Jump to content

Locked Zahvalnica!

Recommended Posts

Da se upisem i ja :D 
@Danijela_Savic Osoba za primer svima uvek je tu da daje savete i naravno vodja kakvog nidje nema :x

@Sava Predobar momak nemam reci za tebe kroz salu uvek se sve resavalo :D 
@Mire Ih lud lik skroz i hvala na svemu sto se tice admina izvukoh dobru pouku :) 
@BoG1.^
 Lik koji je dosta puta progledao neke stvari pa resio i odlucio kako zna kao vodja HELPERA Samo udri :) 
@CeleDosta puta i price o ostavci ipak si poslusao i vidi de si sad :D UDRI MATORI <3 
@Avdagic Hmm o tebi sta reci... Samo reci hvale i da deres samo i da se ne menjas ;) 
@Danijel_Suarez
Opasni lider nema nista za njega da se kaze osim HVALA :D 
@Lulac_Palilulac DObar lider i dobra osoba :) 
@Hanzo_Hasashi Malo lud lik sto se tice svega. Vratices se opet ;) Ljubi brat :x 

@Steph_Marrick Dugogodisnji kolega u GM timu zasluzen vodja samo deti <3 :x 
@Celar O tebi imam reci samo ne gledaj nesto sto moze bit gledaj kako da se zabavis ipak je ovo igrica :D:x  I kolega kao VODJA ST-a :x 
@Diksy Bady me zaborao :( 
@Mrga_Mitrovic
Znamo kako si dosao u STAFF <3 SAMO DERI BRUDA I HVALA ZA SVE :x Cuvaj se i cuvaj svoje dobar si covek to i budi :) 
@Beatrex.
Dome sta o tebi?! ALO TU SAM UVEK I HVALA NA SVEM U BRUDA :x 
@Vuk Sto je bilo bilo je idemo dalje :) Ono malo vreme sto smo se druzili dobar si lik samo sto pozicija zna promenit malo :D 
@Alexis.
Alo ODMA U VRSTU! Samo deri sa PD-om i hvala ti na ukazanoj prilici da budem tvoj clan nadam se da cemo saradjivati kako IG tako i u RL pa jedan dan na pice da podjemo :x 
@Kika Resavaj zalbe i hvala na svemu :x 
@Ralphy Doslo je i to tvoje vreme hvala na svemu u staff-u i seti se za helpera i FJ sta je bilo :x cujemo se nekad mozda i vidimo ali nekad u staff <3 
@Valentina Alo mala de si ti nema te :(:x 
@girlpower Dobra koleginica bivsa iz STAFF teama zasluzeno dobila vodju samo deri :) 
@Zodiac
Dobar al zaeban tip :D 
@SkaziAko ikad udjes na forum hvala ti na ludilu koje smo sa tobom provodili i nadam se da ces se vratit nekad ako ne kao admin kao VIP :x 

Eto toliko ako sam nekog izostavio ne ljutite se ima vas dosta hvala svima na lepim trneutcima nadam se da ce ih bit i dalje :x 

Tihovic_Sa

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039574

Just now, Tihovic_Sa said:

@Danijela_Savic Osoba za primer svima uvek je tu da daje savete i naravno vodja kakvog nidje nema :x

@Mire Ih lud lik skroz i hvala na svemu sto se tice admina izvukoh dobru pouku :) 
@BoG1.^
 Lik koji je dosta puta progledao neke stvari pa resio i odlucio kako zna kao vodja HELPERA Samo udri :) 
@CeleDosta puta i price o ostavci ipak si poslusao i vidi de si sad :D UDRI MATORI <3 
@Avdagic Hmm o tebi sta reci... Samo reci hvale i da deres samo i da se ne menjas ;) 
@Danijel_Suarez
@Hanzo_Hasashi Malo lud lik sto se tice svega. Vratices se opet ;) Ljubi brat :x 

@Celar O tebi imam reci samo ne gledaj nesto sto moze bit gledaj kako da se zabavis ipak je ovo igrica :D:x  I kolega kao VODJA ST-a :x 
@Mrga_Mitrovic
Znamo kako si dosao u STAFF <3 SAMO DERI BRUDA I HVALA ZA SVE :x Cuvaj se i cuvaj svoje dobar si covek to i budi :) 
@Beatrex.
@Vuk Sto je bilo bilo je idemo dalje :) Ono malo vreme sto smo se druzili dobar si lik samo sto pozicija zna promenit malo :D 
@Alexis.
Alo ODMA U VRSTU! Samo deri sa PD-om i hvala ti na ukazanoj prilici da budem tvoj clan nadam se da cemo saradjivati kako IG tako i u RL pa jedan dan na pice da podjemo :x 
@Ralphy Doslo je i to tvoje vreme hvala na svemu u staff-u i seti se za helpera i FJ sta je bilo :x cujemo se nekad mozda i vidimo ali nekad u staff <3 
@girlpower Dobra koleginica bivsa iz STAFF teama zasluzeno dobila vodju samo deri :) 
@Zodiac
@SkaziAko ikad udjes na forum hvala ti na ludilu koje smo sa tobom provodili i nadam se da ces se vratit nekad ako ne kao admin kao VIP :x 

Eto toliko ako sam nekog izostavio ne ljutite se ima vas dosta hvala svima na lepim trneutcima nadam se da ce ih bit i dalje :x 

Tihovic_Sa

A ostavku sam dao buraz, u svakom slucaju cujemo se i hvala :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039579

• [SA]Propo nema nista od tebe
  • 8 minutes ago, Tihovic_Sa said:

@BoG1.^
    @Danijel_Suarez

@Mrga_Mitrovic
    @Beatrex.
    @Alexis.
    @Zodiac

Tihovic_Sa

thx

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039622

• [SA]Propo nema nista od tebe
  • @Lovro. @Luka_Diesel @Marin @Aspect @Ledeni. @Rille @Djevic @Alen @Golub @Shone @Markan. @Kristijan. @Sava
    Za svakog posebno da pisem me mrzi ali thx svima za sve do sada sto je bilo...

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039657

Guest Beatrex.
    1 hour ago, Tihovic_Sa said:

@BoG1.^
    @Danijel_Suarez

@Mrga_Mitrovic
    @Beatrex.
    @Alexis.
    @Zodiac

Tihovic_Sa

Voli brat <3 ^^

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039807

4 hours ago, Aleks. said:

@Mire - Odlican vodja admine/lidere , najbolji lik za DB-anje , a na ovoj slici de vidis DM i sam neznas :D----> https://imgur.com/a/L6bIlzZ

@Peja_Jazovski i @Luka_Toretto - Najjaci lideri LCN, samo jako. :D 

@Zeljko_Drazic - Dobar lider al slabo pali warove :D 

@Aljimi - Odlican vodja citera :D 

@Slobodan_Mileusnic - Odlican clan LCN-a :D 

@Srdjan_Despotovic - Stari clan LCN-a :D 

@Mina_Mince - Zna se koja je glavna sefica u LCN , a ono za makarone samo ti dodji u MK pa ja idem odma u prodavnicu da kupim :D:x  

