[SA] Spec Team Tihovic Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Da se upisem i ja @Danijela_Savic Osoba za primer svima uvek je tu da daje savete i naravno vodja kakvog nidje nema @Sava Predobar momak nemam reci za tebe kroz salu uvek se sve resavalo @Mire Ih lud lik skroz i hvala na svemu sto se tice admina izvukoh dobru pouku @BoG1.^ Lik koji je dosta puta progledao neke stvari pa resio i odlucio kako zna kao vodja HELPERA Samo udri @CeleDosta puta i price o ostavci ipak si poslusao i vidi de si sad UDRI MATORI <3 @Avdagic Hmm o tebi sta reci... Samo reci hvale i da deres samo i da se ne menjas @Danijel_SuarezOpasni lider nema nista za njega da se kaze osim HVALA @Lulac_Palilulac DObar lider i dobra osoba @Hanzo_Hasashi Malo lud lik sto se tice svega. Vratices se opet Ljubi brat @Steph_Marrick Dugogodisnji kolega u GM timu zasluzen vodja samo deti <3 @Celar O tebi imam reci samo ne gledaj nesto sto moze bit gledaj kako da se zabavis ipak je ovo igrica I kolega kao VODJA ST-a @Diksy Bady me zaborao @Mrga_MitrovicZnamo kako si dosao u STAFF <3 SAMO DERI BRUDA I HVALA ZA SVE Cuvaj se i cuvaj svoje dobar si covek to i budi @Beatrex.Dome sta o tebi?! ALO TU SAM UVEK I HVALA NA SVEM U BRUDA @Vuk Sto je bilo bilo je idemo dalje Ono malo vreme sto smo se druzili dobar si lik samo sto pozicija zna promenit malo @Alexis.Alo ODMA U VRSTU! Samo deri sa PD-om i hvala ti na ukazanoj prilici da budem tvoj clan nadam se da cemo saradjivati kako IG tako i u RL pa jedan dan na pice da podjemo @Kika Resavaj zalbe i hvala na svemu @Ralphy Doslo je i to tvoje vreme hvala na svemu u staff-u i seti se za helpera i FJ sta je bilo cujemo se nekad mozda i vidimo ali nekad u staff <3 @Valentina Alo mala de si ti nema te @girlpower Dobra koleginica bivsa iz STAFF teama zasluzeno dobila vodju samo deri @ZodiacDobar al zaeban tip @SkaziAko ikad udjes na forum hvala ti na ludilu koje smo sa tobom provodili i nadam se da ces se vratit nekad ako ne kao admin kao VIP Eto toliko ako sam nekog izostavio ne ljutite se ima vas dosta hvala svima na lepim trneutcima nadam se da ce ih bit i dalje Tihovic_Sa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039574 Share on other sites More sharing options...
Podgoričanin. Alexis Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Just now, Tihovic_Sa said: Da se upisem i ja @Danijela_Savic Osoba za primer svima uvek je tu da daje savete i naravno vodja kakvog nidje nema @Sava Predobar momak nemam reci za tebe kroz salu uvek se sve resavalo @Mire Ih lud lik skroz i hvala na svemu sto se tice admina izvukoh dobru pouku @BoG1.^ Lik koji je dosta puta progledao neke stvari pa resio i odlucio kako zna kao vodja HELPERA Samo udri @CeleDosta puta i price o ostavci ipak si poslusao i vidi de si sad UDRI MATORI <3 @Avdagic Hmm o tebi sta reci... Samo reci hvale i da deres samo i da se ne menjas @Danijel_SuarezOpasni lider nema nista za njega da se kaze osim HVALA @Lulac_Palilulac DObar lider i dobra osoba @Hanzo_Hasashi Malo lud lik sto se tice svega. Vratices se opet Ljubi brat @Steph_Marrick Dugogodisnji kolega u GM timu zasluzen vodja samo deti <3 @Celar O tebi imam reci samo ne gledaj nesto sto moze bit gledaj kako da se zabavis ipak je ovo igrica I kolega kao VODJA ST-a @Diksy Bady me zaborao @Mrga_MitrovicZnamo kako si dosao u STAFF <3 SAMO DERI BRUDA I HVALA ZA SVE Cuvaj se i cuvaj svoje dobar si covek to i budi @Beatrex.Dome sta o tebi?! ALO TU SAM UVEK I HVALA NA SVEM U BRUDA @Vuk Sto je bilo bilo je idemo dalje Ono malo vreme sto smo se druzili dobar si lik samo sto pozicija zna promenit malo @Alexis.Alo ODMA U VRSTU! Samo deri sa PD-om i hvala ti na ukazanoj prilici da budem tvoj clan nadam se da cemo saradjivati kako IG tako i u RL pa jedan dan na pice da podjemo @Kika Resavaj zalbe i hvala na svemu @Ralphy Doslo je i to tvoje vreme hvala na svemu u staff-u i seti se za helpera i FJ sta je bilo cujemo se nekad mozda i vidimo ali nekad u staff <3 @Valentina Alo mala de si ti nema te @girlpower Dobra koleginica bivsa iz STAFF teama zasluzeno dobila vodju samo deri @ZodiacDobar al zaeban tip @SkaziAko ikad udjes na forum hvala ti na ludilu koje smo sa tobom provodili i nadam se da ces se vratit nekad ako ne kao admin kao VIP Eto toliko ako sam nekog izostavio ne ljutite se ima vas dosta hvala svima na lepim trneutcima nadam se da ce ih bit i dalje Tihovic_Sa A ostavku sam dao buraz, u svakom slucaju cujemo se i hvala Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039579 Share on other sites More sharing options...
[SA]Propo nema nista od tebe Zodiac Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 8 minutes ago, Tihovic_Sa said: Da se upisem i ja @Danijela_Savic Osoba za primer svima uvek je tu da daje savete i naravno vodja kakvog nidje nema @Sava Predobar momak nemam reci za tebe kroz salu uvek se sve resavalo @Mire Ih lud lik skroz i hvala na svemu sto se tice admina izvukoh dobru pouku @BoG1.^ Lik koji je dosta puta progledao neke stvari pa resio i odlucio kako zna kao vodja HELPERA Samo udri @CeleDosta puta i price o ostavci ipak si poslusao i vidi de si sad UDRI MATORI <3 @Avdagic Hmm o tebi sta reci... Samo reci hvale i da deres samo i da se ne menjas @Danijel_SuarezOpasni lider nema nista za njega da se kaze osim HVALA @Lulac_Palilulac DObar lider i dobra osoba @Hanzo_Hasashi Malo lud lik sto se tice svega. Vratices se opet Ljubi brat @Steph_Marrick Dugogodisnji kolega u GM timu zasluzen vodja samo deti <3 @Celar O tebi imam reci samo ne gledaj nesto sto moze bit gledaj kako da se zabavis ipak je ovo igrica I kolega kao VODJA ST-a @Diksy Bady me zaborao @Mrga_MitrovicZnamo kako si dosao u STAFF <3 SAMO DERI BRUDA I HVALA ZA SVE Cuvaj se i cuvaj svoje dobar si covek to i budi @Beatrex.Dome sta o tebi?! ALO TU SAM UVEK I HVALA NA SVEM U BRUDA @Vuk Sto je bilo bilo je idemo dalje Ono malo vreme sto smo se druzili dobar si lik samo sto pozicija zna promenit malo @Alexis.Alo ODMA U VRSTU! Samo deri sa PD-om i hvala ti na ukazanoj prilici da budem tvoj clan nadam se da cemo saradjivati kako IG tako i u RL pa jedan dan na pice da podjemo @Kika Resavaj zalbe i hvala na svemu @Ralphy Doslo je i to tvoje vreme hvala na svemu u staff-u i seti se za helpera i FJ sta je bilo cujemo se nekad mozda i vidimo ali nekad u staff <3 @Valentina Alo mala de si ti nema te @girlpower Dobra koleginica bivsa iz STAFF teama zasluzeno dobila vodju samo deri @ZodiacDobar al zaeban tip @SkaziAko ikad udjes na forum hvala ti na ludilu koje smo sa tobom provodili i nadam se da ces se vratit nekad ako ne kao admin kao VIP Eto toliko ako sam nekog izostavio ne ljutite se ima vas dosta hvala svima na lepim trneutcima nadam se da ce ih bit i dalje Tihovic_Sa thx Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039622 Share on other sites More sharing options...
[SA]Propo nema nista od tebe Zodiac Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 @Lovro. @Luka_Diesel @Marin @Aspect @Ledeni. @Rille @Djevic @Alen @Golub @Shone @Markan. @Kristijan. @Sava Za svakog posebno da pisem me mrzi ali thx svima za sve do sada sto je bilo... Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039657 Share on other sites More sharing options...
Guest Beatrex. Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 1 hour ago, Tihovic_Sa said: Da se upisem i ja @Danijela_Savic Osoba za primer svima uvek je tu da daje savete i naravno vodja kakvog nidje nema @Sava Predobar momak nemam reci za tebe kroz salu uvek se sve resavalo @Mire Ih lud lik skroz i hvala na svemu sto se tice admina izvukoh dobru pouku @BoG1.^ Lik koji je dosta puta progledao neke stvari pa resio i odlucio kako zna kao vodja HELPERA Samo udri @CeleDosta puta i price o ostavci ipak si poslusao i vidi de si sad UDRI MATORI <3 @Avdagic Hmm o tebi sta reci... Samo reci hvale i da deres samo i da se ne menjas @Danijel_SuarezOpasni lider nema nista za njega da se kaze osim HVALA @Lulac_Palilulac DObar lider i dobra osoba @Hanzo_Hasashi Malo lud lik sto se tice svega. Vratices se opet Ljubi brat @Steph_Marrick Dugogodisnji kolega u GM timu zasluzen vodja samo deti <3 @Celar O tebi imam reci samo ne gledaj nesto sto moze bit gledaj kako da se zabavis ipak je ovo igrica I kolega kao VODJA ST-a @Diksy Bady me zaborao @Mrga_MitrovicZnamo kako si dosao u STAFF <3 SAMO DERI BRUDA I HVALA ZA SVE Cuvaj se i cuvaj svoje dobar si covek to i budi @Beatrex.Dome sta o tebi?! ALO TU SAM UVEK I HVALA NA SVEM U BRUDA @Vuk Sto je bilo bilo je idemo dalje Ono malo vreme sto smo se druzili dobar si lik samo sto pozicija zna promenit malo @Alexis.Alo ODMA U VRSTU! Samo deri sa PD-om i hvala ti na ukazanoj prilici da budem tvoj clan nadam se da cemo saradjivati kako IG tako i u RL pa jedan dan na pice da podjemo @Kika Resavaj zalbe i hvala na svemu @Ralphy Doslo je i to tvoje vreme hvala na svemu u staff-u i seti se za helpera i FJ sta je bilo cujemo se nekad mozda i vidimo ali nekad u staff <3 @Valentina Alo mala de si ti nema te @girlpower Dobra koleginica bivsa iz STAFF teama zasluzeno dobila vodju samo deri @ZodiacDobar al zaeban tip @SkaziAko ikad udjes na forum hvala ti na ludilu koje smo sa tobom provodili i nadam se da ces se vratit nekad ako ne kao admin kao VIP Eto toliko ako sam nekog izostavio ne ljutite se ima vas dosta hvala svima na lepim trneutcima nadam se da ce ih bit i dalje Tihovic_Sa Voli brat <3 ^^ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039807 Share on other sites More sharing options...
Very long with SA Miki_Simic Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 4 hours ago, Aleks. said: @Mire - Odlican vodja admine/lidere , najbolji lik za DB-anje , a na ovoj slici de vidis DM i sam neznas ----> https://imgur.com/a/L6bIlzZ @Peja_Jazovski i @Luka_Toretto - Najjaci lideri LCN, samo jako. @Zeljko_Drazic - Dobar lider al slabo pali warove @Aljimi - Odlican vodja citera @Slobodan_Mileusnic - Odlican clan LCN-a @Srdjan_Despotovic - Stari clan LCN-a @Mina_Mince - Zna se koja je glavna sefica u LCN , a ono za makarone samo ti dodji u MK pa ja idem odma u prodavnicu da kupim @Daniel. - Najbolji drug , najveca lowara i kao najvaznije najveci citer u LCN @Don_Asko - Dobar drug gl dalje u GM @Luka_Vedrox - Odlican drug ,a za ovo sry ---->https://imgur.com/a/V1dGa5a @Award_Sa - Dobar lik al nevalja mu Vincent @Uros_Capone - Odlican drug kralju ----> https://imgur.com/a/vLDW1HK @Amir_Mathers - Ostavi nekad /vipskin -> mrsa @Stefan_Deep - Dobar DM-er al moras jos uciti @Rijad_Sejdiccc - Dobar Dm-er @Bojan Bacic - Zajedno u BCC i opet zajedno u LCN citercino @Spencer_Sky - Dobar DM-er @Aleksa_Ryder - Dobar lik , dobar DM-er @Diablo - Youtuber, nevidjeni DM-er @Boss - Cepali smo zone brt @Padeja. - Bivsi lider LCN-a @Gera_Corleone - Citercino @Zecevic_Sa - Kolege iz BCC-a @Juanito - Glavni afker @Jovan_Kaurinn - Odlican DM-er @Manche Makaveli - Dobar DM-ercinja @Nikola Blade - Odlican DM-er samo tako @Nemanja Zivkovic - Dobar r5 al steta sto ne igras vise @Blagojce_Babeski - Dobar lik @Veljko_Smith - Bio i ostao BCC @Frka - Bio si dobar lider @Wolverin - ahah kako smo juce pobili VLA @Dino_Capone - Kolege iz BCC-a @Brzi. - Najbolji bivsi lider BCC-a , dobar drug @Rossetti - Isto kao i Brzi Dobar lider BCC-a , dobar drug @Marijan_Corleone - Odlican drug @Cevu_Smith - Citercina @Simic Nikola - Stare kolege iz BCC-a @Eldin_Zaboo - Stare kolege iz BCC-a @Andrija_Miric - Miricu DM-eru @Rijad_Diablo - Dobar DM-er brt @Arkan_Sa - Dobar lider @Nikola_Taskovic. - Bio si dobar LCN clan , a sad jos bolji lider BDT-a @Sebi - Dobar lider evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/95lCE7L @Pusica - Dobar lider uvjek dobar prema meni evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/TFqalUc @Nikola_Djokic - Drugovi jos od kad sam poceo igrati, dobar lider, dobar GM , dobar admin @Miki_Simic - Odlican drug @HenryAdams - Dobar DM-er @Kinez^ - Dobar drug , odlican lider @Trance - Saki los DM-er @Fxy - Dobar lik , kida zone @Marc_Prescot - Dobar DM-er al moras uciti jos @Ajdin_Obama - Dobro smo se druzili Ima jos mnogo nih Legendo <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039885 Share on other sites More sharing options...
Aleks. Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 42 minutes ago, Award_Sa said: @Daniel krenuli svadjom na kraju ekstra prijatelji postali LCN4EVER @Aleks. pregotivan lik..dobar dmer ekstra druženje.. ali brate nevalja sultan 😂 @Aljimi VODJA CITERA @Zeljko_Drazic Dobar lider al warovi nam neidu..😂 @Lale Corleone krade cure 😂 @Nemanja_Gladovic pre pre gorivan lik..brare guraj do admina @Don_Asko sta reci...koju poruku poslati..isto ko i za Nemanju..samo jako @Aleksa_Ryder bez tebe i Daniela nebih nikad usao u LCN.Hvala jos 1. @Stefan_Deep dobar dmer.dobra osoba al znamo se svadjati 😂 @Peja_Jazovski dodje pijan na samp prihvati war izadje iz njega 😂 @Golden. Najgori lider na sa 😂 @Diesel e ovako imao sam mute sednem kod tb ti kažeš ako hoćeš da se vozimo kucaj/ stats i tako smo proveli 1h...svaka čast @Uros_Capone bez njega nebih zone otisao 😂 @Srdjan_Despotovic medju najgotivnijim likovima u org.. @Mina_Mince izgubio sam PVP al moja si 😂 @Knez pokušao da me skine sa black liste😂 @Petrovic_Makaveli najjaci lik na SA sigurno 😂 @Pavle_Eskobar zbog njega bukvalno krenuo da dmam (od njegovih klipova) Ima ih još ali mrsko mi pisati 😂 Nista prodajem pod hitno sultance kupicu Tank Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039916 Share on other sites More sharing options...
[SA] Admin Level 4 Shawn_Legacy Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 On 12/19/2018 at 3:48 PM, Hopsin said: @Rullof gotivan lik mnogo, uvijek tu da pomogne i za sprdnju, jedan od rijetkih kojem bi sve pare poslao ksd bi zatrazio. @Murtex mnogo gotivan lik, za sprdnju uvijek tu. @Deity jedan od likova koji ne ignorise poruke igraca, dok mnogi vlasnici drugih servera ignorisu. (Samo ubacuj vise stvari sto igraci zele, ili primjer da vratis stare, no hejt) @Shawnvaljda je to Shawn_Legacy, isto gotivan kao Murtex lud je totala @girlpower jedna od rijetkih vecih admina koja provodi vise vremena sa normalnim igracima nego sa visom pozicijom, draga osoba. @Sava ova osoba je najkulturnija za koju znam na ovoj zajednici, pristojan i odgovoran. @Ivan_Zoricic osoba koja me je naucila RPat, mnogo sam mu zahvalan. @Wright pomaze mi oko RPa, dobar lik. Jedni od likova koje mnogo gotivim ❤️ Omasio si mada nema veze lav ju <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039917 Share on other sites More sharing options...
Kolobaric Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 On 21. 12. 2018. at 1:36 PM, Mike_Sarrabuzz said: @Nikic_Sa@Fox@Vukasin Aleksic@Aco_Gavrilovic@Cevu_Madox@Deshawn_Hudson@Patrik@Nesko_Malone@Uros_Legacy@Dwayne@Rajko_Pude@Fiki_Don@Wright@Nikola_Sladoje@Gallardo.@Ivan_Potok@Milan_Popovic@Milos_Kacar@NathanJohnson@John_Keen@Matke_jankovic@Laki_Gloza@Jalen Washington@krejči@Djole_Bogdanovic@Spencer@Kolobaric mnogo ih volim. moja braca Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039956 Share on other sites More sharing options...
black dragon triads Stefan_Deep Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 1 hour ago, Award_Sa said: @Daniel krenuli svadjom na kraju ekstra prijatelji postali LCN4EVER @Aleks. pregotivan lik..dobar dmer ekstra druženje.. ali brate nevalja sultan 😂 @Aljimi VODJA CITERA @Zeljko_Drazic Dobar lider al warovi nam neidu..😂 @Lale Corleone krade cure 😂 @Nemanja_Gladovic pre pre gorivan lik..brare guraj do admina @Don_Asko sta reci...koju poruku poslati..isto ko i za Nemanju..samo jako @Aleksa_Ryder bez tebe i Daniela nebih nikad usao u LCN.Hvala jos 1. @Stefan_Deep dobar dmer.dobra osoba al znamo se svadjati 😂 @Peja_Jazovski dodje pijan na samp prihvati war izadje iz njega 😂 @Golden. Najgori lider na sa 😂 @Diesel e ovako imao sam mute sednem kod tb ti kažeš ako hoćeš da se vozimo kucaj/ stats i tako smo proveli 1h...svaka čast @Uros_Capone bez njega nebih zone otisao 😂 @Srdjan_Despotovic medju najgotivnijim likovima u org.. @Mina_Mince izgubio sam PVP al moja si 😂 @Knez pokušao da me skine sa black liste😂 @Petrovic_Makaveli najjaci lik na SA sigurno 😂 @Pavle_Eskobar zbog njega bukvalno krenuo da dmam (od njegovih klipova) Ima ih još ali mrsko mi pisati 😂 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040060 Share on other sites More sharing options...
black dragon triads Stefan_Deep Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 (edited) Zaboravio ja još nekog: @Mina_MinceLCN ŠEFICA @Srdjan_Despotovic@Srdjan_DespotovicSrkiSrki @Padeja.Brat Padejski Edited December 23, 2018 by Stefan_Deep Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040077 Share on other sites More sharing options...
Mr.Corleone Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 On 22. 12. 2018. at 10:40 AM, Mahrez said: @Nemarox - Hvala za Ballas krajem 2016-pocetak 2017. @Doughboy. - Hvala za ovo sto si me naucio da RPam(Bez tebe ne bih bio niko) @Sebi - Hvala za najjaci BCC ikad. @Ratkovic - BCCvsBallas heheheh @Cruz.- Bratic mawi,hvala za najjaci Ballas u moje vreme @Mr.Corleone- Bruda uvek tu za mene tjt @Pusica- BCC bruda @Stefan_Casteelo- Hvala za najjaci VLA ikad,pusti debile @Sale_Sedlarevic- Brt,hvala za onaj moj osmeh kad sam bio tuzan @Guster- Zao mi je sto vise ne igras,voleo bih da se vrati sve na staro da rokamo kao i pre.. @Mire -Bratina najjaca,bio si za Ballas tu i nakon ostavke,najvece moguce hvala Zna se brate moj od starta do kraja Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040310 Share on other sites More sharing options...
[SA] Admin Level 4 Leonardo. Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 (edited) Ou vidi teme dobre mjkm @Aleksandra ma znas sve, hvala ti za sve trenutke na ts-u, zbog tebe nije bilo dosade, tu sam uvijek za tebe i ako te put kad nanese u Sa, da se javis! ❤ @Skazi bro, taurunum, volim te ❤ @weirdo ne znam koji nick sad furas, al volim i tebe ❤ @Jevric burkeee, vidi glavonje, headara, @QZR volim moju psihodelicnu bagru ❤ @Daco kladionicaruuu, lav sta vise da kazem 💓 @Sava Elidža, ly ❤ @Aventador deeeee ste bre ljudi,,,lalovic bratina haahaha, amtarevadatore volim te bratino ❤ @Molly. sta je bilo, bilo je, hvala i tebi na lijepim trenucima ❤ Edited December 23, 2018 by Leonardo. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040315 Share on other sites More sharing options...
[SA] Ancient Member Jevric Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 20 minutes ago, Leonardo. said: Ou vidi teme dobre mjkm @Aleksandra ma znas sve, hvala ti za sve trenutke na ts-u, zbog tebe nije bilo dosade, tu sam uvijek za tebe i ako te put kad nanese u Sa, da se javis! ❤ @Skazi bro, taurunum, volim te ❤ @weirdo ne znam koji nick sad furas, al volim i tebe ❤ @Jevric burkeee, vidi glavonje, headara, @QZR volim moju psihodelicnu bagru ❤ @Daco kladionicaruuu, lav sta vise da kazem 💓 @Sava Elidža, ly ❤ @Molly. sta je bilo, bilo je, hvala i tebi na lijepim trenucima ❤ Auuu brate moj koliko je dugo proslo ustvari :DDDD Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040365 Share on other sites More sharing options...
Vodja Alkosa ! Cele Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 5 hours ago, Tihovic_Sa said: Da se upisem i ja @Danijela_Savic Osoba za primer svima uvek je tu da daje savete i naravno vodja kakvog nidje nema @Sava Predobar momak nemam reci za tebe kroz salu uvek se sve resavalo @Mire Ih lud lik skroz i hvala na svemu sto se tice admina izvukoh dobru pouku @BoG1.^ Lik koji je dosta puta progledao neke stvari pa resio i odlucio kako zna kao vodja HELPERA Samo udri @CeleDosta puta i price o ostavci ipak si poslusao i vidi de si sad UDRI MATORI <3 @Avdagic Hmm o tebi sta reci... Samo reci hvale i da deres samo i da se ne menjas @Danijel_SuarezOpasni lider nema nista za njega da se kaze osim HVALA @Lulac_Palilulac DObar lider i dobra osoba @Hanzo_Hasashi Malo lud lik sto se tice svega. Vratices se opet Ljubi brat @Steph_Marrick Dugogodisnji kolega u GM timu zasluzen vodja samo deti <3 @Celar O tebi imam reci samo ne gledaj nesto sto moze bit gledaj kako da se zabavis ipak je ovo igrica I kolega kao VODJA ST-a @Diksy Bady me zaborao @Mrga_MitrovicZnamo kako si dosao u STAFF <3 SAMO DERI BRUDA I HVALA ZA SVE Cuvaj se i cuvaj svoje dobar si covek to i budi @Beatrex.Dome sta o tebi?! ALO TU SAM UVEK I HVALA NA SVEM U BRUDA @Vuk Sto je bilo bilo je idemo dalje Ono malo vreme sto smo se druzili dobar si lik samo sto pozicija zna promenit malo @Alexis.Alo ODMA U VRSTU! Samo deri sa PD-om i hvala ti na ukazanoj prilici da budem tvoj clan nadam se da cemo saradjivati kako IG tako i u RL pa jedan dan na pice da podjemo @Kika Resavaj zalbe i hvala na svemu @Ralphy Doslo je i to tvoje vreme hvala na svemu u staff-u i seti se za helpera i FJ sta je bilo cujemo se nekad mozda i vidimo ali nekad u staff <3 @Valentina Alo mala de si ti nema te @girlpower Dobra koleginica bivsa iz STAFF teama zasluzeno dobila vodju samo deri @ZodiacDobar al zaeban tip @SkaziAko ikad udjes na forum hvala ti na ludilu koje smo sa tobom provodili i nadam se da ces se vratit nekad ako ne kao admin kao VIP Eto toliko ako sam nekog izostavio ne ljutite se ima vas dosta hvala svima na lepim trneutcima nadam se da ce ih bit i dalje Tihovic_Sa Bratino ! <3 ! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040466 Share on other sites More sharing options...
Founder of Automobili Lamborghini Aventador Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 42 minutes ago, Jevric said: Auuu brate moj koliko je dugo proslo ustvari :DDDD Vidi sto je mene obrisao... au au au Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040485 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 @Nikic_Sa @Nesko_Malone @mirzačov @Vex @Milos_Kacar @@jizzy @Tea. @Vokica_Ilic @Fox @Spencer @Ivan_Potok @John_Keen @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Vukasin Aleksic @Rajko_Pude @Aven @Dwayne @Gallardo. @Jalen Washington @Lussiano @Kaneki. @Matke_jankovic @Milan_Popovic @Damnjan Markovic @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz @Veselinović @Lulac_Palilulac @Alexis. @Sergio_Ferreiro @krejči @NathanJohnson @Wright @Fiki_Don @Patrik @Deshawn_Hudson Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040500 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Just now, Uros_Legacy said: @Nikic_Sa @Nesko_Malone @mirzačov @Vex @Milos_Kacar @@jizzy @Tea. @Vokica_Ilic @Fox @Spencer @Ivan_Potok @John_Keen @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Vukasin Aleksic @Rajko_Pude @Aven @Dwayne @Gallardo. @Jalen Washington @Lussiano @Kaneki. @Matke_jankovic @Milan_Popovic @Damnjan Markovic @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz @Veselinović @Lulac_Palilulac @Alexis. @Sergio_Ferreiro @krejči @NathanJohnson @Wright @Fiki_Don @Patrik @Deshawn_Hudson <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040503 Share on other sites More sharing options...
Ivan_Potok Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Just now, Uros_Legacy said: @Nikic_Sa @Nesko_Malone @mirzačov @Vex @Milos_Kacar @@jizzy @Tea. @Vokica_Ilic @Fox @Spencer @Ivan_Potok @John_Keen @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Vukasin Aleksic @Rajko_Pude @Aven @Dwayne @Gallardo. @Jalen Washington @Lussiano @Kaneki. @Matke_jankovic @Milan_Popovic @Damnjan Markovic @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz @Veselinović @Lulac_Palilulac @Alexis. @Sergio_Ferreiro @krejči @NathanJohnson @Wright @Fiki_Don @Patrik @Deshawn_Hudson Hvala bratino, uzivaj. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040505 Share on other sites More sharing options...
Markovic_Lazar Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 1 minute ago, Uros_Legacy said: @Nikic_Sa @Nesko_Malone @mirzačov @Vex @Milos_Kacar @@jizzy @Tea. @Vokica_Ilic @Fox @Spencer @Ivan_Potok @John_Keen @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Vukasin Aleksic @Rajko_Pude @Aven @Dwayne @Gallardo. @Jalen Washington @Lussiano @Kaneki. @Matke_jankovic @Milan_Popovic @Damnjan Markovic @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz @Veselinović @Lulac_Palilulac @Alexis. @Sergio_Ferreiro @krejči @NathanJohnson @Wright @Fiki_Don @Patrik @Deshawn_Hudson Bataa o Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040508 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 26 minutes ago, Uros_Legacy said: @Nikic_Sa @Nesko_Malone @mirzačov @Vex @Milos_Kacar @@jizzy @Tea. @Vokica_Ilic @Fox @Spencer @Ivan_Potok @John_Keen @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Vukasin Aleksic @Rajko_Pude @Aven @Dwayne @Gallardo. @Jalen Washington @Lussiano @Kaneki. @Matke_jankovic @Milan_Popovic @Damnjan Markovic @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz @Veselinović @Lulac_Palilulac @Alexis. @Sergio_Ferreiro @krejči @NathanJohnson @Wright @Fiki_Don @Patrik @Deshawn_Hudson Volim te bato Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040573 Share on other sites More sharing options...
The Godfather Martin_White Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 (edited) Zahvaljujem se pre svega ljudima zbog kojih sam ostao na zajednici ovako dugo,zbog kojih mi je 2017 promenila način i tok igre,a to su.. @Gallardo.brat moj ludi,Condor R5 kod njega i Ace,nešto najjače u mom dosadašnjem igranju na serveru.BDT koji smo vodili predobro,znaci bili smo naaci i ostali smo naaci ,bratina koja se zvala Richard_Corleone a sada ovaj nick hahahaha,saim se volim te puno brate <3 @Patrikbratina,LCF,TVF,BDT..nemam reci,moj braaat naaci,takodje jedan od najboljih RPera na serveru po mom mišljenju,isto vazi i za Ričija.VOLIM TE COVECE <3 @Lukas_Davorija @IvanoDavorija Braća smo po Babine linije,TVF,CONDOR,BDT naaci su,definitivno kandidati za RPE,volim vas ljudi <3 @Lee^ @Velja. @Matija_Colo @Jerremy_Minotaur Braća,u naše vreme,slobodno mogu reci...DNB jedna od najjačih organizacija,sto po DM i poštovanju pravila,to i po velikom broju dobijenih warova. @Energy braaatina koja me je uvek mogla nasmejati,cool lik. @Nikola_Kovac @Nany,ljudi koji su mi pružili definitivno najbolje iskustvo u mojim početcima,Nikola brate javi se nekada nema te nikako a bas bih voleo da popričamo brate <3 @Ivan_Turukuss moj ludi brat,jedan od jačih dMera na serveru,a verujem da će biti i najjači admin <3 @Mire Lik koji mi je bio vodja(lidera)3x,veoma zabavna,korektna,društvena,zabavna,Cool i ozbiljna osoba,jedan PD najboljih likova sa SA. @Deity koliko mi je puta ulazio u susret sto se tiče donacija,ja ne verujem...covece najjači si. @girlpower gocaaaaa,najjača adminka na SA,odmah posle @Danijela_SavicDanijela mi je takodje ulazila u susret x puta,mada se ne seca vrv ali nmvz.. @Frka lik kod kojeg sam u BCC dogurao do R4,i jedan od najboljih ljudi na SA. @Adi_Sokol TBB,GSF i bezbroj lepinje uspomena,brat ludi. @Michael Kane hvala za onu pomoć u BDT kod mene i Ricija, @Nikic_Samoj brat ludi,krivo mi je sto sam ti prvi put dao minus za BDT,mada si svejedno dobio plus kasnije,najjača bratina. @Profi_Zivanovic moj braaat skrrrr,zna covek znanje slao para kao niko,izlazio u susret x puta,naaaaci. @Madzar derpe glupi,saim se najjači. @Petar Stojanovic korektan,zabavan,ozbiljan lik kojeg ne mogu rečima opisati... @Boban_Rajovic Condor,TVF,LSPD,moj brat ludi volim mu porodicu i psa. @Don. ludjak moj,secas li se onih svadja sa V.B da ne pišem ceo nick..JEBENA LEGENDA KOJA JE Ehhhh...LEGENDA! @Frosty_Shakur bratinaaaaaaa. @Mike_Sarrabuzz ludjak moj,hvala sto si mi pružio šansu u Condor. @Havijer_Bolivar bananko,volim te. @Nikola_Sladoje sladoledzija. @Jalen Washingtonmupisa,jebo te ovaj nick XD,saim se voli tebe bata. @Ivan_Potok ludjak jedan jedini moj, @Aven hvala sto si mi pružio šansu da budem lider BDT,mislim da sam opravdao liderstvo. OD PRILIKE BI BILO TO TO,AKO SAM NEKOGA IZOSTAVIO NEKA MI NAPISE! Edited December 23, 2018 by Martin_White Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040585 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Just now, Martin_White said: Zahvaljujem se pre svega ljudima zbog kojih sam ostao na zajednici ovako dugo,zbog kojih mi je 2017 promenila način i tok igre,a to su.. @Gallardo.brat moj ludi,Condor R5 kod njega i Ace,nešto najjače u mom dosadašnjem igranju na serveru.BDT koji smo vodili predobro,znaci bili smo naaci i ostali smo naaci ,bratina koja se zvala Richard_Corleone a sada ovaj nick hahahaha,saim se volim te puno brate <3 @Patrikbratina,LCF,TVF,BDT..nemam reci,moj braaat naaci,takodje jedan od najboljih RPera na serveru po mom mišljenju,isto vazi i za Ričija.VOLIM TE COVECE <3 @Lukas_Davorija @IvanoDavorija Braća smo po Babine linije,TVF,CONDOR,BDT naaci su,definitivno kandidati za RPE,volim vas ljudi <3 @Lee^ @Velja. @Matija_Colo @Jerremy_Minotaur Braća,u naše vreme,slobodno mogu reci...DNB jedna od najjačih organizacija,sto po DM i poštovanju pravila,to i po velikom broju dobijenih warova. @Energy braaatina koja me je uvek mogla nasmejati,cool lik. @Nikola_Kovac @Nany,ljudi koji su mi pružili definitivno najbolje iskustvo u mojim početcima,Nikola brate javi se nekada nema te nikako a bas bih voleo da popričamo brate <3 @Ivan_Turukuss moj ludi brat,jedan od jačih dMera na serveru,a verujem da će biti i najjači admin <3 @Mire Lik koji mi je bio vodja(lidera)3x,veoma zabavna,korektna,društvena,zabavna,Cool i ozbiljna osoba,jedan PD najboljih likova sa SA. @Deity koliko mi je puta ulazio u susret sto se tiče donacija,ja ne verujem...covece najjači si. @girlpower gocaaaaa,najjača adminka na SA,odmah posle @Danijela_SavicDanijela mi je takodje ulazila u susret x puta,mada se ne seca vrv ali nmvz.. @Frka lik kod kojeg sam u BCC dogurao do R4,i jedan od najboljih ljudi na SA. @Adi_Sokol TBB,GSF i bezbroj lepinje uspomena,brat ludi. @Michael Kane hvala za onu pomoć u BDT kod mene i Ricija, @Nikic_Samoj brat ludi,krivo mi je sto sam ti prvi put dao minus za BDT,mada si svejedno dobio plus kasnije,najjača bratina. @Profi_Zivanovic moj braaat skrrrr,zna covek znanje slao para kao niko,izlazio u susret x puta,naaaaci. @Madzar derpe glupi,saim se najjači. @Petar Stojanovic korektan,zabavan,ozbiljan lik kojeg ne mogu rečima opisati... @Boban_Rajovic Condor,TVF,LSPD,moj brat ludi volim mu porodicu i psa. @Don. ludjak moj,secas li se onih svadja sa V.B da ne pišem ceo nick..JEBENA LEGENDA KOJA JE Ehhhh...LEGENDA! @Frosty_Shakur bratinaaaaaaa. @Mike_Sarrabuzz ludjak moj,hvala sto si mi pružio šansu u Condor. @Havijer_Bolivar bananko,volim te. @Nikola_Sladoje sladoledzija. @Jalen Washingtonmupisa,jebo te ovaj nick XD,saim se voli tebe bata. OD PRILIKE BI BILO TO TO,AKO SAM NEKOGS IZOSTAVIO NEKA MI NAPISE! Hahaga dobro dobro. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040587 Share on other sites More sharing options...
Guest Vex Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 46 minutes ago, Uros_Legacy said: @Nikic_Sa @Nesko_Malone @mirzačov @Vex @Milos_Kacar @@jizzy @Tea. @Vokica_Ilic @Fox @Spencer @Ivan_Potok @John_Keen @Djole_Bogdanovic @Nikola_Sladoje @Cevu_Madox @Vuk_Zivkovic @Aco_Gavrilovic @Vukasin Aleksic @Rajko_Pude @Aven @Dwayne @Gallardo. @Jalen Washington @Lussiano @Kaneki. @Matke_jankovic @Milan_Popovic @Damnjan Markovic @Laki_Gloza @Mike_Sarrabuzz @Veselinović @Lulac_Palilulac @Alexis. @Sergio_Ferreiro @krejči @NathanJohnson @Wright @Fiki_Don @Patrik @Deshawn_Hudson Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040612 Share on other sites More sharing options...
Propali vodja helpera Bozidar_Knezevic Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 @Jevric - Sve najbolje bato,ti si mi pomogao najvise na SA,od prve org i ucenja rp pravila do ulaska u SAM nekadasnjim samo jako matori. @Veljko_Milanov seljak sa aerodroma ali najjaci momak u KG pored mene ! @Piske Covek koji mi u sred lige sampiona traži da jede pizzu a jeo 20 minuta pre.... @Kika [SA]Vodja Hejtera , glupa za srpski i knjizevnost i to ti je @Cele Najajci vodja GM-a a jos veci peder 💕 @Jeca najjaca babadevojka na SkillAreni,mnogo te volim 💕 @Marin Burazer najjaci sve najbolje baki @Danijel_Suarez propalo govno koje mora svuda da se mesa.... @Scott Mitchel propo si leba mi @Pavle_Vasquez Momak odlixan ali nije teo da proda vikendicu u PC govedo jedno... @Tihovic_Sa za malo al5 ali jbg... Propo covek @Nexus kad ti dadne minus tri godina se ne dižes iz kome Mnogo dobar covek ali ne zna fiziku @Daco propali kladionicar @Petar Stojanovic propao lider nacisto nista ne radi :] Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040650 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts