Jump to content

Locked Memorial Day - San Andreas Sheriff's Department

Recommended Posts

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • memorial-day.thumb.jpg.23b776fed5c6677a3475a0b1457791b0.jpg

0.1 Ime_Prezime: Andrew_Garrett

0.2 Učesnici: @Emil_Popov @Tvrtko_Rimac @Nemanja_Djukic @Mladen_Bajevic @Iggy_Corleone @Stefan_Peric , cijeli Sheriff's Department, po mogućnosti cijeli LSPD, cijeli LSFD, cijeli FBI. Ne želi mi više tagovati, lol.

0.3 Naziv RP Eventa: Memorial Day - San Andreas Sheriff's Department

0.4 OOC informacije: Uglavnom, taj event se u RL održava u 5. mjesecu,  točnije, uvijek zadnjeg ponedjeljka u 5. mjesecu. Uglavnom, dan na koji se prisjećamo ljudi koji su bili žrtve na dužnosti na njihovim poslovima u državnim departmentima. Bila to vojska, organ reda, Fire Department..

0.5 IC priča: San Andreas Sheriff's Department želi održati Memorial Day za sve one žrtve koje su poginule na dužnosti u San Andreas Sheriff's Departmentu. Memorial Day će se održati 16.06.2019. godine u 20:30, a event će biti održan na groblju svih žrtava organa reda. Biti će napravljena kolona, sa kojom ćemo održati počast svim poginulima, umrlima na njihovim dužnostima. Oni još uvijek žive sa nama, uvijek su uz nas, prate nas, pomažu nam. Pomozimo mi njima, odajmo im počast, pokažimo da mislimo na njih. Na Memorial Dayu ne želimo političke ili bilo kakve prepirke koje ne bi pomagale odavanju počasti žrtvama.

Graves_at_Arlington_on_Memorial_Day.thumb.JPG.caa1194102350c80bc38c266cf00c85d.JPG

Edited by Garrett
  • Just now, Jake_Yip said:

Dolazim, nego @Garrett @Emil_Popovdal ja mogu rpati da je moj prijasnji karakter iz SASDa mrtav, pa dolazim kao tipa njegov sin da izrpam to.?

Slobodno.

1 hour ago, Jake_Yip said:

Dolazim, nego @Garrett @Emil_Popovdal ja mogu rpati da je moj prijasnji karakter iz SASDa mrtav, pa dolazim kao tipa njegov sin da izrpam to.?

Rpaj sta ti volja

• 𝙂𝙧𝙖𝙥𝙝𝙞𝙘 𝘿𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣𝙚𝙧
  • @Griffinto se možemo ICly dogovoriti, ali baš ne bi htio mješati politiku sa ovakvim događajem, međutim ako misliš reći nešto prikladno ovome, može svakako.

• @ALL

Znači ovako, svi vi građani koji ćete doći, tj, oni koji nisu članovi SASDa, LSPDa ili bilo kojeg državnog organa će čekati unutar groblja, tamo će se održati ceremonija, a u koloni ćemo doći mi svi pripadnici noseći nekoliko zastava, noseći grbove svakog od naših departmenata.

• Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...