Jump to content

Locked Paša Club Opening

Guest Salvatore_Sa

Recommended Posts

Guest Salvatore_Sa

Formular: 

0.1 Ime_Prezime:  Salvatore_Sa

0.2 Učesnici: Svi ali evo neki tagovi @Lukas_Davorija@Blayze_Dviar@Tvrtko_Rimac@Stefan_Peric@Emil_Popov@Amko Amkic@Jalen Washington@Nikola_Slavkovic@Mladen_Bajevic@Nemanja_Djukic@Andrija_Delorean@Dawkins@Milovanovic_Sa@Richard_Corleone i svi ostali naravno.U ovaj event sam ukljucio i PD/FBI/SD pa mozete osigurati lokal. @Lazar_Ratkovic

0.3 Naziv RP Eventa: Paša Club Opening.

0.4 OOC informacije: Otvorenje novog lokala.ID lokala je 303.Svi su pozvani i molim bez DMa i trollanja,hvala.Event ce se odrzati u subotu u 20h.

0.5 IC priča: Nakon uspjesno odrzanih evenata,Abu otvara novi lokal u Los Santosu.Otvorenjem planira da donekle prikrije svoj posao i jos zaradi nesto sa strane.

Just now, Salvatore_Sa said:

Formular: 

0.1 Ime_Prezime:  Salvatore_Sa

0.2 Učesnici: Svi ali evo neki tagovi @Lukas_Davorija@Blayze_Dviar@Tvrtko_Rimac@Stefan_Peric@Emil_Popov@Amko Amkic@Jalen Washington@Nikola_Slavkovic@Mladen_Bajevic@Nemanja_Djukic@Andrija_Delorean@Dawkins@Milovanovic_Sa@Richard_Corleone i svi ostali naravno.U ovaj event sam ukljucio i PD/FBI/SD pa mozete osigurati lokal. @Lazar_Ratkovic

0.3 Naziv RP Eventa: Paša Club Opening.

0.4 OOC informacije: Otvorenje novog lokala.ID lokala je 303.Svi su pozvani i molim bez DMa i trollanja,hvala.Event ce se odrzati u subotu u 20h.

0.5 IC priča: Nakon uspjesno odrzanih evenata,Abu otvara novi lokal u Los Santosu.Otvorenjem planira da donekle prikrije svoj posao i jos zaradi nesto sa strane.

Nazalost,vise nisam RP igrac,ali naravno da cu prisustvovati ovako kao admin jer svi kazu da ce doci i posle dodje njih 3. Tu sam,i mnogo mi je drago sto me tagujete na ovakve stvari. Dolazim brate ofc ;)

• Director of FBI
  • 22 hours ago, Lazar_Ratkovic said:

Pokušaću da dodjem, akcioni ne @Laki_Boban

@Freakz^ povedite članove. 

Nisam tu veceras.Boban neka vodi to,ako ima koga sad

• 2 weeks later...
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...