Jump to content

Locked Zahvalnica!

Recommended Posts

@Nesko_Malone NAJBOLJI RPER UBEDLJIVOO

@Laki_Scalleta narkomane, kad će mi daš daj THC aaa?? iks de.

@Bojanovic VOLI TE BRAT :x

@Omcikus Bežanije.

@Oggy_Escobar najjači brat

@Sanja najjača sestra :x

@Sergej_Sa džeju, kaćemo u Aleksinac na pivo neko aa?

@Sweet_Zivotic fudbaler

@Kemi bratina aa

@Rille liderstvo 2x, kolege staff, nije mala stvar :x:)

inč bilo ih je mng više koji su mi bili prijatelji, al više nisu..

Edited by Aleksandar_Edwards
https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028558

Guest Hector.

Ehh hajmo polako :D
@Deity-Owner, definitivno najjači, pošten je lik i nikada neće napraviti nešto što bi naštetilo bilo kome.
@Goldfinger-Owner, osoba koja je uvijek tu da vas sasluša u vezi problema i reši isti, imali smo par stvari o kojima smo se bili koškali ali opet lik sav svoj ^
@BoG1.^-Vodja TS Helpera,Šta reći za lika kojem si desna ruka u njegovom poslu, sa ovim likom sam 2 Godine u poslu i u kojem zajedno uživamo radeći isti, treba naučiti igrati PUBG i Rocket ^^. Bogzi je osoba sva svoja i jedna od osoba koja je tu za mnoge osobe.Trenutno vodi najjači tim na Skill Areni što se tiče Support-a/Staff-a a to je Helper Tim koji pomaže @Deity-u i @Goldfinger-u olakšati posao za koji bi vjerovatno napravili konkurs u rl po gradu da nađu tipove koji bi za pare radili ovaj posao <3.
@Bozidar_Knezevic-Bozo lik koji je tu baš dosta vremena, ponekad tvrdoglava osoba ali puna je ideja i uvijek je tu za prepirke i da čuva nekom leđa ako je napadnut, ima velika leđa xD.
@Veljko_Milanov-Lik koji je skoro pa kao i ja više od 12+ h po ts-u aktivan i koji je zadužen za mnoge velike projekte koje trenutno pripremamo, veoma gotivna osoba ali šta reći za (Aerodromca) <3.
@Hanzo_Hasashi-Osoba koja je tu uvijek i koja će uvijek sa tobom da priča o neki temama koje se tiču privatnosti i iste teme da ostavi između vas, osoba koja daje mnogo saveta i koja je uvijek tu kada treba pomoći ali također i ja za njega <3.
@Kika-Osoba koja nema mrve zla, veoma aktivna osoba na ts-u koja je uvijek tu za  bilo koga. Ima razumjevanje kada je u pitanju neka situacija koju bi neki olako riješili, međutim ona ostaje po 3h dok ne riješi neku situaciju :D.
@Nexus-Veoma gotivna osoba, malo tvrdoglava ali opet tu je kada treba pomoć nekim helperima, međutim treba malo više da se potrudi u vezi Query posla, fixaj te permisije Neksii..
@Ahil-Query koji je za mene pokaza da je osoba za koju nikada nisam ni mogao vjerovati da može postojati, od početka ga znam kao Troller-a velikog međutim kada je dobio Query poziciju oborio me sa nogu, Lik puca kako radi Query posao, čovjek koji nikada nije niti jedan moj PM ignorisao...
@Mire-Lik koji je definitivno zaslužio poziciju na kojoj je trenutno, ipak osoba koja ima "Konjske" Živce u vezi svog posla, osoba koja me je do suza nasmijala na Skype-u kada je rokno na lavju sa stolice ja msm da mi je tad izpraznio bešiku kolko sam plako od smijeha.
@Aven-Osoba koja je pokazala se kao vrlo odgovorna za poziciju na kojoj je trenutno, svi su ga u početku bili kritikovali ali čovjek je ipak pokazao da ima obraz i da je zaslužio tu poziciju.
@Jevta-Osoba bez koje moja karijera na Skill Arena SAMP Server (RP) ne bi bila niti na umu.Osoba koja me je naučila rpati i recimo moj najjbolji drugar, sa njim sa skoro pa 3 Godine već u prijateljskom odnosu i vjerujte mi ponosim se time.
@Alexis.-Osoba koju sam na serveru prepo sa svojim RP-om da je umalo došao mi na vrata i dao 200€ da ga ne ckam samo.(Hakerska RP Organziacija) xD. Alexis jako gotivna osoba, treba malo popraviti aktivnosti oko TS Helpera i sve bi bilo topićć.
@girlpower-Goca!!- Osoba kod koje uvijek mogu da pronađem pozivitu, jako gotivna osoba, uvijek tu kada treba osmijeh na lice nabaciti, vrlo se pokazala dobro na poziciji Vodje Lidera i želim da i tako ostane. ^^
@Nemac-Osoba za koju mogu reći da je toliko pozitivna i hiperaktivna da i kad ti je najjgori dan ako je on tu ima da se upišaš od smijeha.Jako gotivna osoba zbog kojeg sam shvatio da ozbiljnost nije toliko bitna u životu.
@Asko-Retard kojeg volim više nego brata!!! Lik sa kojim sam svaku noć na ts-u i sa kojim se upišam od smijeha svaku noć uz LAN Party koji traje i po 3h znači ludiloo.. Jako gotivan lik kojeg imam želju upoznati u RL.
@Skumby.-JAOOO Pa ovo je osoba koja je jednostavno takva da kod njega si il Gazda il budala uglavnom on je budala hahahah. Lik je legenda na Viberu uvijek aktivan i spammuje ko lud <3.
Toliko od mene ako sam nekoga izostavio izvinjavam se <333

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028584

E pa ovakoooo svoma zelim se najbolje ali izdvojicu par osoba koje su meni jako drage i sa kojim sa svaki dan na tsu itd... 

@Bojana Starija sekoo ti sve znas  :x
@Goldfinger Hmmm posto ide nova godina tako da cu te obradovati vestim da mi nisi ex bff nego bff koji je uvek tu za mene i istrpi me do kraja pa cak i kad kazem najgore moguce reci u besu. :P :x
@girlpower Drugaricica moja draga :x
@Danijela_Savic Smarac teski!WutFaceResidentSleeper  Nisi losa samo malo lakse sa minusima! 
@Deity Jako dobar drug uvek tu da pomogne kada mi treba i hvala ti za to! :x
@Sava Dobar si i ako ponekad smaras kao i Danijela :P :x
@Ralphy Presao u head i ne zna ni da se javi pff WutFace

I da ne zaboravim svoje drugare nolajfere 

@Mustafa Demirovic Noob teski :P 
@Zyprex Aj necu te ovde tako nazvati ali znas sta si :P 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028591

@Goldfinger osoba kojoj sam zahvalan na svakom banu prije par godina ,jer je time promjenjen moj stav prema igracima ,tacnije serveru opcenito.Mnogo dobar lik ,koji me nikad nije iskulirao kad god sam pitao za pomoc ,od kad sam bio vip pa do sad.Jedna od rijetkih osoba koje sam postovao uvijek na SA

@Deity veoma stari drugar ,kojeg sam bolje upoznao kad sam jedno vrijeme prestao igrati samp pa sam se vratio kao admin koji sam i dan danas.Jedna od osoba koje znaju sve o meni mada ti zamjeram jedino sto si naivan i vjerujes svima al jbg takav si.Sve u svemu znas sta mislim o tebi,mogao bih 20 topica napisati o tebi al ovo je samo da te spomenem ovdje :D

@Savke mnogo gotivan lik ,moj grand champion <3 Znas sve da ti ne pisem nista,previse si dobra osoba koja mi je uvijek izlazila u susret sta god sam ti napisao. :x

@Pavle Jedan od administratora koje sam cijenio od kad sam dosao na server pa do sad jer si to zasluzio svoj ponasanjem prema meni i serveru.

@x3m ljudina :D Hvala ti za sve,da ne pisem sad ovdje.Veoma postena i dobra osoba prije svega :x

@Sava TEBE NISAM TAG JER SI ME ISFURAO DANAS :D salim se brat moj ,pisem ovo u busu a i spava mi se pa ne znam ni koga sam tag .Brat moj iskreno ,veoma dobar lik prije svega ,a i admin jos bolji :D Nadam se da ces se javiti sljedeci put haha :x
@Markan. VEOMA DOBAR lik,jedva cekam da dodjes u Sarajevo da jedemo i pijemo hajhaha brat :x
@Monchy monkiiiiiiiii ,veoma draga osoba koju znam skoro od kad sam poceo igrati i ne znam kako sam zaboravio tebe dodati osobo ,alo be? Hvala ti sto me nisi nikad prijavila kad sam citovao kao vip ahaha ,tad sam skontao da si mi pravi drugar :x salim se be,sve najbolje ,nemam ni jednu losu rijec da bi mogao reci za tebe.
@Jevric veoma dobar lik ,par puta se nismo dobro slozili oko nekih stvari mada to ne znaci da nisi dobra i  iskrena osoba.Znam te par godina i nemam nista lose da pisem o tebi.

@Nexus Moj lider BDT :x Veoma dobra osoba i veoma dobar prijatelj vec 4+ godine koji je uvijek bio tu za mene od kad sam bio vip pa do sad.Hvala tii ! 
@Ahil sensei moj ,skontao sam dobra osoba prvi put kad smo pricali na ts,nemam ni jednu rijec da bi losu napisao za tebe ,uvijek si tu ako te zovem i hvala ti za sve sto si ucinio za mene :x
@HaZaaRD jedva sam te oznacio wtf ,osoba koja mi je postala bas draga od prosle godine ,veoma dobar i pozitivan lik. Moj Grand Champion <3 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028598

Guest Most Wanted

@Parker Valja od tebe poceti, ti si zapravo jedan veliki burazer, mnogi te ovde ne vole, ali  to je samo zato sto ne mogu da se druze sa nama na plazi. Od prve noci kad smo se upoznali smo se skapirali i po pesmama i po razmisljanju nekom nasem. Ne da tebe brat Knotty na BL jer SA i plaza ne postoje bez naseg Pakija! :x

@Nevena Bez tebe nista ne moze da prodje PANJU. Uvek mora biti po tvome al te bas zato i gotivim, a i da nije bilo onog eventa ne bi bilo ni naseg druzenja. Volim te ovco ♥ 

@Savke A sta za tebe da kazem osim da si burazer najjaci. Sve reci su suvisne, idemo na FAMBEBO sto pre ♥

@Fanfuljina Dobar covek, brat, drug. Samo sto ga pojela kocka :x

@Edin Burazer GORAZDE METROPOLA! Jedna velika LJUDINA, jedan od retkih ljudi koji nije ni umisljen i tu je samo da bi se zajebavao i igrao igrice. Nema osobe na ovoj zajednici kojoj nije pomogao ili nesto poklonio. Sta reci nego najbolji direktor na ovoj zajednici ljubi te brat samo cepaj.

@Markan. Splicanin nas, madrkan. Nema osobe na teamspeaku sa kojom se nije zajebavao. Maskota ove zajednice, brat nas. Pola covek pola Sejo Kalac xD

@Ezzy @Property. Vas dvojicu ne mogu da razdvajam, kroz kakve smo sve zajebancije prosli. Braca moja najludja :x

@Nightblue @Pqky А како да не волим моје земљаке ♥. Тамо ће се гусле чују у брдима више мора, ту је моја ЦРНА ГОРА!♥ 

@Taki_Sa PAZARAC MOJ JEDINI♥

@Milutinovic Dje su ti pare kad su tako pametan ♥

@Luka_Diesel Moj Kalu Zeldi ♥ 

@Ledeni Tebi cu na kafi sve reci! ;) 

@Jevric Direktor* a ne Head Admin! 

@Kika Sta drugo reci sem Hiha ♥ 

@Ali Covek je znaci BOZE. Legendica najveca, bog otac na teamspeaku! ♥

@Veljko_Milanov Najveca nubina u CSGO, ali covek koji mi je mnogo pomogao od kad sam helper. Bustovace tebe cika Knotty ne brini se ^_^ ♥

@Murtex MOJ DJ BRE ♥

@Cele @Marin Bivse vodje ali i burazeri, Cele samo jako burazeru izguraj te GMove i samo jako guraj do admina! Marin u drugu ruku je previse luda glava da bi ostao u staffu, nije on on bez digla u ruci i wanteda. #RoyalFamily ♥

@Danijela_Savic @Sava Samo ime da im pomenem dovoljno je. Odlicno drze admine pod kontrolom, ako ne i najbolje vodje. Pored silnog posla uvek su tu za druzenje.

Edited by Most Wanted
https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028750

@Danijela_Savic Ludaca, sta reci, svrati na to pivo vise :D 

@Ana. Znas sve alkoholicarko :ph34r:

@Jordan Najjaci lik <3 :D

@Mire Uporan decko ahaha, cekaj jos malo <3 xD

@Goldfinger Nas najbolji owner i propali cs igrac, sve najbolje <3 :D 

@Murtex @Beatrex. Najveci ludaci na SA, ubedljivo, uvek tu da te nasmeju <33 :D 

@Savke Jako gotivan i najbolji za duo u rocketu hehe <3 :D

@Ahil Respect sensei, sve najbolje

@Sava Znamo se 100god, jedan od kulturnijih i normalnijih osoba <3

@Kemi Propali moderator, tu je uvek da pomogne :D <3

@Zevs Muz moj propali, najbolji game sense u drzavi a i sire <3 TheIluminati

@Madzar Brat moj <3

@Ralphy Da nije tvog bota poludeli bi :D <3

@x3m Znas sta si, da se ne izrazavam ovde, od A do Š mozemo na bilo koju temu i bas mi je drago zbog toga :D <3

@John_Galaxy Galaksijo, obozavam te najjaci si <3 :D

@Shawn_Legacy Dobar lik, uvek tu za sprdnju, takodje i odlican admin <3 :D 

@Cele Propali vodja gm-a, uvek tu za bilo sta  <3 :D

@Edin Ti lutas be bo, skreno si s puta be bo <3 xD

@Pqky @Sayan @Cappone @Avdagic @Dejan @Han. @Ledeni. @Likvidator @Luka_Diesel<333

sry ako sam nekoga zaboravila da tag :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028797

6 hours ago, Likvidator said:

@Goldfinger Najrazumniji lik na zajdnici ,ne znam sta reci uvek je tu bio za bilo koji problem i bilo koji savet .Ne sto se tice igrice vec rl-a i toga .Stvarno brate hvala za sve nadam se da cemo se upoznati uskoro ,ljubi brat <3
@girlpower da je musko bila bi mi kao rodjeni brat .Stvarno nemam reci zagotivio sam te za jako malo vremena zbog cega ne znam ,valjda sto zracis tom pozitivnom energijom i zato sto si luuda ,sta god da treba tu sam ljubi te brat <3 <3 
@Pqky moj brat svaki dan se cujemo sta reci svaka rec suvisna
@Nightblue Da nema Valentine nista od ovoga ,salim se naravno ljubi brat najjaci si <3 
@Neco jedan od likova koje najvise gotivim na ovoj zajednici ,tu sam uvek <3 
@Sava dostaa pozitivnosti imas ,malo kuliras ljude ko je ne znas tako dobro ,ali sve u svemu ljubi brat <3
@Mire kod tebe sam i poceo brate ,drago mi je sto si se vratio gotiva lik sve na mestu ljubi brat <3 
@Savke sta reci uvek izlazio u susret nikad nije bilo ne mogu necu uvek sve moze ;D <3
@Dzoni_Ignjatov isto brate sve najjace gotivim te do jaja bas <3 <3 
@Zevs ovo je najludji lik na ts-u ,sve najjace brate < 3

Hvalaaa voljim teee brt moi <3 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028808

5 minutes ago, Bojana said:

@Madzar Brat moj <3

@x3m Znas sta si, da se ne izrazavam ovde, od A do Š mozemo na bilo koju temu i bas mi je drago zbog toga :D <3

@Pqky @Sayan @Cappone @Avdagic @Dejan @Han. @Ledeni. @Likvidator @Luka_Diesel <333

:x 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028812

Guest Ajnur Odobasic

@Ledeni. - otkazi pretplatu:x 

@Rille - drina una miljacka :D

@Marin - 50m

@Lovro. - brise acc

@Markan. - Kancelar

@Sava - kurtuloroski obrazovan 

@Zodiac - droga je dobra

@Alen @Aspect - dobri momci

@Golub - kod goluba se vari skank

@Despot - DJMiki

Edited by Ajnur Odobasic
https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028820

@Deity da tebe nema, nema nicega hvalaa :x 

@Goldfinger korektan i pravedan sve najj :x 

@Property - Vas skoro najvise znam , da vas nema bilo bi smoreno :x 

@Ezzy - Vas skoro najvise znam , da vas nema bilo bi smoreno :x 

@Pqky - Crnogorci braca moja :x 

@Knotty - Najbolji lik i helper koga sam ikad upoznao :x 

@Neco - Brat iz Herceg Novog, da se upoznamo jednom vala :x 

@Ljuti! - Klosar sa Gomile , Igalo vasiona :x 

@Likvidator bratt najjaci da nema tebe ja bih se ubio na licu mjestaa :x:x 

@Viktorija Najjaca Adminka bree :x 

@Zevs lolas, samo sto gubimo turnire uvjek :x 

@Wright ufuf zamalo tebe da zaboravim, jako gotivan lik :x 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028832

@Lovro. Sa tobom poceo igrat SAMP sa tobom zavrsavam brate moj!:x 
@Sava Spontani , visoko sofisticirani i hiperinteligentni covjek. :x
@Ledeni. Lik koji mi je uljepso igru na serveru:x 
@Rille Merhaba:x 
@Markan. Ministar Ekonomija i Obrane:x 
@Luka_Diesel kidface :x 
@Alen Koji si brate wtf:x 
@Odobasic Ajnur Selam Alejkum:x 
@Zodiac Drogeras:x 
@Aspect Mini haveljak:x 
@Shone Fotosoper :x 
@Kristijan. Big haveljak :x 
@Golub Kod njega se vari skank:x 
@Despot GLUPIiiiIIIIIIIIII:x 

Edited by Marin
https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028840

8 hours ago, Patrik said:

@Deity Glava ove zajednice, uvijek ce izdvojiti vrijeme da ti pomogne, svaka cast !

@Sava Ovo je admin na kojeg se svi ostali trebaju ugledati, fin , pristojan , kulturan, uvijek ali uvijek ti pomogne i nikad ne iskulira, zato i vodi svoj tim kako treba.

@Daco Propali kladionicar, valjda ce bit nesto sad za novu :D 

@Aven Sta reci nego veliko hvala ovom momku koji me je ucio i podigao moje RP znanje, bez njega vjerovatno danas ne bi igrao na skill areni ili bi pak bio u DM-u, Fegeline <3 

@Han. Ke da velim za ovog igraca, Varazdinec moj, da se napijes za nove ljete i se pet ! xD 

@Nesko_Malone Hansovac, bataa moj, kad cemo na Serb Craft  ili vanillu da sisamo ovcee , ovo je drugar koji vas nikad nece izdati.

@Laki_Gloza Isto kao i Aven, jedan od onih koji mi je puno pomogao u samom pocetku Rpanja, hasnovac, tenkss men.

@Zivac_Zivanovic Moj kolega dok sam bio lider TVF-a, sve pohvale za zivcanog.

@Mirsad_Hebibovic Brat moj, legenda TVF-a, vrati se nekad !! :( 

@Milan_Pesut. - Prsuta, isto legenda TVF-a, jedan od boljih likova i rpera na serveru.

@Wolf_Johnson - Moj jedan od boljih clanova u TVF-u, dobar rper.

@Aleksa_Mladjenovic - Evo ga lider FBI a.k.a TVFovac, kad smo pricali o poslu i skolama ahha :D <3 

@Gallardo. - Samo cu reci Jianhong, izuzetno dobar rper, vagos,condor, tvf.. , onu pljacku banke nikad necu zaboraviti.

@Aco_Gavrilovic - Momak sa velikim rp znanjem, svidio me tvoj rad u Condoru, kad smo isli po one avione u sf haha :D 

@Martin_White - Momak koji je dosta toga naucio kad je presao u RP, svaka cast, do jaja lik, moj kolega u BDT-u,.

@Schot_Thompson - Momak koji mi je pomogao voditi DNB kao RP organizaciju, zahvalan sam mu na tome , legenda!

@Therage66 - isto kao i za Schota, jos od TVF-a se znamo, momak od rijeci, uvijek da ti pomogne, a o njegovoj piv organizaciji da ni ne pricam :D 

@Lukas_Davorija - Burazer moj lijepi koji je vrlo brzo napredovao, jedan od onih u koje imam bas puno povjerenja i jedan od onih koje zovem u svaku organizaciju u kojoj boravim

@IvanoDavorija - Isto kao i Lukas, ne znas koji je gori xD , salu na stranu, ovo su legende , dobri rperi i prijatelji.

@Sanel_Durmo - O pa dosel si i ti na red, ZAGORECC MOJ NAJBOLJI.-

@Sino_Sakac - Desi Lazare, pa ke se ne javljas nic , za par ljet kad polozim vidime se pri tebe.

@Atlas - Medimurecccc, jos smrdi kak si ga hdrapil onaj dan hahha <3, odlican lideri rperrr btw.

@Marko Velickovic - CKE , odlican rper , o.o.g u GSFU.

@Dzony_Jefferson - Brat moj kojeg sam nedavno bolje upoznao, stari igrac i ima veliko rp znanje, vodim sa njim fakciju, kidamoo ee

@Kasapovic Buljas moj , koleza helper, stvarno dobar rperr

@Blayze_Dviar Rpercina!! u svaku organizaciju u koju je usao je podigao , IQ LEVEL DRVETA.

@Jevta  STa reci za  ovog lika, stari igrac , zna znanje, ozbiljan i  pravopisno tocan.

@Kabir  Lead Detective, SASD <3 , niko nam nije mogao pobjeci heh-

@Aleksa_Cortez - Kolega detektivi, bili smo najjaci mhm..

@GudZ  - Legneda GSF-a, drago mi je sto si se vratio , nadam se da ce GSF opet biti na onom jakom nivou.

@Vuk  - Gotiva  lik , razumije se u dosta stvari, uvijek tu da ti pomogne !

@Stefan_Casteelo - Meksikanac , izuzetno dobar rper, brat moj !

@Lulac_Palilulac - Hansovac , koleza helper, lule poslasticarrr 

@Mire - Covjek s kojim sam se doveo u lose odnose zbog gluposti iz koje sam naucio nesto, sto se tice njegovog posla kao admin, vodja i to... , maestro.

<^33

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028843

• Jer se sreca opet vrti k'o refren
  • 5 hours ago, Mihailo_Castello said:

@Deity tebi prvo da se zahvalim sto si mi pruzio sansu da budem skinut sa BL i zaigram na najjacem serveru, ne na Balkanu, nego na svetu.

@Goldfinger tebi bih isto tako da se zahvalim i za skidanje, i za pruzenu donaciju koju sam dobio. <3 

@Property bratina moja najjaca zlatar. <3

@Owl brat moj, javi se FB nekad da te ucim da se pucas. <3

@Tvrdisic bratina najjaca, srecna slava, hvala ti na svemu sto si ikad uradio za mene. <3

@Pqky lik sa kojim sam se do pre 20 dana svadjao, a sada smo u okej odnosima, full lik, sve pohvale. Pqky za AL5!

@Aladin Gottiii lik sa kojim se skoro nikada ne pucam na T2, osim u PvP-u. Fin DMer, cesto ga nahvatam na TS-u. Cak ako ne i najjaci dmer na Skill Areni.

@Pavle_Eskobar cim budem level 10, dolazim kod tebe u organizaciju, naravno ako sam pozeljan. Sve pohvale za ovog momka kako puca u 20 fps-a, pre svega dobar i korektan covek. <3

@Aleksaa_Popovic Popic brat, pomogao dosta puta, cak iako sam mu preleteo iz organizacije vise puta, bio sam opet pozeljan kod njega.

@Baraba Bog za citeve, sto bi se reklo, sadasnji Lazar Maxwell. Sve najbolje brat moj leg press kidamo. <3

@Deracc bratina koja je od skoro pocetka mog pucanja gledao kako napredujem i postajem sve bolji i bolji u DManju, sve najbolje. <3

@Scorpion brat moj najjaci, moramo se upoznati RL nekada. Bice vremena. <3

@Khaydarbi_Gaiberkov bratina moja DMerska. Moras jos uciti!

@Destroyer. brat sa kojim sam se pre 6-7 meseci svadjao, a sad smo u full odnosima. Ljubi brat. <3

@Isipho lik kojeg sam relativno skorije upoznao, ali veoma brzo zgotivio, sve najbolje, zovi nekad CS:GO da igramo.

@Nightmare isto kao i za Kaleta, zovi CS nekad da igramo opet. <3

@Gentleman isto kao i za ovu dvojicu gore, relativno sam te skoro upoznao i full si lik.

@Jones

@Assassin.

@Lepi

@Nocturne

@Reaper.

@Brutal

@Trance

I za ove momke sto sam tagovao, isto sve ovo gore vazi, samo mi je mrsko da pisem sve!

Volim te brate! ;3

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028848

Guest Zeljko_Ilic

@Stefan_Regojevic - batica najjaci,zna on sve.

@Vukasin Aleksic - banned....

@Mladja , @Predrag lspd kod @Aven sa @Aleksa trolleri... <3 

@Lulac_Palilulac - pedopet

@Danijel_Suarez - GL na lideru,hvala na velikoj pomoci u FBIu i poboljsanja u rpu

@Mire - Valjevo 2k17 xD

@Danijela_Savic - za ono kratko vreme stekao sam veoma veliko postovanje prema tebi,uvek tu bila da usmeris nekog ka pravom putu...druga majka bukv..

@Sebi - veoma gotivan lik

Ima dosta njih ali oni su mi ostavili ogroman utisak do sada :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028853

26 minutes ago, Bojana said:

@Madzar Brat moj <3

@Pqky @Sayan @Cappone @Avdagic @Dejan @Han. @Ledeni. @Likvidator @Luka_Diesel<333

Oko moje <3 !!!

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028880

@Cindro Bratina ipo

@Liber. Takodje :D

@Celar veliki donator keša i carina haha :D

@Bojana  zajedno bili GM,dobra devojka uvek bila tu da pomogne

@Haze_Scofield ljubi brat :D

@Pajke uvek je tu uz mn

@Nikolina Petrovic najjaci vodja GMa,razumna,pametna,lepa :DxD

@Mire jutuber boli glava kolko dobar

@Matrix dugo se poznajemo :DxD 

@Parker najludja glava koju sam ikada upoznao na celoj zajednici

@Deity zahvalan za sve  :P Za silne popuste koje si mi davao

@Markan. lik prelud xD 

@Alexandro_Savke bratina obozava da prica

@Alexis. bivsi lider,covek sa kulturom i postovanjem

@Neco Vodja Hansovca braleeeeee

@Aven dobar baja i jutuber,al nece da hansovca :(

@Petar Stojanovic  bivsi lider,covek sa kulturom i postovanjem

@girlpower skidam kapu

@Ralphy moj donator keša takodje,dobar uvek da pomogne je tu 

@Avdagic bio mi lik 2 dana vodja u STu i odeee :/

@Snake. ts3 helper boli glava kolko dobar :D Prelud

@Hernandez moj drugar najjaci 

@Filip_Mirovic troler ehehe ;D Drugarcina

@Jevta dao mi nadu i sansu za PD

@Zevs strajkuje protiv Zileta u STu hehe :D 

@Scope Rper kae sad

@Cele bivsi vodja GMa,doktor igre

@Steph_Marrick Vodja GMa,nismo se toliko poznavali :D

@Beatrex.  propali AFKer u lolu xD

@Vex igrac lola ipo

@Kevin_Prescot igrali zajedno Bojana on i ja CS,presmesan lik ,trebao mi radi furniture al nikad ga nije odradio :( 

I tako dalje da ne nabrajam sve dobre ljude koje sam upoznao na zajednici 

Edited by Impulse
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028932

@Mire najjaci vodja :D njegovo hajpovanje uvijek na nivou xD 

@Patrik brat postigao na srv sve sta je mogao al uvijek gura dalje, rper fullara da ne moze jace i pomaze uvijek svima kome stigne :D 

@IvanoDavorija glupi brat :P 

@Schot_Thompson jaki rper odlican prijatelj dajte mu vagose da se igra :P 

@Therage66 i dalje pamtim onaj rpb hahaha, strava lik

@Sino_Sakac najjaci lik za srpdnju :D 

@Uros_Legacy kida lik uvijek za zabavu xD 

@Milovanovic_Sa brat tu uvijek da pomogne i spid vole spid spid vole

@Nesko_Malone isto super prijatelj tu je da pomogne svima 

@Vuk ozbiljan lik, saim se, strava je, zanimljiv :D 

@Milan_Pesut. najjaci lider TVF-a hahahh, kad se sjetim 

@Muhamed_Neslanovic tu je sa mnom jos od tvfa dobri stari frendovi i ostat cemo jos dugo nadam se

@Nikola_Sladoje slada uvijek za srpdnju, al zna covjek mjeru, rper da se ne prica

@Michael Kane isto kao i slada :D 

@Ivan_Potok najjaci lik

To je uglavnom to, ak' sam koga zaboravio nemojte zamjerit :D 

Edited by Lukas_Davorija
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2028948

• ,,Gde god da igras tu su tvoji grobari"
  • @Deity @GoldfingerHvala na ukazanoj prilici do sada

@Sava Prvi covek koga sam upoznao od staff tim,reci su suvisne.Ljubi brat <3

@Danijela_Savic Dobar vodja,uvek si bila korektna prema meni hvala respect

@Jeca Sestroo

@Avdagic Mnogo dobar lik smao tako nastavi

@Jovic Brat zemljak,ocekujem te u bb-u

@Laza Grobareeeee.Posluzio te OPEL xD 

@Celar Pcelar medar

@Aventador Gde pronalazis onakva auta za tvoju stranicu na instagramu?

@xman brtex

@Beatrex. Samo nastavi da guras

@Steph_Marrick Druze nismo se culi odavno nisi me vljd zab

Tjt bare,ako sam nekog zaboravio nemojte se ljutiti ne mrzim nikoga xD 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2029041

6 hours ago, Scorpion said:

@Zevs hvala sto se brukas po serveru da imamo da se smejemo koga banujes

@Leo isto

@Deity hvala na spec nicku ovom od juce :)

@Goldfinger hvala sto si ucinio to sto je Deity dozvolio :D

@Mihailo_Castello najjaci na serveru definitivno,nije mnogo star igrac ali zato dere bratina,mozda se vidimo za 5-6 dana :D za 3 dana sam u Plani mojoj <3 :D

@Owl slepac teski ali dobar :D

@Trance najgotivniji lider

@Baraba da nauci da proverava i da ne gleda klipove za cit kao Zevs i leo :D

@Thron Castro Najjaci brat,"STA JE SMECARU JEDAN" :D <3

@Likvidator mora da se vidimo za letnji :D

@Pqky Najjaci smo na T2 :D

@Filip Gajic Najjaci beogradjanin na Skill Areni :D

@Lightningstrike Hvala za onih nekoliko milioncica kada sam se vratio :D

Ima mnogo ljudi sa kojima sam dobar... Ne mogu tagovati sve..

Srecna slava svima koji slave i cujemo se ts :D

^_^

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2029094

@Aven - Najjaci do sada vodja lidera po meni, takodje mi je pomogao nesto oko RP-A, i ok je lik.

@girlpower - Pored njega i Goca naravno trudi se, a i dobar je prijatelj sa svima pa cak i samnom.

@Nesko_Malone - Brat moi, uvek tu za salu ali i naravno za RP.

@Dava_Trivic - Novi lider VLA moj odlican prijatelj sve pohvale za njega.

@Jevta - Jevtu moram posebno da pohvalim pored svih njih sto mi je pomogao puno oko RP-A jos dok sam polagao RP skolu, odlican lik dosta mi je pomogao sto se toga tice.

@Vuk - Jedan veoma izuzetan lik duze vreme je u VLA i dosta nam pomaze, sem toga pomaze i meni u unapredjivanju samog RP-A, a i imao sam prilike da RP-AM sa njim odlican je sto se toga tice.

@Bojana - Za nju nemam sta da kazem obavlja sva zaduzenja vezano za svoju poziciju i sire voli da se druzi sa svakim, kao i samnom i dobra je ovako prijateljica.

@Michael Kane [Ovde je moralo ovako nije hteo obican tag]. - Dobar lik sto se tice RP-A nisam bas imao prilike da ga zapazim ovako il da RP-AM sa njim, ali je onako dobar.

@Cele - Takodje odlican po meni vodja GM-A dok sam ja jos bio GM, uvek je bio dobro vodio kao i aktivan, a zaduzenja nam je stalno davao to tek.

@Zodiac - Takodje jedan od bojih vodja GM-A, testao me je i bio sam bas kod njega prosao, a ovako sve pozitivno o njemu.

@Dzoni_Ignjatov - Njemu moram da dam jedan GL na AL5 lik nebitno sto je bio samnom lider taxi-a dok sam ja bio, al i ovako resava sva moguca zaduzenja i dosta se trudi oko svega.

@Deity - Deity svakako puno mi je pomogao ovako kad sam ga pitao nesto preko instagrama pre, a tako isto i preko messenger tj fb-a uvek je odgovarao i pomagao mi sve pozitivno o njemu.

@Savke - Savketu moram posebno da dam podrsku sto se tice AL6 konacno koliko je dugo vremena bio AL5 konacno i ta AL6-ica svaka cast.

@Pepi - Odlican lider trenutno je uzdigao TVF na noge svaka cast po meni da nastavi tako da se trudi.

@Goldfinger - Naravno i za Golda ide jedna pohvala velika odlican ovako za sve je tu.

@Kemi - Po meni jedan od jako jako boljih moderatora stalno je aktivan na forumu obavlja sve moguce duznosti kao i poslove tu je uvek sto bi se reklo.

@Beatrex. - Takodje moram da pohvalim Beatrex-a sto se dosta trudi kako IG, tako i na TS-U izuzetan lik po meni GL do AL5.

@Kolobaric - Odlican RP-ER samnom je u VLA i imalo sam par situacija sa njim da RP-AM tokom akcija kada imamo, a i u setu isto.

@Stefan_Casteelo - Moram pohvaliti naravno i mog lidera pored Dave, a to je Stefan.Dosta se trudi oko organizacije uveo je jako dobre sisteme u VLA, a i dosta clanova gde stalno RP-AMO u setu zajedno sa ostalim.

@Wright - Za njega isto imam da kazem nesto da kada je bio lider GSF-A digao je na noge GSF i to u vecim granicama, a naravno i sadasnji lideri su dobri, ali eto.

@Laki_Gloza - Sa njim nisam imao prilike da RP-AM bas, ali sudeci lik je ono uvek ok prema svima pozdrav za Glozanskog.

@Patrik - Takodje moram pohvaliti i Patrika lik uvek tu trudi se u GSF-U da uspe, takodje sam ga zapazao na Teamspeaku gde radi fantastican posao i pomaze ostalima kod TS3 helper.

@Milan_Pesut. - Sa njim nisam bas imao prilike da RP-AM, ali po svemu sudeci sam video tj gledao njegove klipove na youtube i moram da priznam da su novinari bili odlicna kao sa neke strane i TVF, sad samo jako u Ballasima.

@Kaneki. - Moram da pohvalim i novog lidera LSV i da mu pozelim sto bolje i uspesnije liderstvo i usavrsavanje RP-A sto se tice LSV-A.

@Danijela_Savic - Ona je stvarno neverovatna ne znam ni ja kako postize sve da radi, sva zaduzenja na forumu koliko ih ima kao i IG svaka cast samo napred.

@Celar - Izuzetan admin koji mi je pomogao puno i bio dobar prema meni kad sam bio bivski ST, ali ovako je ok.

@Avdagic - Lik odlicno obavlja one licitacije neaktivne imovine kao i sve ostale stvari i zaduzenja, a i pamtim ga kao odlicnog vodju nekadasnjeg ST-A.

@Djordje - On je za RP prevara najbolji to je bas kao stvoreno za njega resava kao nista.

@Sava - Odlican vodja vodje GM-A odabrao je odlicne vodje, a i ovako je dobar prema svima korektan i to.

@Ralphy - Njemu zelim da pozelim srecu sto se tice AL5 posle duzeg vremena je zasluzio i tu poziciju.

I jos puno njih naravno izvinjavam se ako nekog nisam tagovao, ali cu editovati kasnije ako se setim za jos nekog.

Edited by Scout
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2029103

4 hours ago, Murtex said:

@Rullof Bratina moja teška.

@Shawn_Legacy Kid , kid. :D 

@Nicolo Barzini Uvijek pomagao oko kompjutera i davao savjete. :D  

@Armada Najbolje vođenje jedne organizacije , brat uvijek bio tu. :x

@Toni. Teški alkoholičar.

@Gajic Još veći alkoholičar od prethodnog. Ako može da probaš vodu nekada , samo da znaš kakva je. :D  (Uvek kad' dođe Maj srce me zaboli...)

@Tarik Kikanovic Zna ubosti pjesmu samo tako. :D  

@Heineken Hule ikona brate!

@Nemac Uvijek tu kada treba pomoć. :D  

@Sodi Goražde selendra alkoholičaru.

@Aljimi Bakljaaavaaa brat moj. 

@Nexus Uvijek bio tu kada mi je bilo šta trebalo , hvala brate za sve , živ mi bio. :):x

@Edin Goražde selo , mnogo gotivan lik , ali brzo plane baš kao i ja. :D  

@Bojana Hvala što si me naučila da igram csgo , ne znam sa diglom kao ti , ali eto. Mnogo gotivna osoba , voli drmnuti mater , ali sve okej. :D  

@Ana. Isto kao i prethodna , voli tuđu majku više nego ikoga kada joj kažeš da nešto ne zna. :D  

@Goldfinger Mnogo gotivan i razumljiv lik , neće ujedati ako nešto pitaš. Hvala za sve što si uradio za mene. :x

@Sava Najbolji vođa defitnivno , ne teroriše nikoga , opušten lik , igra igrice sa nama , pusti nekada da odmorimo i igramo PVP. Hvala brate za sve definitivno. :x

@Zevs Najveći cker i čiter. Ako treba nekome neki čit , obratite se gospodinu. Ima i za tetris čak. :D  

@Kika Voli palačinke i mnogo lijena.

@Pqky Hej zlataru drug mi budi... :D  

@Maestro Bratina. :x

@xman Mnogo gotivan lik , skoro kao ja. :D  

@Knotty Mnogo gotivan lik. (A mala treba još da uči... :D)

<3  

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/4/#findComment-2029157

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...