Guest Sayan Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) Prvo da pocnem od svoje FBI familije i brace Federalaca,kao i LSPD-ovaca: @Danijel_Suarez "nemoj da trcis ko stoka" upropastio si FBI jer ti mi radimo manual,nemam rijeci... Saim se brt moj(brt amerikanac),dobar si ti (ko kruh star tjedan dana) @Aleksa_Mladjenovic i ti isto,idi daj ostavku ne trebas nam @John_Prey @Mladen^ aj vi fino /napustiorg i rijesili smo se muka @Stralex Chief of Marshall,bio i ostao @Lulac_Palilulac sve najbolje o ovom liku,postao velika trolercina od kako je dao ostavku ahahaha...Btw kad cemo radit kakvu org? @Choda brat amerikanac hehe @horatio_caine Spijuniras LSPD,msm stvarno @Daka_Milosavljevic rod moj kerovski hehe @Matija_Savovicc dugo se znamo brt,od gejmasteraa tkd ono,sve znas @Aleksandramojeee,ne daaaam (a koliko smo se prije svadjali i dmali po plazi ko balavci kakvi hahahahaha) @Katarina gadura,samo me hejtuje i seenuje poruke, al uskoro ce zalba hehe @girlpower definitivno najgora vodja lidera,ne ispunjavas liderima zelje alo @Niki. ALKOSUUUU HAAHAHAHAH wtff kolko jadnoo @Tea. samo smeta kad su neke akcije,strahota @Aneta_Cruzz DME,nema te da dmamo okolo @Katyy_Cruzz msm onoo,isto ko i za ovu koyu gore @Jeca @Bojana kad cemo mi vise prekucat taj MySQL? @Gabrielle Mexicanos ALO BANJA LUKA @Tatica. ducko moj,rod,brat,pomogao mi kad se desilo sranje sa onim Skazijem i to cu ti pamtit. Nek smo mi njega sjebali hehe @Dzajini_Lykan. glavni rod(Centa),bili dosta dugo u svadji al smo rijesili sve... Btw nema vise ko da pusta na plazi centu hahahahah "du du du du,ludi dudi du" @Zeljko_Zivkov Isto rod moj,samo te nema nesto ig @Riss rod mooj @Marin @Lovro ko braca kad smo bili gejmasteri,"zubic misic" HHAHAHAAHAHAHAHAHHHAHAH @Armin_Montanaa CKE,citercina @Tasovac prije se nismo mogli ocima vidjet,i postali dobri kad smo se poceli druzit kao admini @Grandovpali brat,nadam se da ce te skinut sa BL @Cyborg! DME,sta reci hehe @Sava zaborave,nema te nigdje nikako. Izlazio puno puta u susret,pomogao uvijek kad je trebalo @Goldfinger isto kao i sa Savom,i drago mi je da sam uspostavio jedan dobar odnos sa ownerom servera. @Jevric dosta dugo se znamo,prije dmali po plazi,kasnije usli u Marshall i tamo rpali i hapsili... Sve naj @Acke_Aleksic ne znamo se bas,ali uvijek kad imam kakvo pitanje ili kakav problem za frm decko fino i kulturno odgovori,ne odjebe kao vecina moderatora. Samo jako @Tarik Kikanovic Stari vodja gej mastera,nema te nesto @Beatrex. vjecito se svadjali oko sitnica i mirili,kad se sjetim samo ... haahahaah samo jako,guraj do al5 @Ciki Ciki rod moj,prije se nismo ocima mogli vidjet,bili vjecito u "Grandovovoj" "Cikijevoj" grupi,ko kakvi balavci hahaahahah @Destroyer. isto ko i za cikija hahaahahah @Petar_Maxim Rod moj najveci,njega sam zaboravio Ima vas dosta,nmg vas sve tagovat jer bi islo u nedogled sve. Neke ne zelim ni da tagujem,jer su dokazali ko su i sta su Edited December 24, 2018 by Sayan Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037449 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 27 minutes ago, Sayan said: Prvo da pocnem od svoje FBI familije i brace Federalaca,kao i LSPD-ovaca: @Danijel_Suarez "nemoj da trcis ko stoka" upropastio si FBI jer ti mi radimo manual,nemam rijeci... Saim se brt moj(brt amerikanac),dobar si ti (ko kruh star tjedan dana) @Aleksa_Mladjenovic i ti isto,idi daj ostavku ne trebas nam @John_Prey @Mladen^ aj vi fino /napustiorg i rijesili smo se muka @Stralex Chief of Marshall,bio i ostao @Lulac_Palilulac sve najbolje o ovom liku,postao velika trolercina od kako je dao ostavku ahahaha...Btw kad cemo radit kakvu org? @Choda brat amerikanac hehe @horatio_caine Spijuniras LSPD,msm stvarno @Daka_Milosavljevic rod moj kerovski hehe @Matija_Savovicc dugo se znamo brt,od gejmasteraa tkd ono,sve znas @Aleksandramojeee,ne daaaam (a koliko smo se prije svadjali i dmali po plazi ko balavci kakvi hahahahaha) @Katarina gadura,samo me hejtuje i seenuje poruke, al uskoro ce zalba hehe @girlpower definitivno najgora vodja lidera,ne ispunjavas liderima zelje alo @Niki. ALKOSUUUU HAAHAHAHAH wtff kolko jadnoo @Tea. samo smeta kad su neke akcije,strahota @Aneta_Cruzz DME,nema te da dmamo okolo @Katyy_Cruzz msm onoo,isto ko i za ovu koyu gore @Jeca @Bojana kad cemo mi vise prekucat taj MySQL? @Gabrielle Mexicanos ALO BANJA LUKA @Tatica. ducko moj,rod,brat,pomogao mi kad se desilo sranje sa onim Skazijem i to cu ti pamtit. Nek smo mi njega sjebali hehe @Dzajini_Lykan. glavni rod(Centa),bili dosta dugo u svadji al smo rijesili sve... Btw nema vise ko da pusta na plazi centu hahahahah "du du du du,ludi dudi du" @Zeljko_Zivkov Isto rod moj,samo te nema nesto ig @Riss rod mooj @Marin @Lovro ko braca kad smo bili gejmasteri,"zubic misic" HHAHAHAAHAHAHAHAHHHAHAH @Armin_Montanaa CKE,citercina @Tasovac prije se nismo mogli ocima vidjet,i postali dobri kad smo se poceli druzit kao admini @Grandovpali brat,nadam se da ce te skinut sa BL @Cyborg! DME,sta reci hehe @Sava zaborave,nema te nigdje nikako. Izlazio puno puta u susret,pomogao uvijek kad je trebalo @Goldfinger isto kao i sa Savom,i drago mi je da sam uspostavio jedan dobar odnos sa ownerom servera. @Jevric dosta dugo se znamo,prije dmali po plazi,kasnije usli u Marshall i tamo rpali i hapsili... Sve naj @Acke_Aleksic ne znamo se bas,ali uvijek kad imam kakvo pitanje ili kakav problem za frm decko fino i kulturno odgovori,ne odjebe kao vecina moderatora. Samo jako @Tarik Kikanovic Stari vodja gej mastera,nema te nesto @Beatrex. vjecito se svadjali oko sitnica i mirili,kad se sjetim samo ... haahahaah samo jako,guraj do al5 @Ciki Ciki rod moj,prije se nismo ocima mogli vidjet,bili vjecito u "Grandovovoj" "Cikijevoj" grupi,ko kakvi balavci hahaahahah @Destroyer. isto ko i za cikija hahaahahah Ima vas dosta,nmg vas sve tagovat jer bi islo u nedogled sve. Neke ne zelim ni da tagujem,jer su dokazali ko su i sta su ❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037589 Share on other sites More sharing options...
