Jump to content

Locked RolePlay Event- Brawl!

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Jalen_Washington.

0.2 Učesnici: @Patrik @Adin_Costello i sve ostale organizacije.

0.3 Naziv RP Eventa: Brawl (VLA vs GSF)

0.4 OOC informacije: Veceras se odrzaje brawl vla i gsf, jeste da ovo nije za rp eventa ali nekako da obavjestim igrace ukoliko im je zanimljivo da dodju i pogledaju to, ne bih volio da ispadne sa dmerima i trollerima jer ce patrik odrzavati event kao rpe sa mnom. Event ce se odrzat u 21:20 , svi koji zele neka dodju. Volio bi da PD sada ovime ne uradi mg i dodje na event samo sto su to vidjeli ovdje nego ako nekako ic nalete s autom na nas i pozovu pojacanje pa onda ono da se sve razbijezi. To je to :) 

9 hours ago, Zeron said:

Brawl-ovi se ne dogovaraju kod gang-ova, samo se spontano dese. 

al nmvz.

Gl sa event-om

Fora mi je da neko bude tu da odgleda jer nije kao obicni brawl ovo smo se ja i patrik dogovarali pa zato a i ic imamo razgovor isto za ovo.

Bilo je svaceg, nisam ocekivao od gsf da ce ovako da pocnu dmati ganovima ali hajde otom potom, nekako sam izbrodio ;)  Momci su iz gsfa trcali naokolo sa low hpom dok su moji postovali svaki dio low hpa, ne znam zaista, nisam ocekivao.

Slike neke: 

mD4PPsi.png

Bilo je svega i svačega, želim samo momcima iz VLA poručiti da Velojic nije moj član , hvala na razumijevanju.

Zatvorio sam i /kill-ovo sve za koje sam imao dokaze zbog svjesnog ometanja nakon opomene.

Što se tiće organizacije i poštovanja, dobro je, vjerujem da će drugi put biti još bolje, @Jalen Washington.

Svakako , svi koji su imali pistolje tokom BRAWL-a sami sebi kvare igru, tako da tu nemamo šta previše pričati, nadam se da ćemo ponoviti ovo, samo da odradimo ovo malo bolje.

IZwovTi.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...