Jump to content

Locked Special Party In Alhambra.

Guest Mahrez

Recommended Posts

@Mahrez, @Blayze_Dviar kao prvo Alhbra je otvor3na odavno pre mog postanka predsednika, drugo rekao sam da cu vam Alhbru dati da je vodite a ne da vam je poklanjam, to je. Mesto gde ja perem svoje pare i taj objekat ima veliku ulogu u mom @Patrikovom i @Adinn Costelloovom, rpu, ne znam odakle vam to da rpate da je vasa

33 minutes ago, Cigla said:

@Mahrez, @Blayze_Dviar kao prvo Alhbra je otvor3na odavno pre mog postanka predsednika, drugo rekao sam da cu vam Alhbru dati da je vodite a ne da vam je poklanjam, to je. Mesto gde ja perem svoje pare i taj objekat ima veliku ulogu u mom @Patrikovom i @Adinn Costelloovom, rpu, ne znam odakle vam to da rpate da je vasa

Guest Mahrez
8 hours ago, Cigla said:

Kako to da je Alhambra vas klub, samo mi to nije jasno?? 

Sam si sebi dao odgovor. Nigde nije napisano da je nas,vec da ga vodimo,tako da...

8 hours ago, Cigla said:

drugo rekao sam da cu vam Alhbru dati da je vodite a ne da vam je poklanjam, to je. 

Edited by Mahrez
  • Hannibal ante portas
  • OVAKO @Cigla pre nego sto napises nesto da dajes za RP onda ostani pri tome a ne kada se pokrene RP onda pravis problem  @Mahrez lock cu ovaj topic i u arhivu, kupicu od Zeroa Pig Pen. Nek Alhambra bleji prazna boli me nesto kad jedno govore onda drugo rade. @Cigla ostaje tvoj klub, necemo rpati tamo.

Edited by Blayze_Dviar
  • Hannibal ante portas
  • LOCK. Event ce biti odradjen na drugoj lokaciji, vise informacija o Mestu i vremenu odrzavanja Eventa uskoro, jer pojedinci ne mogu da se odluce.

Edited by Blayze_Dviar
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...