^-^ Katarina Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Viktorija ko će prvi biti ako nećeš ti? Šta drugo mogu reći sem da si krava i da voliš da smestaš banove? Šalim se naravno Prva ženska osoba koju sam zgotivila posle Mone i Gloks. Prešle preko svih svađa. Pričale gluposti po ceo dan i smejale se istima. Šta da ti pričam kad sve znaš? Pijemo vino za novu godinu, aloee! E da, ne dolazim ako nema čokoladna torta! I nemoj zaboraviti Glo da pozdraviš. Sakam puno kravu! (Kupi mi majko top..) @Bata_DoktordrogEraš jedan propali, prevara. Kruže priče da si počeo da švrljaš tamo,vamoo? Sramotaaa... Čiterčina jedna, ima kolekciju čiteva. Šta reći, a ne banovati ga? Osoba koju najduže poznajem, uvek tu da pomogne, pozitivan. Drogira se tako po nekad, al' bože moj nije ni prvi ni poslednji Jedva čeka da počnem da ga zezam. Šta reći više? Pazi se pegle i sekire @Laki Milanovic udaljili smo se u poslednje vreme. Nije 'teo da svrati kad prolazio kroz PK, đubre jedno pokvareno. Strašno, ccc. Pre svega odličan čiter, a posle toga sve ostalo Dobar drug, uvek je tu kad zatreba i takoo. Znaš svee @BoG1.^ zaraza jedna dobar drug, uvek se šali. Zarazoo moraću da uđem na ts, nisam dugo čula to zarazno smejanje Šta da ti pričam kad sve znaš? @Acke_Aleksic nemam šta drugo reći sem da si prevara Treba te opet udariti struja! @Sayan stoka, smrad, đubre i sve najgore. Stalno me budi,nema duše nimalo. @Edin lični šofer. Neće da se javi nikad, nemam reči stvarno Skren'o si sputa bebo @Ahil troler iz Beograda nemam šta više da dodam @Aleksandra koyaaa moja Sve znaš ❤️ @Peja_Jazovski @Zika_Jazovski @Luka_Toretto najjači od svU decU ❤️ @Snezni aloee kad će ona svadba? Kad ćemo se opet svađati? nismo odavnooo.Only vinjak @Giuseppe_Carlo lenji crnogorac iz Rožajee. Više voli ban da dobije nego 'leba da jede @Ledeni. propooo @Avdagic ostavi neki lp i nama novima haha @Aventador okej skroz @Lakoninajjači si brat. Idemo Niiiš @Anicaaaaa de je mleko aloee? @Cyborg! Samo slatko jede. Živi na torte Kad ćeš mi doneti onu davno obećanu tortu m? Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2034926 Share on other sites More sharing options...
❤❤❤ Acke Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 11 minutes ago, Katarina said: @Acke_Aleksic nemam šta drugo reći sem da si prevara Treba te opet udariti struja! Udariće tebe ,saoo polako Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2034930 Share on other sites More sharing options...
Guest Cyborg! Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 46 minutes ago, Katarina said: @Cyborg! Samo slatko jede. Živi na torte Kad ćeš mi doneti onu davno obećanu tortu m? cika sale sta je obeco to ce ispunit Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2034935 Share on other sites More sharing options...
[SA] Legend Never Die Kozla Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Mina_Mince Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2034972 Share on other sites More sharing options...
Blejimo na ćošku i nije nam dosadno! Likvidator Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 10 hours ago, Viktorija said: @Katarina Ko prvi ako ne ti Prva osoba koju sam upoznala na sampu, prošli zajedno preko svega i svačega, pričali i smejali se o svemu i svačemu, šta reći dalje? Čeka se upoznavanje u rl da se napijemo ko ljudi(#vinoonelove) @Bata_Doktor Čiter najjačiiii, ljudina od čoveka, fali odlazak na zone od pre, ona naša stara dominacija Neke stvari za koje si me zajebavao neću ti nikad zaboraviti, posebno one klipove kad nešto izleti, haos. Sve u svemu, jedan od najjačih likova na zajednici @Laki Milanovic Udaljili smo se malo, al i dalje osećam da si moja podrška i lik kojem sam se uvek mogla javiti u bilo kakvoj situaciji i koji bi pokušao sve da bi me smirio il pomogao onako kako bi mogao on najbolje, hvala ti na svemu! @Snezni Srce moje, pijemo nekad vinjak zajedno taman da se posvađamo kao i uvek hahahq, šalim se, msm nemo' se ljutiš @Edin Privatni vozač, najjači! Hvala za svaku pomoć, bleju, glupiranje pa čak i one banovee (i kad pravimo svadbu bre, zaprosio si me pre 100god?!?!?!) @Aventador Prvenstveno čovek, a onda sve drugo. Jedan Lamborghini za gospodina @Lakoni Brat lepiii iz Nišaaaa, svaka reč je suvišna, samo ću reći da je upoznavanje tebe jedna od najjačih stvari koja mi se desila do sada na ovoj zajednici @Luka_Diesel Debil, retard, govedo, jk, duša od čoveka, bilo je lepo upoznati takvog čoveka @Acke_Aleksic Narandyaaa koja nema pojma makedonski a pravi se da sve zna(kao i ostale stvari o kojima blage veze nema), hejter, sotona, ma sve najgore @Stevanovic Dobar si maliii dobar si, idi učii da ocene popraviš btw. Priboj je selo hehe @Daco Makedonac moj lepi, najjači kladioničar na ovoj zajednici, sve najlepše o tebi, upoznaćemo se rl kad tad @Savke Šalji još glasovne oko, do sad one 1000 bile malo @Manojlović. Budalica, pamti se blejanje do 6-7 ujutru svake noći, bilo je haosa Dobar čoek, sve najjače ei @Fsociety Napaćeni Bošnjo, prekidaj ovaj samp da se ne nerviraš više, greota bre, i smršaj valjalo bi @Quicky Bilo je lepo upoznati te u onoj slučajnoj situaciji, nemam loše reči za tebe još od samog početka @Pqky Dabogda otišao /q i ne vratio se nikad višeeee, šalim se, dobar si i cenim to što te znam @Cira Pošto nisi ni ti "znao" šta da napišeš o meni ne znam ni ja sad Uglavnom sve najlepšee i najjače kad si ti u pitanjuu @Velja. Najjača podrška, jedan warn na poklon za tebe, nisi dobio odavnoo Sve najlepšeee @Despot Stoka, lepa ti profilna na insta hehe(samo auto logično) @Buxna_Zaytsev Najveća budala ovde, sve najjače @Likvidator Lud - luđi - najluđi - Likvi. Uspori malo sa starenjem sa 30 god ćeš biti kao da imaš 60, lepo je samo dok si mlad hahhah Sve najlepšee Tott @Mahir Omercevic Oko moje lepo, o tebi ni reči jer nisi zaslužio, šaim se dobar si ti, vredi družiti se sa tobom @Kalpa. Moram tebe da dodam, prvo izvinjenje što te zaboravila al znaš ti da ja tebe volim sećam se još upoznavanja kod aerodroma u LS, verovatno i neću zaboraviti sve dok sam prisutna na sampu pa i posle, gotivan si lik uvek bio i ostao, svaka ti čast za to, sve drugo je suvišno @Avdagic Da dodam i tebe, jedan od najzrelijih admina na serveru, uvek tu za sprdnju, pomoć i priču, sve najboljeee Ljubim te 😘😘 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035001 Share on other sites More sharing options...
[SA] Legend Never Die Kozla Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Fico Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035045 Share on other sites More sharing options...
Guest Sayan Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 6 hours ago, Katarina said: @Viktorija ko će prvi biti ako nećeš ti? Šta drugo mogu reći sem da si krava i da voliš da smestaš banove? Šalim se naravno Prva ženska osoba koju sam zgotivila posle Mone i Gloks. Prešle preko svih svađa. Pričale gluposti po ceo dan i smejale se istima. Šta da ti pričam kad sve znaš? Pijemo vino za novu godinu, aloee! E da, ne dolazim ako nema čokoladna torta! I nemoj zaboraviti Glo da pozdraviš. Sakam puno kravu! (Kupi mi majko top..) @Bata_DoktordrogEraš jedan propali, prevara. Kruže priče da si počeo da švrljaš tamo,vamoo? Sramotaaa... Čiterčina jedna, ima kolekciju čiteva. Šta reći, a ne banovati ga? Osoba koju najduže poznajem, uvek tu da pomogne, pozitivan. Drogira se tako po nekad, al' bože moj nije ni prvi ni poslednji Jedva čeka da počnem da ga zezam. Šta reći više? Pazi se pegle i sekire @Laki Milanovic udaljili smo se u poslednje vreme. Nije 'teo da svrati kad prolazio kroz PK, đubre jedno pokvareno. Strašno, ccc. Pre svega odličan čiter, a posle toga sve ostalo Dobar drug, uvek je tu kad zatreba i takoo. Znaš svee @BoG1.^ zaraza jedna dobar drug, uvek se šali. Zarazoo moraću da uđem na ts, nisam dugo čula to zarazno smejanje Šta da ti pričam kad sve znaš? @Acke_Aleksic nemam šta drugo reći sem da si prevara Treba te opet udariti struja! @Sayan stoka, smrad, đubre i sve najgore. Stalno me budi,nema duše nimalo. @Edin lični šofer. Neće da se javi nikad, nemam reči stvarno Skren'o si sputa bebo @Ahil troler iz Beograda nemam šta više da dodam @Aleksandra koyaaa moja Sve znaš ❤️ @Peja_Jazovski @Zika_Jazovski @Luka_Toretto najjači od svU decU ❤️ @Snezni aloee kad će ona svadba? Kad ćemo se opet svađati? nismo odavnooo.Only vinjak @Giuseppe_Carlo lenji crnogorac iz Rožajee. Više voli ban da dobije nego 'leba da jede @Ledeni. propooo @Avdagic ostavi neki lp i nama novima haha @Aventador okej skroz @Lakoninajjači si brat. Idemo Niiiš @Anicaaaaa de je mleko aloee? @Cyborg! Samo slatko jede. Živi na torte Kad ćeš mi doneti onu davno obećanu tortu m? Aloe tako znači? Glupasi stoko Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035103 Share on other sites More sharing options...
[SA] Admin Level 5 | Sila Nebeska Force Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Deity Mnogo jaka glava, izlazi u susret svakome, drzi server pod kontrolom. @Goldfinger Eh o njemu bi mogao da pricam danima i danima, najpravedniji covek na ovoj zajednici, pomogao mi je X puta, jednostavno ne postoji rec ili recenica koja moze da opise ovako dobrodusnog coveka, ovakve ljude ne mozes upoznati u RL, a kamoli preko igrice. Vuce, svu srecu ti zelim u zivotu @girlpower Ovakva dobra osoba se jednom radja u zivotu, zraci sa pozitivnom energijom stalno, nasmejace te svaki put, kad pocnes da pricas sa njom @Sava Moj vodja, jedan od mojih uzora kada sam poceo da igram na Skill Areni, mnogo dobar drug i iskren je. Pazi se Savoo stize te Silaa @Edin Mnogo nervozan lik, ima kratak fitilj @Ahil Ovaj covek, mislim da je najludja glava koja postoji na zajednici, voli sprdnju, dobar, iskren - Troller @Mire Bivsi vodjaa, da njega nije bilo ne bi mi sada pisao "Head Admin" Mnogo gotivan lik iz Valjeva, voli sprdnju, dobar drug @Aventador Bisvi A6 (Administrator) isto ne mogu naci reci koje bi mogle da opisu njega, jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao preko igrice @Aleksandra Moj badii, jedan jedini @Jevric Ume da poludi ponekad, mnogo dobar covek @Avdagic Odlican momak (Odlican Vodja ST-a) @Celar Pcelaru burazeru, gotivan si mnogo lik @Skazi Od kad si otisao sve se raspalo, nema one sprdnje na TS-u, nekako je prazno bez tebe Moramo na pivoo jednom otici @Aleksaa_Popovic Teski specijalac, najveci u Indjiji @Vladan Rokali smo pre, moze se reci burazer do neba @Zevs Samo cu ovo reci - Grcko Bozanstvo @Leo Aloo Lovac, da li se cujemo? Dobar momak @Twice Doktor zivota Ako sam nekoga zaboravio, jbg sta da se radi ima vas mnogo, izdvojio sam neke ljude koji su mi ulepsali igru na Server Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035130 Share on other sites More sharing options...
Guest Mahrez Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) @Nemarox - Hvala za Ballas krajem 2016-pocetak 2017. @Doughboy. - Hvala za ovo sto si me naucio da RPam(Bez tebe ne bih bio niko) @Sebi - Hvala za najjaci BCC ikad. @Ratkovic - BCCvsBallas heheheh @Cruz.- Bratic mawi,hvala za najjaci Ballas u moje vreme @Mr.Corleone- Bruda uvek tu za mene tjt @Pusica- BCC bruda @Stefan_Casteelo- Hvala za najjaci VLA ikad,pusti debile @Sale_Sedlarevic- Brt,hvala za onaj moj osmeh kad sam bio tuzan @Guster- Zao mi je sto vise ne igras,voleo bih da se vrati sve na staro da rokamo kao i pre.. @Mire -Bratina najjaca,bio si za Ballas tu i nakon ostavke,najvece moguce hvala Edited December 22, 2018 by Mahrez Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035174 Share on other sites More sharing options...
