Jump to content

Locked Sahrana Daniel'a. (Dusan_Lazarov) [ODBIJENO]

Recommended Posts

Formular:

Ime i Prezime: Semir_Corleone
Slika Stats-a:
https://imgur.com/OA0SUDx
Naziv RP Event-a: Sahrana Daniel'a (Dusan_Lazarov)
Ucesnici: Dusan_Lazarov
Datum odrzavanja Event-a: 9.3.2019

Tacno vreme odrzavanje Event-a:18:00
Mesto odrzavanja Event-a: Los Santos Groblje.
Objasnjenje: Ukratko radi se o ubistvu Daniela (Dusan_Lazarov) zbog mnogobrojnih ubistava policajaca i ostalih ogromnih kriminalnih djela.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Edit cu.

Napomena: Svi lideri koji budu tagovani pozeljno je da budu tu sa svojim clanovima da podrze event.

@Petar Stojanovic@Ivan_Zoricic@Atlas@Jakovljevic_Nikolla@Popov@Pepi@Balsa@Profi_Zivanovic@Ivan_Potok@Stefan_Casteelo@Blayze_Dviar@Martin_White@Boban_Rajovic

Edited by Beha.

Isti dan u 20:00h je RP event Ballasa,ili ti ga Behe i mene,pa ne znam da li cemo doci jer nam treba vremena da organizujemo lepo nas RP event i td...

1 minute ago, Semir Corleone said:

@Jakovljevic_Nikolla Sahrana je vašeg clana u 18:00 , ostaje vam 2h do tog eventa,kako vi hocete ..

Znam,potrudicemo se da dodjemo.

Nema mi bas smisla da LSPD/FBI/SASD dolaze na sahranu covjeku koji im je ubio dosta suradnika i koji se samo kriminalom bavio.

Ne vjerujem svakako da cu stici na ovaj event, sretno.

3 hours ago, Tvrtko_Rimac said:

Nema mi bas smisla da LSPD/FBI/SASD dolaze na sahranu covjeku koji im je ubio dosta suradnika i koji se samo kriminalom bavio.

Ne vjerujem svakako da cu stici na ovaj event, sretno.

Zbog ovakvih mozgova koji rpaju svadbe i sahrane kao rp evente mi nikad ne bi isli naprijed. 

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Iskreno, ovo nije trebao biti RP event, trebalo se to samo reći njegovoj ekipi, pa da samo njegovi poznanici dođu, a ne neki nepoznati ljudi...

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...