Jump to content

Locked Box Championship.

Guest Sasha.

Recommended Posts

Formular:

Ime i Prezime: Sasha.
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/iUzmMsk
Naziv RP Event-a: Box Championship.
Ucesnici: Svi koji budu informisani IC.
Datum odrzavanja Event-a: 24.2.2019.(nedelja)

Tacno vreme odrzavanje Event-a: 16:00h.
Mesto odrzavanja Event-a: Saints Bulevard (kuca 253)
Objasnjenje: Nakon nekoliko uspešno odrađenih evenata, SAN korporacija je odlucila da iznajmi prostorije  gde će se održati Box Championship.Tu planira da pozove dosta ljudi i organizuje dosta zabavan događaj,nagrade će biti velike!
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Biće obavešteni IC putem oglasa (/oglasi i /vesti) 

Slike mesta gde će se održati event:

Spoiler

EoGRYVP.png

hjuTZ91.png

R1Dg4CJ.png

x6VB1oK.png

oMqDLxQ.png

@Patrik @Balsa @Popov@Beha. @Martin_White @Vasilije Draskov 

Edited by Sasha.

Animated GIF

VVZ je učestvovao u eventu, dosta članova, uključujući i mene, event nije loše prošao, bilo je dosta OOC-a, sve u svemu, super je bilo učestvovati.

8 minutes ago, Ezio_Paldilotta said:

Animated GIF

VVZ je učestvovao u eventu, dosta članova, uključujući i mene, event nije loše prošao, bilo je dosta OOC-a, sve u svemu, super je bilo učestvovati.

Slažem se.

17 minutes ago, Vasilije Draskov said:

Odlicno prosao event, sem pojedinih clanova iz PDa i Serifa koji se samo prozivaju i dmaju na eventu. Zao mi je zbog mog clana sto je radio nesto sto nije trebao, ali i zao mi je nekih umobolnih necu ih spominjati. Uglavnom pobednici ja i Profi hehe, dobar event fino odrzan. 

Najčudnija stvar na eventu mi je bila vaša pobeda, Povlo i Eki su bili nekih 15% dok si ti bio na 0% bukv, a Profi na nekih 4%, samo me zanima kako ste vi pobedili.

Guest Autokpatopa
2 minutes ago, Ezio_Paldilotta said:

Najčudnija stvar na eventu mi je bila vaša pobeda, Povlo i Eki su bili nekih 15% dok si ti bio na 0% bukv, a Profi na nekih 4%, samo me zanima kako ste vi pobedili.

Pazi ovo. Profi je pao i Eki je trebao crack, a Eki nije crack vec je pomogao Povlu da me ubije i ispalo je neposteno dva na jedan zato smo pobedili.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...