5am Xeon Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 38 minutes ago, Admir. said: @Sava Prije svega dobar lik i drug,a odlican vodja @acKo nmvz sto je banovan acc , uvjek cu biti zahvalan na svakom savjetu i primanju prvi put prije vise od godinu dana u GFX. @Tarik Kikanovic nema potrebe za velikim rijecima sve se zna,brat moi. @Avdagic Rpalija i zanimljiv cojk. @Mr.Corleone Rper u pokusaju al bice bolje , haha salim se samo guraj bato moj uz tebe sam @Fernandez^ kolega i dobar drug @Kemi Top lik koji uvjek pomogne i sve sto je ikad postigo to je bilo samo zaslugom i zao mi je sto nisi dobio priliku za ono sto si zelio,al mozda i bude nekad. @Lussiano @Trava. Kolege moje dobre @Boban_Rajovic Kolega TVF , GM Tim i ti fazoni,dobar ko covjek. @Madzar Vutrogasac moj @Ivan_Potok odlican lider i rper , prekuco igricu bato. @Spencer TVF je gorio pod tvojim nogama. @Tvrtko_Rimac ljepa vremena marsala i tog rpa,sve najbolje za ovog ciku @Ghost top momak i drug @Nesko_Malone Pojma nemas ni o Rpanju ni ko dizajner al si bat moi @Aljimi @Zeljko_Drazic definitivno meni dva najbolja lidera LCN-a @Mahrez lider Ballasa i nezaboravno vrijeme @Wright @Ivan_Zoricic GSF je derao dok ste ga vi vodili i svako ce se toga sjecati. @Mina_Mince Sefica na zonama,samo dmaj @Xeon bivisi kolega dizajner , dobar momak za svake pohvale @Beatrex. top si kralju , samo guraj naprijed @Belmin ETŠovac brat @mirzačov momak koji je prekuco rp i daje dobre savjete,a pored je i top dizajner @Profi_Zivanovic hitman bato @Amko Amkic fini si deckoo @Jalen Washington rper i dizajner u pokusaju , al eto nisi los Beba moja sve najbolje brt moi <3333 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031561 Share on other sites More sharing options...
Elvo_King Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 7 minutes ago, Belmin said: Za ove 3 godine koje sam proveo na SA stekao sam veliki broj prijatelja. Prije svega krenut' ću od osobe koja mi je omogućila da se prvi put oprobam u staffu @Tarik Kikanovic brat moj, kolega iz ETS najbolji vodja, nema dalje top lik. Osoba s' kojom sam se prvi put upoznao u staffu @Cele propali šofer, propali učitelj DM-anja, propali vodja..(Salim se) Brat moj, luda glava, sve najbolje, voli te brat @Pajke za ovog momka nemam riječi, osoba na koju se uvijek mozes osloniti, fin, kulturan, sve pohvale. @Walker kolega iz ETS, odlican momak, kulturan, duhovit, uvijek je tu kada treba pomoc, nadam se da cemo se druziti jos dugo, dugo @Haze_Scofield Ljudina moja, šteta što nismo duže vrijeme proveli u staffu, sve pohvale za tebe, odlican si momak, ono na TS-u ti necu nikad halalit... (Šala, znaš da te brat voli) @Elvo_King borac, ljudina, osoba koja ce pomoci u bilo kom doba dana/noci, nema rijeci kojom bih mogao opisati tvoju dobrotu. @Admir. Skoro smo se upoznali, top lik, kolega iz ETŠ, jedan od boljih dizajnera na SA, sve na svom mjestu, ljubi te brat @Sava Kralju...ne mogu opisati rijecima koliko si top lik, savjetujes za 10, toliko toga sam naucio od tebe i hvala ti za sve sto si mi pruzio na SA. @Sino_Sakac Osoba koja me naučila da RP-am, trebao sam te banovati ali sam zaboravio (znas da se salim) I love you , duzan si mi 2 filma, nadam se da cemo to nadoknaditi na raspustu. Hvala brate na ovakvim predivnim rijecima, legenda si bio i ostao.. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031565 Share on other sites More sharing options...
