Jump to content

Locked Pig Pen Striptease Bar-Nastup. [ZAVRŠENO]

Guest Aleksandar_Scalleta

Recommended Posts

PIG PEN

Image result for pig pen gta sa
Pig Pen je nocni klub koji se nalazi ispod Freemont Streeta u Jeffersonu. U Pig Pen dolaze ljudi iz celog Los Santosa, kada zele dobar provod. Klub je prostran i komforan. Sa svojih 370 metara kvadratnih, omogucava ugodnu i potpuno ludu zurku! 
Pig Pen je institucija dobre zabave leti u Los Santosu, mesto koje je nezaobilazno ako zelite da iskusite sve čari noćnog života Los Santosa.
Poznat je po gostovanjima najvecih muzickih zvezda nasih prostora, najlepsim gošćama i najvrelijoj atmosferi.
Ukoliko želite da budete vidjeni, ali i da se lepo provedete ne smete zaobići klub Pig Pen. 

Otvaranje Pig Pena ispratice mladi rep pevaci Max (Zivojin_Misic) i Craig Haywood (Aleksandar_Scalleta) iz cuvenog B-Crew Recorda

Rezervacije i cena karata:

Hide contents

Kada rezervisete kartu dan pre zurke, cena je 10$, a kada na licu mesta placate cena je 15$. Rezervacije vršite na KONTAKT TELEFON: 581284

Cenovnik pića:

Reveal hidden contents

Iznajmljivanje kluba:

Reveal hidden contents

Info o klubu: (( Samo LAW organizacije mogu da RP-aju da ovo znaju ))

Vlasnik: Jay Lambert (Zero)
-Potpisan ugovor sa policijom ukoliko u klubu bude pronadjena droga kod gostiju, vlasnik plaća 1000$ kaznu.

Edited by Aleksandar_Scalleta
OOC
Event ce se odrzati 29.4.2019. u 19:00 h,event je otvorenog tipa svi mogu da dodju :D @Lakoni povedi fakciju, @Sasha.. , @Alfa  @Cruz.@Vasilije Draskov @Martin_White  @Lukas_Davorija @Amko Amkic @Drejka.. @Patrik  @Nikola_Slavkovic  @Ivan_Potok @Pepi  tagovo sam koga sam se setio,svi mogu doci naravno. @Zero

Na odsustvu sam. Nemam pristup kompjuteru jer nisam kod kuće, već u drugom gradu.

Mupi će povesti članove ako bude u mogućnosti. @Jalen Washington

42 minutes ago, Aleksandar_Scalleta said:
OOC
Event ce se odrzati 29.4.2019. u 19:00 h,event je otvorenog tipa svi mogu da dodju :D @Lakoni povedi fakciju, @Sasha.. , @Alfa  @Cruz.. @Vasilije Draskov @Martin_White  @Lukas_Davorija @Amko Amkic @Drejka.. @Patrik  @Nikola_Slavkovic  @Ivan_Potok @Pepi  tagovo sam koga sam se setio,svi mogu doci naravno. @Zero

Dolazimo

12 hours ago, Nikola_Slavkovic said:

Na odsustvu sam. Nemam pristup kompjuteru jer nisam kod kuće, već u drugom gradu.

Mupi će povesti članove ako bude u mogućnosti. @Jalen Washington

Vodim ih, mislim da danas i ti stizes pa :) 

LSPD, ko bi drugi? :) 

Popričaću sa Avenom da se kazne lideri minusom ili da bude neki vid kazne, primer izbacivanje iz organizacije.

Pošalji mi slike u PM.

2 hours ago, Aleksandar_Scalleta said:

Hteo bih da se zahvalim LSPD koji svaki event upropasti.... lock ovo..

Lock.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...