

Vlada_Vittorini brat moj Nislija , zajedno vodili BDT 2014.

Edited by Huky_Huston
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2037388

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...