What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 OVO JE TOPIC NASTAVAK OD STATUSA : https://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/profile/6071-deity/&status=53907&type=status&tab=statuses#status-53907 POVODOM NOVOGODISNJIH CAROLIJA IDEMO JEDNU ZANIMLJIVU IGRU DA PRAKTIKUJEMO; SVAKO CE U TOPICU ISPOD DA TAGUJE NEKU OSOBU SA FORUMA I DA JOJ NAPISE NEKO LEPO MISLJENJE I KOMPLIMENT( MOZETE EX Mislim da si.... NAJBOLJI RPER I DRAGO MI JE STO TE POZNAJEM). POSTO JE DANAS DOSLO VREME NEGATIVNIH KOMENTARA I HEJTERA KAO I DVOLICNIH OSOBA, MI U INAT CEMO SAD HEJTERIMA DA SIRIMO LJUBAV I POZITIVU EO JA CU PRVI ^___^ ULEPSAJTE NEKOM DAN HEHE TROLL - BRISEM ACC Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/ Share on other sites More sharing options...
Quicky Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Deity Da se vratimo nekada tenkovima @Sava Znamo se dugo dobar si prijatelj @Despot Miki od GM smo zajedno,svaki komentar je suvisan @Goldfinger Nismo se preterano druzili,ali si dao zeleno svetlo da postanem Vodja Promotera i mislim da si dobra osoba @Ahil Takodje da se vratimo tenkovima nekada @Boky I za tebe je svaki komentar suvisan,znamo se dugo @Viktorija Aa sta za tebe da kazem nego da si predobra osoba? @Daco Uvek si tu bio za mene,predobra osoba i Lakers osvaja prsten ove godine @Danijela_Savic Nismo se puno druzili,ali koliko te poznajem dobra si osoba,i uvek si tu da pomognes Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027540 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Deity ljubavi moja, znas kolko te volim, da mi zaradis jos puno para na ovim donacijama tokom sledece godine! @Goldfinger i @girlpower, nadam se da cete promeniti misljenje o meni u boljem smislu, takodje i vama zelim srecnu narednu godinu! @Edin, jos pamtim ono kad nisi hteo da mi promenis felge na Hotringa <3, srecni i tb bato novogodisnji praznici! @Ledeni., ledenko bato, nadam se da ces tokom naredne godine da malo smanjis taj sladoled <3 :D! @Bata_Doktor, tebi bato GL i cestitke za A5 tjst. Head Admina <3! @Elitna., joj kad se setim kad sam te cimao na pitaj pa te @Rijad_Blekic vezivao, koja je to sprdnja bila, takodje i tebi Elitna zelim lepe i srecne novogodisnje praznike, a i tebi Rijade :*! Tu ne mogu da ne zaboravim i na moje drage test admina i prijatelje uz koje sam blejao do kasne sate, @Gangster, @Vito_Deep, @Rambo.., kao i moj bata @Jolee_Mladenovic i jos mnogo njih! Jovane bato, sa tobom sam blejao svake noci, a veruj mi blejacemo jos vise <3! Tu ne mogu da zaboravim i stare ali prejake lidere @Baja. i sadasnjeg test admina @Bosnjo.. @Night i @Milutinovic, i vas takodje ne mogu da zaboravim, najjaci TS3 helperi do sada na SkillAreni! @Aven bato, da ti mn doguras do milion suba <3! @Despot, kazi Ledenku da smanji malo sladoled, videcemo sledece godine koliko razlike cemo Jole i ja da vas vodimo <3! Takodje i tebi brate sve najbolje! Ima jos dosta ljudi kojih nisam tagao da ne bi pisao sada roman, nazalost. Ali u mome srcu uvek ima mesta! <3 SRECNI NOVOGODISNJI I BOZICNI PRAZNICI SVIM SKILLARENA IGRACIMA!!! <3 :* Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027547 Share on other sites More sharing options...
Pasha_Diamond Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @DeityFer i korektan uvijek prema svima.! @Pqky @Nightblue @Ezzy Osobe zbog kojih sam ostao na SA i koji su tu uvijek bili za mene.! @Goldfinger Razuman i posten max koliko je moguce.! @Faris Lubura Sve znas brate moj.! @Mihailo_Castello Aimer on duty <3 saimse brat najjaci @AliLik sa kojim sam poceo da pikam sampa i koji je i dan danas tu za mene kao i ja za njega.! @Baraba Sportista glavni.! @Knotty Korumpirani helper najjaci lik ozibljno.! Edited December 19, 2018 by Property Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027549 Share on other sites More sharing options...