@Daniel. - Najbolji drug , najveca lowara i kao najvaznije najveci citer u LCN   

@Don_Asko - Dobar drug gl dalje u GM :D 

@Luka_Vedrox - Odlican drug ,a za ovo sry :D:D  ---->https://imgur.com/a/V1dGa5a

@Award_Sa - Dobar lik al nevalja mu Vincent :D 

@Uros_Capone - Odlican drug kralju :D ----> https://imgur.com/a/vLDW1HK

@Amir_Mathers - Ostavi nekad /vipskin -> mrsa :D 

@Stefan_Deep - Dobar DM-er al moras jos uciti :D  

@Rijad_Sejdiccc - Dobar Dm-er :D  

@Bojan Bacic - Zajedno u BCC i opet zajedno u LCN citercino :D 

@Spencer_Sky - Dobar DM-er :D 

@Aleksa_Ryder - Dobar lik , dobar DM-er :D 

@Diablo - Youtuber, nevidjeni DM-er :D 

@Boss - Cepali smo zone brt :D 

@Padeja. - Bivsi lider LCN-a :D  

@Gera_Corleone - Citercino :D 

@Zecevic_Sa - Kolege iz BCC-a :D 

@Juanito - Glavni afker :D 

@Jovan_Kaurinn - Odlican DM-er :D  

@Manche Makaveli - Dobar DM-ercinja :D 

@Nikola Blade - Odlican DM-er samo tako :D 

@Nemanja Zivkovic - Dobar r5 al steta sto ne igras vise :D 

@Blagojce_Babeski - Dobar lik :D 

@Veljko_Smith - Bio i ostao BCC :D 

@Frka - Bio si dobar lider :D 

@Wolverin - ahah kako smo juce pobili VLA :D  

@Dino_Capone - Kolege iz BCC-a :D 

@Brzi. - Najbolji bivsi lider BCC-a , dobar drug :D 

@Rossetti - Isto kao i Brzi Dobar lider BCC-a , dobar drug :D 

@Marijan_Corleone - Odlican drug :D 

@Cevu_Smith - Citercina :D 

@Simic Nikola - Stare kolege iz BCC-a  :D 

@Eldin_Zaboo - Stare kolege iz BCC-a :D 

@Andrija_Miric - Miricu DM-eru :D  

@Rijad_Diablo - Dobar DM-er brt :D 

@Arkan_Sa - Dobar lider  :D 

@Nikola_Taskovic. - Bio si dobar LCN clan , a sad jos bolji lider BDT-a :D 

@Sebi - Dobar lider :D  evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/95lCE7L

@Pusica - Dobar lider uvjek dobar prema meni :D  evo jedna stara ----> https://imgur.com/a/TFqalUc

@Nikola_Djokic - Drugovi jos od kad sam poceo igrati, dobar lider, dobar GM , dobar admin :D 

@Miki_Simic - Odlican drug :D 

@HenryAdams - Dobar DM-er :D 

@Kinez^ - Dobar drug , odlican lider :D  

@Trance - Saki los DM-er :D 

@Fxy - Dobar lik , kida zone :D 

@Marc_Prescot - Dobar DM-er al moras uciti jos :D 

@Ajdin_Obama - Dobro smo se druzili :D 

Ima jos mnogo nih :D:D  

Legendo <3

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039885

42 minutes ago, Award_Sa said:

@Daniel krenuli svadjom na kraju ekstra prijatelji postali LCN4EVER

@Aleks. pregotivan lik..dobar dmer ekstra druženje.. ali brate nevalja sultan 😂

@Aljimi  VODJA CITERA 

@Zeljko_Drazic Dobar lider al warovi nam neidu..😂

@Lale Corleone krade cure 😂

@Nemanja_Gladovic pre pre gorivan lik..brare guraj do admina 

@Don_Asko sta reci...koju poruku poslati..isto ko i za Nemanju..samo jako

@Aleksa_Ryder bez tebe i Daniela nebih nikad usao u LCN.Hvala jos 1.

@Stefan_Deep dobar dmer.dobra osoba al znamo se svadjati 😂

@Peja_Jazovski dodje pijan na samp prihvati war izadje iz njega 😂

@Golden. Najgori lider na sa 😂

@Diesel e ovako imao sam mute sednem kod tb ti kažeš ako hoćeš da se vozimo kucaj/ stats i tako smo proveli 1h...svaka čast

@Uros_Capone bez njega nebih zone otisao 😂

@Srdjan_Despotovic medju najgotivnijim likovima u org..

@Mina_Mince izgubio sam PVP al moja si 😂

@Knez pokušao da me skine sa black  liste😂

@Petrovic_Makaveli najjaci lik na SA sigurno 😂

@Pavle_Eskobar zbog njega bukvalno krenuo da dmam (od njegovih klipova)

Ima ih još ali mrsko mi pisati 😂

Nista prodajem pod hitno sultance kupicu Tank :D 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039916

On 12/19/2018 at 3:48 PM, Hopsin said:

@Rullof gotivan lik mnogo, uvijek tu da pomogne i za sprdnju, jedan od rijetkih kojem bi sve pare poslao ksd bi zatrazio.

@Murtex mnogo gotivan lik, za sprdnju uvijek tu.

@Deity jedan od likova koji ne ignorise poruke igraca, dok mnogi vlasnici drugih servera ignorisu. (Samo ubacuj vise stvari sto igraci zele, ili primjer da vratis stare, no hejt)

@Shawnvaljda je to Shawn_Legacy, isto gotivan kao Murtex lud je totala

@girlpower jedna od rijetkih vecih admina koja provodi vise vremena sa normalnim igracima nego sa visom pozicijom, draga osoba.

@Sava ova osoba je najkulturnija za koju znam na ovoj zajednici, pristojan i odgovoran.

@Ivan_Zoricic osoba koja me je naucila RPat, mnogo sam mu zahvalan.

@Wright pomaze mi oko RPa, dobar lik.

Jedni od likova koje mnogo gotivim ❤️

Omasio si mada nema veze lav ju <3 :D 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2039917

1 hour ago, Award_Sa said:

@Daniel krenuli svadjom na kraju ekstra prijatelji postali LCN4EVER

@Aleks. pregotivan lik..dobar dmer ekstra druženje.. ali brate nevalja sultan 😂

@Aljimi  VODJA CITERA 

@Zeljko_Drazic Dobar lider al warovi nam neidu..😂

@Lale Corleone krade cure 😂

@Nemanja_Gladovic pre pre gorivan lik..brare guraj do admina 

@Don_Asko sta reci...koju poruku poslati..isto ko i za Nemanju..samo jako

@Aleksa_Ryder bez tebe i Daniela nebih nikad usao u LCN.Hvala jos 1.

@Stefan_Deep dobar dmer.dobra osoba al znamo se svadjati 😂

@Peja_Jazovski dodje pijan na samp prihvati war izadje iz njega 😂

@Golden. Najgori lider na sa 😂

@Diesel e ovako imao sam mute sednem kod tb ti kažeš ako hoćeš da se vozimo kucaj/ stats i tako smo proveli 1h...svaka čast

@Uros_Capone bez njega nebih zone otisao 😂

@Srdjan_Despotovic medju najgotivnijim likovima u org..

@Mina_Mince izgubio sam PVP al moja si 😂

@Knez pokušao da me skine sa black  liste😂

@Petrovic_Makaveli najjaci lik na SA sigurno 😂

@Pavle_Eskobar zbog njega bukvalno krenuo da dmam (od njegovih klipova)

Ima ih još ali mrsko mi pisati 😂

:x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040060

Zaboravio ja još nekog:

@Mina_MinceLCN ŠEFICA :x

@Srdjan_Despotovic@Srdjan_DespotovicSrkiSrki

@Padeja.Brat Padejski :x

Edited by Stefan_Deep
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040077

On 22. 12. 2018. at 10:40 AM, Mahrez said:

@Nemarox - Hvala za Ballas krajem 2016-pocetak 2017.

@Doughboy. - Hvala za ovo sto si me naucio da RPam(Bez tebe ne bih bio niko)

@Sebi - Hvala za najjaci BCC ikad.

@Ratkovic - BCCvsBallas heheheh

@Cruz.- Bratic mawi,hvala za najjaci Ballas u moje vreme :) 

@Mr.Corleone- Bruda uvek tu za mene tjt :)  

@Pusica- BCC bruda :) 

@Stefan_Casteelo- Hvala za najjaci VLA ikad,pusti debile :)

@Sale_Sedlarevic- Brt,hvala za onaj moj osmeh kad sam bio tuzan ;) 

@Guster- Zao mi je sto vise ne igras,voleo bih da se vrati sve na staro da rokamo kao i pre..

@Mire -Bratina najjaca,bio si za Ballas tu i nakon ostavke,najvece moguce hvala :) 

Zna se brate moj od starta do kraja :xKeepo

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040310

Ou vidi teme dobre mjkm

@Aleksandra ma znas sve, hvala ti za sve trenutke na ts-u,  zbog tebe nije bilo dosade, tu sam uvijek za tebe i ako te put kad nanese u Sa, da se javis! ❤

@Skazi bro, taurunum, volim te ❤

@weirdo ne znam koji nick sad furas, al volim i tebe ❤

@Jevric burkeee, vidi glavonje, headara, @QZR volim moju psihodelicnu bagru ❤

@Daco kladionicaruuu, lav sta vise da kazem 💓

@Sava Elidža, ly ❤

@Aventador deeeee ste bre ljudi,,,lalovic bratina haahaha, amtarevadatore volim te bratino ❤

@Molly. sta je bilo, bilo je, hvala i tebi na lijepim trenucima ❤

Edited by Leonardo.
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040315

20 minutes ago, Leonardo. said:

Ou vidi teme dobre mjkm

@Aleksandra ma znas sve, hvala ti za sve trenutke na ts-u,  zbog tebe nije bilo dosade, tu sam uvijek za tebe i ako te put kad nanese u Sa, da se javis! ❤

@Skazi bro, taurunum, volim te ❤

@weirdo ne znam koji nick sad furas, al volim i tebe ❤

@Jevric burkeee, vidi glavonje, headara, @QZR volim moju psihodelicnu bagru ❤

@Daco kladionicaruuu, lav sta vise da kazem 💓

@Sava Elidža, ly ❤

@Molly. sta je bilo, bilo je, hvala i tebi na lijepim trenucima ❤

Auuu brate moj koliko je dugo proslo ustvari :DDDD 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040365

5 hours ago, Tihovic_Sa said:

@BoG1.^
    @Danijel_Suarez

@Mrga_Mitrovic
    @Beatrex.
    @Alexis.
    @Zodiac

Tihovic_Sa

Bratino ! <3 !

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040466

• Founder of Automobili Lamborghini
  • 42 minutes ago, Jevric said:

Auuu brate moj koliko je dugo proslo ustvari :DDDD 

Vidi sto je mene obrisao... au au au :D 

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040485

Zahvaljujem se pre svega ljudima zbog kojih sam ostao na zajednici ovako dugo,zbog kojih mi je 2017 promenila način i tok igre,a to su..

@Gallardo.brat moj ludi,Condor R5 kod njega i Ace,nešto najjače u mom dosadašnjem igranju na serveru.BDT koji smo vodili predobro,znaci bili smo naaci i ostali smo naaci :x,bratina koja se zvala Richard_Corleone a sada ovaj nick hahahaha,saim se volim te puno brate <3

@Patrikbratina,LCF,TVF,BDT..nemam reci,moj braaat naaci,takodje jedan od najboljih RPera na serveru po mom mišljenju,isto vazi i za Ričija.VOLIM TE COVECE <3

@Lukas_Davorija @IvanoDavorija Braća smo po Babine linije,TVF,CONDOR,BDT naaci su,definitivno kandidati za RPE,volim vas ljudi <3

@Lee^ @Velja. @Matija_Colo @Jerremy_Minotaur Braća,u naše vreme,slobodno mogu reci...DNB jedna od najjačih organizacija,sto po DM i poštovanju pravila,to i po velikom broju dobijenih warova.

@Energy braaatina koja me je uvek mogla nasmejati,cool lik.

@Nikola_Kovac @Nany,ljudi koji su mi pružili definitivno najbolje iskustvo u mojim početcima,Nikola brate javi se nekada nema te nikako a bas bih voleo da popričamo brate <3

@Ivan_Turukuss moj ludi brat,jedan od jačih dMera na serveru,a verujem da će biti i najjači admin <3

@Mire Lik koji mi je bio vodja(lidera)3x,veoma zabavna,korektna,društvena,zabavna,Cool i ozbiljna osoba,jedan PD najboljih likova sa SA.

@Deity koliko mi je puta ulazio u susret sto se tiče donacija,ja ne verujem...covece najjači si.

@girlpower gocaaaaa,najjača adminka na SA,odmah posle @Danijela_SavicDanijela mi je takodje ulazila u susret x puta,mada se ne seca vrv ali nmvz..

@Frka lik kod kojeg sam u BCC dogurao do R4,i jedan od najboljih ljudi na SA.

@Adi_Sokol TBB,GSF i bezbroj lepinje uspomena,brat ludi.

@Michael Kane hvala za onu pomoć u BDT kod mene i Ricija,

@Nikic_Samoj brat ludi,krivo mi je sto sam ti prvi put dao minus za BDT,mada si svejedno dobio plus kasnije,najjača bratina.

@Profi_Zivanovic moj braaat skrrrr,zna covek znanje slao para kao niko,izlazio u susret x puta,naaaaci.

@Madzar derpe glupi,saim se najjači.

@Petar Stojanovic korektan,zabavan,ozbiljan lik kojeg ne mogu rečima opisati...

@Boban_Rajovic Condor,TVF,LSPD,moj brat ludi volim mu porodicu i psa.

@Don. ludjak moj,secas li se onih svadja sa V.B da ne pišem ceo nick..JEBENA LEGENDA KOJA JE Ehhhh...LEGENDA!

@Frosty_Shakur bratinaaaaaaa.

@Mike_Sarrabuzz ludjak moj,hvala sto si mi pružio šansu u Condor.

@Havijer_Bolivar bananko,volim te.

@Nikola_Sladoje sladoledzija.

@Jalen Washingtonmupisa,jebo te ovaj nick XD,saim se voli tebe bata.

@Ivan_Potok ludjak jedan jedini moj,

@Aven hvala sto si mi pružio šansu da budem lider BDT,mislim da sam opravdao liderstvo.

OD PRILIKE BI BILO TO TO,AKO SAM NEKOGA IZOSTAVIO NEKA MI NAPISE!

Edited by Martin_White
    https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040585

Just now, Martin_White said:

Zahvaljujem se pre svega ljudima zbog kojih sam ostao na zajednici ovako dugo,zbog kojih mi je 2017 promenila način i tok igre,a to su..

@Gallardo.brat moj ludi,Condor R5 kod njega i Ace,nešto najjače u mom dosadašnjem igranju na serveru.BDT koji smo vodili predobro,znaci bili smo naaci i ostali smo naaci :x,bratina koja se zvala Richard_Corleone a sada ovaj nick hahahaha,saim se volim te puno brate <3

@Patrikbratina,LCF,TVF,BDT..nemam reci,moj braaat naaci,takodje jedan od najboljih RPera na serveru po mom mišljenju,isto vazi i za Ričija.VOLIM TE COVECE <3

@Lukas_Davorija @IvanoDavorija Braća smo po Babine linije,TVF,CONDOR,BDT naaci su,definitivno kandidati za RPE,volim vas ljudi <3

@Lee^ @Velja. @Matija_Colo @Jerremy_Minotaur Braća,u naše vreme,slobodno mogu reci...DNB jedna od najjačih organizacija,sto po DM i poštovanju pravila,to i po velikom broju dobijenih warova.

@Energy braaatina koja me je uvek mogla nasmejati,cool lik.

@Nikola_Kovac @Nany,ljudi koji su mi pružili definitivno najbolje iskustvo u mojim početcima,Nikola brate javi se nekada nema te nikako a bas bih voleo da popričamo brate <3

@Ivan_Turukuss moj ludi brat,jedan od jačih dMera na serveru,a verujem da će biti i najjači admin <3

@Mire Lik koji mi je bio vodja(lidera)3x,veoma zabavna,korektna,društvena,zabavna,Cool i ozbiljna osoba,jedan PD najboljih likova sa SA.

@Deity koliko mi je puta ulazio u susret sto se tiče donacija,ja ne verujem...covece najjači si.

@girlpower gocaaaaa,najjača adminka na SA,odmah posle @Danijela_SavicDanijela mi je takodje ulazila u susret x puta,mada se ne seca vrv ali nmvz..

@Frka lik kod kojeg sam u BCC dogurao do R4,i jedan od najboljih ljudi na SA.

@Adi_Sokol TBB,GSF i bezbroj lepinje uspomena,brat ludi.

@Michael Kane hvala za onu pomoć u BDT kod mene i Ricija,

@Nikic_Samoj brat ludi,krivo mi je sto sam ti prvi put dao minus za BDT,mada si svejedno dobio plus kasnije,najjača bratina.

@Profi_Zivanovic moj braaat skrrrr,zna covek znanje slao para kao niko,izlazio u susret x puta,naaaaci.

@Madzar derpe glupi,saim se najjači.

@Petar Stojanovic korektan,zabavan,ozbiljan lik kojeg ne mogu rečima opisati...

@Boban_Rajovic Condor,TVF,LSPD,moj brat ludi volim mu porodicu i psa.

@Don. ludjak moj,secas li se onih svadja sa V.B da ne pišem ceo nick..JEBENA LEGENDA KOJA JE Ehhhh...LEGENDA!

@Frosty_Shakur bratinaaaaaaa.

@Mike_Sarrabuzz ludjak moj,hvala sto si mi pružio šansu u Condor.

@Havijer_Bolivar bananko,volim te.

@Nikola_Sladoje sladoledzija.

@Jalen Washingtonmupisa,jebo te ovaj nick XD,saim se voli tebe bata.

OD PRILIKE BI BILO TO TO,AKO SAM NEKOGS IZOSTAVIO NEKA MI NAPISE!

Hahaga dobro dobro.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040587

@Jevric - Sve najbolje bato,ti si mi pomogao najvise na SA,od prve org i ucenja rp pravila do ulaska u SAM nekadasnjim samo jako matori.

@Veljko_Milanov seljak sa aerodroma ali najjaci momak u KG pored mene !

@Piske Covek koji mi u sred lige sampiona traži da jede pizzu a jeo 20 minuta pre....

@Kika [SA]Vodja Hejtera , glupa za srpski i knjizevnost i to ti je :P:x

@Cele Najajci vodja GM-a a jos veci peder 💕

@Jeca najjaca babadevojka na SkillAreni,mnogo te volim 💕 :x

@Marin Burazer najjaci sve najbolje baki

@Danijel_Suarez propalo govno koje mora svuda da se mesa....

@Scott Mitchel propo si leba mi

@Pavle_Vasquez Momak odlixan ali nije teo da proda vikendicu u PC govedo jedno...

@Tihovic_Sa za malo al5 ali jbg... Propo covek

@Nexus kad ti dadne minus tri godina se ne dižes iz kome :P

Mnogo dobar covek ali ne zna fiziku :P

@Daco propali kladionicar

@Petar Stojanovic propao lider nacisto nista ne radi :] :x

https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/13/#findComment-2040650

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...