💫 You're everything I need and more 💫 Aleks Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) @Jelena. - sister moj, ti znas sve, ne moram da ti ovde pisem @Bata_Doktor - Bato, jao, naivan si moje luce hm, dobro znas ko me ucio dm-u Moramo ponoviti ono nase stalno blejanje po ts3 @Masa_Poplisan - osoba koju ja obozavam na SA, i koja je uvek pozitivna @Katarina - kozica moja, mnogo dobra osoba @Ralphy - nubiiiiiiiic moj najbolji brat @Mladja - odakle da pocnem, znas ti sve, super osoba i ja se nadam da cemo se upoznati @Savke - jaoooo, badi moj, ne moram ti pisati, znas sta ja mislim o tebi @Force - jos jedan badiii najbolji @Skazi - botina , smradinaaaaaa a sta da kazem ? Msm znas sveeeeee, ali i dalje smrdis nubeeeee @Mahir Omercevic - mafica mooooooj @HaZaaRD - sta da kazem za tebe ? Osim da si umisljen. Smradic jedan, znas ti sve @Sayan - mojeeeeeeeeeee @Smith - heeej, kad idemo da se napijemo ? mnogo gotivna osoba i dobra, moooj badi @Sava - zivooooot, znas sve @Leonardo. - leoooooo, moj kolega Ako sam nekog zaboravila, jbg, trenutno sam na poslu, na pauzi, i zurila sam ovo da napisem Ima jos dosta njih s kim sam dobra, a ovi gore navedeni smradici su nesto posebno Edited December 29, 2018 by Aleksandra Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035567 Share on other sites More sharing options...
𝐋𝐞𝐚𝐝𝐞𝐫𝐎𝐟𝐇𝐨𝐫𝐝𝐞 Nikola_Wolf Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) @Prime Sa njim nikad nije dosadno gotivan lik bas sve najbolje o njemu <3 @Steph_Marrick brat moj po haxball liniji <3,gotivan lik @Kabir_Corleone takodje isto kao i za Stepha <3 @IvanoDavorija Gotivan lik ,isto sve kao za Stepha i Kabira @Vasic. medju prvima koje sam upoznao @Vladan odlican lik,zgotivio sam ga u bdtu <3 @Aleksaa_Popovic Isto sve kao i za Vladana <3 Ima ih jos nekih koji su pre igrali ali ne igraju vise Ultra i Nikola_Max i vi ste na ovoj listi <3 Edited December 22, 2018 by Nikola_Wolf Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035575 Share on other sites More sharing options...
Guest Sayan Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 2 minutes ago, Aleksandra said: @Jelena. - sister moj, ti znas sve, ne moram da ti ovde pisem @Bata_Doktor - Bato, jao, naivan si moje luce hm, dobro znas ko me ucio dm-u Moramo ponoviti ono nase stalno blejanje po ts3 @Masa_Poplisan - osoba koju ja obozavam na SA, i koja je uvek pozitivna @Katarina - kozica moja, mnogo dobra osoba @Ralphy - nubiiiiiiiic moj najbolji brat @Mladja - odakle da pocnem, znas ti sve, super osoba i ja se nadam da cemo se upoznati @Savke - jaoooo, badi moj, ne moram ti pisati, znas sta ja mislim o tebi @Force - jos jedan badiii najbolji @Mahir Omercevic - mafica mooooooj @HaZaaRD - sta da kazem za tebe ? Osim da si umisljen. Smradic jedan, znas ti sve @Sayan - mojeeeeeeeeeee @Smith - heeej, kad idemo da se napijemo ? mnogo gotivna osoba i dobra, moooj badi @Sava - zivooooot, znas sve Ako sam nekog zaboravila, jbg, trenutno sam na poslu, na pauzi, i zurila sam ovo da napisem Ima jos dosta njih s kim sam dobra, a ovi gore navedeni smradici su nesto posebno Mojee Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035578 Share on other sites More sharing options...
Pazarski Bilder Majk_John Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Zahvaljujem sebi i vokici ilic legendi ovog retro servera @Vokica_Ilic @Kalpa.-i legendui i likovima koji sto ih malo pocnes zajebavati pocnu cmizdrit.Pronacice se vecinom lideri pojedini. Od Salka Sabotica velika zahvalnicaaaaa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035603 Share on other sites More sharing options...
Guest Vex Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 17 hours ago, Aleksaa_Popovic said: @Tony_Rogers Buduci Vaso Bakocevic. Da nema njega, ne znam da li bih uopste nastavio igrati sampa. Udruzio je ekipu, skupio nas na jedno mesto. Decko skroz na mestu i jedan veliki brat Crnogorac. @Vladan Konj, magarac, madjar. Salim se, lik koga previse gotivin, uvek tu za mene sta god mi je trebalo. ALI NIKAD NECE ZNATI DA JE LOL NAJJACA STVAR @Pop. Slepcina, klemponja, dambo. Brat najjaci, pre se nismo nesto gotivili, uvek smo isli da jedan drugom smestimo nesto. Decko sa kojim sam stalno u kontaktu gde god bilo sta, zivimo tu blizu da prdnes od Indjije do Batajnice(sela) al nikako da se vidimo, al dace Bog da dodje i taj dan da ga tucem malo @Pavle_Nikolic Isto kao za Popa, decko skroz na mestu. Nikad me izdao nije otkad se znamo. Teska bracurda, dace Bog da odemo zajedno sa Popom slepcino u to selo Arilje nekada @Force Teski specijalac @Savke Ljudina iz Indjije @Sava Decko koji mi je xy puta izasao u susret, kao on meni tako i ja njemu. Drzi red kako treba, zna kad je sprdnja, a kad rad. On ovu zajednicu drzi na nogama i svaka mu cast. Jos samo da nauci da igra Rocket i Roe i bice lepo @Janko_Sarrabuzzi OD OVOG BRATA NEMA VECEG. VELIKI RETARD A TOLIKO I VELIKI BRAT. ZNACI UVEK TU, LUDI SRBIN PRAVI, NAVUKAO ME NA OVO SVE I HVALA MU ZA SVE @Giuseppe_Carlo Patriota najjaci, sledeci patriotski tiket prolazi, to ti obecavam Brat veliki. xxx_Tebrex vs xxx_Blade na lv1 ceo dan rokanja @Knez Decko kog sam zgotivio najvise u poslednje vreme. Jako dobar lik @Stefan_Sumadinac Dovoljno reci Popovic @Sumadinac Joca brat teski. Dovoljno reci Popovic @Robilad_Najimod. Drombilad, dobar decko, samo malo vise da pije i tuto kompleto @Pavle_Eskobar Neko bi rekao lider Blue Lagoona @Carnage Spajdermen nas @Vex ganci @Nikic_Sa Prepirke pre, al svakome treba sansa. Mnogo dobar decko @Milos_Kacar Sta je to develop ? @Twice Retard teski, al brat najjaci @Draxler ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, BRATINA. Jos samo da ne jede toliko i bio bi tip top @Lucifer_Doom Kad ucimo da letimo ? @Manojlović. Crnogorac, brat veliki. @Sick_Touch Ima te , nema te. Kule teski drogos @*Billy* Nema te nesto kerinooo ?! @Djordjee Radojcicc Mnogo dobar decko @Scaryx ALO LUDI, GDE SI ? Nemoj opet da te ulove sa travom @Joca_Bojovic General, bratina ogromna. Steta nema ga vise @Sven Gejcina @Jankile Seljak @Nikola_Taskovic. Dobar decak, poslusan i do sad najaktivniji lider BDTa Realno mrzi me vise da pisem, dosta ljudi sam zaboravio i stvarno mi je zao zbog toga, crnogorac sam pravi sve me mrzi Ljubi te brat <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035684 Share on other sites More sharing options...
Guest Vex Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 17 hours ago, Fox said: @Profi_Zivanovic @Nikic_Sa @Voki_Ilic @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Sergio_Ferreiro @John_Keen @mirzačov @Spencer @Ivan_Potok @Milos_Kacar @Milan_Popovic @Vex @Rajko_Pude @Uros_Legacy @Vukasin Aleksic @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Aven @Nesko_Malone @Dwayne @Veselinović @Gallardo. @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz Mali milion momaka koji su mi ulepsali igru, i koji je iz dana u dan ulepsavaju :). Znate i sami kako je kada pisete ovako, zaboravio sam dosta njih. Bato rodjeni <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035686 Share on other sites More sharing options...
Forza Vale46 Ralphy Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 1 hour ago, Aleksandra said: @Jelena. - sister moj, ti znas sve, ne moram da ti ovde pisem @Bata_Doktor - Bato, jao, naivan si moje luce hm, dobro znas ko me ucio dm-u Moramo ponoviti ono nase stalno blejanje po ts3 @Masa_Poplisan - osoba koju ja obozavam na SA, i koja je uvek pozitivna @Katarina - kozica moja, mnogo dobra osoba @Ralphy - nubiiiiiiiic moj najbolji brat @Mladja - odakle da pocnem, znas ti sve, super osoba i ja se nadam da cemo se upoznati @Savke - jaoooo, badi moj, ne moram ti pisati, znas sta ja mislim o tebi @Force - jos jedan badiii najbolji @Mahir Omercevic - mafica mooooooj @HaZaaRD - sta da kazem za tebe ? Osim da si umisljen. Smradic jedan, znas ti sve @Sayan - mojeeeeeeeeeee @Smith - heeej, kad idemo da se napijemo ? mnogo gotivna osoba i dobra, moooj badi @Sava - zivooooot, znas sve @Leonardo. - leoooooo, moj kolega Ako sam nekog zaboravila, jbg, trenutno sam na poslu, na pauzi, i zurila sam ovo da napisem Ima jos dosta njih s kim sam dobra, a ovi gore navedeni smradici su nesto posebno Hvalaa botuu 😍 i smrdis Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035760 Share on other sites More sharing options...
Sa tvojeg izvora moja se dusa napila Kabir_Corleone Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 1 hour ago, Nikola_Wolf said: @Prime Sa njim nikad nije dosadno gotivan lik bas sve najbolje o njemu <3 @Steph_Marrick brat moj po haxball liniji <3,gotivan lik @Kabir_Corleone takodje isto kao i za Stepha <3 @IvanoDavorija Gotivan lik ,isto sve kao za Stepha i Kabira @Vasic. medju prvima koje sam upoznao @Vladan odlican lik,zgotivio sam ga u bdtu <3 @Aleksaa_Popovic Isto sve kao i za Vladana <3 Ima ih jos nekih koji su pre igrali ali ne igraju vise Ultra i Nikola_Max i vi ste na ovoj listi <3 Hvala heksboleru brt po babine linije Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035802 Share on other sites More sharing options...
Sa tvojeg izvora moja se dusa napila Kabir_Corleone Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @IvanoDavorija Znamo se mozda godinu i pravo si dobar jaran i gotivan, @Nikola_Wolf Tebe sam upoznao 18 Jula, kad je Ivano kreirao klan za Skill Arena Haxball Sqaud ,bile su male prepirke i svadje ali smo zakopali sjekiru u med. @Blade.. Beba moja <3 Kad cemo ts3 @Andrej_Misanovic Prijatelj koji je iskren i koji ima kulturu i red, digao je LSN i jos ga drzi ,samo nastavi bato @Celar Moj bivsi vodja SpecTeama ,odlicno smo se slagali ,kulturan ,samo jos AL6 i sve je na svome mjestu @Savke Odlican YouTuber i sve najbolje i gl na AL6 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2035852 Share on other sites More sharing options...
Fsociety Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 18 hours ago, Viktorija said: @Katarina Ko prvi ako ne ti Prva osoba koju sam upoznala na sampu, prošli zajedno preko svega i svačega, pričali i smejali se o svemu i svačemu, šta reći dalje? Čeka se upoznavanje u rl da se napijemo ko ljudi(#vinoonelove) @Bata_Doktor Čiter najjačiiii, ljudina od čoveka, fali odlazak na zone od pre, ona naša stara dominacija Neke stvari za koje si me zajebavao neću ti nikad zaboraviti, posebno one klipove kad nešto izleti, haos. Sve u svemu, jedan od najjačih likova na zajednici @Laki Milanovic Udaljili smo se malo, al i dalje osećam da si moja podrška i lik kojem sam se uvek mogla javiti u bilo kakvoj situaciji i koji bi pokušao sve da bi me smirio il pomogao onako kako bi mogao on najbolje, hvala ti na svemu! @Snezni Srce moje, pijemo nekad vinjak zajedno taman da se posvađamo kao i uvek hahahq, šalim se, msm nemo' se ljutiš @Edin Privatni vozač, najjači! Hvala za svaku pomoć, bleju, glupiranje pa čak i one banovee (i kad pravimo svadbu bre, zaprosio si me pre 100god?!?!?!) @Aventador Prvenstveno čovek, a onda sve drugo. Jedan Lamborghini za gospodina @Lakoni Brat lepiii iz Nišaaaa, svaka reč je suvišna, samo ću reći da je upoznavanje tebe jedna od najjačih stvari koja mi se desila do sada na ovoj zajednici @Luka_Diesel Debil, retard, govedo, jk, duša od čoveka, bilo je lepo upoznati takvog čoveka @Acke_Aleksic Narandyaaa koja nema pojma makedonski a pravi se da sve zna(kao i ostale stvari o kojima blage veze nema), hejter, sotona, ma sve najgore @Stevanovic Dobar si maliii dobar si, idi učii da ocene popraviš btw. Priboj je selo hehe @Daco Makedonac moj lepi, najjači kladioničar na ovoj zajednici, sve najlepše o tebi, upoznaćemo se rl kad tad @Savke Šalji još glasovne oko, do sad one 1000 bile malo @Manojlović. Budalica, pamti se blejanje do 6-7 ujutru svake noći, bilo je haosa Dobar čoek, sve najjače ei @Fsociety Napaćeni Bošnjo, prekidaj ovaj samp da se ne nerviraš više, greota bre, i smršaj valjalo bi @Quicky Bilo je lepo upoznati te u onoj slučajnoj situaciji, nemam loše reči za tebe još od samog početka @Pqky Dabogda otišao /q i ne vratio se nikad višeeee, šalim se, dobar si i cenim to što te znam @Cira Pošto nisi ni ti "znao" šta da napišeš o meni ne znam ni ja sad Uglavnom sve najlepšee i najjače kad si ti u pitanjuu @Velja. Najjača podrška, jedan warn na poklon za tebe, nisi dobio odavnoo Sve najlepšeee @Despot Stoka, lepa ti profilna na insta hehe(samo auto logično) @Buxna_Zaytsev Najveća budala ovde, sve najjače @Likvidator Lud - luđi - najluđi - Likvi. Uspori malo sa starenjem sa 30 god ćeš biti kao da imaš 60, lepo je samo dok si mlad hahhah Sve najlepšee Tott @Mahir Omercevic Oko moje lepo, o tebi ni reči jer nisi zaslužio, šaim se dobar si ti, vredi družiti se sa tobom @Kalpa. Moram tebe da dodam, prvo izvinjenje što te zaboravila al znaš ti da ja tebe volim sećam se još upoznavanja kod aerodroma u LS, verovatno i neću zaboraviti sve dok sam prisutna na sampu pa i posle, gotivan si lik uvek bio i ostao, svaka ti čast za to, sve drugo je suvišno @Avdagic Da dodam i tebe, jedan od najzrelijih admina na serveru, uvek tu za sprdnju, pomoć i priču, sve najboljeee ne nerviram se ja ej ocito me nikad nisi videla stoko Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036262 Share on other sites More sharing options...
Suvajac. Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Danijel_Svrzic @girlpower @Djordje_Gruja @Imperator. @Dusan_Drca @Shockwave @Mire @Pogba @Vukota Mali milion momaka koji su mi ulepsali igru, i koji je iz dana u dan ulepsavaju :). Znate i sami kako je kada pisete ovako, zaboravio sam dosta njih. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036319 Share on other sites More sharing options...
[SA] Admin Level 1 Milutinovic Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @SavkePrvi famila @KnottyE ovco moja @Tihovic_SaBrat moje @EdinBog roketa @CelarDobar coek @KikaPlavusa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036478 Share on other sites More sharing options...
Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen. wade^ Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Ajdin Castellano Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036644 Share on other sites More sharing options...
Iz pakla ljubavi spasla me je droga! Beba Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Knotty ovco,crna,glupaa @Parker sta reci @Cyborg! Saban @Savke OCI MOJE @Ezzy Propali gm @Markan. https://imgur.com/a/pB0p9zV (reci nisu potrebne ) @Pindzi @Ciki svaler @Duci HE-HE @Stojkovic sta reci @Tondor mali gey @Vujko sad kad si unban pazi sta radis xDDD @Dimitri_Ivanov brat Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2036818 Share on other sites More sharing options...
exe aleksа Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 On 12/21/2018 at 6:19 PM, Vladan said: @Tony_Rogers - Covek koji nas je sve opet okupio na jedno mesto.Nemam reci kojima bi opisao ovog coveka,LJUDINA. @Giuseppe_Carlo-Kum moj,legenda servera @Aleksaa_Popovic-Debilcina visi na lolu 24/7,manijak. @Pavle_Eskobar-lider Blue Lagoona,citercina. @Robilad_Najimod.-Drobi,jedan od glavnijih sefova .@Manojlović.-Konobar,bratina,ljudina. @Nikola_Taskovic. -Tasko legenda,najaktvniji iz ekipe @Janko_Sarrabuzzi- Ziv je Moski umro nije,dok je Sarraguzija i murije!! @Velja.-Velja bratina. @Travis_Bickle-Banovao samog sebe zbog nas @Sava Sta reci za ovog coveka,definitivno najbolji covek na ovoj zajednici. @Kemi Pre svega dobar covek,posle toga najbolji moderator od kad je ovog foruma. @Tarik Kikanovic ne mozes ga zamisliti bez Kemija,ljudina jednostavno. @Force sila nebeska,ranije smo zajedno rokali ko ludi @Acke_Aleksic Ckea bratina,oce li taj sneg da padne? @*Billy* Bot neaktivni,nema te @Aco Dobar je Aco,ume nesto sa oruzijem @Nikola Rogic Roga bratina,znam ga otkad igram @Knez Kralj,sta reci @Валентино Казанова Zavodnik nas,donator glavni @Huky_Huston Vodja na botovi. @Carnage Karinaga,legenda @Lazaa brat slovenac,svrati nekad @Smith glupan glavni @Sergej_Jovanovic Bratina. @Twice glavni ludak na serveru @Sick_Touch banovani kule @Nikola_Wolf bice od tebe nesto,glavni navijac triads-a @Heineken dobar je mali,valja sto bi se reklo Ako sam nekog zaboravio jebiga zapucao mozak sta ces... <3 Jedini brat koji se setio da postojim Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2037326 Share on other sites More sharing options...
exe aleksа Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) Ajde kad su svi pa cu i ja @Stevic Brat moj rodjeni , jos malo pa nam rodjendan . Nemam sta da kazem o njemu , brat moj najveci ! @Affector Muharem brt moi <3 , nismo te znao pre , ali kad sam te upoznao zgotivio sam te puno @Corleone Bratina moja <3 Znamo se dugo , nismo se dugo culi i nismo u kontaktu kao pre @Daco Makedonac najjaki , banovao me pre 4 godine , nisam ga pre gotivio , al sam pre 2 godine shvatio da je bratina najveca @Aleksandar Seljak iz Obrenovac , dobar decko. @Stefan_Sumadinac jos jedan seljak iz Obrenovac , Djakuza mafija , bot.@Sava brt moi <3 , dosta se poznajemo , al sad kao da me i ne gotivis previse @Force e cao Kosta , kad cemo da vicemo AW AW kerovima ? @Aleksaa_Popovic Indjijanac <3 . Brat moj ,imenjak najjaki. @Fuccboi. Bracale <3 Bot uvek bio uvek osto. @Sodi seljak iz Gorazda @Fox Loznica Selo @Vex Mladenovac selo @Nikic_Sa Nikic RPjE @Ben_Simmons Bogdanovic brt moi banovani @Veljko_Kljajic Vracamo Condor u stare dane ? Nismo se gotivili pre mog liderstva , niko iz mog drustva ga nije gotivio , al je pokazao da je covek i napravili smo od Condora ono sto niko sad ne moze ! @Jamal. cao Leskovcanin , kako si brt ? Najjaki RPjE bio , pre toga najjaki lider DM GSFa @Janko_Sarrabuzzi Janko bratina @Laza Glodar najjaki. @Aven Nekad smo se previse gotivili , bio kod njega u Yakuzu , al sad i nismo bas u najboljim odnosima. Sve pohvale za njega ! Unapred da se izvinim ako sam nekog zaboravio , uglavnom napisacu dole neke igrace koji vise ne igraju na SA ! Cobra_Wenom Najjaci lik koga sam upoznao ovde , zao mi je sto je prestao da igra i nismo dugo u kontaktu Ivica_Dacic kraljina , cela familija mu igrala samp Vlada_Vittorini brat moj Nislija , zajedno vodili BDT 2014. Edited December 22, 2018 by Huky_Huston Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/11/#findComment-2037388 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts