Jump to content

Recommended Posts

Imam dva brata,nisam sa nikim pricao nego sve je islo icly putem tako da ne pricaj ako ne znas,Ne mgam na /call /sms uvek sam ti reko kad je ooc,na ovo rp2win ne vidim nista ali ajd! @Ivan_Stojanovic

https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2039966

Nemam nameru da se svadjam sa tobom ovde, u starom developu nisi naveo ni jednog brata, sa mnom u IC upoznavanju si naveo samo jednog brata, pokojne roditelje i babu...trece rp2win gde mi ti skidas pantalone, a ja ni IC a ni po skripti nemam iste i drugo kad me vuces par situacija jednom rukom mi uzimas obe noge, a sto se tice onog rp-a sa nozem...posvadjali smo se IC i ovaj kreno da vas bode i ja reko da zaboravimo na ovaj rp zato sto je glupo ispalo i tad smo i IC i ooc bili okej, ti si rekao da zaboravimo, medjutim xentony se ubacuje i prica necemo nista da zaboravimo  imace gadnih IC problema, ne prolazi 20 minuta ti me zoves icly i pozivas me na bleju u mojoj kuci, gde posle par minuta vi mene napadate samim ti ne zaboravljate onaj rp...medjutim xeontony tokom rp-a ne rp-a svoju ubodenu nogu, niti ti rpas 6 uboda u stomak....I ja ti naglasim OOC da cu te ckati, ti to koristis i izmgas kako sam vam ja pretio da cu vas IC naci i planiras CK na mene, zatim zoves Colinsa Kenu i Xeontony-a da se dogovorite,...Ja radim /furniture u kuci, Xentony ulazi i kaze mi na /b Ooo radis enterijer, ili tako nesto, ja tu njemu sve full odgovorio, ne prolazi 4 sekunde on izlazi, pa iste sekunde ulazite vas 3 i vadite kalasnjikove ne obracajuci paznju na to da ja radim /furniture i da sam OFF za rp u tom trenutku...uglavnom sve se to izdesavalo za 3 dana...prvi dan noz, drugi dan pokusaj ck-a. treci dan "CK", znaci dolazimo do poslednjeg dana, ulazim ja na srw iste sekunde Rasinac me zove da se nadjemo icly, ja odlazim u auto kod njega i sasvim normalno pricamo i tu saznajem da je tvoj prosli karakter Lamar mrtav, posle par minuta Rasinac me odvodi do kanala gde cekate vas 3, gde ti odjednom izvlacim nepostojeceg brata, a fino si mi naveo da imas brata u San Fieru koji drzi tattoo studio, pokojne roditelje i da zivis sa babom...sve okej, precutim ti ja to, pa udjem na Develop tog novog karaktera kad imam sta da vidim...1100$ Colt 45 i 19 godina :D A receno mi je da taj tvoj brat ima znatno vise...Pa ono juce sto si pobego sa srw kad si cuo na ts da cemo da ti pravimo sacekusu, pa onaj rp2win u ovom CKu xD Pa mg u call/sms, ija mu kazem na /f  Nemoj da mi mgas na sms, a on odgovara "Od kad je /sms IC chet", pa o cemu mi da rpicamo vise covece....ni slike ovog CK-a nisi mogao sam da uradi niti tekst iliti opis, sta treba ja da prihvatim CK sad i da stvorim izmisljenog brata i da imam bazuku i 5 miliona dolara i da te odvedem u kanal i streljam bazukom? Ja sam svoje rekao, nadlezni nek odluce sta ce i kako ce...

@Nesko_Malone  

https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040002

I za bracu reko sam tisve sam ti vec objasnio to sto sam ja tb naveo icly ne znaci da sam ti se toliko poverio,rp2win kazes?Isti je vrag i da su hlace i trenerka sta hodas u gacama po ulici, sam si poceo da se svadjas.I cko si me ja sam bar prihvatio i nisam gledo u sitnice kao ti ali manje vise nebitno.

Dalje ja sam bio icly u konfliktima sa tobom i vec mislim da ces ti sa svojim Cripsima da me koknes sto je sasvim nrmlno.

Zvao sam njih jer sam bio u konfliktu s tobom i ic karakter mi je nadlagao da ubijem svakog ko radi protiv nas,sto znaci da ne gledam druge bande i ostalo :D

To sto ja rpam 1100$ i Colt pa odi vidi dvlpove nisam ih nasao iz vedra neba.A za pare sta ti znas kakav je taj moj brat imao zivot :D

I za bracu reko sam ti vec jer sam ja tebi trebo sve da poverim ? :)

Za sms i sam si reko da ti se javim ooc jesam?A za to da nije IC CHat?Realno sam te zvao ooc a skoro niko ne koristi ic sms to svi znaju al het,sam znam jer mi su se svi javljali sms uvek ooc a nikad icly.A da ti si bas morao u toku rpa kad znas svu situaciju da radis furniture lepo.

OBJASNIO

@Nesko_Malone

Edited by Marko_Orsolic
https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040041

2 minutes ago, Marko_Orsolic said:

I za bracu reko sam tisve sam ti vec objasnio to sto sam ja tb naveo icly ne znaci da sam ti se toliko poverio,rp2win kazes?Isti je vrag i da su hlace i trenerka sta hodas u gacama po ulici, sam si poceo da se svadjas.I cko si me ja sam bar prihvatio i nisam gledo u sitnice kao ti ali manje vise nebitno.

Dalje ja sam bio icly u konfliktima sa tobom i vec mislim da ces ti sa svojim Cripsima da me koknes sto je sasvim nrmlno.

Zvao sam njih jer sam bio u konfliktu s tobom i ic karakter mi je nadlagao da ubijem svakog ko radi protiv nas,sto znaci da ne gledam druge bande i ostalo :D

To sto ja rpam 1100$ i Colt pa odi vidi dvlpove nisam ih nasao iz vedra neba.A za pare sta ti znas kakav je taj moj brat imao zivot :D

I za bracu reko sam ti vec jer sam ja tebi trebo sve da poverim ? :)

Za sms i sam si reko da ti se javim ooc jesam?A za to da nije IC CHat?Realno sam te zvao ooc a skoro niko ne koristi ic sms to svi znaju al het.A da ti si bas morao u toku rpa kad znas svu situaciju da radis furniture lepo.

OBJASNIO

@Nesko_Malone

1.Za tu bracu nemas nigde navedeno nista...tj u starom developu, 

2.Ovo drugo ne znam sta si hteo da kazes...malo bolje sastavi recenicu samo...

3. Nisam radio protiv vas...

4. Za colt sam nasao, ali opet moras da izdevelopas sta je taj tvoj brat radio da bi nasao 1100$...i to ti je rp2win ;)

5.Ne treba da se poveravas, nego da stavis dokaz da braca icly postoje...

6. Za sms mi se nikad nisi javio da ces da ooc-as. Realno ja je /sms IC chat...ne znam sta si umislio. I nisam u toku nikakvog RP-a radio furniture, nego je upao Xentony da proveri OOC da l sam unutra, poceo OOC konverzaciju i izasao ubrzo i zatim vi upali...ja sam naglasio na /f da radim /furniture...tako da opet ne znam sta umisljas....sta god dalje da napises ne odgovaram..necu da spamujem bez potrebe...napisao ti je ortak tekst, slikao slike i sad lepo cekajte odluku nadleznih, nema potrebe za spamom momcino!

https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040067

Ja sam ti sve fino objasnio i necu ovde da se prepiravam s tobom ocigledno to hoces,1100$ da jos najbolje da rpam od nule jeli a pravio 2 strane dvlpa a?

Kako nisi a teo si mene da ubijes naci RADIO SI PROTIV NAS

Da ne razumes sto hocu da kazem,to govoris jer nemas tocan argument ali ae

Sta ja imam da spominjem u dvlpu a sta ako se prihvati ck i ti ces da imas brt  i ako nigde nisi naveo :)

Ovako za ovo 6. sam pojasnio i nemam nameru da odgovaram ali cu reci samo jedno.NIKO me NIKAD nije zvao peko /SMS  icly

I ovo za X' i colinsa od kud ti to znas A to sto tvoji Cripsi rade RPs dolaze u set nas i pokazuju afilacije i PG sto skacu sa 50m i krecu da beze to nista jeli?Mi nismo usli oocly nego icly ako nesto decko ne znas nemoj da navodis.I ne moras da odgovaras sam si i prvi poceo cao zdrao' :D

@Nesko_Malone

Edited by Marko_Orsolic
https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040096

3 minutes ago, Marko_Orsolic said:

Ja sam ti sve fino objasnio i necu ovde da se prepiravam s tobom ocigledno to hoces,1100$ da jos najbolje da rpam od nule jeli a pravio 2 strane dvlpa a?

Kako nisi a teo si mene da ubijes naci RADIO SI PROTIV NAS

Da ne razumes sto hocu da kazem,to govoris jer nemas tocan argument ali ae

Sta ja imam da spominjem u dvlpu a sta ako se prihvati ck i ti ces da imas brt  i ako nigde nisi naveo :)

Ovako za ovo 6. sam pojasnio i nemam nameru da odgovaram ali cu reci samo jedno.NIKO me NIKAD nije zvao peko /SMS  icly

I ovo za X' i colinsa od kud ti to znas A to sto tvoji Cripsi rade rps skacu sa 50m i krecu da beze to nista jeli?Mi nismo usli oocly nego icly ako nesto decko ne znas nemoj da navodis.I ne moras da odgovaras sam si i prvi poceo cao zdrao' :D

Pa sta ako si imao dve strane deveopa, ne znaci to da sledeci develop ne moras od 0 da radis....pogledaj moj pretprosli replay gde sam pisao roman jebeni...pa edituj taj tvoj reply...A ovo stvarno nisam razumeo, zato sto si stvarno gramaticki lose napisao recenicu....kad bi je ispravio mozda bi ti i dao odgovor....i nemoj stalno da umisljaj da si pobedio u necemo i da si najbolji....lose je to, bije los glas posle buraz, veruj mi, a ovo zadnje sto si naveo...vi ste ckali mene, ne moje cripse, sta sad njihov RP-s pominjes, ovo je rasprava o mom CK-u i iskljucivo o tome, niocemu drugom...tako da batali tu spiku sad...."Ako nesto ne znas nemoj da navodis" hahahaha, smesno, ne znam zasto uvek posle mog replaya nastavljas raspravku iako ja kazem da je kraj...samo me provociras bez potrebe...ne mozes da se pomiris sa tim da je moja zadnja, a? Hahahaha lik !

https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040121

Ti mi kazes da pobedjujem JESAM LI PRIHVATIO CK? ja nigle ne navodim da pobedjujem a to sto je tebi stalo do tog kataktera i imas preko 20k$ logicno prekopat ces mi celi karakter i naci najmanju sitnicu na koju se hvatas,Za novac od kud ti znas kako je moj taj karakter napredovao?Sta i ako se prihvati CK ti ces sto posto krenut od 4k$ jer ti je kao ostavljeno israt ces se ubiti ko i uvek.Ja da sam gledo tvoj CK puno bi ti zamerio ali nisi vredan toga.I sam si reko da neces da odgovaras :) .Ti ne odlucujes kad je kraj to ce odlucit RPE.

Edited by Marko_Orsolic
https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040132

1 minute ago, Marko_Orsolic said:

T i mi kazes da pobedjujem JESAM LI PRIHVATIO CK? ja nigle ne navodim da pobedjujem a to sto je tebi stalo do tog kataktera i imas preko 20k$ logicno prekopat ces mi celi karakter i naci najmanju sitnicu na koju se hvatas,Za novac od kud ti znas kako je moj taj karakter napredovao?Sta i ako se prihvati CK ti ces sto posdto krenut od 4k$ jer ti je kao ostavljeno israt ces se ubiti ko i uvek.Ja da sam gledo tvoj CK puno bi ti zamerio ali nisi vredan toga.

Ja tebe nikad nisam Ck-a, ne znam kakve su to nebuloze sad....Ckao te je Marko_Dzonson, a da ja to nisam ni znao...drugo normalno je da necu da krenem od 4k$...trece sredi malo recnik, vulgaran si jako... i cetvrto, stvarno poradi malo na gramatici i pravopisu. Sad stvarno bataljujem sa spam-om :D Hvala!

https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040152

Ti si podplatio Marka Dzonsona icly dalje necu da se raspravljam.I za 4k$ nemo da lazes reko sam naces najmanju sitnicu da te ne prihvate ck jer imas 20k$ al aee

https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040155

4 minutes ago, Marko_Orsolic said:

Ti si podplatio Marka Dzonsona icly dalje necu da se raspravljam.I za 4k$ nemo da lazes reko sam naces najmanju sitnicu da te ne prihvate ck jer imas 20k$ al aee

Koga sam bre potplatio, sta pricas ti? Morao sam ovde da se ubacim zato sto lik poceo i da laze sad :D I inace imam preko 100k bebooo, zivim kao sef!

Edited by Ivan_Stojanovic
https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2040162

Pre ovoga je RPano da je Sedlarevic izbo nozem Marka i Xenona.
U tom slucaju se ceo ishod menja i do ovoga, verovatno, ne bi doslo jer nema ni svedoka.

Ako barem po jedan clan sa obe strane pristane da se RP nastavi, RP se nastavlja.
Dakle, Xenon, Marko i Sedlarevic su prihvatili to, znaci da se desilo.

Orsolicu, /sms je IC cet i on je iskljucivo namenjen za ICly radnje.
To sto ga nonRPeri i DMeri koriste za OOC svrhe, to nije razlog da i ti radis tako.
Naravno, i ovo je razlog vise zasto se CK ne prihvata.

Momci, morate da znate da, ukoliko zelite da odradite CK, sve mora da bude bez greske.
Inace, razne bolestine i gluposti kao sto su "Hajde da mu isecemo muda" su zabranjene na serveru.

Takodje je zabranjeno RPanje rodbine vaseg' proslog' karaktera koji je CKan bas zbog ovakvih situacija.
Vas sledeci karakter ne sme da ima nista vezano za prosli karakter koji ste RPali, generalno.

Odbijeno.

https://www.sarp.gg/forum/topic/380318-zahtev-za-ck-odbijeno/page/2/#findComment-2042264

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...