Jump to content

Locked Winter street racing.

Recommended Posts

Ime i Prezime: Jakovljevic_Nikolla
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/GPuNDaJ
Naziv RP Event-a:
Winter street racing.
Ucesnici: Osim mene i moje ekipe,ucesnici su svi ostali koji su videli plakate.
Datum odrzavanja Event-a:
11.1.2019.(Petak vece)
Tacno vreme odrzavanje Event-a: 20:00h
Mesto odrzavanja Event-a: Kanalizacija(Slika- https://imgur.com/a/eYwWSUS)
Objasnjenje: Winter street racing je RP event u kom ce se obaviti jedna ilegalna trka u koju cete moci da ulozite pare obrativsi se meni. Trkaci ce biti rasporedjeni od nase strane jedan do drugog.U ovom eventu u trci moze ucestvovati najvise 2 igraca iz jedne organizacije.Kada dodjete,ja ili moja ekipa ce vam pokazati koje mesto da zauzmete jer ce te doci kolima)
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Pozvani su IC putem tako sto su okaceni plakati na banderama sirom Gantona,Jeffersona i Las Colinasa.

Taggovacu lidere da bi svi videli :  @Griffin@Gallardo. @Ivan_Zoricic @Zero @Atlas @Blayze_Dviar @Cigla (Nisam tagovao VLA lidere,jer sam sa vama u IC odnosima lose ,inace Stefane sve najlepse mislim o tebi,ali tebi).

Edited by Blayze_Dviar

ne znam jeste li uzeli u obzir to da ste po gradu poljepili plakate za ilegalne trke i da ste omogucili drzavnim organizacijama da vam upadnu na event

sretno s eventom u svakom slucaju, mozd ste namjerno to radili bas

55 minutes ago, Blayze_Dviar said:

Bice ispraceno od strane RPE tima

Editovan datum na 11.1.

Hvala,tebe sam tagovao jer je i tvoja orga pozvana ,zaboravio sam Kasapovica,bez ljutnje ,ali se odnosi i na njega...

11 minutes ago, Winrar said:

Posto ja vodim trkacku grupu u Ballas,onda dolazimo.

Uhu,znaci bice dobrih rivala.Ocekujemo vas.

proslo je kako je proslo

poslije sam shvatio da sam ispao supak jer vam je ovaj event ipak bitan da postanete official rp fakcija

@Nikolla ja ti se ispricavam kao organizatoru i hvala ovima koji su ostali rpati poslije

29 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

proslo je kako je proslo

poslije sam shvatio da sam ispao supak jer vam je ovaj event ipak bitan da postanete official rp fakcija

@Nikolla ja ti se ispricavam kao organizatoru i hvala ovima koji su ostali rpati poslije

Nije frka ,bice jos eventa ,ako Wright pozeli,sigurno bolji nego ovaj.

Screenshot_89.thumb.png.d6213b4723dc257862d551cb1862b908.png

Screenshot_90.thumb.png.f478002738cab885ac2f5cb13c04201b.pngScreenshot_91.thumb.png.d78a75a3b526f6297c5a72321ccdf7e7.png

Slike sa Eventa, Event je prošao mnogo loše, zato što su Sheriffi ušli, bilo mi je tako žao kada sam video Ballase kako ulaze svi zajedno pored Sheriffa koji su hapsili.. Uhapšeni smo IC i pušteni, event je pao u vodu, biće boljih prilika , nadam se..

Just now, Milos_Kacar said:

Cujem da ste lepili plakate za ilegalnu trku? @Ezio_Paldilotta

@Nikolla je, ja nisam ni u planu imao ovo, al jbg kako je bilo bilo je.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...