Jump to content

Locked Zahvalnica!

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • OVO JE TOPIC NASTAVAK OD STATUSA :  https://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/profile/6071-deity/&status=53907&type=status&tab=statuses#status-53907

POVODOM NOVOGODISNJIH CAROLIJA IDEMO JEDNU ZANIMLJIVU IGRU DA PRAKTIKUJEMO;

SVAKO CE U TOPICU ISPOD DA TAGUJE NEKU OSOBU SA FORUMA I DA JOJ NAPISE NEKO LEPO MISLJENJE I KOMPLIMENT( MOZETE EX Mislim da si.... NAJBOLJI RPER I DRAGO MI JE STO TE POZNAJEM).

POSTO JE DANAS DOSLO VREME NEGATIVNIH KOMENTARA I HEJTERA KAO I DVOLICNIH OSOBA, MI U INAT CEMO SAD HEJTERIMA DA SIRIMO LJUBAV I POZITIVU

EO JA CU PRVI ^___^

ULEPSAJTE NEKOM DAN HEHE

TROLL - BRISEM ACC

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/

@Deity Da se vratimo nekada tenkovima xD @Sava Znamo se dugo dobar si prijatelj ;) @Despot Miki od GM smo zajedno,svaki komentar je suvisan :D @Goldfinger Nismo se preterano druzili,ali si dao zeleno svetlo da postanem Vodja Promotera i mislim da si dobra osoba :D @Ahil Takodje da se vratimo tenkovima nekada xD @Boky I za tebe je svaki komentar suvisan,znamo se dugo ;) @Viktorija Aa sta za tebe da kazem nego da si predobra osoba? :x @Daco Uvek si tu bio za mene,predobra osoba i Lakers osvaja prsten ove godine ;):x @Danijela_Savic Nismo se puno druzili,ali koliko te poznajem dobra si osoba,i uvek si tu da pomognes :D 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027540

@Deity ljubavi moja, znas kolko te volim, da  mi zaradis jos puno para na ovim donacijama tokom sledece godine! @Goldfinger i @girlpower, nadam se da cete promeniti misljenje o meni u boljem smislu, takodje i vama zelim srecnu narednu godinu! @Edin, jos pamtim ono kad nisi hteo da mi promenis felge na Hotringa <3, srecni i tb bato novogodisnji praznici! @Ledeni., ledenko bato, nadam se da ces tokom naredne godine da malo smanjis taj sladoled <3 :D!  @Bata_Doktor, tebi bato GL i cestitke za A5 tjst. Head Admina <3! @Elitna., joj kad se setim kad sam te cimao na pitaj pa te @Rijad_Blekic vezivao, koja je to sprdnja bila, takodje i tebi Elitna zelim lepe i srecne novogodisnje praznike, a i tebi Rijade :*!  Tu ne mogu da ne zaboravim i na moje drage test admina i prijatelje uz koje sam blejao do kasne sate, @Gangster, @Vito_Deep, @Rambo.., kao i moj bata @Jolee_Mladenovic i jos mnogo njih! Jovane bato, sa tobom sam blejao svake noci, a veruj mi blejacemo jos vise <3! Tu ne mogu da zaboravim i stare ali prejake lidere @Baja. i sadasnjeg test admina @Bosnjo.. @Night i @Milutinovic, i vas takodje ne mogu da zaboravim, najjaci TS3 helperi do sada na SkillAreni! @Aven bato, da ti mn doguras do milion suba <3! @Despot, kazi Ledenku da smanji malo sladoled, videcemo sledece godine koliko razlike cemo Jole i ja da vas vodimo <3! Takodje i tebi brate sve najbolje! Ima jos dosta ljudi kojih nisam tagao da ne bi pisao sada roman, nazalost. Ali u mome srcu uvek ima mesta! <3

SRECNI NOVOGODISNJI I BOZICNI PRAZNICI SVIM SKILLARENA IGRACIMA!!! <3 :*

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027547

@DeityFer i korektan uvijek prema svima.!:good:

@Pqky @Nightblue @Ezzy Osobe zbog kojih sam ostao na SA i koji su tu uvijek bili za mene.! :x 

@Goldfinger Razuman i posten max koliko je moguce.! :D

@Faris Lubura Sve znas brate moj.! :x

@Mihailo_Castello Aimer on duty <3 saimse brat najjaci 
    @AliLik sa kojim sam poceo da pikam sampa i koji je i dan danas tu za mene kao i ja za njega.!9_9

@Baraba Sportista glavni.!

@Knotty Korumpirani helper najjaci lik ozibljno.!

Edited by Property
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027549

Guest Mladenovic.

@Deity Da ti je sa srecom sa serverom i da uspes jos mnogo bolje brate moj nego sada iako ne moze bolje i da budemo najjaci kao do sad, zdravlje i sreca su najbitnije sve ostalo polako, od srca ti zelis! :) <3  @Goldfinger Takodje zelim sve najbolje brate da si mi ziv i zdrav sto je najbitnije i budes dobra i kul osoba i fer prema svima kao sto si do sad i da mi se ozenis sa Gocom do godine, navijam za vas, ali ne zaboravi da pozoves na svadbicu! :D , @x3m Deda takodje ti zelim sve najbolje i najlepse u zivotu da uvek budes tako fer i korekt sto se tice imovine sto radis i sve, takodje vezano za RL sve najlepse ti zelim, sto je najbitnije sreca i zdravlje i da ti se sve zeljice ispune. sve ostalo ce doci kad tad i ovim putem da ti se izvinim za onu kucu na licitaciji u GSF sto je bila, sve bude i prodje, ljubi brat :), @girlpower Gocoo legendo, zelim ti sve najbolje da ti svaka zeljica ispuni, da budes uvek tako luda i nasmejana i da mi se udas za @Goldfinger ocekujem vec sledece godine, jako mi je drago zbog vas, sve ti najlepse od srca zelim, ostalo ce doci! :) <3, @Savke Zelim ti od srca brate sve najbolje i najlepse, da napredujes u zivotu da ti se svaka zeljica ispuni koju si zamislio i da budes tako lud celog zivota i nasmejan, ljubi brat! :D <3, @Edin Kurajberu nek ti se svaka zeljica ispuni i nadam se da cu ti doci tu u Bosnu kad tad da te upoznam i da upoznam one drugarice koje si obecao ludaku moj :D , i da si mi ziv i zdrav jos 100 godina i da nadjes neku pravu cicu koja ti odgovara najvise od srca ti zeli brat  <3,  @Bata_Doktor Tebi zelim sve najbolje i najlepse brate takodje i na A5 tj Head Admin sto si postao, da doguras do direktora jer to i zasluzujes, da si ziv i zdrav sto je najbitnije zeli ti brat! :*, i za kraj moja 2 najsladja coveka koja ce dobiti kad tad u waru mene i brata @Lulica :D, to su @Ledeni i @Despot zelim vam sve najlepse i najbolje vam zelim braco moja, da ste zivi i zdravi jos 100 godina, da se nadje neka cica ovo ono i blejica :D i da dobijete nekad u waru mene i brata @Lulica, a @Ledeni ti da smanjis sladoled samo malo, posto je mnogo veliki ljubite brat hahaha, malo sprdnjice za bracu, uglavnom sve najbolje i najlepse vam zelim od srca <3!!!

Ja se ovim putem izvinjavam osobama koje nisu tagovane, jer sam i ovako previse napisao da ne duzim posto kakva ste Administracija ovo moje pisanje ne bi imalo kraja da vam kazem iskreno..:), zelim ljudima koji nisu tagovani takodje sve najbolje i najlepse od srca, puno zdravlja srece i veselja sto je najbitnije sve ostalo ce doci kao sto vam i svim ljudima koji su tagovani rekao, ljubi vas brat Mladenovic!!! :) <3

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027552

Guest Djordjee Radojcicc

@Deity Pre svega dobar covek, tu je uvek da pomogne, toliko toga mi ucinio, bukvalno sta god sam ga pitao, on mi je dozvolio, stvarno legenda od coveka! :) <3 

@Goldfinger Dobar lik, voli da se sprda, isto kao i Nenad, odlicni vlasnici, da nema njih ne bi bilo ni Skill Arene, i tako ne bi bili najbolji server! :) <3

@Sava Skroz gotivan lik, odlican al6, i vodja gmova, isto tako i admina, sve najbolje burazz! :) <3 

@Edin GORAZDE GANG ahahaha, mnogo dobar al6, samo jako brt! [ Gorazde selo ] :P <3 

@Savke Jako dobar lik, redak al6 koji ce u svakom trenutku doci do igraca, sta god njemu trebalo, nije nakurcen kao neki, znaci lik odlican! :) <3 

@Mire Bivsi al6, sadasnji al6, evo srecno opet da ti kazem na tome, guraj sad ka administratoru na forumu ! :D <3 

@Aven Odlican vodja lidera, rpje ovo ono hahaha, saimse, dobar si lik, sve okej, nisi nakurcen otkad si al6, to se ceni ! :D <3 

@Bojana Mm joj tii, volis warnove i banove deliti znaci previse xaxaxa, dobro je to, ali ne moras preterivati, kiss bebo! :D <3 

@Stefan_Regojevic Brat sa kojim sam se druzio dok je jos lider DNBa bio, secam se dana kad je pricao da ce uzeti admina, i jednog dana biti al6, kad ono stvarno, na vratima al6, guraj brate, jos malo !! :) <3 

@Bata_Doktor Bato bato batoo, ti si moje zlato hehee, odlican admin, konacno da dobije head admina, skroz zasluzeno!!! :D <3 

@girlpower Odlicna head adminka, bila tu uz mene dok sam bio na BL, nagovarala Golda da me skine sa BL, devojka super znaci ! :D <3 

@Force Nas anticiter, jak lik skroz, hvata citere stalno, tu je isto tako da pomogne, takodje i on na vratima al6, jos maloo ! :D <3 

@Zevs Slicna situacija kao i sa Regojevicem, bio lider DNBa, danas al4, skoro head admin, takodje hvata citere hehe! :D <3

@Leo Isto kao i Zevs/Savke/Force hvata citere, dobro mu ide, skoro head admin, isto kao i Zevs, super lik skroz! :D <3 

@Castello Dosta dobar prijatelj, tu je uvek da pomogne sta treba, lik je super znaci, sve najboljee ! :D <3 

@Lale Corleone Jako dobar prijatelj, uvek je tu da pomogne, ma sta god da je u pitanju, brat najjaci ! :D <3 

@Excepted Jako dobar drugar, psuje ko seljoo al nema vezee, dobar je lik skroz, guraj sa liderom baki!! :D <3 

@Athlone Buraz najjaci hehe, dobar lik skroz, voli da se sprda, radi ko security hahahaha, sve najbolje ! :D <3 

@Nesko_Malone Brt Nesko Malono, nzm, saimse, legenda lik ahahah, voli trollati, isti Kacar i Fox ! :D <3 

@Fico Brat sa kojim se vec dugo dugo dugo znam, odlican lik, voli se sprdati jako, znaci sve najbolje od mene ! :D <3 

@Sebi Imali smo pre problema nekih, ali drago mi je da smo to izgladili, i da smo ponovo super ! :D <3 

@Rasta.^ Drugar iz org, skroz gotivan lik, zna se pucati hehe, dobar je malii !! :D <3 

@Pusica Dejoo Dejoo, jako dobar prijatelj, isto tako i lider, guraj sa org buraz, sve najbolje od mene ! :D <3 

@Jovan. Isto, jako dobar drugar, tu je uvek da pomogne, kad god mi sta treba, yaguzaaa :P <3 

@Mihailo_Castello Citer bivsi xaxaax, saimse, dobar lik skroz, dobro se puca, a to dal je citer ili ne, stavimo na stranu, on je lik super! :D <3 

@Aleksaa_Popovic Brat najjaci, uvek je tu za mene, isto tako sam i ja za njega, zao mi je sto ga nema vise aktivno na sampu, ali jebiga :D < 3 

@Owl Propali DMerko ehehe, sprda se brat, sreca nije bio na BL, dobro se puca, dobar je lik, sve najbolje brate, i da uzmes lidera za NG! :D <3 

@Roberto Cavalli Isto situacija kao i za Mirka i Mihaila, dmerkoo dobar jos nije na BL zavrsio ahaha, guraj brate samo jako, da izafkas vise taj mute! :D <3 

@Destroyer. Bot bot, dmerkoooo, hehe, skroz gotivan lik, zna se pucati odlicno, samo jako buraz ! :D <3 

@Milos_Kacar Legenda RPa, kad se setim samo onog na forumusto si pravio, zbog koje ste bancuge popili xaxaxaxa, skroz gotiva lik ! :D <3 

@Fox Brat iz Loznice, RPer samo takav, odlican, isto kao i Kacar, voli vise sprdati nego leba jesti, al pre svega je dobar lik! :D <3 

@Balsa DMercina ipo bre, hehe dobar je na digl eventu bio, isto tako odlican RPer, i gotivan lik, brat moi ! :D <3 

@Adjn_Coreli. Adzn brat vise puta bio mutiran nego sto je leba jeo ahahah, saimse, legenda lik, voli se sprdati, i uvek je tu da pomogne! :D <3 

Ovo su neki igraci kojih sam se setio sad, ima ih jos brdo koje sam zgotivio, ali ovih iznad sam se setio, zelim da lepo proslavite praznike, volim vas!! :D :x

Edited by Djordjee Radojcicc
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027560

@DeityTebi zelim sve najbolje,kada predjemo na MTA da bude preko 2000 igraca. @GangsterTebi brate takodjer da naguras do A6 GLL ti dalje brate moj. @LulicaTakodjer tebi isto da se trudis i to da se smijemo ko sto smo se smijala kada smo se zezali sa Elitnom ahahahah. @Jolee_Mladenovic Tebi cestatitam na Lideru GLL dalje i zelim ti sve najljepse. @Edin Edine tebi takodjer zelim sve najbolje. @Eso Eso tebi zelim takodjer sve najbolje i da jos dugo ostances Lider zajedno sa mnom. @Elitna. Izvini sto sam te vezivao ahhahahah to smo se malo zezali nemoj sta zamjeriti. @girlpower Tebi goco takodjer da nas uvijek nasmijavas i sve,kao sto si to uradila maloprije na Zurci.SRETNI PRAZNICI <3

Edited by Rijad_Blekic
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027573

@Makaweli_Tannenbaum moja guerilla iz bloka, voli da alusha brc i karaburma ghetto kraj.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027613

5 hours ago, Djordjee Radojcicc said:

@Deity Pre svega dobar covek, tu je uvek da pomogne, toliko toga mi ucinio, bukvalno sta god sam ga pitao, on mi je dozvolio, stvarno legenda od coveka! :) <3 

@Goldfinger Dobar lik, voli da se sprda, isto kao i Nenad, odlicni vlasnici, da nema njih ne bi bilo ni Skill Arene, i tako ne bi bili najbolji server! :) <3  

@Sava Skroz gotivan lik, odlican al6, i vodja gmova, isto tako i admina, sve najbolje burazz! :) <3 

@Edin GORAZDE GANG ahahaha, mnogo dobar al6, samo jako brt! [ Gorazde selo ] :P <3 

@Savke Jako dobar lik, redak al6 koji ce u svakom trenutku doci do igraca, sta god njemu trebalo, nije nakurcen kao neki, znaci lik odlican! :) <3 

@Mire Bivsi al6, sadasnji al6, evo srecno opet da ti kazem na tome, guraj sad ka administratoru na forumu ! :D <3 

@Aven Odlican vodja lidera, rpje ovo ono hahaha, saimse, dobar si lik, sve okej, nisi nakurcen otkad si al6, to se ceni ! :D <3 

@Bojana Mm joj tii, volis warnove i banove deliti znaci previse xaxaxa, dobro je to, ali ne moras preterivati, kiss bebo! :D <3 

@Stefan_Regojevic Brat sa kojim sam se druzio dok je jos lider DNBa bio, secam se dana kad je pricao da ce uzeti admina, i jednog dana biti al6, kad ono stvarno, na vratima al6, guraj brate, jos malo !! :) <3 

@Bata_Doktor Bato bato batoo, ti si moje zlato hehee, odlican admin, konacno da dobije head admina, skroz zasluzeno!!! :D <3 

@girlpower Odlicna head adminka, bila tu uz mene dok sam bio na BL, nagovarala Golda da me skine sa BL, devojka super znaci ! :D <3 

@Force Nas anticiter, jak lik skroz, hvata citere stalno, tu je isto tako da pomogne, takodje i on na vratima al6, jos maloo ! :D <3 

@Zevs Slicna situacija kao i sa Regojevicem, bio lider DNBa, danas al4, skoro head admin, takodje hvata citere hehe! :D <3

@Leo Isto kao i Zevs/Savke/Force hvata citere, dobro mu ide, skoro head admin, isto kao i Zevs, super lik skroz! :D <3 

@Castello Dosta dobar prijatelj, tu je uvek da pomogne sta treba, lik je super znaci, sve najboljee ! :D <3 

@Lale Corleone Jako dobar prijatelj, uvek je tu da pomogne, ma sta god da je u pitanju, brat najjaci ! :D <3 

@Excepted Jako dobar drugar, psuje ko seljoo al nema vezee, dobar je lik skroz, guraj sa liderom baki!! :D <3 

@Nesko_Malone Brt Nesko Malono, nzm, saimse, legenda lik ahahah, voli trollati, isti Kacar i Fox ! :D <3 

@Fico Brat sa kojim se vec dugo dugo dugo znam, odlican lik, voli se sprdati jako, znaci sve najbolje od mene ! :D <3 

@Sebi Imali smo pre problema nekih, ali drago mi je da smo to izgladili, i da smo ponovo super ! :D <3 

@Rasta.^ Drugar iz org, skroz gotivan lik, zna se pucati hehe, dobar je malii !! :D <3 

@Pusica Dejoo Dejoo, jako dobar prijatelj, isto tako i lider, guraj sa org buraz, sve najbolje od mene ! :D <3 

@Jovan. Isto, jako dobar drugar, tu je uvek da pomogne, kad god mi sta treba, yaguzaaa :P <3 

@Mihailo_Castello Citer bivsi xaxaax, saimse, dobar lik skroz, dobro se puca, a to dal je citer ili ne, stavimo na stranu, on je lik super! :D <3 

@Owl Propali DMerko ehehe, sprda se brat, sreca nije bio na BL, dobro se puca, dobar je lik, sve najbolje brate, i da uzmes lidera za NG! :D <3 

@Roberto Cavalli Isto situacija kao i za Mirka i Mihaila, dmerkoo dobar jos nije na BL zavrsio ahaha, guraj brate samo jako, da izafkas vise taj mute! :D <3 

@Destroyer. Bot bot, dmerkoooo, hehe, skroz gotivan lik, zna se pucati odlicno, samo jako buraz ! :D <3 

@Milos_Kacar Legenda RPa, kad se setim samo onog na forumusto si pravio, zbog koje ste bancuge popili xaxaxaxa, skroz gotiva lik ! :D <3 

@Fox Brat iz Loznice, RPer samo takav, odlican, isto kao i Kacar, voli vise sprdati nego leba jesti, al pre svega je dobar lik! :D <3 

@Balsa DMercina ipo bre, hehe dobar je na digl eventu bio, isto tako odlican RPer, i gotivan lik, brat moi ! :D <3 

@Adjn_Coreli. Adzn brat vise puta bio mutiran nego sto je leba jeo ahahah, saimse, legenda lik, voli se sprdati, i uvek je tu da pomogne! :D <3 

Ovo su neki igraci kojih sam se setio sad, ima ih jos brdo koje sam zgotivio, ali ovih iznad sam se setio, zelim da lepo proslavite praznike, volim vas!! :D :x

:x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027638

@Smrkovic brat moja znas sve ne moram nista dodavat naaci si bre.

@Marko Velickovic takodje brat kuvar naaci lik na SA.

@Ivan_Kozic hehe dugo se poznajem jedan od ludjih i jacih likova.

@Djordje_Radojcic gasi aim vise, hehe resit cu ja tebe kad tad i naaci si lik na SA posle mene :D

@John_Keen presmjesan lik, zna troll brat :D takodje se dugo poznajemo.

Ako sam nekog zab izvinjavam se.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027640

@Sava,njega shvatam kao brata. Savo,hvala ti za sve što si uradio dok sam ja bio vođa i hvala ti što si mi više puta izlazio u susret. Izuzetno si razuman i od tebe sam naučio štošta. Hvala za sve i nadam se da ćemo ostati u kontaktu! Bila mi je čast da mi ti budeš vođa i bila mi je čast da sarađujem sa nekim kao što si ti. Hvala!

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027657

@Spencer brat naaci i najludji 

@Ivan_Potok bruder s kojim uvijek mozes razgovarat, :x 

@Uros_Legacy najjaci lik, uvijek uz mene, kvalitetan rper :) 

@Doughboy kralj trola 

@Zeron_Cumpet marmun :P     

@-hit em up- cripser 

@Milos_Kacar jer je tocak od konjskih kola :x 

@Draca onako jer je lijep 

@Nemarox VRATI SE BATOOOOOOOOO VOLIM TE

Edited by Jalen Washington
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027682

@@jizzy moj dobar bata.

@Jalen Washington najludji lik, odlican RPer

@Nesko_Malone dodji da me j*****, salu na stranu odlican lik pa i tako RPer

@Laki_Gloza bata rasputa koliko je dobar

@Mike_Sarrabuzz dobar drug, takodje i odlican RPer

@Milos_Kacar i sam znas da si dobar

@Fox bata troller

@Nikic_Sa isto ko i za foxa, ali su najjaci RPeri

@Dwayne bato nemoj se nervirati naaci si

@Rajko_Pude kako je u gradu danas? kidas bato

@Gallardo. isto i ovaj sto mu nece vrate nick

@Dava_Trivic lud dobar i pametan

@Ivan_Potok Kulturan ujedno i odlican RPer

@John_Keen nzm sta da kazem za tebe a da naaci si.

@Amko Amkic pametan je on i tako odlican RPer

@Fiki_Don vutrogasacam nas.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027689

@Nesko_Malone nzm vojim te

@Uros_Legacy hai there may friend

@Aven cao vodjo vojim te

@Gallardo. jadan hoce nazad nik

@Ivan_Potok najkulturnija osoba na zaednici

@Laki_Gloza cao proposi :x

@Dwayne smiri se br e, jedan od najboljih inglis rpera

@Rajko_Pude dobar rper dobar puder koristi

@Sancho_Softic smrdis na francuske parfeme

@Franklin_Anderson bata

@Zeron_Cumpet troller na kvadrat, rper na petu

@Makaweli_Tannenbaum hasler iz kristal gardensa kida rp

Edited by Guest
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027708

@Goldfinger Ne postoje reci kojima bih ti zahvalio za sve i ne postoji bolji covek od tebe .
     @Deity Jednom reciju "COVEK" ...ljudina,brat ...3+ reci ...  mogao bih pisati 1m stvari dobrih ;) 
     @Sava Najkulturniji covek na nasim prostorima i brat! 
     @Markan. nemam brata rodjenog ali ti si mi ko rodjeni ,uvek raspolozen ,nasmejan ,spreman za sprdnju 
     @Johnny nadam se da sam pravog tag ( Brat moj/bankar <3 ) 
     @Maximus mali zajebant ,ali brat ! <3 
     @Dusan_Ivic @Dusan Ivic bratina moja !!! <3 
     @Peskir <33 sve znas 
     @Ledeni. lose smo poceli ,ali se sve ispravilo ,dobar deckic <3 
     @Bojana Znas sto si tagovana 3:) a ja cu cekati i dalje :)
      @x3m Covek sa kime mozes uvek o svemu <3 i brat i deda <3 
     @Likvidator brat moj,dobar uvek bio <3 
     @girlpower Definitivno najgotivnija osoba od staff-a/igraca ... Znas da te volim ? ako napisem vise oce Gold da bije xD 
    @Laza Znas da se sprdam sa tobom uvek,jesi debil ali si dobar deckic <3 Ljubi brat <3 
     @Lukaa_Master TEBI NAJVISE ZAHVALJUJEM JER SI ME DOVEO NA 7 Nebo <3 :Ljubi brat i nisam te zab ;)
      @Beatrex.Takodje sa Lukom si me doveo ,i hvalaaa <3333 
     @Qwerty bratino znas sve 
     @Dzoni_Ignjatov bratinooo znas sveee 
     @Danijela_Savic uvek za sve i svasta ;) 
     @Fanfuljina momak koji je zasluzan mog uspeha trenutnog na yt <3 ne postoje reci za njega koje bi ga pohvalile !
     IMAAAAAAAAAA JOS MNOGO KOJIMA NE ZNAM NIKOVE NA FORUMU ,MNOGO IGRACA OBICNIH VIPOVA UNIKATNIH NICKOVA SVIMA HVALA STO POSTOJITE I STO SMO NAJJACI !!!! <3333333333333333333333333333333333333333

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027732

@Deity Glava ove zajednice, uvijek ce izdvojiti vrijeme da ti pomogne, svaka cast !

@Sava Ovo je admin na kojeg se svi ostali trebaju ugledati, fin , pristojan , kulturan, uvijek ali uvijek ti pomogne i nikad ne iskulira, zato i vodi svoj tim kako treba.

@Daco Propali kladionicar, valjda ce bit nesto sad za novu :D 

@Aven Sta reci nego veliko hvala ovom momku koji me je ucio i podigao moje RP znanje, bez njega vjerovatno danas ne bi igrao na skill areni ili bi pak bio u DM-u, Fegeline <3 

@Han. Ke da velim za ovog igraca, Varazdinec moj, da se napijes za nove ljete i se pet ! xD 

@Nesko_Malone Hansovac, bataa moj, kad cemo na Serb Craft  ili vanillu da sisamo ovcee , ovo je drugar koji vas nikad nece izdati.

@Laki_Gloza Isto kao i Aven, jedan od onih koji mi je puno pomogao u samom pocetku Rpanja, hasnovac, tenkss men.

@Zivac_Zivanovic Moj kolega dok sam bio lider TVF-a, sve pohvale za zivcanog.

@Mirsad_Hebibovic Brat moj, legenda TVF-a, vrati se nekad !! :( 

@Milan_Pesut. - Prsuta, isto legenda TVF-a, jedan od boljih likova i rpera na serveru.

@Wolf_Johnson - Moj jedan od boljih clanova u TVF-u, dobar rper.

@Aleksa_Mladjenovic - Evo ga lider FBI a.k.a TVFovac, kad smo pricali o poslu i skolama ahha :D <3 

@Gallardo. - Samo cu reci Jianhong, izuzetno dobar rper, vagos,condor, tvf.. , onu pljacku banke nikad necu zaboraviti.

@Aco_Gavrilovic - Momak sa velikim rp znanjem, svidio me tvoj rad u Condoru, kad smo isli po one avione u sf haha :D 

@Martin_White - Momak koji je dosta toga naucio kad je presao u RP, svaka cast, do jaja lik, moj kolega u BDT-u,.

@Schot_Thompson - Momak koji mi je pomogao voditi DNB kao RP organizaciju, zahvalan sam mu na tome , legenda!

@Therage66 - isto kao i za Schota, jos od TVF-a se znamo, momak od rijeci, uvijek da ti pomogne, a o njegovoj piv organizaciji da ni ne pricam :D 

@Lukas_Davorija - Burazer moj lijepi koji je vrlo brzo napredovao, jedan od onih u koje imam bas puno povjerenja i jedan od onih koje zovem u svaku organizaciju u kojoj boravim

@IvanoDavorija - Isto kao i Lukas, ne znas koji je gori xD , salu na stranu, ovo su legende , dobri rperi i prijatelji.

@Sanel_Durmo - O pa dosel si i ti na red, ZAGORECC MOJ NAJBOLJI.-

@Sino_Sakac - Desi Lazare, pa ke se ne javljas nic , za par ljet kad polozim vidime se pri tebe.

@Atlas - Medimurecccc, jos smrdi kak si ga hdrapil onaj dan hahha <3, odlican lideri rperrr btw.

@Marko Velickovic - CKE , odlican rper , o.o.g u GSFU.

@Dzony_Jefferson - Brat moj kojeg sam nedavno bolje upoznao, stari igrac i ima veliko rp znanje, vodim sa njim fakciju, kidamoo ee

@Kasapovic Buljas moj , koleza helper, stvarno dobar rperr

@Blayze_Dviar Rpercina!! u svaku organizaciju u koju je usao je podigao , IQ LEVEL DRVETA.

@Jevta  STa reci za  ovog lika, stari igrac , zna znanje, ozbiljan i  pravopisno tocan.

@Kabir  Lead Detective, SASD <3 , niko nam nije mogao pobjeci heh-

@Aleksa_Cortez - Kolega detektivi, bili smo najjaci mhm..

@GudZ  - Legneda GSF-a, drago mi je sto si se vratio , nadam se da ce GSF opet biti na onom jakom nivou.

@Vuk  - Gotiva  lik , razumije se u dosta stvari, uvijek tu da ti pomogne !

@Stefan_Casteelo - Meksikanac , izuzetno dobar rper, brat moj !

@Lulac_Palilulac - Hansovac , koleza helper, lule poslasticarrr 

@Mire - Covjek s kojim sam se doveo u lose odnose zbog gluposti iz koje sam naucio nesto, sto se tice njegovog posla kao admin, vodja i to... , maestro.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027738

52 minutes ago, Jalen Washington said:

@Spencer brat naaci i najludji 

@Ivan_Potok bruder s kojim uvijek mozes razgovarat, :x 

@Uros_Legacy najjaci lik, uvijek uz mene, kvalitetan rper :) 

@Doughboy kralj trola 

@Zeron_Cumpet marmun :P     

@-hit em up- cripser 

@Milos_Kacar jer je tocak od konjskih kola :x 

@Draca onako jer je lijep 

@Nemarox VRATI SE BATOOOOOOOOO VOLIM TE

Istina brt :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027748

@Deity Ti mene iznenadi vipom 6, i lepo tebi lepo mene. :) 
    @Stefan_Regojevic Brat moj jedini, kojeg cu uvek da postujem, i na tome cu mu budem uvek zahvalan. :) 
    @Nikola_Corleone Ti si moj sedmi brat posto imam sest brata ti ce budes sedmi, cu kazem mojima da te usvojimo a mogu i ja  da te usvojim imam 18. :) 
    @girlpower Svaka cas za ovu osobu, voli sprdnju uvek se javi, veliki RESPECT!  :D 
    @Anonimuss69 Brat moj helper. :) 
    Ima ih jos, ali ostali su fejk.

Edited by Pindzi
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027756

@Deity-Pre svega odlican covek uvek izasao u susret uvek pomogao nema sta da kazem!

@Goldfinger-Odlican covek,drug takodjer uvek izlazi u susret i pomaze!

@Danijela_Savic-Znamo se duze vrjeme i uvjek je pomagala trudila se markar sada sumnja u mene ali nmvz!

@Mire-Veliki zajebant hahaha ali brat moj!

@Bojana-Sada se ljuti i ne vjeruje mi ali nmvz,jedna od boljih osoba ovdje!

@Markan.-hahahahah zajebant,konj i tako hahahaha!

@x3m-Odlican prijatelj,covek i staff.Sve najbolje!

@Ivan^-Hahaha znas sve!

@Sino_Sakac-Znas sve brate!

@Diesel-Dobar prijatelj,voli se zezat i tako!

@girlpower-Aha goca ko goca,ne zna cs go da igra hahahaha!

@Sava-Pre svega odlican vodja,moramo opet rocket!

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027761

• Love is not a safe world
  • 8 minutes ago, Maximus said:

@Deity-Pre svega odlican covek uvek izasao u susret uvek pomogao nema sta da kazem!

@Goldfinger-Odlican covek,drug takodjer uvek izlazi u susret i pomaze!

@Danijela_Savic-Znamo se duze vrjeme i uvjek je pomagala trudila se markar sada sumnja u mene ali nmvz!

@Mire-Veliki zajebant hahaha ali brat moj!

@Bojana-Sada se ljuti i ne vjeruje mi ali nmvz,jedna od boljih osoba ovdje!

@Markan.-hahahahah zajebant,konj i tako hahahaha!

@x3m-Odlican prijatelj,covek i staff.Sve najbolje!

@Ivan^-Hahaha znas sve!

@Sino_Sakac-Znas sve brate!

@Diesel-Dobar prijatelj,voli se zezat i tako!

@girlpower-Aha goca ko goca,ne zna cs go da igra hahahaha!

@Sava-Pre svega odlican vodja,moramo opet rocket!

Hvala care stvarno puno mi znaci, moramo rocket kaj te pobedim hihihi 

Edited by Sino_Sakac
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/#findComment-2027769

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...