𝗞𝗶𝗹𝗹 '𝗘𝗺 𝗪𝗶𝘁𝗵 𝗦𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀 Ryzen Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 9 minutes ago, Belmin said: Za ove 3 godine koje sam proveo na SA stekao sam veliki broj prijatelja. Prije svega krenut' ću od osobe koja mi je omogućila da se prvi put oprobam u staffu @Tarik Kikanovic brat moj, kolega iz ETS najbolji vodja, nema dalje top lik. Osoba s' kojom sam se prvi put upoznao u staffu @Cele propali šofer, propali učitelj DM-anja, propali vodja..(Salim se) Brat moj, luda glava, sve najbolje, voli te brat @Pajke za ovog momka nemam riječi, osoba na koju se uvijek mozes osloniti, fin, kulturan, sve pohvale. @Walker kolega iz ETS, odlican momak, kulturan, duhovit, uvijek je tu kada treba pomoc, nadam se da cemo se druziti jos dugo, dugo @Haze_Scofield Ljudina moja, šteta što nismo duže vrijeme proveli u staffu, sve pohvale za tebe, odlican si momak, ono na TS-u ti necu nikad halalit... (Šala, znaš da te brat voli) @Elvo_King borac, ljudina, osoba koja ce pomoci u bilo kom doba dana/noci, nema rijeci kojom bih mogao opisati tvoju dobrotu. @Admir. Skoro smo se upoznali, top lik, kolega iz ETŠ, jedan od boljih dizajnera na SA, sve na svom mjestu, ljubi te brat @Sava Kralju...ne mogu opisati rijecima koliko si top lik, savjetujes za 10, toliko toga sam naucio od tebe i hvala ti za sve sto si mi pruzio na SA. @Sino_Sakac Osoba koja me naučila da RP-am, trebao sam te banovati ali sam zaboravio (znas da se salim) I love you , duzan si mi 2 filma, nadam se da cemo to nadoknaditi na raspustu. @Beatrex. s njim sam najvise vremena provodio, previse gotivan lik, naucio me da testam i jos puno toga love te brat puno Ostale osobe koje sam zaboravio zamolio bih da se ne ljute,mislim da i ne bi mogli stati na listu, previse Vas je i hvala Vam svima na predivnom druzenju. #SAFAMILY Takodje, hvala na lijepim rijecima ❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031579 Share on other sites More sharing options...
from rajvosa with hate martinez. Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 8 hours ago, Xenon said: @Draca brat moj ludi , najvise koga voim na serveru je Dracko @Saiyan decko koga sam zgotivo u roku od 2h , sve najlepse za ovog decka @Jalen Washington brat moj sa kojim planiram vec godinu dana da doniram za neku org a nikako nam ne uspeva @Wright brat moj , jedini lik koga najvise bas najvise gotivim na ovom serveru , uvek tu kada ti zatreba sve najlepse baki moj @Patrik kolega moj kada smo zajebali Keca za test za rp diplomu kada smo isli u policiju da ga prijavimo i dalje pamtim taj dan , samo guraj jako baki @Kristijan_Firci najveci i najbolji burazer na ovoj zajednici , koliko puta kada mi je trebala pomoc uvek je on bio tu da mi pomogne @John_Keen bruda najjaci jos od MC Vagosa , najjaca vremena , sada kao lider VVZa sve najlepse baki guraj samo @Foste_Vasquez bratina luda secane na stare dane ta 2016 godina najjaca @Nikola_Sladoje pali brat , najjaci burko na celoj zajednici u svakom trenutku zna da nasmeje coveka volim te nane'mi, znaš da si moj brat do kraja Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031583 Share on other sites More sharing options...
black dragon triads Stefan_Deep Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 6 hours ago, Simple said: Ajd' kad' svi moram i ja @Rille bratino moja 💖 @Stefan_Deep Bratina, uvijek sam tu za tebe. 💖 @Nikola_Taskovic. Šta reći ? Ljudina lik, prejak dečko. Uvijek ćeš ti biti LCN-ovac. @Jayrobe bilo je lijepo dok je trajalo. Myb se to nekada vrati. @Erdal_Edo Tu je za unwarn uvijek 💖💖 @Owl Bratina čiterska @Seth Jednostavno rečeno ljudina prije svega. Vrlo pristojan momak, skroman. TEC ćemo pamtiti. @Stefan_Sumadinac Japanci 💖 @Semso Poplava moja, BL kontinent @Pogba Zenica univerzum 💖 ! @Armada propali gejmaster. Voli brat 💖 ! Ima ih još, mrzi me da sve tagujem. Takodje brt <3 ! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031608 Share on other sites More sharing options...
black dragon triads Stefan_Deep Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 5 hours ago, Aljimi said: @Zeljko_Drazic kinder @Stefan_Deep low si i ti🙃🙃 @Cadilab Luxword cekam te ps snimah ba @Mina_Mince djesi mi debela @Diesel kakoe admine gura li se @Don_Asko djesi gamemasteru @Nemanja G. gladonja lowww Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031610 Share on other sites More sharing options...
SA_ONE_LOVE<3 Peric Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Svi ste dobri ko lebac Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031672 Share on other sites More sharing options...
[SA] Honorary Šinter saiyan Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 9 hours ago, Xenon said: @Draca brat moj ludi , najvise koga voim na serveru je Dracko @Saiyan decko koga sam zgotivo u roku od 2h , sve najlepse za ovog decka @Jalen Washington brat moj sa kojim planiram vec godinu dana da doniram za neku org a nikako nam ne uspeva @Wright brat moj , jedini lik koga najvise bas najvise gotivim na ovom serveru , uvek tu kada ti zatreba sve najlepse baki moj @Patrik kolega moj kada smo zajebali Keca za test za rp diplomu kada smo isli u policiju da ga prijavimo i dalje pamtim taj dan , samo guraj jako baki @Kristijan_Firci najveci i najbolji burazer na ovoj zajednici , koliko puta kada mi je trebala pomoc uvek je on bio tu da mi pomogne @John_Keen bruda najjaci jos od MC Vagosa , najjaca vremena , sada kao lider VVZa sve najlepse baki guraj samo @Foste_Vasquez bratina luda secane na stare dane ta 2016 godina najjaca @Nikola_Sladoje pali brat , najjaci burko na celoj zajednici u svakom trenutku zna da nasmeje coveka Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031693 Share on other sites More sharing options...
Vodja Alkosa ! Cele Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 1 hour ago, Belmin said: Za ove 3 godine koje sam proveo na SA stekao sam veliki broj prijatelja. Prije svega krenut' ću od osobe koja mi je omogućila da se prvi put oprobam u staffu @Tarik Kikanovic brat moj, kolega iz ETS najbolji vodja, nema dalje top lik. Osoba s' kojom sam se prvi put upoznao u staffu @Cele propali šofer, propali učitelj DM-anja, propali vodja..(Salim se) Brat moj, luda glava, sve najbolje, voli te brat @Pajke za ovog momka nemam riječi, osoba na koju se uvijek mozes osloniti, fin, kulturan, sve pohvale. @Walker kolega iz ETS, odlican momak, kulturan, duhovit, uvijek je tu kada treba pomoc, nadam se da cemo se druziti jos dugo, dugo @Haze_Scofield Ljudina moja, šteta što nismo duže vrijeme proveli u staffu, sve pohvale za tebe, odlican si momak, ono na TS-u ti necu nikad halalit... (Šala, znaš da te brat voli) @Elvo_King borac, ljudina, osoba koja ce pomoci u bilo kom doba dana/noci, nema rijeci kojom bih mogao opisati tvoju dobrotu. @Admir. Skoro smo se upoznali, top lik, kolega iz ETŠ, jedan od boljih dizajnera na SA, sve na svom mjestu, ljubi te brat @Sava Kralju...ne mogu opisati rijecima koliko si top lik, savjetujes za 10, toliko toga sam naucio od tebe i hvala ti za sve sto si mi pruzio na SA. @Sino_Sakac Osoba koja me naučila da RP-am, trebao sam te banovati ali sam zaboravio (znas da se salim) I love you , duzan si mi 2 filma, nadam se da cemo to nadoknaditi na raspustu. @Beatrex. s njim sam najvise vremena provodio, previse gotivan lik, naucio me da testam i jos puno toga love te brat puno Ostale osobe koje sam zaboravio zamolio bih da se ne ljute,mislim da i ne bi mogli stati na listu, previse Vas je i hvala Vam svima na predivnom druzenju. #SAFAMILY Brat <3 ! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031744 Share on other sites More sharing options...
Vodja Alkosa ! Cele Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 On 12/19/2018 at 5:02 PM, Tarik Kikanovic said: @Kemi Hvala za fenomenalno prijateljstvo.(grad u Finskoj ) @Sava dosta korissnih stvari se moze naucit od njega, mnogo lukav i pametan lik. @Avdagic kum. @Boky Pajdo moj. @Murtex @Toni. @Gajic muzicki talentovane osobe. @Vladan posle Kemija najjaci lik na zajednici. @Celar neki tam promotercic @Beatrex. Nemanja irvas moj @Vuk veoma pametna osoba, prije svega dobra. @Aljimi nema komentara, super lik. @Admir. Najjaktivniji dizajner i najbolji.Rl drugar,nema mnogo rijeci koji ga ne mogu opisat. @Mr.Corleone Austrijanac moj,iskren,posten. @Nikola_Taskovic. Iskrena i zanimljiva osoba. @Pepi malac moj, za svaku pricu u svako doba dana i noci raspolozen. @Cele Dobar momak, zao mi je sto nisam imao priliku sa njim vodit GM tim. @Belmin mnogo vrijedna osoba, da su svi kao on bilo bi nam ljepse. @Aleksandar_Ilic najbolju ekipu sam upoznao u njegovom tvf-u, dobar lik kao i njegov bato Andrija. Bice prilike brt Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031746 Share on other sites More sharing options...
Teleporter Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Coa_Cappone - Dobra osoba , dobar prijatelj . @Hamza_Toretto - Dobar lik . Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031779 Share on other sites More sharing options...
Guest Mahrez Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 2 hours ago, Admir. said: @Sava Prije svega dobar lik i drug,a odlican vodja @acKo nmvz sto je banovan acc , uvjek cu biti zahvalan na svakom savjetu i primanju prvi put prije vise od godinu dana u GFX. @Tarik Kikanovic nema potrebe za velikim rijecima sve se zna,brat moi. @Avdagic Rpalija i zanimljiv cojk. @Mr.Corleone Rper u pokusaju al bice bolje , haha salim se samo guraj bato moj uz tebe sam @Fernandez^ kolega i dobar drug @Kemi Top lik koji uvjek pomogne i sve sto je ikad postigo to je bilo samo zaslugom i zao mi je sto nisi dobio priliku za ono sto si zelio,al mozda i bude nekad. @Lussiano @Trava. Kolege moje dobre @Boban_Rajovic Kolega TVF , GM Tim i ti fazoni,dobar ko covjek. @Madzar Vutrogasac moj @Ivan_Potok odlican lider i rper , prekuco igricu bato. @Spencer TVF je gorio pod tvojim nogama. @Tvrtko_Rimac ljepa vremena marsala i tog rpa,sve najbolje za ovog ciku @Ghost top momak i drug @Nesko_Malone Pojma nemas ni o Rpanju ni ko dizajner al si bat moi @Aljimi @Zeljko_Drazic definitivno meni dva najbolja lidera LCN-a @Mahrez lider Ballasa i nezaboravno vrijeme @Wright @Ivan_Zoricic GSF je derao dok ste ga vi vodili i svako ce se toga sjecati. @Mina_Mince Sefica na zonama,samo dmaj @Xeon bivisi kolega dizajner , dobar momak za svake pohvale @Beatrex. top si kralju , samo guraj naprijed @Belmin ETŠovac brat @mirzačov momak koji je prekuco rp i daje dobre savjete,a pored je i top dizajner @Profi_Zivanovic hitman bato @Amko Amkic fini si deckoo @Jalen Washington rper i dizajner u pokusaju , al eto nisi los Hvala 🙂 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031894 Share on other sites More sharing options...
Guest Sebi Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 3 hours ago, Ratkovic said: @Schoker brat moj najbolji dosta se znamo uvek si mi pomogo i kroz svasta smo prosli <3 @Deity Odlican vlasnik dosta puta mi je dao popust sve najbolje @girlpower dobra devojka pre svega covek.Voli da se druzi i sprda. @Mirelik kojeg najvise gotivim od svih admina na skill areni.Dobro je sto si se vratio. @Danijela_Savic mnogo dobra zena @Sava dobar covek kulturan svaka cast @Sebi dobar lik i drug.Hvala sto si bio omogucio da budem lider bcca @Brzi. hvala i tb brate dosta si mi pomagao puta volis da se sprdas i sve to Hvala i tebi sto si pomogao oko bcc-a kada bukvalno clanova nije bilo to ti necu zaboraviti 😉 uvek si dobrodosao kod nas Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031934 Share on other sites More sharing options...
"Don't play with electricity" Schoker Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) @Ratkovic odlican pre svega prijatelj,dugo se znam kako rly tako i ig sve najj brate. @Danijela_Savic nemam sta reci lose za tebe,najbolji vodja admina,uvek si tu pomoc,znc sve najj <3 @Brzi. Najj lider ikada nema sta,cekam te da se vratis na svoje mesto @Steph_Marrick pre svega veoma dobar covek,uvek je tu za pomoc ili za nesto pokazat.Sve najj! @Mahrez bratina,pokazao si mi dosta oko rpa sve najj bruda. @girlpower uvek je za tu salu nasa Goca,sve najj <3 Edited December 20, 2018 by Schoker Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031957 Share on other sites More sharing options...
Love is not a safe world Sino Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 2 hours ago, Belmin said: Za ove 3 godine koje sam proveo na SA stekao sam veliki broj prijatelja. Prije svega krenut' ću od osobe koja mi je omogućila da se prvi put oprobam u staffu @Tarik Kikanovic brat moj, kolega iz ETS najbolji vodja, nema dalje top lik. Osoba s' kojom sam se prvi put upoznao u staffu @Cele propali šofer, propali učitelj DM-anja, propali vodja..(Salim se) Brat moj, luda glava, sve najbolje, voli te brat @Pajke za ovog momka nemam riječi, osoba na koju se uvijek mozes osloniti, fin, kulturan, sve pohvale. @Walker kolega iz ETS, odlican momak, kulturan, duhovit, uvijek je tu kada treba pomoc, nadam se da cemo se druziti jos dugo, dugo @Haze_Scofield Ljudina moja, šteta što nismo duže vrijeme proveli u staffu, sve pohvale za tebe, odlican si momak, ono na TS-u ti necu nikad halalit... (Šala, znaš da te brat voli) @Elvo_King borac, ljudina, osoba koja ce pomoci u bilo kom doba dana/noci, nema rijeci kojom bih mogao opisati tvoju dobrotu. @Admir. Skoro smo se upoznali, top lik, kolega iz ETŠ, jedan od boljih dizajnera na SA, sve na svom mjestu, ljubi te brat @Sava Kralju...ne mogu opisati rijecima koliko si top lik, savjetujes za 10, toliko toga sam naucio od tebe i hvala ti za sve sto si mi pruzio na SA. @Sino_Sakac Osoba koja me naučila da RP-am, trebao sam te banovati ali sam zaboravio (znas da se salim) I love you , duzan si mi 2 filma, nadam se da cemo to nadoknaditi na raspustu. @Beatrex. s njim sam najvise vremena provodio, previse gotivan lik, naucio me da testam i jos puno toga love te brat puno Ostale osobe koje sam zaboravio zamolio bih da se ne ljute,mislim da i ne bi mogli stati na listu, previse Vas je i hvala Vam svima na predivnom druzenju. #SAFAMILY OFC <333 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2031995 Share on other sites More sharing options...
[SA] Direktor | Vodja Promotera Extraction Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032019 Share on other sites More sharing options...
Guest Seth Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 8 hours ago, Jayrobe said: @Fsociety kašikara nemam šta drugo da kažem @Simple bilo je lijepo vidjet cemo nesto nmg ih tag ali evo imena @Stefan_Deep bratina rperska Nikola Taskovic liderčina,a ne lider. Fico-takode lider nad liderima Trance-ljudina makedonska Kinez-isto kao i trance nemam rijeci kakve su to ljudine @Nikola_Taskovic. @Trance i posebno @Seth SETEEEEE ZNAS SVE NAJJACE O TB STA MISLIM OPET DA UZMES TEC <3 Mozda nekad kreso,mozda nekad <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032113 Share on other sites More sharing options...
They say that you know if a love is true when it hurts so much. Monchy Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Da pocnem od pocetka ili od kraja, al ajde ipak cu od pocetka. Precizno svi ste svi dobri, ali ovi neki ljudi su tu od pocetka sa mnom i uz mene s kojima doslovce blejim na tsu sta bi se reklo 24/7. @Predrag flejmuje on mene, flejmujem ja njega i tako u krug svaki dan ispocetka skamer teski stalno slipuje i sta jos reci o tebi, sve u svemu dobra osoba. Najbolje bjezi killeru u DBD ofc @Mladja Smarac prve klase, jos od kad je poceo igrati njegov san je bio da mu nick na forumu bude zelene boje haha smarao me stalno za lokalnog, ali ajde dok smo se upoznali shvatila sam da nije los, nekad ispali za nesto igrati ali jos je mlad i sto bi se reklo zelen u glavi @Aleksa Banovan brat Najt, ali ima nesto sta necu zaboraviti nikada a to je da kad sam pocela igrati prvo pitanje od mladog gospodina je bilo: " Jesi ti uopste zensko ? " kanije smo bili zajedno vodje moderatora, morala sam vise raditi nego on ali ajde radio je cijenim to! @HaZaaRD osoba s kojom sam se pocela druziti od samog pocetka mog igranja na SA, ne samo da smo igrali samp vec i MC i sve moguce igrice koje smo mogli smo igrali. @BoG1.^ Sta reci o tebi ? Sta tocno napisati ? Prvo je njegov stav na serveru bio dolazi odmah na ts sad cu te ban, kad sam dosla zbunio se nije znao sta da kaze, tako je i dan danas kad dodjem pa se zbuni, najvise od svega voli da me troluje a jednostavno ne moze zamisliti svoj zivot bez da me upoznao Bogziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii @Edin Nije mi dao da disem na serveru, jos kad smo bili vipovi jedina osoba koja je uz mene i brata bila do jutra na serveru i vozikali se zajedno. Malo je bio naporan mislim i danas je, ali naravno on da se meni ne javi bi umro. @Nexus Klinac koji kad mu pricas nesto a nije mu dan samo kulira e da i moze pricati vise od mene, najbolji smo u duetu da mucimo Bogzija @Danijela_Savic s tobom sam se prije puno druzila, ali nekad imas neke ispade i neke stvari mi zasmetaju i zato sam se vecinom udaljila, ali samo naprijed s adminima @Ray Pokusaj poslovne osobe tako nesto @Aleksandar Njemu sam ostavila da vodi moderatore, ne slusa nista i oce mi proda neki sit od auta za puno para, skamer @Ahil Nije me spomenuo jer je hejter, ali ja za njega imam samo reci da pocne nesto RADITI, btw flejm cu ga sad opusteno @Ivan nista ne slusa ali njegov zivot nema smisla bez mene kako kaze!! Hvalaaaaa!!!!! @Frost ja ti se ispricavam sto te nisam tag, bilo je mnogo kasno pa sam slucajno zaboravila. Znas da nisam tako mislila a i dalje si ispala zajedno s Mladjom. @Mladenn ju zaboravila sam [SA] Muzjak @Markan. Markane aj me zaposli... " Ne primamo zenske" hehe hvala Markane @Tesic jedini block kojeg cujem, mislim sad ga ne cujem dok mi se opet ne isprica javno. Hvala! Last but not least @Deity Za njega imam puno pisati, prije svega veliko hvala za sve, najvise hvala na pomoci koju neizmjerno cijenim i koja mi je znacila onda vise od icega. Mnogo dobra osoba, svima uvijek pomogne, pocni misliti malo na sebe ali nemoj se mijenjati za nista na svijetu. I da ovo je isto jednako vazno veliki noob u DBD...Hvalaaaa a sad idem prije bana One koje nisam spomenula nemojte se uvrijediti, nisam s vama provodila neko vrijeme pa vas ni ne znam najbolje, sto ne znaci da vas ne cijenim. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032199 Share on other sites More sharing options...
real GOAT Rau Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 (edited) Ajde da budem moderan msm nagovorili me fanovi da ovo pisem @Mladenn Ako krenem da nabrajam a ti nisi prvi onda ili prozivam neke likove ili sam pijan.Brt moii @Aleksandar osoba koju navodno poznajem msm tako mi kaze menadzer.Salim se dobar si al si glu @Sava Prodao si me za sitne pare @Monchy Nadam se da si shvatila da smo sudjeni jedno drugom. @Losmi^ Narkoman maloletni u pokusaju. @Yikwo Ludi Srbi & Nemanja narkomann @Aleksa Moj mentor i on je zasluzan za moje sirenje pozitive. @Mladja Brat moj rodjeni msm nije rodjeni jer bi to bilo onda Share Acc nego se tako kaze @Predrag Ovog lika ne poznajem @Necas_Rider Mladjin brat a moj isto brat @Ivan Platio meni i Neliju 50e za Moderatora @jacky Bio dobar covek,posten pre svega @Nexus Nadaren decko za biznis videcemo da napredujes nekako u tom aspektu. @Deity Hvala."Skill Arena mi je zivot promenila." @Goldfinger e ovaj covek me je vadio sto se kazr iz govana barem jedno 10 puta,tebi narocito hvala na svemu. Salu na stranu ovim ljudima dugujem bar jedno 5 godina zivota i 400godina smeha.Hvala vam P.S. Zaboravio sam Velibora VELIBORE I TI OVDE PRIPADAS Edited December 21, 2018 by Ray Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032243 Share on other sites More sharing options...
YoungGerald Necas Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Mladja @Predrag @Aleksa @Ivan @Aleksandar @Sava @Ray @Monchy evo i nju da tagujem i ako me ispalila na njen post al nema veze ne ljuti se bata Necas @Ahil @Ludak @Velibor @Jovic @Laza Hvala ovim ljudima sto su mi ulepsali igru na ovoj zajednici,necu da duzim,znaju oni sta mislim o njima <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032380 Share on other sites More sharing options...
Guest Hamza_Toretto Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 (edited) @Teleporter ubija lik dosadu,lik kakav se trazi @Anej_Mahmutovic sandzaklija,hodza @Kabir_Corleone brat po krvi @Ikkylegenda brat @Boky doar za zezanciju Edited December 21, 2018 by Hamza_Toretto Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032529 Share on other sites More sharing options...
Guest Mladence Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 9 hours ago, Monchy said: Da pocnem od pocetka ili od kraja, al ajde ipak cu od pocetka. Precizno svi ste svi dobri, ali ovi neki ljudi su tu od pocetka sa mnom i uz mene s kojima doslovce blejim na tsu sta bi se reklo 24/7. @Predrag flejmuje on mene, flejmujem ja njega i tako u krug svaki dan ispocetka skamer teski stalno slipuje i sta jos reci o tebi, sve u svemu dobra osoba. Najbolje bjezi killeru u DBD ofc @Mladja Smarac prve klase, jos od kad je poceo igrati njegov san je bio da mu nick na forumu bude zelene boje haha smarao me stalno za lokalnog, ali ajde dok smo se upoznali shvatila sam da nije los, nekad ispali za nesto igrati ali jos je mlad i sto bi se reklo zelen u glavi 2 hours ago, Frost said: @Mladja 6 hours ago, Ray said: Ajde da budem moderan msm nagovorili me fanovi da ovo pisem @Mladja Brat moj rodjeni msm nije rodjeni jer bi to bilo onda Share Acc nego se tako kaze hvala srca moja lepaa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032617 Share on other sites More sharing options...
Guest Mladence Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 @Frost moj brat od druge majke ali kao da nas ista majka rodila. @Predrag znamo se 4 godine,prosli sito i reseto,gledam ga ko brata.Nadam se da ce se upoznamo nekad i da popijemo neko pivce hehe <3 . @Aleksandar Moj brat Aki dao mi moje prvo zaduzenje,i tebe isto gledam kao brata svasta smo prosli zajedno,nadam se da ce popijemo nekad neko pivce,vt <3 . @Ray Moj brat najjaci,zajedno u tandemu ne moze niko protiv nas <333 @Ivan Hrvat moj lepi,moja desna ruka,moj guardian angel <3 @Mladenn Moj imenjak,jos od Blue Lagoon 2015 se znamo,lud decko kao ja,vt <3 @Monchy B F F volim te ko sestru i sama znass i sama znass <3 @girlpower Sestro moja lepa,upoznali se sasvim spontano na globalu a sada ne mozemo jedno bez drugo hehe <3 @Velibor @Kinez Moja bracaaaa rodjena,vidimo se za raspust ako bog da. <3 @Nesko_Malone Moj mali bata,neiskusan i mlad ali volim te <33 @Aleksa @jacky Braco moja banovana,bez vas ne bi bilo nista od ovoga <3 @Ahil Brat moj,uvek tu bio za sve da mi pomogne,moja desna ruka <3 @Ludak Ne moze da ne ispadne svadja kad smo on i ja u sobi ali ga volim ipak jbg <3 @Sava Pozitivan,dobar,lep,skroman,voli Klausa hehe.Buvalno preslikan ja,volim te <3 @Losmi^ @Zola^ @Mateja_Bukvic Moja braca,sa druge strane ograde,legende <3 @Aleksandra Mnogo pozitivna devojka nadam se da cemo da se upoznamo nekad <3 @Tesic Moj brat jutjuber mnogo ga volim <3 @Markan. Hrvat najludji,sto mi salje gole slike od zenske jao jao,salim se vt <3 @HaZaaRD "Jel ti sad mislis sto zivis u Nemacku da si uvatio boga za muda" Brat moj,mnogo dobar lik,vt <3 @Spencer Kum moj,moja druga polovina,posle mene najlepsa glava na skill arenu,vt <3 @Dzoni_Ignjatov Brat moj,lud,lep,mlad <3 @Goldfinger Uvek bio tu za mene,sta drugo da kazem sem ljudina i brat <3 @Laza Dugo se nismo culi brate,ali imali smo dosta lepih momenata zajedno,vt <3 @Kec @Marko 30 Stepeni braco moja,gori sve <3 @Kemi @Tarik Kikanovic Lepi momci,drze se zajedno kao braca,zato ih gotovim a pre svega su moje kopije hehe <3 To su ti ljudi koji mi znace dosta na Skill Areni,i koji su mi ulepsali igru,ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se dubokoooo Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032644 Share on other sites More sharing options...
annoying af Krejci Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 56 minutes ago, Mike_Sarrabuzz said: @Nikic_Sa@Fox@Vukasin Aleksic@Aco_Gavrilovic@Cevu_Madox@Deshawn_Hudson@Patrik@Nesko_Malone@Uros_Legacy@Dwayne@Rajko_Pude@Fiki_Don@Wright@Nikola_Sladoje@Gallardo.@Ivan_Potok@Milan_Popovic@Milos_Kacar@NathanJohnson@John_Keen@Matke_jankovic@Laki_Gloza@Jalen Washington@krejči@Djole_Bogdanovic@Spencer mnogo ih volim. moja braca i ja tebe brat moi najjaci uvek uz mene Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032759 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 1 hour ago, Mike_Sarrabuzz said: @Nikic_Sa@Fox@Vukasin Aleksic@Aco_Gavrilovic@Cevu_Madox@Deshawn_Hudson@Patrik@Nesko_Malone@Uros_Legacy@Dwayne@Rajko_Pude@Fiki_Don@Wright@Nikola_Sladoje@Gallardo.@Ivan_Potok@Milan_Popovic@Milos_Kacar@NathanJohnson@John_Keen@Matke_jankovic@Laki_Gloza@Jalen Washington@krejči@Djole_Bogdanovic@Spencer mnogo ih volim. moja braca Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/8/#findComment-2032785 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts