Jump to content

Locked APEL ZA POMOĆ JEDNOM SAMPERU U TEŠKIM MUKAMA!

Recommended Posts

• 𝐄𝐋𝐈𝐓𝐄 𝐕 𝐢 𝐏
  • On 02. 02. 2019. at 1:27 PM, Mire said:

Pomoć za malog Despota

Omogućimo Despotu bolji život. Ako želite da pomognete, možete poslati SMS na broj 2552 ili uplatiti sredstva na tekući račun Blic fondacije: 2750010221949709 90 - rsd, Societe Generale Srbija, Beograd, sa naznakom "za Despota Lazića".

Jesam,molicu sve da posalju Sms na 2552.

• [SA] Average Staff Enjoyer
  • 𝙂𝙧𝙖𝙥𝙝𝙞𝙘 𝘿𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣𝙚𝙧
  • Ja bi uplatio ali sam iz BIH,

#respect

• make money not friends
  • http://imgur.com/a/1gxZ96m

#respect

Okači8 na insta,nadam se da će što više ljudi pomoći! 

Edited by Povlo.

Veliki , ali veliki respekt za tebe i sve koji su uplatili novac.

Stvarno ne mogu uplatiti novac jer sam iz susjedne drzave, ali ono sto mogu je moliti za njegovo zdravlje, iskreno se nadam da ce se sve lijepo zavrsiti i da ce nastaviti zivjeti normalno bez ikakvih poteskoca.

#respect pokusacu da posaljem al nisam iz BIH

Nadam se da ce nas drugar sa srw da ozdravi ja cu se potruditi da posaljem al nisam iz BIH podelicu pod FB kasnije <3:x

Guest Drazo Djukic
    On 2/17/2019 at 5:36 PM, Elis_Kajkus said:

#Respect salji za kosovo ako ima

Zašto na ovakvom tipu posta širiš nacionalizam i mržnju? Debilizam da nema dalje.

Poštovanje za tebe i sve ostale koji su proširili ovu informaciju.

Zao mi je sto ne mogu poslati poruku jer sam iz Crne Gore, ali bih rado pomogao.

Ne mogu da razumijem kako na odjeljenju za kozno-venericna oboljenja na VMA, ne mogu da nadju adekvatan lijek. 

Ipak, ako se ispostavi da postoji odredjena terpija, pa kakva god da je, bilo bi dobro. Takodje, nadam se da su do sad prikupljena sredstva za lijecenje u inostranstvu, jer terapija negdje mora postojati. Cim postoji dijagnoza bolesti, ima i lijek za istu.

• 2 weeks later...
  • [SA] Honorary Šinter
  • Veliki, veliki #respect za tebe

Poslao bi da mogu, ali iskreno se nadam se ce preboliti ovo :x

• 2 weeks later...
    On 21.2.2019. at 12:34 AM, Bruce_Sa said:

Mislim , mnogi ljudi doniraju za svakakve stvari , od igrica do rijlitija umesto da trose novac na ono bitno

Па баш због тих ријалитија и осталих срања ту смо ђе смо. Да деца умиру, а наркомани и старлете уживају на рачун будала. Еј Боже мој. 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...