Guest Zivotic Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Nemarox ubedljivo najbolji lik na zajednici, moj najbolji prijatelj koji vise ne igra... @Panta_Capone. bez tebe ne bih stekao ovo iskustvo, hvala ti sto si me doveo ovde! Cimni me kad dodjes u Makce da pikamo GTA 5 <3 @Aleksandar_Edwards mnogo dobar lik, prvo sam mislio da mi zeli zlo, kasnije mi je postao sjajan prijatelj (ne osudjuj ljude dok ih ne upoznas). @Jalen Washington brat, sta reci, najbolji dizajner i ballas member @Domagoj_Marcello moja najbolja r5 u vatrogascima i najbolji clan. @Burek. brilijantan RPer i veoma dobar covek. @Jevta sjajan lik, ima postovanja i razumevanja prema svima. @Nikola Wuziljubavi <3 Dzabe ti je da me scammas, nazvao si me ljubretom a ja sam tebi 2x izasao u susret. @Orfeus. najbolji RPer na Skill Areni. @Spencer rp 11/10 @Djordje brat moj grobar <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037596 Share on other sites More sharing options...
Guest Vex Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) 59 minutes ago, Huky_Huston said: Ajde kad su svi pa cu i ja @Stevic Brat moj rodjeni , jos malo pa nam rodjendan . Nemam sta da kazem o njemu , brat moj najveci ! @Affector Muharem brt moi <3 , nismo te znao pre , ali kad sam te upoznao zgotivio sam te puno @Corleone Bratina moja <3 Znamo se dugo , nismo se dugo culi i nismo u kontaktu kao pre @Daco Makedonac najjaki , banovao me pre 4 godine , nisam ga pre gotivio , al sam pre 2 godine shvatio da je bratina najveca @Aleksandar Seljak iz Obrenovac , dobar decko. @Stefan_Sumadinac jos jedan seljak iz Obrenovac , Djakuza mafija , bot.@Sava brt moi <3 , dosta se poznajemo , al sad kao da me i ne gotivis previse @Force e cao Kosta , kad cemo da vicemo AW AW kerovima ? @Aleksaa_Popovic Indjijanac <3 . Brat moj ,imenjak najjaki. @Fuccboi. Bracale <3 Bot uvek bio uvek osto. @Sodi seljak iz Gorazda @Fox Loznica Selo @Vex Mladenovac selo @Nikic_Sa Nikic RPjE @Ben_Simmons Bogdanovic brt moi banovani @Veljko_Kljajic Vracamo Condor u stare dane ? Nismo se gotivili pre mog liderstva , niko iz mog drustva ga nije gotivio , al je pokazao da je covek i napravili smo od Condora ono sto niko sad ne moze ! @Jamal. cao Leskovcanin , kako si brt ? Najjaki RPjE bio , pre toga najjaki lider DM GSFa @Janko_Sarrabuzzi Janko bratina @Laza Glodar najjaki. @Aven Nekad smo se previse gotivili , bio kod njega u Yakuzu , al sad i nismo bas u najboljim odnosima. Sve pohvale za njega ! Unapred da se izvinim ako sam nekog zaboravio , uglavnom napisacu dole neke igrace koji vise ne igraju na SA ! Cobra_Wenom Najjaci lik koga sam upoznao ovde , zao mi je sto je prestao da igra i nismo dugo u kontaktu Ivica_Dacic kraljina , cela familija mu igrala samp Vlada_Vittorini brat moj Nislija , zajedno vodili BDT 2014. ljubi brat,mamuti(zivotinja) iz sela <3 Edited December 22, 2018 by Vex Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037692 Share on other sites More sharing options...
Codename Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Pqky Debil al ga voli brat. @Noki ludak, kad ce papiri brt moram i odje <3 @Viktorija smaracica najveca na serveru hahahah <3 @Tvrdisic glupan al moze proci kakvih ima na pijaci <3 @Katarina prejakaaaaa, voli da se zeza sve najjace <3 @Sava jednostavno covek koji mi je mnogo puta izasao u susret i pomogao dosta toga. Ne samo kao vodja admina nego i ovako. Hvala <3 @Danijela_Savic dobar vodja admina inace ne znam te bas najbolje da bi mogao nesto vise reci. Al kao vodja dobro radis svoj posao. <3 @Quicky dobar lik, zgotivo sam te za kratko vreme <3 @Smith glupan, hvala na lepom druzenju do sad. Voli te brat <3 @Bata_Doktor seljacina <3 @Ralphy brat najjaci <3 @Diksy ck-erka <3 @Toni. brat najjaci <3 @Celar dobar lik <3 @Sodi Gorazde selendra <3 @Xunder_Koral45 Trebinje selendra, inace glup lik ne ume da skripta <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037823 Share on other sites More sharing options...
11550 bajevic Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 1 hour ago, Sayan said: Prvo da pocnem od svoje FBI familije i brace Federalaca,kao i LSPD-ovaca: @Danijel_Suarez "nemoj da trcis ko stoka" upropastio si FBI jer ti mi radimo manual,nemam rijeci... Saim se brt moj(brt amerikanac),dobar si ti (ko kruh star tjedan dana) @Aleksa_Mladjenovic i ti isto,idi daj ostavku ne trebas nam @John_Prey @Mladen^ aj vi fino /napustiorg i rijesili smo se muka @Stralex Chief of Marshall,bio i ostao @Lulac_Palilulac sve najbolje o ovom liku,postao velika trolercina od kako je dao ostavku ahahaha...Btw kad cemo radit kakvu org? @Choda brat amerikanac hehe @horatio_caine Spijuniras LSPD,msm stvarno @Daka_Milosavljevic rod moj kerovski hehe @Matija_Savovicc dugo se znamo brt,od gejmasteraa tkd ono,sve znas @Aleksandramojeee,ne daaaam (a koliko smo se prije svadjali i dmali po plazi ko balavci kakvi hahahahaha) @Katarina gadura,samo me hejtuje i seenuje poruke, al uskoro ce zalba hehe @girlpower definitivno najgora vodja lidera,ne ispunjavas liderima zelje alo @Niki. ALKOSUUUU HAAHAHAHAH wtff kolko jadnoo @Tea. samo smeta kad su neke akcije,strahota @Aneta_Cruzz DME,nema te da dmamo okolo @Katyy_Cruzz msm onoo,isto ko i za ovu koyu gore @Jeca @Bojana kad cemo mi vise prekucat taj MySQL? @Gabrielle Mexicanos ALO BANJA LUKA @Tatica. ducko moj,rod,brat,pomogao mi kad se desilo sranje sa onim Skazijem i to cu ti pamtit. Nek smo mi njega sjebali hehe @Dzajini_Lykan. glavni rod(Centa),bili dosta dugo u svadji al smo rijesili sve... Btw nema vise ko da pusta na plazi centu hahahahah "du du du du,ludi dudi du" @Zeljko_Zivkov Isto rod moj,samo te nema nesto ig @Riss rod mooj @Marin @Lovro ko braca kad smo bili gejmasteri,"zubic misic" HHAHAHAAHAHAHAHAHHHAHAH @Armin_Montanaa CKE,citercina @Tasovac prije se nismo mogli ocima vidjet,i postali dobri kad smo se poceli druzit kao admini @Grandovpali brat,nadam se da ce te skinut sa BL @Cyborg! DME,sta reci hehe @Sava zaborave,nema te nigdje nikako. Izlazio puno puta u susret,pomogao uvijek kad je trebalo @Goldfinger isto kao i sa Savom,i drago mi je da sam uspostavio jedan dobar odnos sa ownerom servera. @Jevric dosta dugo se znamo,prije dmali po plazi,kasnije usli u Marshall i tamo rpali i hapsili... Sve naj @Acke_Aleksic ne znamo se bas,ali uvijek kad imam kakvo pitanje ili kakav problem za frm decko fino i kulturno odgovori,ne odjebe kao vecina moderatora. Samo jako @Tarik Kikanovic Stari vodja gej mastera,nema te nesto @Beatrex. vjecito se svadjali oko sitnica i mirili,kad se sjetim samo ... haahahaah samo jako,guraj do al5 @Ciki Ciki rod moj,prije se nismo ocima mogli vidjet,bili vjecito u "Grandovovoj" "Cikijevoj" grupi,ko kakvi balavci hahaahahah @Destroyer. isto ko i za cikija hahaahahah Ima vas dosta,nmg vas sve tagovat jer bi islo u nedogled sve. Neke ne zelim ni da tagujem,jer su dokazali ko su i sta su Ljubim te <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037837 Share on other sites More sharing options...
Možda gazim put krvav, al' ga gazim kao prvak Mina_Mince Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) @Bata_Doktor Ljubavi ti sve znas @Gajic Lowaro jedna,nisi znao da mi popravis telefon.Al u plusu si za word! @CyBoRgZverko moj Moramo neko vece napraviti teror na zoni,zna se ko je najjaci! @Veljko_SmithSlab si ti jos za mene,uci ti DM jos.Salim se brate,bices dobar jednog dana a mozda i dan pre toga,ko zna? @Kozla_SaKao nesto znas da pucas u pokusaju,sad mi nesto laga,inace bi pado 5/5 @Robilad_Najimod. Robi,druze moj kako si postavio r5 onog dana kad sam dosla iz GM,do dana danasnjeg je ostao!Al si slab i ti u dm posto salim se brat @FrkaNesto si poceo mnogo da padas od mene,al bices bolji ne brini! @Aljimi Buca najveci na Skill Areni ako ne i sire! Lider za primer (propadanja organizacije),salim se buco! @Luka_Toretto i @Peja_Jazovski blejica likovi a i dobri lideri! @Zeljko_Drazic slabo me ubacujes u warove,ali oprosticu ti. @Grom da spomenem i tebe,ti si brat moj.Prvo sam tebe,upoznala na serveru! (mora opet cepamo cs) @Vasin,kao nesto bio si mi lider,ubacio me bez test bravo ahahah.Kralj neozbiljnih veza,kako bi to on rekao "vucaranje" @Padeja. brat uvek raspolozen za salu! @Despot,ma Smederevo odavno propalo.Na instagramu jedino dobro auto,apsolutno kvaris sliku.Smederevac,brat moj bre najjaci! @Beatrex.,bio si mi kao nesto vodja GM,nista nisam radila kod tebe pa da.Uvek si raspolozen za salu,burazer moj @Tarik Kikanovic ne ide ono oko telefona i dalje nece hahah.Kolega jos jedan i vodja iz GM tima. @Wolverinma mesar je najjaci nema dileme tu! @MarinTebe sam zgotivila u zadnje vreme,ti si lik depresije.De probili je vise "ima mnogo zena i kafana"! @Savketetrebu moj,ne ides zone ne postujes veci rank ccc mora te sankcionisem.Citer! @Nesko_Malone mac kad ces da mi das?Strasno nisi ispostovao dogovr,razocarana sam u tebe.Ma najjaci dizajner bre,a sto se tice ovog "RP" tu nemas veze! @Srdjan_Despotovic Srki drzi LCN pod kontorolom (posle mene).U zadnje vreme mnogo se veseli s Gajicem pf pf pf @Lale Corleone Hitmani najjaci bili i ostali kidalica 2k16 @Uros Caponedebeo si samo cu to reci @Djevic vodja najjaci! @Luka_Diesel "Luka,molim te samo spec mi daj" ahhahah @JuanitoLave moj,upoznacemo se mi kad-tad.Kad dolazim u Bosnu,tu sam kod tebe odmah @Uros Ivic los si u dm @Bojanacall centar 24/7! @DanielLos dmer samo AIM koristi,banovan 2x dosta vise.Kad dodjem u Makedoniju jedemo makarone bre! @Aleks. Ti ces nam samo kupiti makarone,necemo ti dati da jedes jer ne mozes da sedis s nama! @Ana. no prank vise bro @Ahil Beogradjanin najjaci,uvek raspolozen za salu i zezanje.Mister Dzordzevic heh @Skazi najjaca lowara @Pavle Jako korektan i pravedan lik! @Goldfinger Jedini brat pomogao za onaj CK! @Slobodan_Mileusnic Najjaci lik na Skill Areni! Edited December 22, 2018 by Mina_Mince Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037862 Share on other sites More sharing options...
Đević Aco^ Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Hvala <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037863 Share on other sites More sharing options...
[SA] Admin Level 2 Danijel_Svrzic Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 @Suvajac. Brat moj rodjeni, nemam sta puno reci za tebe full lik <3 @Ostrovski_Stefan Bot moj <3 @Ristov_Adrijan Izdo si me sto si otiso u BDT, ali ti si brat moj <3 @Brzi SA Brat najjaci! <3 @Maid Bratex Botina teska <3 @Rossetti Brat najjaci! @Aventador Bratina koja me nikad nije razocarala niti ga pozicija promenila, Sve najjace burazeru <3 @CyBoRg Okano, sve znas :* @Petar_Scalleta Zivi ses od coveka <3! @Imperator. Bratic <3 ! Ima ih jos dosta dosta, ali nek mi ne zamere <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037880 Share on other sites More sharing options...
Guest Nesko Malone Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 11 minutes ago, Mina_Mince said: sto se tice ovog "RP" tu nemas veze! Steta sto ne znam kome cu da dam ovih 25kg matsa sto mi ostalo u statsu, posle ove uvrede heh.... Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2037902 Share on other sites More sharing options...
Shockwave Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 7 hours ago, Suvajac. said: @Danijel_Svrzic @girlpower @Djordje_Gruja @Imperator. @Dusan_Drca @Shockwave @Mire @Pogba @Vukota Mali milion momaka koji su mi ulepsali igru, i koji je iz dana u dan ulepsavaju :). Znate i sami kako je kada pisete ovako, zaboravio sam dosta njih. Brat moj 💓 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038006 Share on other sites More sharing options...
Guest Grotas Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 48 minutes ago, Danijel_Svrzic said: @Suvajac. Brat moj rodjeni, nemam sta puno reci za tebe full lik <3 @Ostrovski_Stefan Bot moj <3 @Ristov_Adrijan Izdo si me sto si otiso u BDT, ali ti si brat moj <3 @Brzi SA Brat najjaci! <3 @Maid Bratex Botina teska <3 @Rossetti Brat najjaci! @Aventador Bratina koja me nikad nije razocarala niti ga pozicija promenila, Sve najjace burazeru <3 @CyBoRg Okano, sve znas :* @Petar_Scalleta Zivi ses od coveka <3! @Imperator. Bratic <3 ! Ima ih jos dosta dosta, ali nek mi ne zamere <3 <3 <3 <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038023 Share on other sites More sharing options...
Loco13 Laki_Scalleta Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 On 21.12.2018. at 5:38 PM, Dwayne said: @Matke_jankovic @Milos_Kacar @Milan_Popovic @Drake. @Laki_Scalleta i ostali ljubi vas brat ljubi brat u usta Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038075 Share on other sites More sharing options...
2Good4You Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Da izdvojim ljude koje gotivim. @Deity > Bravo i hvala sto si prihvatio moj skin za MTA <3 Jedva cekam open @Goldfinger > Covek koji svima izadje u susretu, koji je tu u dobru i u zlu @Danijela_Savic > Odlican vodja i uvek pravedna @Sava Murvica mala, ostani jos takav @Savke @Force Cistimo zajedno server @Celar Zakleo se bumbar u cvet i u med... heh @Despot Uvek bio i uvek ostao DESKTOP @Jevric Nabavi tu graficku, best fortinite player @Zevs Warden 4.0.0.0. <3 @Djevic Koliko procesor ima jezgra @Milan_Djuric Novi "Mili", rage on fire @Axe Drugi najstariji ex SpecTeam kod Radovica [Prvi sam ja bio] Hamdo @Knele. Brat moj i u dobru i u zlu. Ako sam izostavio nekog, izvinite stvarno ali ovi ljudi su mi ulepsali ovu godinu. Unapred neka su vam srecni novogodisnji i bozicni praznici !!! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038076 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 6 hours ago, Huky_Huston said: Ajde kad su svi pa cu i ja @Stevic Brat moj rodjeni , jos malo pa nam rodjendan . Nemam sta da kazem o njemu , brat moj najveci ! @Affector Muharem brt moi <3 , nismo te znao pre , ali kad sam te upoznao zgotivio sam te puno @Corleone Bratina moja <3 Znamo se dugo , nismo se dugo culi i nismo u kontaktu kao pre @Daco Makedonac najjaki , banovao me pre 4 godine , nisam ga pre gotivio , al sam pre 2 godine shvatio da je bratina najveca @Aleksandar Seljak iz Obrenovac , dobar decko. @Stefan_Sumadinac jos jedan seljak iz Obrenovac , Djakuza mafija , bot.@Sava brt moi <3 , dosta se poznajemo , al sad kao da me i ne gotivis previse @Force e cao Kosta , kad cemo da vicemo AW AW kerovima ? @Aleksaa_Popovic Indjijanac <3 . Brat moj ,imenjak najjaki. @Fuccboi. Bracale <3 Bot uvek bio uvek osto. @Sodi seljak iz Gorazda @Fox Loznica Selo @Vex Mladenovac selo @Nikic_Sa Nikic RPjE @Ben_Simmons Bogdanovic brt moi banovani @Veljko_Kljajic Vracamo Condor u stare dane ? Nismo se gotivili pre mog liderstva , niko iz mog drustva ga nije gotivio , al je pokazao da je covek i napravili smo od Condora ono sto niko sad ne moze ! @Jamal. cao Leskovcanin , kako si brt ? Najjaki RPjE bio , pre toga najjaki lider DM GSFa @Janko_Sarrabuzzi Janko bratina @Laza Glodar najjaki. @Aven Nekad smo se previse gotivili , bio kod njega u Yakuzu , al sad i nismo bas u najboljim odnosima. Sve pohvale za njega ! Unapred da se izvinim ako sam nekog zaboravio , uglavnom napisacu dole neke igrace koji vise ne igraju na SA ! Cobra_Wenom Najjaci lik koga sam upoznao ovde , zao mi je sto je prestao da igra i nismo dugo u kontaktu Ivica_Dacic kraljina , cela familija mu igrala samp Vlada_Vittorini brat moj Nislija , zajedno vodili BDT 2014. ❤❤❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038263 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 On 21.12.2018. at 8:25 PM, Fox said: @Profi_Zivanovic @Nikic_Sa @Voki_Ilic @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Sergio_Ferreiro @John_Keen @mirzačov @Spencer @Ivan_Potok @Milos_Kacar @Milan_Popovic @Vex @Rajko_Pude @Uros_Legacy @Vukasin Aleksic @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Aven @Nesko_Malone @Dwayne @Veselinović @Gallardo. @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz Mali milion momaka koji su mi ulepsali igru, i koji je iz dana u dan ulepsavaju :). Znate i sami kako je kada pisete ovako, zaboravio sam dosta njih. ❤❤❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038264 Share on other sites More sharing options...
Guest Beatrex. Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Volem punoo Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038285 Share on other sites More sharing options...
[SA] Legend Never Die Kozla Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 8 hours ago, Mina_Mince said: @Bata_Doktor Ljubavi ti sve znas @Gajic Lowaro jedna,nisi znao da mi popravis telefon.Al u plusu si za word! @CyBoRgZverko moj Moramo neko vece napraviti teror na zoni,zna se ko je najjaci! @Veljko_SmithSlab si ti jos za mene,uci ti DM jos.Salim se brate,bices dobar jednog dana a mozda i dan pre toga,ko zna? @Kozla_SaKao nesto znas da pucas u pokusaju,sad mi nesto laga,inace bi pado 5/5 @Robilad_Najimod. Robi,druze moj kako si postavio r5 onog dana kad sam dosla iz GM,do dana danasnjeg je ostao!Al si slab i ti u dm posto salim se brat @FrkaNesto si poceo mnogo da padas od mene,al bices bolji ne brini! @Aljimi Buca najveci na Skill Areni ako ne i sire! Lider za primer (propadanja organizacije),salim se buco! @Luka_Toretto i @Peja_Jazovski blejica likovi a i dobri lideri! @Zeljko_Drazic slabo me ubacujes u warove,ali oprosticu ti. @Grom da spomenem i tebe,ti si brat moj.Prvo sam tebe,upoznala na serveru! (mora opet cepamo cs) @Vasin,kao nesto bio si mi lider,ubacio me bez test bravo ahahah.Kralj neozbiljnih veza,kako bi to on rekao "vucaranje" @Padeja. brat uvek raspolozen za salu! @Despot,ma Smederevo odavno propalo.Na instagramu jedino dobro auto,apsolutno kvaris sliku.Smederevac,brat moj bre najjaci! @Beatrex.,bio si mi kao nesto vodja GM,nista nisam radila kod tebe pa da.Uvek si raspolozen za salu,burazer moj @Tarik Kikanovic ne ide ono oko telefona i dalje nece hahah.Kolega jos jedan i vodja iz GM tima. @Wolverinma mesar je najjaci nema dileme tu! @MarinTebe sam zgotivila u zadnje vreme,ti si lik depresije.De probili je vise "ima mnogo zena i kafana"! @Savketetrebu moj,ne ides zone ne postujes veci rank ccc mora te sankcionisem.Citer! @Nesko_Malone mac kad ces da mi das?Strasno nisi ispostovao dogovr,razocarana sam u tebe.Ma najjaci dizajner bre,a sto se tice ovog "RP" tu nemas veze! @Srdjan_Despotovic Srki drzi LCN pod kontorolom (posle mene).U zadnje vreme mnogo se veseli s Gajicem pf pf pf @Lale Corleone Hitmani najjaci bili i ostali kidalica 2k16 @Uros Caponedebeo si samo cu to reci @Djevic vodja najjaci! @Luka_Diesel "Luka,molim te samo spec mi daj" ahhahah @JuanitoLave moj,upoznacemo se mi kad-tad.Kad dolazim u Bosnu,tu sam kod tebe odmah @Uros Ivic los si u dm @Bojanacall centar 24/7! @DanielLos dmer samo AIM koristi,banovan 2x dosta vise.Kad dodjem u Makedoniju jedemo makarone bre! @Aleks. Ti ces nam samo kupiti makarone,necemo ti dati da jedes jer ne mozes da sedis s nama! @Ana. no prank vise bro @Ahil Beogradjanin najjaci,uvek raspolozen za salu i zezanje.Mister Dzordzevic heh @Skazi najjaca lowara @Pavle Jako korektan i pravedan lik! @Goldfinger Jedini brat pomogao za onaj CK! @Slobodan_Mileusnic Najjaci lik na Skill Areni! Mhmm minicee 😍😘❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038290 Share on other sites More sharing options...
Aleks. Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 9 hours ago, Mina_Mince said: @Bata_Doktor Ljubavi ti sve znas @Gajic Lowaro jedna,nisi znao da mi popravis telefon.Al u plusu si za word! @CyBoRgZverko moj Moramo neko vece napraviti teror na zoni,zna se ko je najjaci! @Veljko_SmithSlab si ti jos za mene,uci ti DM jos.Salim se brate,bices dobar jednog dana a mozda i dan pre toga,ko zna? @Kozla_SaKao nesto znas da pucas u pokusaju,sad mi nesto laga,inace bi pado 5/5 @Robilad_Najimod. Robi,druze moj kako si postavio r5 onog dana kad sam dosla iz GM,do dana danasnjeg je ostao!Al si slab i ti u dm posto salim se brat @FrkaNesto si poceo mnogo da padas od mene,al bices bolji ne brini! @Aljimi Buca najveci na Skill Areni ako ne i sire! Lider za primer (propadanja organizacije),salim se buco! @Luka_Toretto i @Peja_Jazovski blejica likovi a i dobri lideri! @Zeljko_Drazic slabo me ubacujes u warove,ali oprosticu ti. @Grom da spomenem i tebe,ti si brat moj.Prvo sam tebe,upoznala na serveru! (mora opet cepamo cs) @Vasin,kao nesto bio si mi lider,ubacio me bez test bravo ahahah.Kralj neozbiljnih veza,kako bi to on rekao "vucaranje" @Padeja. brat uvek raspolozen za salu! @Despot,ma Smederevo odavno propalo.Na instagramu jedino dobro auto,apsolutno kvaris sliku.Smederevac,brat moj bre najjaci! @Beatrex.,bio si mi kao nesto vodja GM,nista nisam radila kod tebe pa da.Uvek si raspolozen za salu,burazer moj @Tarik Kikanovic ne ide ono oko telefona i dalje nece hahah.Kolega jos jedan i vodja iz GM tima. @Wolverinma mesar je najjaci nema dileme tu! @MarinTebe sam zgotivila u zadnje vreme,ti si lik depresije.De probili je vise "ima mnogo zena i kafana"! @Savketetrebu moj,ne ides zone ne postujes veci rank ccc mora te sankcionisem.Citer! @Nesko_Malone mac kad ces da mi das?Strasno nisi ispostovao dogovr,razocarana sam u tebe.Ma najjaci dizajner bre,a sto se tice ovog "RP" tu nemas veze! @Srdjan_Despotovic Srki drzi LCN pod kontorolom (posle mene).U zadnje vreme mnogo se veseli s Gajicem pf pf pf @Lale Corleone Hitmani najjaci bili i ostali kidalica 2k16 @Uros Caponedebeo si samo cu to reci @Djevic vodja najjaci! @Luka_Diesel "Luka,molim te samo spec mi daj" ahhahah @JuanitoLave moj,upoznacemo se mi kad-tad.Kad dolazim u Bosnu,tu sam kod tebe odmah @Uros Ivic los si u dm @Bojanacall centar 24/7! @DanielLos dmer samo AIM koristi,banovan 2x dosta vise.Kad dodjem u Makedoniju jedemo makarone bre! @Aleks. Ti ces nam samo kupiti makarone,necemo ti dati da jedes jer ne mozes da sedis s nama! @Ana. no prank vise bro @Ahil Beogradjanin najjaci,uvek raspolozen za salu i zezanje.Mister Dzordzevic heh @Skazi najjaca lowara @Pavle Jako korektan i pravedan lik! @Goldfinger Jedini brat pomogao za onaj CK! @Slobodan_Mileusnic Najjaci lik na Skill Areni! Mina ne lutim se ja cu kupiti makarone , ti i daniel cete ih pojasti , a ko ce ih kuhati ??? (i onako ces ti nih zapaliti :D ). Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038358 Share on other sites More sharing options...
current gangster Mupeja Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 10 hours ago, Sweet_Zivotic said: @Nemarox ubedljivo najbolji lik na zajednici, moj najbolji prijatelj koji vise ne igra... @Panta_Capone. bez tebe ne bih stekao ovo iskustvo, hvala ti sto si me doveo ovde! Cimni me kad dodjes u Makce da pikamo GTA 5 <3 @Aleksandar_Edwards mnogo dobar lik, prvo sam mislio da mi zeli zlo, kasnije mi je postao sjajan prijatelj (ne osudjuj ljude dok ih ne upoznas). @Jalen Washington brat, sta reci, najbolji dizajner i ballas member @Domagoj_Marcello moja najbolja r5 u vatrogascima i najbolji clan. @Burek. brilijantan RPer i veoma dobar covek. @Jevta sjajan lik, ima postovanja i razumevanja prema svima. @Nikola Wuziljubavi <3 Dzabe ti je da me scammas, nazvao si me ljubretom a ja sam tebi 2x izasao u susret. @Orfeus. najbolji RPer na Skill Areni. @Spencer rp 11/10 @Djordje brat moj grobar <3 ljubi te brat tvoj Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038416 Share on other sites More sharing options...
Living for your every move. Corleone Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 15 hours ago, Huky_Huston said: Ajde kad su svi pa cu i ja @Stevic Brat moj rodjeni , jos malo pa nam rodjendan . Nemam sta da kazem o njemu , brat moj najveci ! @Affector Muharem brt moi <3 , nismo te znao pre , ali kad sam te upoznao zgotivio sam te puno @Corleone Bratina moja <3 Znamo se dugo , nismo se dugo culi i nismo u kontaktu kao pre @Daco Makedonac najjaki , banovao me pre 4 godine , nisam ga pre gotivio , al sam pre 2 godine shvatio da je bratina najveca @Aleksandar Seljak iz Obrenovac , dobar decko. @Stefan_Sumadinac jos jedan seljak iz Obrenovac , Djakuza mafija , bot.@Sava brt moi <3 , dosta se poznajemo , al sad kao da me i ne gotivis previse @Force e cao Kosta , kad cemo da vicemo AW AW kerovima ? @Aleksaa_Popovic Indjijanac <3 . Brat moj ,imenjak najjaki. @Fuccboi. Bracale <3 Bot uvek bio uvek osto. @Sodi seljak iz Gorazda @Fox Loznica Selo @Vex Mladenovac selo @Nikic_Sa Nikic RPjE @Ben_Simmons Bogdanovic brt moi banovani @Veljko_Kljajic Vracamo Condor u stare dane ? Nismo se gotivili pre mog liderstva , niko iz mog drustva ga nije gotivio , al je pokazao da je covek i napravili smo od Condora ono sto niko sad ne moze ! @Jamal. cao Leskovcanin , kako si brt ? Najjaki RPjE bio , pre toga najjaki lider DM GSFa @Janko_Sarrabuzzi Janko bratina @Laza Glodar najjaki. @Aven Nekad smo se previse gotivili , bio kod njega u Yakuzu , al sad i nismo bas u najboljim odnosima. Sve pohvale za njega ! Unapred da se izvinim ako sam nekog zaboravio , uglavnom napisacu dole neke igrace koji vise ne igraju na SA ! Cobra_Wenom Najjaci lik koga sam upoznao ovde , zao mi je sto je prestao da igra i nismo dugo u kontaktu Ivica_Dacic kraljina , cela familija mu igrala samp Vlada_Vittorini brat moj Nislija , zajedno vodili BDT 2014. kako me se seti♥♥ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2038956 Share on other sites More sharing options...
Aleks. Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 (edited) @Mire - Odlican vodja admine/lidere , najbolji lik za DB-anje , a na ovoj slici de vidis DM i sam neznas ----> https://imgur.com/a/L6bIlzZ @Peja_Jazovski i @Luka_Toretto - Najjaci lideri LCN, samo jako. @Zeljko_Drazic - Dobar lider al slabo pali warove @Aljimi - Odlican vodja citera @Slobodan_Mileusnic - Odlican clan LCN-a @Srdjan_Despotovic - Stari clan LCN-a @Mina_Mince - Zna se koja je glavna sefica u LCN , a ono za makarone samo ti dodji u MK pa ja idem odma u prodavnicu da kupim @Daniel. - Najbolji drug , najveca lowara i kao najvaznije najveci citer u LCN @Don_Asko - Dobar drug gl dalje u GM @Luka_Vedrox - Odlican drug ,a za ovo sry ---->https://imgur.com/a/V1dGa5a @Award_Sa - Dobar lik al nevalja mu Vincent @Uros_Capone - Odlican drug kralju ----> https://imgur.com/a/vLDW1HK @Amir_Mathers - Ostavi nekad /vipskin -> mrsa @Stefan_Deep - Dobar DM-er al moras jos uciti @Rijad_Sejdiccc - Dobar Dm-er @Bojan Bacic - Zajedno u BCC i opet zajedno u LCN citercino @Spencer_Sky - Dobar DM-er @Aleksa_Ryder - Dobar lik , dobar DM-er @Diablo - Youtuber, nevidjeni DM-er @Boss - Cepali smo zone brt @Padeja. - Bivsi lider LCN-a @Gera_Corleone - Citercino @Zecevic_Sa - Kolege iz BCC-a @Juanito - Glavni afker @Jovan_Kaurinn - Odlican DM-er @Manche Makaveli - Dobar DM-ercinja @Nikola Blade - Odlican DM-er samo tako @Nemanja Zivkovic - Dobar r5 al steta sto ne igras vise @Blagojce_Babeski - Dobar lik @Veljko_Smith - Bio i ostao BCC @Frka - Bio si dobar lider @Wolverin - ahah kako smo juce pobili VLA @Dino_Capone - Kolege iz BCC-a @Brzi. - Najbolji bivsi lider BCC-a , dobar drug @Rossetti - Isto kao i Brzi Dobar lider BCC-a , dobar drug @Marijan_Corleone - Odlican drug @Cevu_Smith - Citercina @Simic Nikola - Stare kolege iz BCC-a @Eldin_Zaboo - Stare kolege iz BCC-a @Andrija_Miric - Miricu DM-eru @Rijad_Diablo - Dobar DM-er brt @Arkan_Sa - Dobar lider @Nikola_Taskovic. - Bio si dobar LCN clan , a sad jos bolji lider BDT-a @Sebi - Dobar lider evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/95lCE7L @Pusica - Dobar lider uvjek dobar prema meni evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/TFqalUc @Nikola_Djokic - Drugovi jos od kad sam poceo igrati, dobar lider, dobar GM , dobar admin @Miki_Simic - Odlican drug @HenryAdams - Dobar DM-er @Kinez^ - Dobar drug , odlican lider @Trance - Saki los DM-er @Fxy - Dobar lik , kida zone @Marc_Prescot - Dobar DM-er al moras uciti jos @Ajdin_Obama - Dobro smo se druzili Ima jos mnogo nih Edited December 23, 2018 by Aleks. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2039028 Share on other sites More sharing options...
Chinese Chieff galante Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 3 minutes ago, Aleks. said: @Mire - Odlican vodja admine/lidere , najbolji lik za DB-anje , a na ovoj slici de vidis DM i sam neznas ----> https://imgur.com/a/L6bIlzZ @Peja_Jazovski i @Luka_Toretto - Najjaci lideri LCN, samo jako. @Zeljko_Drazic - Dobar lider al slabo pali warove @Aljimi - Odlican vodja citera @Slobodan_Mileusnic - Odlican clan LCN-a @Srdjan_Despotovic - Stari clan LCN-a @Mina_Mince - Zna se koja je glavna sefica u LCN , a ono za makarone samo ti dodji u MK pa ja idem odma u prodavnicu da kupim @Daniel. - Najbolji drug , najveca lowara i kao najvaznije najveci citer u LCN @Don_Asko - Dobar drug gl dalje u GM @Luka_Vedrox - Odlican drug ,a za ovo sry ---->https://imgur.com/a/V1dGa5a @Award_Sa - Dobar lik al nevalja mu Vincent @Uros_Capone - Odlican drug kralju ----> https://imgur.com/a/vLDW1HK @Amir_Mathers - Ostavi nekad /vipskin -> mrsa @Stefan_Deep - Dobar DM-er al moras jos uciti @Rijad_Sejdiccc - Dobar Dm-er @Bojan Bacic - Zajedno u BCC i opet zajedno u LCN citercino @Spencer_Sky - Dobar DM-er @Aleksa_Ryder - Dobar lik , dobar DM-er @Diablo - Youtuber, nevidjeni DM-er @Boss - Cepali smo zone brt @Padeja. - Bivsi lider LCN-a @Gera_Corleone - Citercino @Zecevic_Sa - Kolege iz BCC-a @Juanito - Glavni afker @Jovan_Kaurinn - Odlican DM-er @Manche Makaveli - Dobar DM-ercinja @Nikola Blade - Odlican DM-er samo tako @Nemanja Zivkovic - Dobar r5 al steta sto ne igras vise @Blagojce_Babeski - Dobar lik @Veljko_Smith - Bio i ostao BCC @Frka - Bio si dobar lider @Wolverin - ahah kako smo juce pobili VLA @Dino_Capone - Kolege iz BCC-a @Brzi. - Najbolji bivsi lider BCC-a , dobar drug @Rossetti - Isto kao i Brzi Dobar lider BCC-a , dobar drug @Marijan_Corleone - Odlican drug @Cevu_Smith - Citercina @Simic Nikola - Stare kolege iz BCC-a @Eldin_Zaboo - Stare kolege iz BCC-a @Andrija_Miric - Miricu DM-eru @Rijad_Diablo - Dobar DM-er brt @Arkan_Sa - Dobar lider @Nikola_Taskovic. - Bio si dobar LCN clan , a sad jos bolji lider BDT-a @Sebi - Dobar lider evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/95lCE7L @Pusica - Dobar lider uvjek dobar prema meni evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/TFqalUc @Nikola_Djokic - Drugovi jos od kad sam poceo igrati, dobar lider, dobar GM , dobar admin @Miki_Simic - Odlican drug @HenryAdams - Dobar DM-er @Kinez^ - Dobar drug , odlican lider @Trance - Saki los DM-er @Fxy - Dobar lik , kida zone @Marc_Prescot - Dobar DM-er al moras uciti jos @Ajdin_Obama - Dobro smo se druzili Ima jos mnogo nih <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2039042 Share on other sites More sharing options...
Spencer_Sky Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 1 hour ago, Aleks. said: @Mire - Odlican vodja admine/lidere , najbolji lik za DB-anje , a na ovoj slici de vidis DM i sam neznas ----> https://imgur.com/a/L6bIlzZ @Peja_Jazovski i @Luka_Toretto - Najjaci lideri LCN, samo jako. @Zeljko_Drazic - Dobar lider al slabo pali warove @Aljimi - Odlican vodja citera @Slobodan_Mileusnic - Odlican clan LCN-a @Srdjan_Despotovic - Stari clan LCN-a @Mina_Mince - Zna se koja je glavna sefica u LCN , a ono za makarone samo ti dodji u MK pa ja idem odma u prodavnicu da kupim @Daniel. - Najbolji drug , najveca lowara i kao najvaznije najveci citer u LCN @Don_Asko - Dobar drug gl dalje u GM @Luka_Vedrox - Odlican drug ,a za ovo sry ---->https://imgur.com/a/V1dGa5a @Award_Sa - Dobar lik al nevalja mu Vincent @Uros_Capone - Odlican drug kralju ----> https://imgur.com/a/vLDW1HK @Amir_Mathers - Ostavi nekad /vipskin -> mrsa @Stefan_Deep - Dobar DM-er al moras jos uciti @Rijad_Sejdiccc - Dobar Dm-er @Bojan Bacic - Zajedno u BCC i opet zajedno u LCN citercino @Spencer_Sky - Dobar DM-er @Aleksa_Ryder - Dobar lik , dobar DM-er @Diablo - Youtuber, nevidjeni DM-er @Boss - Cepali smo zone brt @Padeja. - Bivsi lider LCN-a @Gera_Corleone - Citercino @Zecevic_Sa - Kolege iz BCC-a @Juanito - Glavni afker @Jovan_Kaurinn - Odlican DM-er @Manche Makaveli - Dobar DM-ercinja @Nikola Blade - Odlican DM-er samo tako @Nemanja Zivkovic - Dobar r5 al steta sto ne igras vise @Blagojce_Babeski - Dobar lik @Veljko_Smith - Bio i ostao BCC @Frka - Bio si dobar lider @Wolverin - ahah kako smo juce pobili VLA @Dino_Capone - Kolege iz BCC-a @Brzi. - Najbolji bivsi lider BCC-a , dobar drug @Rossetti - Isto kao i Brzi Dobar lider BCC-a , dobar drug @Marijan_Corleone - Odlican drug @Cevu_Smith - Citercina @Simic Nikola - Stare kolege iz BCC-a @Eldin_Zaboo - Stare kolege iz BCC-a @Andrija_Miric - Miricu DM-eru @Rijad_Diablo - Dobar DM-er brt @Arkan_Sa - Dobar lider @Nikola_Taskovic. - Bio si dobar LCN clan , a sad jos bolji lider BDT-a @Sebi - Dobar lider evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/95lCE7L @Pusica - Dobar lider uvjek dobar prema meni evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/TFqalUc @Nikola_Djokic - Drugovi jos od kad sam poceo igrati, dobar lider, dobar GM , dobar admin @Miki_Simic - Odlican drug @HenryAdams - Dobar DM-er @Kinez^ - Dobar drug , odlican lider @Trance - Saki los DM-er @Fxy - Dobar lik , kida zone @Marc_Prescot - Dobar DM-er al moras uciti jos @Ajdin_Obama - Dobro smo se druzili Ima jos mnogo nih <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2039223 Share on other sites More sharing options...
Will She Ever Forgive Me? CyBoRg Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Fala vi za tagove, mada ne igram samp Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/12/#findComment-2039569 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts