Jump to content

Locked Zahvalnica!

Recommended Posts

• Love is not a safe world
  • 57 minutes ago, Aleksa_Cortez said:

@Sino_Sakac naucio me da rpam i doveo me na SA, bret moi zahvalan do neba i ulazi ig da rmpamo

@Pepi don

@Floyd Lawton Chief of Zidarska Idustrija beret

@Stralex naaci sef of marsal

@Ane_Blagojevic sviraj mejdene

@Veselinović victor-1 en route

@Milos_Kacar jasan sofer vozin kola jaka nzm

@Vanja_Pandurovic acab 1312 aghaha

@Alexis. bgpd tinuninu

@Blayze_Dviar propali serif dviar

@Kasapovic istagran kurle kuske droe

@Makaweli_Tannenbaum naaci crnjo

@Mihajlo_Denic. & @Stankovic hvala na prvoj marami top ou dzi

@Dzoni_Ristic propali gengsta

@Johny_Jackson unban odma za top dzia

@Tvrtko_Rimac serif dzimi

@Wizz Walker pijani

@Lukas_Davorija @Ivano_Davorija koe lukas ko ivano vtf braco

@Kabir lid dekettif

@Patrik koleza dektektif

@Ivan_Zoricic top ou dzi bustic

@Hamza_Cakic zo glupsi

@Michael Kane naaci

Ima ih jos mnogo poz

Moz' brat moj <3

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028021

1 hour ago, Aleksa_Cortez said:

@Sino_Sakac naucio me da rpam i doveo me na SA, bret moi zahvalan do neba i ulazi ig da rmpamo

@Pepi don

@Floyd Lawton Chief of Zidarska Idustrija beret

@Stralex naaci sef of marsal

@Ane_Blagojevic sviraj mejdene

@Veselinović victor-1 en route

@Milos_Kacar jasan sofer vozin kola jaka nzm

@Vanja_Pandurovic acab 1312 aghaha

@Alexis. bgpd tinuninu

@Blayze_Dviar propali serif dviar

@Kasapovic istagran kurle kuske droe

@Makaweli_Tannenbaum naaci crnjo

@Mihajlo_Denic. & @Stankovic hvala na prvoj marami top ou dzi

@Dzoni_Ristic propali gengsta

@Johny_Jackson unban odma za top dzia

@Tvrtko_Rimac serif dzimi

@Wizz Walker pijani

@Lukas_Davorija @Ivano_Davorija koe lukas ko ivano vtf braco

@Kabir lid dekettif

@Patrik koleza dektektif

@Ivan_Zoricic top ou dzi bustic

@Hamza_Cakic zo glupsi

@Michael Kane naaci

Ima ih jos mnogo poz

Xaxaxaxaxax lavju

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028120

2 hours ago, Sancho_Softic said:

@Anej_Mahmutovic najakiji sandžaklija, mirzoid, braćala moii.

@Tarik_Mahmutovic braćurda moi.

@Griffin smrdio si na bugarske, sad smrdiš na motorne parfeme, volimte.

@mirzačov samo ću reći jedno ime, jednu riječ, sumeja. inače bijeda i prodana duša poy.

@Deity je naš vođa naači je brat.

@Mire nije kopija, već oridžinal, on je unikat jer na balkanu samo on ovo snima brtttt.           

@Nesko_Malone dovoljno je reći mješavina teodore i ariane, volimte bato moi.

@Neof Castello familija.  @Samir_Smajlovic beg najakiji. @Daris_Preljevic neki rudar iz propalog prijepolja, volimte batiii. @Jalen Washington fukara, ali brt osvetnički.

@Sava_Stevanovic pozdravi gospođu stevanovic, volim ti porodicu i psa, ali najviše gđu. @Damnjan Markovic nub u karbolu ali jebiga batii, medicinska bratina.

@MisterAliman kuća moa @girlpower voimte heeh @Dava_Trivic plastična zaštita hahahahahaha.  @Rajko_Pude puderčina si obična brt poy.

:x:x:x

<3

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028188

@Vladan Moj brat Vlado,jedan od najjacih likova kojg sam upoznao na SA.Gotivan je i smatram ga jednim od najboljih drugova na igrici a nadam se nekad da cemo se i upoznati u rl. <3 
    @Ralphy Jedan od najjacih admina na SA.Sve pohvale.
    @Antic Veliko postovanje ovom liku,jednostavno jedan je od najkulturnih admina na serveru i nadam se da cemo se nekad upoznati :D 
    @Murtex Momak kojeg bas gotivim,HULE IKONA :D <3 
    @Kristijan. Po meni najbolja Al6,dobro radi svoj posao,dobar odnos prema igracima.Sve najbolje o ovom momku,nadam se da ce ostati ovakav kakav jeste :D
    @Savke Ljudina od covjeka <3 :D
    @DeityNaravno sve pohvale za tebe,i hvala ti sto si omogucio da igram na najboljem serveru.
    @Awok3N Najjaci :D
    @Goldfinger Nemam rijeci <3 :D
    <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Edited by Heineken
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028191

@Deity Ljudina, uvijek tu za pomoc, svaka cast !

@Atlas Međimurec, extra RPer, jos bolji lider!

@Patrik Zagorec moj najjaci !

@GudZ Imali smo neku svadjicu ono neki dan, ali sve je proslo dobro, extra si lik, razuman, uvijek za tu da pomognes !

@Jevta Sjecam se tebe jos od prije dugo, kada sam pokusavao uci u tvoj PD, bilo mi je to nesto najjace, zivio sam za to hehe. Ljudina si, dobar RPer, uvijek tu za pomoc!

@TheBesir4 Moj wespuČi, jako dobar lik, uvijek je tu za RP, svaka cast!

@Dzony_Jefferson Extra lik, svidja mi se kod tebe to sto si tu uvijek da pomognes oko cega god treba.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028202

@Nikola_Jokanovic - Sve najbolje, upoznali smo se prije pola godine, i od tada smo u kontaktu, za rp cu samo reci doktor. Jedan od najboljih likova koje sam upoznao ovdje. :)

@Jizzy_Vasquez - brat najjaci, nismo se bili culi neko vrijeme no sad smo u kontaktu, isto kao i Jokanovic jedan od najjacih likova koje ovdje poznajem. RPer maestro, nema sta. :D

@mirzačov - bratina, od samih mojih pocetaka ga poznajem i uvijek mi je pomagao sto god mi je trebalo, rper odlican i isto jedan od jacih. :)

@Milos_Kacar - upoznali smo se na zimu proslu, i od tada smo u odlicnim odnosima. Istina da voli troll, no jedna jako pozitivna osoba, najjaci si :D

@Laki_Gloza - usao kod njega u Vagose, i od tada smo dobri, isto tako odličan rper, bratina. :)

@Spencer - uvijek mi se i prije nego sto smo se upoznali cinio kao jak lik, i onda smo zajedno bili lideri TVF-a, i od tada se poznajemo, isto tako prejak rper i osoba. ;)

@Nikic_Sa - upoznali smo se dok smo bili zajedno u Vagosu kod Gloze, isto tako veoma dobra osoba i odlican rper. :D

@Fox - najjaci brat, jedem leba i idem u ckolu hahahahh. Mnogo pozitivna osoba i uvijek je raspolozen za zafrkanciju, a o RP-u da ne govorimo. :)

@Nesko_Malone - isto tako jedan od najjacih likova na serveru, odlican rper i veoma dobra osoba, najjaci je :D

@Michael Kane - upoznali smo se tek u motoristima ne tako davno, no sada smo u odlicnim odnosima. Odlicna osoba i odlican rper. :)

@Nikola_Sladoje - familija, uvijek je tu da pomogne, poznajemo se jako dugo. Izvrsan rper i osoba. :D

Svi ostali cuwatelji - najjaca ekipa ste svi, jedni od najboljih drugova, uvijek spremni na zafrkanciju, i svi ste odlicni rperi. :)

I za kraj Aca @Veselinović - prejak lik, voli zafrkanciju, ne poznajemo se previse, jedan prejak law rper, također bio i odlican rpe. :)

Nisam valjda nekoga zaboravio. :D

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028207

• Hannibal ante portas
  • 3 hours ago, Patrik said:

@Deity Glava ove zajednice, uvijek ce izdvojiti vrijeme da ti pomogne, svaka cast !

@Sava Ovo je admin na kojeg se svi ostali trebaju ugledati, fin , pristojan , kulturan, uvijek ali uvijek ti pomogne i nikad ne iskulira, zato i vodi svoj tim kako treba.

@Daco Propali kladionicar, valjda ce bit nesto sad za novu :D 

@Aven Sta reci nego veliko hvala ovom momku koji me je ucio i podigao moje RP znanje, bez njega vjerovatno danas ne bi igrao na skill areni ili bi pak bio u DM-u, Fegeline <3 

@Han. Ke da velim za ovog igraca, Varazdinec moj, da se napijes za nove ljete i se pet ! xD 

@Nesko_Malone Hansovac, bataa moj, kad cemo na Serb Craft  ili vanillu da sisamo ovcee , ovo je drugar koji vas nikad nece izdati.

@Laki_Gloza Isto kao i Aven, jedan od onih koji mi je puno pomogao u samom pocetku Rpanja, hasnovac, tenkss men.

@Zivac_Zivanovic Moj kolega dok sam bio lider TVF-a, sve pohvale za zivcanog.

@Mirsad_Hebibovic Brat moj, legenda TVF-a, vrati se nekad !! :( 

@Milan_Pesut. - Prsuta, isto legenda TVF-a, jedan od boljih likova i rpera na serveru.

@Wolf_Johnson - Moj jedan od boljih clanova u TVF-u, dobar rper.

@Aleksa_Mladjenovic - Evo ga lider FBI a.k.a TVFovac, kad smo pricali o poslu i skolama ahha :D <3 

@Gallardo. - Samo cu reci Jianhong, izuzetno dobar rper, vagos,condor, tvf.. , onu pljacku banke nikad necu zaboraviti.

@Aco_Gavrilovic - Momak sa velikim rp znanjem, svidio me tvoj rad u Condoru, kad smo isli po one avione u sf haha :D 

@Martin_White - Momak koji je dosta toga naucio kad je presao u RP, svaka cast, do jaja lik, moj kolega u BDT-u,.

@Schot_Thompson - Momak koji mi je pomogao voditi DNB kao RP organizaciju, zahvalan sam mu na tome , legenda!

@Therage66 - isto kao i za Schota, jos od TVF-a se znamo, momak od rijeci, uvijek da ti pomogne, a o njegovoj piv organizaciji da ni ne pricam :D 

@Lukas_Davorija - Burazer moj lijepi koji je vrlo brzo napredovao, jedan od onih u koje imam bas puno povjerenja i jedan od onih koje zovem u svaku organizaciju u kojoj boravim

@IvanoDavorija - Isto kao i Lukas, ne znas koji je gori xD , salu na stranu, ovo su legende , dobri rperi i prijatelji.

@Sanel_Durmo - O pa dosel si i ti na red, ZAGORECC MOJ NAJBOLJI.-

@Sino_Sakac - Desi Lazare, pa ke se ne javljas nic , za par ljet kad polozim vidime se pri tebe.

@Atlas - Medimurecccc, jos smrdi kak si ga hdrapil onaj dan hahha <3, odlican lideri rperrr btw.

@Marko Velickovic - CKE , odlican rper , o.o.g u GSFU.

@Dzony_Jefferson - Brat moj kojeg sam nedavno bolje upoznao, stari igrac i ima veliko rp znanje, vodim sa njim fakciju, kidamoo ee

@Kasapovic Buljas moj , koleza helper, stvarno dobar rperr

@Blayze_Dviar Rpercina!! u svaku organizaciju u koju je usao je podigao , IQ LEVEL DRVETA.

@Jevta  STa reci za  ovog lika, stari igrac , zna znanje, ozbiljan i  pravopisno tocan.

@Kabir  Lead Detective, SASD <3 , niko nam nije mogao pobjeci heh-

@Aleksa_Cortez - Kolega detektivi, bili smo najjaci mhm..

@GudZ  - Legneda GSF-a, drago mi je sto si se vratio , nadam se da ce GSF opet biti na onom jakom nivou.

@Vuk  - Gotiva  lik , razumije se u dosta stvari, uvijek tu da ti pomogne !

@Stefan_Casteelo - Meksikanac , izuzetno dobar rper, brat moj !

@Lulac_Palilulac - Hansovac , koleza helper, lule poslasticarrr 

@Mire - Covjek s kojim sam se doveo u lose odnose zbog gluposti iz koje sam naucio nesto, sto se tice njegovog posla kao admin, vodja i to... , maestro.

Ljubi brat u usta hahah

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028241

@MarTa SA jest da si smotana i csve to ali tebe niko zamjenit ne moze :D Cim dobijem prvi milion na lotu kupujem ti milku (rodicu sredis)

@Wxx_Sa bratt mojj <3 ovajj samo sta god da bude ne mjenjaj se ostani to sto jesi 

@Vatreni Nema te ali hvala za svaki sec hahahah

@Nexus hvala brate moj na abjuzanim parama :D nadam se da cemo surađivat i dalje :D:) full si bruda 

@Nena Sa Hvala sto si me udomila kao cuku hmmmmmmmm majog misa ti 

Edited by Ajdin Castellano
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028286

2 hours ago, Floyd Lawton said:

@Aleksa_Cortez Brate...sa tobom sam se bas dosta sprdao. Secam se kad smo sat vremena RPali pucanje tamo kod kosarkaskog terena i na kraju sam te skoro pa CKao ali opet, nisi me ni vredjao ni nista. Cak sta vise, postali smo odlicni drugovi. One turneje su bile najjace xD 

@Milos_Kacar Znas sve majstore:x. Znamo se od januara i nonstop smo RPali zajedno. Sad u poslednje vreme bas i nije tako ali dobro. 

@Stevandic Develop Isto sto i za Milosa. Druzimo se nas troje zajedno od januara i gotivim vas previse. U poslednje vreme ne RPamo toliko ali svakako uvek ste ti i Milos bili tu za mene da mi pomognete oko RP fakcije itd. 

@Petar_Maxim Ne igras vise samp ali svakako hvala ti majstore za sve. Svadjali smo se jednom i nikad vise. Dobar si lik i sve super za tebe.

@Zero Verovatno me se ne secas (stari nick: Aca_Milosavljevic) ali hvala ti sto si me u to vreme (2016-2017.) ucio da RPam. Svaka cast brt. 

@Uros_Boss Nzm da li je ovo forum od tog lika od kog' mislim da jeste ali ako si ti taj koji je bio lider Yakuze 2016. godine, hvala ti jer sam i tamo ucio da RPam. Tamo sam poceo. Secam se onih Rp akcija i svega. Ni D od DM-a nije bilo. Odlican lik.

@Nixa_Willson Pa msm sta da se kaze? Odlican lik. Pikali smo zajedno DBOG, SAMP isto i ono, sprdali smo se uglavnom dosta xD

@Dwayne Jeste da smo se kao "posvadjali" ali opet hvala ti jer smo bili bas okej pre par meseci i lepo smo se druzili. Dobar si momak samo nzm sta ti se sada desilo. 

@Vaki_Jovanovic Imali smo jednu svadju oko one fakcije Bloods ali opet, da zaboravim na to. RPali smo uvek zajedno u starom VLA i lepo smo se slagali. Pomagao sam ti oko developa tada itd. Dobar lik.

@Djukanovic_Luka Sve pohvale za tebe mralee. Jedan od najboljih lidera VLA. 

@Daka_Milosavljevic Isto k'o i za Djukana. :x

@Michael Kane Ma mogu samo reci naaci. Kad dodje leto, moramo opet da opikamo basket na sportskom :D

@Ivan_Maric hahahahhaha sasaaaaaa znas sve mrale. Znamo se u RL pa ono..od prvog razreda ali se druzimo od sedmog i dobar si lik jako. Sto se tice servera, bio si tu ono pre da nam pomognes oko TVR-13. DMali smo pre Pepi, ti i ja zajedno hahahhah i sprdali smo se dosta.

@Wizard. bratina. Ne igras vise al' znam te ja. Igraces ti opet zbog drustva sigurno. Najjaci lik i moj najbolji drug u RLu. Od vrtica se znamo. Naaci si.

@Admir_Bojic Jedan od najboljih likova ovde na zajednici. Dok sam bio u GSFu, nema dana kad se nismo zajebavali i kad nismo ostale zajebavali xD . Guraj do lidera brt jer ga zasluzujes.

@Balsa Naaci si volim ti nzm i nzm. Zvonicu ti opet na vrata samo da ti nadjem kucu. 

Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio. Kako ne bi nekog u potpunosti izostavio, zelim da se  zahvalim svima koji igraju na ovoj zajednici jer da nema igraca, server ne bi ni funkcionisao i ja ne bi uopste prosao kroz ovo kroz sta sam prosao. Upoznao sam ove glavudze iznad zahvaljujuci vlasnicima koji odrzavaju server, a i zahvaljujuci ostalim igracima koji igraju na serveru.
    Najjaca zajednica.

Brisi dok neko nije vidio da se druzim s tobom... hehe smjesan

Bruda zna se ko je najjaci 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028290

• Rekla je "Emire, ne mogu da dišem bez tebe!"
  • @Rullof Bratina moja teška.

@Shawn_Legacy Kid , kid. :D 

@Nicolo Barzini Uvijek pomagao oko kompjutera i davao savjete. :D  

@Armada Najbolje vođenje jedne organizacije , brat uvijek bio tu. :x

@Toni. Teški alkoholičar.

@Gajic Još veći alkoholičar od prethodnog. Ako može da probaš vodu nekada , samo da znaš kakva je. :D  (Uvek kad' dođe Maj srce me zaboli...)

@Tarik Kikanovic Zna ubosti pjesmu samo tako. :D  

@Heineken Hule ikona brate!

@Nemac Uvijek tu kada treba pomoć. :D  

@Sodi Goražde selendra alkoholičaru.

@Aljimi Bakljaaavaaa brat moj. 

@Nexus Uvijek bio tu kada mi je bilo šta trebalo , hvala brate za sve , živ mi bio. :):x

@Edin Goražde selo , mnogo gotivan lik , ali brzo plane baš kao i ja. :D  

@Bojana Hvala što si me naučila da igram csgo , ne znam sa diglom kao ti , ali eto. Mnogo gotivna osoba , voli drmnuti mater , ali sve okej. :D  

@Ana. Isto kao i prethodna , voli tuđu majku više nego ikoga kada joj kažeš da nešto ne zna. :D  

@Goldfinger Mnogo gotivan i razumljiv lik , neće ujedati ako nešto pitaš. Hvala za sve što si uradio za mene. :x

@Sava Najbolji vođa defitnivno , ne teroriše nikoga , opušten lik , igra igrice sa nama , pusti nekada da odmorimo i igramo PVP. Hvala brate za sve definitivno. :x

@Zevs Najveći cker i čiter. Ako treba nekome neki čit , obratite se gospodinu. Ima i za tetris čak. :D  

@Kika Voli palačinke i mnogo lijena.

@Pqky Hej zlataru drug mi budi... :D  

@Maestro Bratina. :x

@xman Mnogo gotivan lik , skoro kao ja. :D  

@Knotty Mnogo gotivan lik. (A mala treba još da uči... :D)

Edited by Murtex
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028329

Da krenem od vrha.

@Deity - Mnogo jak lik, smijeh mu je za kidanje, imam velikog postovanja prema tebi jer mi je previse drago sto sam na najjacoj zajednici i sa najjacom ekipom.

@Goldfinger - Previse dobar lik, mislim da nema boljeg od tebe ovdje na zajednici.

Admini.

@Sava - Brat moj, 11/10, mnogo ekstra lik, uvijek pozitivan, uvijek tu da pomogne, bukvalno najjaci admin moze se reci, tesko se ko moze porediti sa njim. :x 

@Mire - Mnogo gotiva lik, drago mi je sto si se vratio na zajednicu, samo jos da uzmes ona stara zaduzenja... :D Prihvatio me 2 puta za lidera, pricao sa njim dosta puta, jednostavno mnogo jak momak iz Valjeva :x 

@Aven - Prihvatio me jednom za lidera i izgleda se pokajao jer nece vise da me prihvata xaxax :D Salu na stranu, dobar RPer, voli saslusati, pomoci, pokazati, pogotovo ako se to radi o RPu.. Sad jedini vodja RPEa koliko mi se cini, nadam se da ces mnogo popraviti RP na ovom serveru :)

@girlpower - Gocaaaa,mislim da nema potrebe da sta pisem, kraljica, mnogo dobra djevojka, voljna uvijek pomoci, popricati ako treba, ne znam sta vise da kazem, bukvalno sve samo rijeci hvale :) 

Uglavnom su to admini sa kojima sam imao nekog kontakta i sa kojima sam se koliko-toliko upoznao...

Svijet Roleplaya:

Vrh liste, @Spencer - Brat vodja 11/10, ekstra RPer, čak više od toga hehehehehehehe, zajebancija uvijek, pozitiva i sve u fullu, momak za primjer hehe :x 

@Aco_Gavrilovic - Nazalost banned pa ne moze vidjeti, ali polako unbanned ce i on biti (valjda xd). Ekstra brat, upoznao sam ga kada sam dobio lidera Condora i kada je usao kod mene da pomogne sto se tice organizacije, nakon nekoliko i dobio lidera gdje smo vodili odlicnu mafiju poznatiju kao Condorski klan hehe :D Sve u svemu, samo najjace misljenje o njemu. :x 

@Nikic_Sa - Braaatina, troller mrtvi, saim se heheeh, prejak lik za zajebanciju, bukvalno se uvijek zajebava, rijetko kad je ozbiljan... RPer fantastican, nadam se da cemo kidati Janketice ako se vratis igranju sampa(ako se vec nisi vratio xd).. :D 

@Fox - Bukvalno skoro isto misljenje kao kod Nikica, naaci si :x 

@Rajko_Pude - Ekstra lik za zajebanciju, ima najjaci mikrofon, najjaci smo kad RPamo bracu, pogotovo Janketici hehehe RPer odlican, nema sta da pricam o tomee :D Sve najbolje uglavnom :x 

@Nikola_Sladoje - Naaci lik, sta da kazem, moja bratina, bukvalno samo rijeci hvale sto se tice njega, RPercina i pol :x 

@Nesko_Malone - Ovaj je ovdje dosao preko veze hehehehe... Bratina moja, trollercina isto, uvijek zajebancija kod njega sto mi se svidja, uvijek se zajebavamo i nadam se da cemo i dalje xdxd .. bato kakosi :x:x:x 

@Laki_Gloza - Najjace Vagose vodili nakon Orfeusovih, upoznali se kad si dobio lidera, onda tek kada sam bio prihvacen, RPer fantastican i o tome nemam rijeci, sve najbolje :D 

@Milos_Kacar - Samo rijeci hvale za mog burazera, volimte :x 

@Ivan_Potok - Kultura na nivou i smajlici su uvijek tu, kao i tvoja pozitiva, najjaki lik, bratina i po' :D:x 

@Milan_Popovic - Kidara moja hehehe, salim se bato moj, mlad momak sa velikim znanjem. :x 

@Matke_jankovic - Nadam se da sve znas, brat, voljan pomoci uvijek, RPercina :D 

@Muhamed_Neslanovic - Brat moj koji mi je uvijek pomagao sto se tice Rp organizacija, samo najbolje misljenje o njemu :D 

Tu su i ostale RPercine sa kojima se druzim, mrzi me pisati vise xD @Jack_Davies @Griffin @Patrik @Martin_White @Uros_Legacy @John_Keen @Amko Amkic @Jalen Washington @Foste_Vasquez i ostali, edit kad se sjetim koga.

To su uglavnom oni sa kojima sam se dosta upoznao i sa kojima se uvijek druzim, ako sam nekog zaboravio i sjetim se edit cu. :) 

Edited by Gallardo.
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028333

1 minute ago, Gallardo. said:

Da krenem od vrha.

@Deity - Mnogo jak lik, smijeh mu je za kidanje, imam velikog postovanja prema tebi jer mi je previse drago sto sam na najjacoj zajednici i sa najjacom ekipom.

@Goldfinger - Previse dobar lik, mislim da nema boljeg od tebe ovdje na zajednici.

Admini.

@Sava - Brat moj, 11/10, mnogo ekstra lik, uvijek pozitivan, uvijek tu da pomogne, bukvalno najjaci admin moze se reci, tesko se ko moze porediti sa njim. :x 

@Mire - Mnogo gotiva lik, drago mi je sto si se vratio na zajednicu, samo jos da uzmes ona stara zaduzenja... :D Prihvatio me 2 puta za lidera, pricao sa njim dosta puta, jednostavno mnogo jak momak iz Valjeva :x 

@Aven - Prihvatio me jednom za lidera i izgleda se pokajao jer nece vise da me prihvata xaxax :D Salu na stranu, dobar RPer, voli saslusati, pomoci, pokazati, pogotovo ako se to radi o RPu.. Sad jedini vodja RPEa koliko mi se cini, nadam se da ces mnogo popraviti RP na ovom serveru :)

@girlpower - Gocaaaa,mislim da nema potrebe da sta pisem, kraljica, mnogo dobra djevojka, voljna uvijek pomoci, popricati ako treba, ne znam sta vise da kazem, bukvalno sve samo rijeci hvale :) 

Uglavnom su to admini sa kojima sam imao nekog kontakta i sa kojima sam se koliko-toliko upoznao...

Svijet Roleplaya:

Vrh liste, @Spencer - Brat vodja 11/10, ekstra RPer, čak više od toga hehehehehehehe, zajebancija uvijek, pozitiva i sve u fullu, momak za primjer hehe :x 

@Aco_Gavrilovic - Nazalost banned pa ne moze vidjeti, ali polako unbanned ce i on biti (valjda xd). Ekstra brat, upoznao sam ga kada sam dobio lidera Condora i kada je usao kod mene da pomogne sto se tice organizacije, nakon nekoliko i dobio lidera gdje smo vodili odlicnu mafiju poznatiju kao Condorski klan hehe :D Sve u svemu, samo najjace misljenje o njemu. :x 

@Nikic_Sa - Braaatina, troller mrtvi, saim se heheeh, prejak lik za zajebanciju, bukvalno se uvijek zajebava, rijetko kad je ozbiljan... RPer fantastican, nadam se da cemo kidati Janketice ako se vratis igranju sampa(ako se vec nisi vratio xd).. :D 

@Rajko_Pude - Ekstra lik za zajebanciju, ima najjaci mikrofon, najjaci smo kad RPamo bracu, pogotovo Janketici hehehe RPer odlican, nema sta da pricam o tomee :D Sve najbolje uglavnom :x 

@Nikola_Sladoje - Naaci lik, sta da kazem, moja bratina, bukvalno samo rijeci hvale sto se tice njega, RPercina i pol :x 

@Nesko_Malone - Ovaj je ovdje dosao preko veze hehehehe... Bratina moja, trollercina isto, uvijek zajebancija kod njega sto mi se svidja, uvijek se zajebavamo i nadam se da cemo i dalje xdxd .. bato kakosi :x:x:x 

@Laki_Gloza - Najjace Vagose vodili nakon Orfeusovih, upoznali se kad si dobio lidera, onda tek kada sam bio prihvacen, RPer fantastican i o tome nemam rijeci, sve najbolje :D 

@Ivan_Potok - Kultura na nivou i smajlici su uvijek tu, kao i tvoja pozitiva, najjaki lik, bratina i po' :D:x 

@Milan_Popovic - Kidara moja hehehe, salim se bato moj, mlad momak sa velikim znanjem. :x 

@Muhamed_Neslanovic - Brat moj koji mi je uvijek pomagao sto se tice Rp organizacija, samo najbolje misljenje o njemu :D 

Tu su i ostale RPercine sa kojima se druzim, mrzi me pisati vise xD @Jack_Davies @Griffin @Patrik @Martin_White @Uros_Legacy @John_Keen @Amko Amkic @Jalen Washington i ostali, edit kad se sjetim koga.

To su uglavnom oni sa kojima sam se dosta upoznao i sa kojima se uvijek druzim, ako sam nekog zaboravio i sjetim se edit cu. :) 

:x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028335

• from rajvosa with hate
  • 8 minutes ago, Gallardo. said:

Da krenem od vrha.

Admini.

Svijet Roleplaya:

Tu su i ostale RPercine sa kojima se druzim, mrzi me pisati vise xD @Jack_Davies @Griffin @Patrik @Martin_White @Uros_Legacy @John_Keen @Amko Amkic @Jalen Washington @Foste_Vasquez i ostali, edit kad se sjetim koga.

bra' moi :x 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028343

Guest Muhamed_Neslanovic
    12 minutes ago, Gallardo. said:

Da krenem od vrha.

Admini.

Svijet Roleplaya:

ljubi brat u usta volimtepuno <3

Edited by Muhamed_Neslanovic
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028362

@Deity - Ljudina, da nema njega nebi bilo nicega od ovoga......

@Goldfinger - Dobar lik

@Mire - Zbog njega i dosao na SA :D

@Amir_Kadusic - Bratina, na sampu smo 3godine zajedno.... Zna on kakva smo sranja pravili xD

@Sava @Jeca @Beatrex. - Admine na koje se treba ugledati...

@Danijela_Savic - Ne voli nesto preterano da se zaebava ali dobro radi svoj posao :) 

@Xunder_Koral45 - Nauci da skriptas :) (Zaebavam se dobar si, fixaj bugove sto sam ti slao)

Edited by Nemanja_Bandiccc
    Dodao nekoga :)
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028371

@Rullof gotivan lik mnogo, uvijek tu da pomogne i za sprdnju, jedan od rijetkih kojem bi sve pare poslao ksd bi zatrazio.

@Murtex mnogo gotivan lik, za sprdnju uvijek tu.

@Deity jedan od likova koji ne ignorise poruke igraca, dok mnogi vlasnici drugih servera ignorisu. (Samo ubacuj vise stvari sto igraci zele, ili primjer da vratis stare, no hejt)

@Shawnvaljda je to Shawn_Legacy, isto gotivan kao Murtex lud je totala

@girlpower jedna od rijetkih vecih admina koja provodi vise vremena sa normalnim igracima nego sa visom pozicijom, draga osoba.

@Sava ova osoba je najkulturnija za koju znam na ovoj zajednici, pristojan i odgovoran.

@Ivan_Zoricic osoba koja me je naucila RPat, mnogo sam mu zahvalan.

@Wright pomaze mi oko RPa, dobar lik.

Jedni od likova koje mnogo gotivim ❤️

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028393

42 minutes ago, Hopsin said:

@Rullof gotivan lik mnogo, uvijek tu da pomogne i za sprdnju, jedan od rijetkih kojem bi sve pare poslao ksd bi zatrazio.

@Murtex mnogo gotivan lik, za sprdnju uvijek tu.

@Deity jedan od likova koji ne ignorise poruke igraca, dok mnogi vlasnici drugih servera ignorisu. (Samo ubacuj vise stvari sto igraci zele, ili primjer da vratis stare, no hejt)

@Shawnvaljda je to Shawn_Legacy, isto gotivan kao Murtex lud je totala

@girlpower jedna od rijetkih vecih admina koja provodi vise vremena sa normalnim igracima nego sa visom pozicijom, draga osoba.

@Sava ova osoba je najkulturnija za koju znam na ovoj zajednici, pristojan i odgovoran.

@Ivan_Zoricic osoba koja me je naucila RPat, mnogo sam mu zahvalan.

@Wright pomaze mi oko RPa, dobar lik.

Jedni od likova koje mnogo gotivim ❤️

brat moj❤️

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028465

@Steph_Marrick najjaci vodja :x 

@Davor_Corlleone brat najveci <3 

@Eki_Kralj brat <3 

@Johnny kraljina najveca koju sam upoznao!

@Seba brat moj ,lider TBB-a :)

@Brzi. BCC CITERI!

@Rossetti BCC :x 

@Cele veliki isto dobar :) zaboravio da dodam 

Edited by Dimitrije_Castellooo
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/3/#findComment-2028537

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...