Jump to content

Locked National Resources Club - Publishing a book

Recommended Posts

BOOK.png

National Resources Club - Publishing a Book

23.3.2019. 19:00h

QIkGi.png

Radi se o IC izdavanju knjige National Resources Cluba. Na eventu ce se striktno govoriti o knjizi, dijeliti ce se odrabranim pojedincima knjiga besplatno.

Najvaznije bi bilo da bude prisutan SAN - @Sasha..

Svatko je naravno dobrodosao, ukoliko mislite trollati nemojte dolaziti na event. Ne ocekujte nista zabavnog sadrzaja, vec se RPa samo izdavanje knjige kao i po postupcima u stvarnome zivotu. 

Hvala unaprijed svima koji budu sudjelovali na eventu, sve IC ce biti u developu orge od nase fakcije.

25 minutes ago, Lukas_Davorija said:

BOOK.png

National Resources Club - Publishing a Book

23.3.2019. 19:00h

QIkGi.png

Radi se o IC izdavanju knjige National Resources Cluba. Na eventu ce se striktno govoriti o knjizi, dijeliti ce se odrabranim pojedincima knjiga besplatno.

Najvaznije bi bilo da bude prisutan SAN - @Sasha..

Svatko je naravno dobrodosao, ukoliko mislite trollati nemojte dolaziti na event. Ne ocekujte nista zabavnog sadrzaja, vec se RPa samo izdavanje knjige kao i po postupcima u stvarnome zivotu. 

Hvala unaprijed svima koji budu sudjelovali na eventu, sve IC ce biti u developu orge od nase fakcije.

Event ce se odrzati ispred IC National Resources Cluba, to je kuca id 1040. (/igps > kuca > 1040)

Edited by Lukas_Davorija
3 hours ago, Sasha. said:

nas je pomeren za 30 mart jer se treba dosta organizovati za tako nesto.

Sto se tice eventa, bicu pristuan sa ekipom kao i svaki put.

onda cemo vrv da dodjemo

17 hours ago, Popov said:

tesko da cemo doci, tad je novinarima 2. event

17 hours ago, Frost said:

Approved event.

4 hours ago, Sasha. said:

nas je pomeren za 30 mart jer se treba dosta organizovati za tako nesto.

Sto se tice eventa, bicu pristuan sa ekipom kao i svaki put.

4 hours ago, Ivan_Potok said:

Jos uvijek sam bolestan, zao mi je. :/

1 hour ago, Popov said:

onda cemo vrv da dodjemo

26 minutes ago, Admir said:

Imam RL obaveza u to doba , ali pokusacu doci sa clanovima.

@Aleksa_Mladjenovic @Petar Stojanovic @Admir i ostali

Ispricavam se zaista svima, ali moram pomjeriti event u 21h posto trenutno nisam kod kuce i tesko cu stici do 19h, imam privatnih problema ali nebitno o tome sada. 

Uglavnom pomjereno u 21h,isprike svima jos jednom

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Evo ja upravo došao tamo, i sad vidim ovo, očekuj me da ću biti tamo, vjerojatno ne sa SDom, već sa svojom organizacijom.

Event je po meni prosao jako dobro sto se tice RP dijela, sto se tice trollovanja i DMa, ovoga puta je bilo dosta takvih situacija ali se zahvaljujem onima koji su to sprijecili. 

Ovo je 4. event u nizu National Resources Cluba, a bit ce ih i jos. Hvala svima koji su bili prisutni i doprinijeli ovome eventu, jako lijepo smo se zabavili i svi smo napravili odlican RP! Kasnije postavljam slike s eventa pa bih zamolio da se ne locka dok ne postavim :D 

• "No man is above the law, and no man is below it."
    • 2 weeks later...
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...