Jump to content

Locked [RP EVENT] Military Parade (Vojna parada)

Recommended Posts

• You can do impossible, just try.
  • 0U6Lv8U.png

0.1 Ime_Prezime: Celar

0.2 Učesnici: Sheriff Department

0.3 Naziv RP Eventa: Military Parade(Vojna parada)

0.4 OOC informacije:  Gore navedeni RP event odrzace se u ponedeljak(14h), s maksimalnom kontrolom staffa sto se tice DM-a oko ovog RP eventa.

0.5 IC priča: Povodom prikazivanja citavog vojnog asortimana drzave "San Andreas" te i povodom prikazivanja pojedinih vojnih vezbi Military Army je odlucila da marsrutom kroz glavni grad "Los Santos" organizuje vojnu paradu kako bi gradjani San Andreas drzave povodom ovog jedinstvenog dogadjaja mogli da vide kako funkcionise sistem vojske,te se mozda i zainteresovati nekada za prisustvo u istoj, putem vojne akademije. Vojna parada ce se odrzati ponedeljkom sa pocetkom u 14 casova. Svako ometanje ovog dogadjaja bice strozije kaznjavano.

@Blayze_Dviar

• Hannibal ante portas
  • Bice ispraceno od strane RPE tima . Svi zaduzeni za RP Evente su obavezni doci zbog velicine Eventa

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Potpuno nepotreban event, beskoristan, nemamo vojske, niti naši Departmenti nemaju puno vozila, pogotovo ne Sheriff's Department. Sretno unatoč svemu tome.

14 minutes ago, Shad_Corleone said:

Nedaju meni da otvorim da im pokazem sta je RP

Ma hteo sam i ja al to je nedokazano.

• [SA] Vodja Hansovaca
  • RPE Tim ce doci da ispostuje i prati ko ometa, iako ovo nije uradjeno kako bi trebalo i ima dosta gresaka prvobitno u tekstu a tek onda u samoj realizaciji.

• If you are happy, you will know the key to success.
  • Sve u svemu, nije ni bitno sto toliko nije posvećeno roleplayu ili kao sto Aven kaze ispraćeno i sredjeno, bitno je da dodju igrači i da se prikupe igrači. Da bude malo zabave, i da malkice više napunimo server igračima. Yolo.

Ne znam zasto ste toliko pesimisticni, ako tako budete gledali na zivot, propast cete brze nego sto ste rođeni. Ima se i godina, pa mogu tako i reći :D 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...