Guest Mladenovic. Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Deity Da ti je sa srecom sa serverom i da uspes jos mnogo bolje brate moj nego sada iako ne moze bolje i da budemo najjaci kao do sad, zdravlje i sreca su najbitnije sve ostalo polako, od srca ti zelis! <3 @Goldfinger Takodje zelim sve najbolje brate da si mi ziv i zdrav sto je najbitnije i budes dobra i kul osoba i fer prema svima kao sto si do sad i da mi se ozenis sa Gocom do godine, navijam za vas, ali ne zaboravi da pozoves na svadbicu! , @x3m Deda takodje ti zelim sve najbolje i najlepse u zivotu da uvek budes tako fer i korekt sto se tice imovine sto radis i sve, takodje vezano za RL sve najlepse ti zelim, sto je najbitnije sreca i zdravlje i da ti se sve zeljice ispune. sve ostalo ce doci kad tad i ovim putem da ti se izvinim za onu kucu na licitaciji u GSF sto je bila, sve bude i prodje, ljubi brat , @girlpower Gocoo legendo, zelim ti sve najbolje da ti svaka zeljica ispuni, da budes uvek tako luda i nasmejana i da mi se udas za @Goldfinger ocekujem vec sledece godine, jako mi je drago zbog vas, sve ti najlepse od srca zelim, ostalo ce doci! <3, @Savke Zelim ti od srca brate sve najbolje i najlepse, da napredujes u zivotu da ti se svaka zeljica ispuni koju si zamislio i da budes tako lud celog zivota i nasmejan, ljubi brat! <3, @Edin Kurajberu nek ti se svaka zeljica ispuni i nadam se da cu ti doci tu u Bosnu kad tad da te upoznam i da upoznam one drugarice koje si obecao ludaku moj , i da si mi ziv i zdrav jos 100 godina i da nadjes neku pravu cicu koja ti odgovara najvise od srca ti zeli brat <3, @Bata_Doktor Tebi zelim sve najbolje i najlepse brate takodje i na A5 tj Head Admin sto si postao, da doguras do direktora jer to i zasluzujes, da si ziv i zdrav sto je najbitnije zeli ti brat! :*, i za kraj moja 2 najsladja coveka koja ce dobiti kad tad u waru mene i brata @Lulica :D, to su @Ledeni i @Despot zelim vam sve najlepse i najbolje vam zelim braco moja, da ste zivi i zdravi jos 100 godina, da se nadje neka cica ovo ono i blejica i da dobijete nekad u waru mene i brata @Lulica, a @Ledeni ti da smanjis sladoled samo malo, posto je mnogo veliki ljubite brat hahaha, malo sprdnjice za bracu, uglavnom sve najbolje i najlepse vam zelim od srca <3!!! Ja se ovim putem izvinjavam osobama koje nisu tagovane, jer sam i ovako previse napisao da ne duzim posto kakva ste Administracija ovo moje pisanje ne bi imalo kraja da vam kazem iskreno..:), zelim ljudima koji nisu tagovani takodje sve najbolje i najlepse od srca, puno zdravlja srece i veselja sto je najbitnije sve ostalo ce doci kao sto vam i svim ljudima koji su tagovani rekao, ljubi vas brat Mladenovic!!! <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027552 Share on other sites More sharing options...
Guest Djordjee Radojcicc Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Deity Pre svega dobar covek, tu je uvek da pomogne, toliko toga mi ucinio, bukvalno sta god sam ga pitao, on mi je dozvolio, stvarno legenda od coveka! <3 @Goldfinger Dobar lik, voli da se sprda, isto kao i Nenad, odlicni vlasnici, da nema njih ne bi bilo ni Skill Arene, i tako ne bi bili najbolji server! <3 @Sava Skroz gotivan lik, odlican al6, i vodja gmova, isto tako i admina, sve najbolje burazz! <3 @Edin GORAZDE GANG ahahaha, mnogo dobar al6, samo jako brt! [ Gorazde selo ] <3 @Savke Jako dobar lik, redak al6 koji ce u svakom trenutku doci do igraca, sta god njemu trebalo, nije nakurcen kao neki, znaci lik odlican! <3 @Mire Bivsi al6, sadasnji al6, evo srecno opet da ti kazem na tome, guraj sad ka administratoru na forumu ! <3 @Aven Odlican vodja lidera, rpje ovo ono hahaha, saimse, dobar si lik, sve okej, nisi nakurcen otkad si al6, to se ceni ! <3 @Bojana Mm joj tii, volis warnove i banove deliti znaci previse xaxaxa, dobro je to, ali ne moras preterivati, kiss bebo! <3 @Stefan_Regojevic Brat sa kojim sam se druzio dok je jos lider DNBa bio, secam se dana kad je pricao da ce uzeti admina, i jednog dana biti al6, kad ono stvarno, na vratima al6, guraj brate, jos malo !! <3 @Bata_Doktor Bato bato batoo, ti si moje zlato hehee, odlican admin, konacno da dobije head admina, skroz zasluzeno!!! <3 @girlpower Odlicna head adminka, bila tu uz mene dok sam bio na BL, nagovarala Golda da me skine sa BL, devojka super znaci ! <3 @Force Nas anticiter, jak lik skroz, hvata citere stalno, tu je isto tako da pomogne, takodje i on na vratima al6, jos maloo ! <3 @Zevs Slicna situacija kao i sa Regojevicem, bio lider DNBa, danas al4, skoro head admin, takodje hvata citere hehe! <3 @Leo Isto kao i Zevs/Savke/Force hvata citere, dobro mu ide, skoro head admin, isto kao i Zevs, super lik skroz! <3 @Castello Dosta dobar prijatelj, tu je uvek da pomogne sta treba, lik je super znaci, sve najboljee ! <3 @Lale Corleone Jako dobar prijatelj, uvek je tu da pomogne, ma sta god da je u pitanju, brat najjaci ! <3 @Excepted Jako dobar drugar, psuje ko seljoo al nema vezee, dobar je lik skroz, guraj sa liderom baki!! <3 @Athlone Buraz najjaci hehe, dobar lik skroz, voli da se sprda, radi ko security hahahaha, sve najbolje ! <3 @Nesko_Malone Brt Nesko Malono, nzm, saimse, legenda lik ahahah, voli trollati, isti Kacar i Fox ! <3 @Fico Brat sa kojim se vec dugo dugo dugo znam, odlican lik, voli se sprdati jako, znaci sve najbolje od mene ! <3 @Sebi Imali smo pre problema nekih, ali drago mi je da smo to izgladili, i da smo ponovo super ! <3 @Rasta.^ Drugar iz org, skroz gotivan lik, zna se pucati hehe, dobar je malii !! <3 @Pusica Dejoo Dejoo, jako dobar prijatelj, isto tako i lider, guraj sa org buraz, sve najbolje od mene ! <3 @Jovan. Isto, jako dobar drugar, tu je uvek da pomogne, kad god mi sta treba, yaguzaaa <3 @Mihailo_Castello Citer bivsi xaxaax, saimse, dobar lik skroz, dobro se puca, a to dal je citer ili ne, stavimo na stranu, on je lik super! <3 @Aleksaa_Popovic Brat najjaci, uvek je tu za mene, isto tako sam i ja za njega, zao mi je sto ga nema vise aktivno na sampu, ali jebiga < 3 @Owl Propali DMerko ehehe, sprda se brat, sreca nije bio na BL, dobro se puca, dobar je lik, sve najbolje brate, i da uzmes lidera za NG! <3 @Roberto Cavalli Isto situacija kao i za Mirka i Mihaila, dmerkoo dobar jos nije na BL zavrsio ahaha, guraj brate samo jako, da izafkas vise taj mute! <3 @Destroyer. Bot bot, dmerkoooo, hehe, skroz gotivan lik, zna se pucati odlicno, samo jako buraz ! <3 @Milos_Kacar Legenda RPa, kad se setim samo onog na forumusto si pravio, zbog koje ste bancuge popili xaxaxaxa, skroz gotiva lik ! <3 @Fox Brat iz Loznice, RPer samo takav, odlican, isto kao i Kacar, voli vise sprdati nego leba jesti, al pre svega je dobar lik! <3 @Balsa DMercina ipo bre, hehe dobar je na digl eventu bio, isto tako odlican RPer, i gotivan lik, brat moi ! <3 @Adjn_Coreli. Adzn brat vise puta bio mutiran nego sto je leba jeo ahahah, saimse, legenda lik, voli se sprdati, i uvek je tu da pomogne! <3 Ovo su neki igraci kojih sam se setio sad, ima ih jos brdo koje sam zgotivio, ali ovih iznad sam se setio, zelim da lepo proslavite praznike, volim vas!! Edited December 21, 2018 by Djordjee Radojcicc Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027560 Share on other sites More sharing options...
Rijad_Blekic Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @DeityTebi zelim sve najbolje,kada predjemo na MTA da bude preko 2000 igraca. @GangsterTebi brate takodjer da naguras do A6 GLL ti dalje brate moj. @LulicaTakodjer tebi isto da se trudis i to da se smijemo ko sto smo se smijala kada smo se zezali sa Elitnom ahahahah. @Jolee_Mladenovic Tebi cestatitam na Lideru GLL dalje i zelim ti sve najljepse. @Edin Edine tebi takodjer zelim sve najbolje. @Eso Eso tebi zelim takodjer sve najbolje i da jos dugo ostances Lider zajedno sa mnom. @Elitna. Izvini sto sam te vezivao ahhahahah to smo se malo zezali nemoj sta zamjeriti. @girlpower Tebi goco takodjer da nas uvijek nasmijavas i sve,kao sto si to uradila maloprije na Zurci.SRETNI PRAZNICI <3 Edited December 19, 2018 by Rijad_Blekic Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027573 Share on other sites More sharing options...
Guest Nikola_Sladoje Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @John_Keen, ako me neko može nasmijat to si ti. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027611 Share on other sites More sharing options...
Karaburma - 11060 Dzoni_Ristic Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Makaweli_Tannenbaum moja guerilla iz bloka, voli da alusha brc i karaburma ghetto kraj. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027613 Share on other sites More sharing options...
Guest Jordan#BL Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Knez Brat moj @Sergej_Jovanovic Ludak.. @Savke Bruda @Bojana Sestra mi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027635 Share on other sites More sharing options...
[SA] RP Enforcer Balsa Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 5 hours ago, Djordjee Radojcicc said: @Deity Pre svega dobar covek, tu je uvek da pomogne, toliko toga mi ucinio, bukvalno sta god sam ga pitao, on mi je dozvolio, stvarno legenda od coveka! <3 @Goldfinger Dobar lik, voli da se sprda, isto kao i Nenad, odlicni vlasnici, da nema njih ne bi bilo ni Skill Arene, i tako ne bi bili najbolji server! <3 @Sava Skroz gotivan lik, odlican al6, i vodja gmova, isto tako i admina, sve najbolje burazz! <3 @Edin GORAZDE GANG ahahaha, mnogo dobar al6, samo jako brt! [ Gorazde selo ] <3 @Savke Jako dobar lik, redak al6 koji ce u svakom trenutku doci do igraca, sta god njemu trebalo, nije nakurcen kao neki, znaci lik odlican! <3 @Mire Bivsi al6, sadasnji al6, evo srecno opet da ti kazem na tome, guraj sad ka administratoru na forumu ! <3 @Aven Odlican vodja lidera, rpje ovo ono hahaha, saimse, dobar si lik, sve okej, nisi nakurcen otkad si al6, to se ceni ! <3 @Bojana Mm joj tii, volis warnove i banove deliti znaci previse xaxaxa, dobro je to, ali ne moras preterivati, kiss bebo! <3 @Stefan_Regojevic Brat sa kojim sam se druzio dok je jos lider DNBa bio, secam se dana kad je pricao da ce uzeti admina, i jednog dana biti al6, kad ono stvarno, na vratima al6, guraj brate, jos malo !! <3 @Bata_Doktor Bato bato batoo, ti si moje zlato hehee, odlican admin, konacno da dobije head admina, skroz zasluzeno!!! <3 @girlpower Odlicna head adminka, bila tu uz mene dok sam bio na BL, nagovarala Golda da me skine sa BL, devojka super znaci ! <3 @Force Nas anticiter, jak lik skroz, hvata citere stalno, tu je isto tako da pomogne, takodje i on na vratima al6, jos maloo ! <3 @Zevs Slicna situacija kao i sa Regojevicem, bio lider DNBa, danas al4, skoro head admin, takodje hvata citere hehe! <3 @Leo Isto kao i Zevs/Savke/Force hvata citere, dobro mu ide, skoro head admin, isto kao i Zevs, super lik skroz! <3 @Castello Dosta dobar prijatelj, tu je uvek da pomogne sta treba, lik je super znaci, sve najboljee ! <3 @Lale Corleone Jako dobar prijatelj, uvek je tu da pomogne, ma sta god da je u pitanju, brat najjaci ! <3 @Excepted Jako dobar drugar, psuje ko seljoo al nema vezee, dobar je lik skroz, guraj sa liderom baki!! <3 @Nesko_Malone Brt Nesko Malono, nzm, saimse, legenda lik ahahah, voli trollati, isti Kacar i Fox ! <3 @Fico Brat sa kojim se vec dugo dugo dugo znam, odlican lik, voli se sprdati jako, znaci sve najbolje od mene ! <3 @Sebi Imali smo pre problema nekih, ali drago mi je da smo to izgladili, i da smo ponovo super ! <3 @Rasta.^ Drugar iz org, skroz gotivan lik, zna se pucati hehe, dobar je malii !! <3 @Pusica Dejoo Dejoo, jako dobar prijatelj, isto tako i lider, guraj sa org buraz, sve najbolje od mene ! <3 @Jovan. Isto, jako dobar drugar, tu je uvek da pomogne, kad god mi sta treba, yaguzaaa <3 @Mihailo_Castello Citer bivsi xaxaax, saimse, dobar lik skroz, dobro se puca, a to dal je citer ili ne, stavimo na stranu, on je lik super! <3 @Owl Propali DMerko ehehe, sprda se brat, sreca nije bio na BL, dobro se puca, dobar je lik, sve najbolje brate, i da uzmes lidera za NG! <3 @Roberto Cavalli Isto situacija kao i za Mirka i Mihaila, dmerkoo dobar jos nije na BL zavrsio ahaha, guraj brate samo jako, da izafkas vise taj mute! <3 @Destroyer. Bot bot, dmerkoooo, hehe, skroz gotivan lik, zna se pucati odlicno, samo jako buraz ! <3 @Milos_Kacar Legenda RPa, kad se setim samo onog na forumusto si pravio, zbog koje ste bancuge popili xaxaxaxa, skroz gotiva lik ! <3 @Fox Brat iz Loznice, RPer samo takav, odlican, isto kao i Kacar, voli vise sprdati nego leba jesti, al pre svega je dobar lik! <3 @Balsa DMercina ipo bre, hehe dobar je na digl eventu bio, isto tako odlican RPer, i gotivan lik, brat moi ! <3 @Adjn_Coreli. Adzn brat vise puta bio mutiran nego sto je leba jeo ahahah, saimse, legenda lik, voli se sprdati, i uvek je tu da pomogne! <3 Ovo su neki igraci kojih sam se setio sad, ima ih jos brdo koje sam zgotivio, ali ovih iznad sam se setio, zelim da lepo proslavite praznike, volim vas!! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027638 Share on other sites More sharing options...
[SA] RP Enforcer Balsa Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Smrkovic brat moja znas sve ne moram nista dodavat naaci si bre. @Marko Velickovic takodje brat kuvar naaci lik na SA. @Ivan_Kozic hehe dugo se poznajem jedan od ludjih i jacih likova. @Djordje_Radojcic gasi aim vise, hehe resit cu ja tebe kad tad i naaci si lik na SA posle mene @John_Keen presmjesan lik, zna troll brat takodje se dugo poznajemo. Ako sam nekog zab izvinjavam se. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027640 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @MisterAliman RP na mestu,ostalo sve znas bato.Aj naguraj ih tih 800 pa pravac lider.Maj nikka Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027648 Share on other sites More sharing options...
Guest Luka_Vedrox Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Deity-pre svega dobar covek pa onda drugo... @Aljimi-samo jako @Zeljko_Drazic-bratino samo jakooooooo @Rasta.^-Bratina @Gass-ljudina jaran najjaci @Pusica-guraj dalje samo jako sa BCC @Ryder SA-alo RPERU guraj dalje sa RP Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027656 Share on other sites More sharing options...
Guest Vuk Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Sava,njega shvatam kao brata. Savo,hvala ti za sve što si uradio dok sam ja bio vođa i hvala ti što si mi više puta izlazio u susret. Izuzetno si razuman i od tebe sam naučio štošta. Hvala za sve i nadam se da ćemo ostati u kontaktu! Bila mi je čast da mi ti budeš vođa i bila mi je čast da sarađujem sa nekim kao što si ti. Hvala! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027657 Share on other sites More sharing options...
current gangster Mupeja Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Spencer brat naaci i najludji @Ivan_Potok bruder s kojim uvijek mozes razgovarat, @Uros_Legacy najjaci lik, uvijek uz mene, kvalitetan rper @Doughboy kralj trola @Zeron_Cumpet marmun @-hit em up- cripser @Milos_Kacar jer je tocak od konjskih kola @Draca onako jer je lijep @Nemarox VRATI SE BATOOOOOOOOO VOLIM TE Edited December 19, 2018 by Jalen Washington Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027682 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @@jizzy moj dobar bata. @Jalen Washington najludji lik, odlican RPer @Nesko_Malone dodji da me j*****, salu na stranu odlican lik pa i tako RPer @Laki_Gloza bata rasputa koliko je dobar @Mike_Sarrabuzz dobar drug, takodje i odlican RPer @Milos_Kacar i sam znas da si dobar @Fox bata troller @Nikic_Sa isto ko i za foxa, ali su najjaci RPeri @Dwayne bato nemoj se nervirati naaci si @Rajko_Pude kako je u gradu danas? kidas bato @Gallardo. isto i ovaj sto mu nece vrate nick @Dava_Trivic lud dobar i pametan @Ivan_Potok Kulturan ujedno i odlican RPer @John_Keen nzm sta da kazem za tebe a da naaci si. @Amko Amkic pametan je on i tako odlican RPer @Fiki_Don vutrogasacam nas. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027689 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Nesko_Malone nzm vojim te @Uros_Legacy hai there may friend @Aven cao vodjo vojim te @Gallardo. jadan hoce nazad nik @Ivan_Potok najkulturnija osoba na zaednici @Laki_Gloza cao proposi @Dwayne smiri se br e, jedan od najboljih inglis rpera @Rajko_Pude dobar rper dobar puder koristi @Sancho_Softic smrdis na francuske parfeme @Franklin_Anderson bata @Zeron_Cumpet troller na kvadrat, rper na petu @Makaweli_Tannenbaum hasler iz kristal gardensa kida rp Edited December 19, 2018 by Guest Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027708 Share on other sites More sharing options...
Guest Nesko Malone Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Just now, Griffin said: @Nesko_Malone nzm vojim te m2 brt Inace hvala svima ovima koji su me pomenuli, kada bi quote svakog, komentar bi isao iha do dole hsahshaxa. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027711 Share on other sites More sharing options...
Mire Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Goldfinger Ne postoje reci kojima bih ti zahvalio za sve i ne postoji bolji covek od tebe . @Deity Jednom reciju "COVEK" ...ljudina,brat ...3+ reci ... mogao bih pisati 1m stvari dobrih @Sava Najkulturniji covek na nasim prostorima i brat! @Markan. nemam brata rodjenog ali ti si mi ko rodjeni ,uvek raspolozen ,nasmejan ,spreman za sprdnju @Johnny nadam se da sam pravog tag ( Brat moj/bankar <3 ) @Maximus mali zajebant ,ali brat ! <3 @Dusan_Ivic @Dusan Ivic bratina moja !!! <3 @Peskir <33 sve znas @Ledeni. lose smo poceli ,ali se sve ispravilo ,dobar deckic <3 @Bojana Znas sto si tagovana 3:) a ja cu cekati i dalje @x3m Covek sa kime mozes uvek o svemu <3 i brat i deda <3 @Likvidator brat moj,dobar uvek bio <3 @girlpower Definitivno najgotivnija osoba od staff-a/igraca ... Znas da te volim ? ako napisem vise oce Gold da bije @Laza Znas da se sprdam sa tobom uvek,jesi debil ali si dobar deckic <3 Ljubi brat <3 @Lukaa_Master TEBI NAJVISE ZAHVALJUJEM JER SI ME DOVEO NA 7 Nebo <3 :Ljubi brat i nisam te zab @Beatrex.Takodje sa Lukom si me doveo ,i hvalaaa <3333 @Qwerty bratino znas sve @Dzoni_Ignjatov bratinooo znas sveee @Danijela_Savic uvek za sve i svasta @Fanfuljina momak koji je zasluzan mog uspeha trenutnog na yt <3 ne postoje reci za njega koje bi ga pohvalile ! IMAAAAAAAAAA JOS MNOGO KOJIMA NE ZNAM NIKOVE NA FORUMU ,MNOGO IGRACA OBICNIH VIPOVA UNIKATNIH NICKOVA SVIMA HVALA STO POSTOJITE I STO SMO NAJJACI !!!! <3333333333333333333333333333333333333333 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027732 Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Deity Glava ove zajednice, uvijek ce izdvojiti vrijeme da ti pomogne, svaka cast ! @Sava Ovo je admin na kojeg se svi ostali trebaju ugledati, fin , pristojan , kulturan, uvijek ali uvijek ti pomogne i nikad ne iskulira, zato i vodi svoj tim kako treba. @Daco Propali kladionicar, valjda ce bit nesto sad za novu @Aven Sta reci nego veliko hvala ovom momku koji me je ucio i podigao moje RP znanje, bez njega vjerovatno danas ne bi igrao na skill areni ili bi pak bio u DM-u, Fegeline <3 @Han. Ke da velim za ovog igraca, Varazdinec moj, da se napijes za nove ljete i se pet ! @Nesko_Malone Hansovac, bataa moj, kad cemo na Serb Craft ili vanillu da sisamo ovcee , ovo je drugar koji vas nikad nece izdati. @Laki_Gloza Isto kao i Aven, jedan od onih koji mi je puno pomogao u samom pocetku Rpanja, hasnovac, tenkss men. @Zivac_Zivanovic Moj kolega dok sam bio lider TVF-a, sve pohvale za zivcanog. @Mirsad_Hebibovic Brat moj, legenda TVF-a, vrati se nekad !! @Milan_Pesut. - Prsuta, isto legenda TVF-a, jedan od boljih likova i rpera na serveru. @Wolf_Johnson - Moj jedan od boljih clanova u TVF-u, dobar rper. @Aleksa_Mladjenovic - Evo ga lider FBI a.k.a TVFovac, kad smo pricali o poslu i skolama ahha <3 @Gallardo. - Samo cu reci Jianhong, izuzetno dobar rper, vagos,condor, tvf.. , onu pljacku banke nikad necu zaboraviti. @Aco_Gavrilovic - Momak sa velikim rp znanjem, svidio me tvoj rad u Condoru, kad smo isli po one avione u sf haha @Martin_White - Momak koji je dosta toga naucio kad je presao u RP, svaka cast, do jaja lik, moj kolega u BDT-u,. @Schot_Thompson - Momak koji mi je pomogao voditi DNB kao RP organizaciju, zahvalan sam mu na tome , legenda! @Therage66 - isto kao i za Schota, jos od TVF-a se znamo, momak od rijeci, uvijek da ti pomogne, a o njegovoj piv organizaciji da ni ne pricam @Lukas_Davorija - Burazer moj lijepi koji je vrlo brzo napredovao, jedan od onih u koje imam bas puno povjerenja i jedan od onih koje zovem u svaku organizaciju u kojoj boravim @IvanoDavorija - Isto kao i Lukas, ne znas koji je gori , salu na stranu, ovo su legende , dobri rperi i prijatelji. @Sanel_Durmo - O pa dosel si i ti na red, ZAGORECC MOJ NAJBOLJI.- @Sino_Sakac - Desi Lazare, pa ke se ne javljas nic , za par ljet kad polozim vidime se pri tebe. @Atlas - Medimurecccc, jos smrdi kak si ga hdrapil onaj dan hahha <3, odlican lideri rperrr btw. @Marko Velickovic - CKE , odlican rper , o.o.g u GSFU. @Dzony_Jefferson - Brat moj kojeg sam nedavno bolje upoznao, stari igrac i ima veliko rp znanje, vodim sa njim fakciju, kidamoo ee @Kasapovic Buljas moj , koleza helper, stvarno dobar rperr @Blayze_Dviar Rpercina!! u svaku organizaciju u koju je usao je podigao , IQ LEVEL DRVETA. @Jevta STa reci za ovog lika, stari igrac , zna znanje, ozbiljan i pravopisno tocan. @Kabir Lead Detective, SASD <3 , niko nam nije mogao pobjeci heh- @Aleksa_Cortez - Kolega detektivi, bili smo najjaci mhm.. @GudZ - Legneda GSF-a, drago mi je sto si se vratio , nadam se da ce GSF opet biti na onom jakom nivou. @Vuk - Gotiva lik , razumije se u dosta stvari, uvijek tu da ti pomogne ! @Stefan_Casteelo - Meksikanac , izuzetno dobar rper, brat moj ! @Lulac_Palilulac - Hansovac , koleza helper, lule poslasticarrr @Mire - Covjek s kojim sam se doveo u lose odnose zbog gluposti iz koje sam naucio nesto, sto se tice njegovog posla kao admin, vodja i to... , maestro. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027738 Share on other sites More sharing options...
banda sa gumare Draca Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 52 minutes ago, Jalen Washington said: @Spencer brat naaci i najludji @Ivan_Potok bruder s kojim uvijek mozes razgovarat, @Uros_Legacy najjaci lik, uvijek uz mene, kvalitetan rper @Doughboy kralj trola @Zeron_Cumpet marmun @-hit em up- cripser @Milos_Kacar jer je tocak od konjskih kola @Draca onako jer je lijep @Nemarox VRATI SE BATOOOOOOOOO VOLIM TE Istina brt Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027748 Share on other sites More sharing options...
Presao igricu. Pindzi Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) @Deity Ti mene iznenadi vipom 6, i lepo tebi lepo mene. @Stefan_Regojevic Brat moj jedini, kojeg cu uvek da postujem, i na tome cu mu budem uvek zahvalan. @Nikola_Corleone Ti si moj sedmi brat posto imam sest brata ti ce budes sedmi, cu kazem mojima da te usvojimo a mogu i ja da te usvojim imam 18. @girlpower Svaka cas za ovu osobu, voli sprdnju uvek se javi, veliki RESPECT! @Anonimuss69 Brat moj helper. Ima ih jos, ali ostali su fejk. Edited December 19, 2018 by Pindzi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027756 Share on other sites More sharing options...
$Maximus$ Maximus Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Deity-Pre svega odlican covek uvek izasao u susret uvek pomogao nema sta da kazem! @Goldfinger-Odlican covek,drug takodjer uvek izlazi u susret i pomaze! @Danijela_Savic-Znamo se duze vrjeme i uvjek je pomagala trudila se markar sada sumnja u mene ali nmvz! @Mire-Veliki zajebant hahaha ali brat moj! @Bojana-Sada se ljuti i ne vjeruje mi ali nmvz,jedna od boljih osoba ovdje! @Markan.-hahahahah zajebant,konj i tako hahahaha! @x3m-Odlican prijatelj,covek i staff.Sve najbolje! @Ivan^-Hahaha znas sve! @Sino_Sakac-Znas sve brate! @Diesel-Dobar prijatelj,voli se zezat i tako! @girlpower-Aha goca ko goca,ne zna cs go da igra hahahaha! @Sava-Pre svega odlican vodja,moramo opet rocket! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027761 Share on other sites More sharing options...
Love is not a safe world Sino Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) 8 minutes ago, Maximus said: @Deity-Pre svega odlican covek uvek izasao u susret uvek pomogao nema sta da kazem! @Goldfinger-Odlican covek,drug takodjer uvek izlazi u susret i pomaze! @Danijela_Savic-Znamo se duze vrjeme i uvjek je pomagala trudila se markar sada sumnja u mene ali nmvz! @Mire-Veliki zajebant hahaha ali brat moj! @Bojana-Sada se ljuti i ne vjeruje mi ali nmvz,jedna od boljih osoba ovdje! @Markan.-hahahahah zajebant,konj i tako hahahaha! @x3m-Odlican prijatelj,covek i staff.Sve najbolje! @Ivan^-Hahaha znas sve! @Sino_Sakac-Znas sve brate! @Diesel-Dobar prijatelj,voli se zezat i tako! @girlpower-Aha goca ko goca,ne zna cs go da igra hahahaha! @Sava-Pre svega odlican vodja,moramo opet rocket! Hvala care stvarno puno mi znaci, moramo rocket kaj te pobedim hihihi Edited December 19, 2018 by Sino_Sakac Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027769 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts