Jump to content

Locked Purple Rhymes - Koncert

Recommended Posts

14 minutes ago, Milan^. said:

Verovatno dolazim sa helisom ili avionom i ja ako Vuk promasi ili ne bude kuci tako da bice ludo iako on ne dodje :D 

Uci ces u ent sa helisom i avionom.

Koef. inteligencije -49

Edited by Beha.

RP Event otkazan.

1. Razlog.

Upad Zoricica i ekipe u disko. Kako su saznali IC da smo tu? Zašto uopšte upadaju, kažu "DROP/OSVETA" , može li da se makar večeras prođe bez toga, da odradimo RP event i onda posle neka RPaju šta žele?

2. Razlog

Boban_Rajovic i ekipa njegova, su došli i pohapsili nas pre 5 minuta, uperili puške, podavali WLove.

Kaže čovek video vas helis kako ispred stojite sa automatima. Od mojih niko nije imao automate, nego GSF članovi koji su pre toga došli i odradili to sve, to jeste poubijali nas.
Čak je i RPE Tvrtko_Rimac učestvovao u tome svemu.

- I na kraju svega, kaže mi Zoricic.

"Pa šta ako smo došli? To je osveta, drop."

I znači ja zbog tog tvog dropa ne mogu da održim RP Event???? Morao si baš sada da NAS dropaš,nisi mogao sačekati do 9 sati da event prođe?

- Kaže Boban.

Gde se tvoj IC karakter nalazi i šta tvoj IC karakter radi, to ne možeš da promeniš, džaba što je RP Event. 

Molim te??

Niste mogli da sačekate 9 sati, da prođe Event normalno i onda DA NAS DROPATE I HAPSITE posle toga, A NE DA PREKIDATE RP EVENT I ODGAĐATE SA DROPOM I HAPŠENJEM.

NISTE NIJEDNO PRAVILO PREKRŠILI.
ALI JESTE ZAUSTAVILI RP EVENT, I SVAKA VAM ČAST, VAMA KAO RPENFORCERIMA.

Sada se vidi koliko ste ooc zainteresovani za poboljšanje RPa.

Zahvalite Bobanu i Zoricicu sto je Event otkazan.

Ali dropani smo i pohapšeni, ili su barem pokušali. :) 

https://imgur.com/a/wL3lYlQ

LSPD,GSF znaju a? Kako oni saznaju?Preko foruma?MG Cisti.Ne znam zasto daju lidere nekome ko ne zna lepo voditi organizaciju.To je to od mene volio bi da bude RP event. Samo Jako Beha i Nikola!!!!

Prvo neki tamo dodji izdamaju,pa onda oni upadaju i hapsi ce kao u fazonu koga hoce nigdje veze tebra,i ja bi volio da saznam kako su oni za to IC saznali eto samo to,da su sacekali da se zavrsi pa nek hapse mora se to upropastiti.

4 minutes ago, Beha. said:

Koncerti su zabranjeni? wtf?

ne znam sta pricas ti.. obican koncert je bio kao RP event, nista ilegalno

ne gubite se

I odrzava li se event na kraju?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...