Jump to content

Locked Ekskurzija i zabava na Mount Chilliadu - by. National Resources Club

Recommended Posts

Event: Ekskurzija i zabava na Mount Chilliadu - by. National Resources Club.

Objasnjenje: National Resources Club otprilike nakon mjesec dana od pocetka djelovanja i prvog eventa odlucuje odrzati drugi event. Rijec je o ekskurziji s drzavljanima San Andreasa na Mount Chilliad. Svi su dobrodosli. 

Event ce se odrzati sutra, 10.3.2019. u 21:00h. Svi koji budu zeljeli sudjelovati mogu doci kod National Resources kluba. Kuca adresa 1040. (https://imgur.com/LYYiqdc)

Nadam se da cemo se svi lijepo zabaviti. Otprilike ovako ide tijek programa: 1. Sastajemo se kod kluba i ukrcavamo se u autobuse i ostala vozila.

2. Krecemo ka Mount Chilliadu.

3. Nakon sto stignemo na mount chilliad odrzat cemo 2 utrke od po 10 dobrovoljnih trkaca za 200$.

4. Zajednicki ples svih prisutnih na vrhu Mount Chilliada uz glasnu muziku DJa.

5. Vracanje ispred kluba i zavrsetak.

Sve IC o reklamiranju ce biti u dvlp orge.

@Boban_Rajovic @Sasha. @Doughboy @Vasilije Draskov @Patrik @Atlas @Beha. @Stefan_Casteelo i ostali. 

*NAPOMENA* Ekskurzija ce za svakoga kostati IC 20 dolara.

Edited by Lukas_Davorija

Hm steta sto ne mogu da dodjem,posto mi je Kali Linux na kompu.Nadam se da cu u skorije vreme vratiti windows pa da opalim po Rpu.🤗🤗

Dosao sam kao i svaki do sad da ispostujem.Iskreno,ocekivao sam vise ljudi ovde,nekorektni ste ispali prema coveku iako ovaj event nije bio losa ideja.A vecina nista nije radila.Momcima iz LSN-a svaka cast!Takodje i organizatoru sto se mene tice top je bilo.

Event je po meni prosao odlicno. Minimalan troll i DM i svaka cast momcima iz LSNa koji su ispostovali event i dosli, a uz to pruzili odlican RP.

Neke slike sa eventa, i ovim putem se zahvaljujem Lazaru koji je imao volju voziti autobus i bio je odlican sofer :D 

gbJNl6I.png

NKN8c9X.png

y9fBXBD.png

yqP5STv.png

t5vT1ye.jpg

I53ZAyT.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...