Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

13 minutes ago, Martin_White said:

13 minutes ago, Sweet Jeffersonn said:

20 minutes ago, Shakur. said:

2 hours ago, Sweet_Zivotic said:

1 hour ago, Uros_Legacy said:

Hvala braćoo :)

31 minutes ago, Stjepić said:

@Mladen_Bajevic @Jake. 

@Lazar_Ratkovic@ZeRoX

@Laki_Boban @Sayan

@Danijel_Suarez Par njih koji su mi uljepsali igru,koga nisam tagao pronacice se sam :x

:x  

@Deity brat moj kojeg znam bas bas dugo godina i koji mi je pomogao u svemu.Konacno smo se i u RL sreli ,ostani kakav jesi <3

@Jeca pozitivna i ljepsa strana koju mi je Skill Arena donijela <3 Klenak village

@Sava baaticaaaaa , takodje osoba koju znam dugo godina  i takodje osoba koju sam tek danas vidio u Sarajevuuu hahah <3 <3 Mnogo jak lik,nikad nisam promjenio misljenje o tebi

@HaZaaRD takodje osoba koja me bas mrzila i koju sam bas mrzio al sad me bas voli i sad ga bas volim hahah <3 MNOGO JAKA OSOBA ,MNOGO <3

@Goldfinger Moje prve dvije godine igre na SA nismo bili uopste dobri i imao sam skroz pogresno misljenje o njemu dok nisam postao malo veci admin level i kroz mnoge situacije vidio zapravo kakva si osoba.Nisam ovaj put mogao da te zovem znas i sam ,sljedeci put kad dodjem obavezno cu te zvati <3

@Savke isto kao i svi do sad ,mnogo jak lik i veoma pozitivna osoba,ostani kakav jesi <3

Takodje ima tu bas mnogo mnogo dobrih ljudi i osoba koje sam upoznao na SA pa cu ih dodati ovako : 

@Markan. @Igii @girlpower @Kristijan @Niksa @Aleksandar itd itd

Ima vas bas dosta mnogo ,inace svi igraci su mi dragi <3

Hellcat je bogotac skill arene koji je iz nekog razloga banovan

@Hellcat ziv bio

Guest Wyatt
  • livin la vida loca hasta la muerte
  • @Luka_Elitis @Nikola_Zakhaev otvoricemo kafic jednog dana

@Dzukela^ @Mateja_Ivic znate sta ce da se desi :D

@Marin_Petrovic88 @horatio_caine ckacemo mi gsf opet

@Tvrtko_Rimac Marsali

@Emil_Popov Sheriff

Ima hrpa jos al mrzi me tagovat vise

Guest Ogi_Gajic
  • [SA] Honorary TS3 Helper
  • da sam ovo pisao prosle godine bilo bi dosta vise ljudi, al ajde

neki me pamte kao lukasa jovanovica,neki kao elvisa, neki kao ivana hrusheva

@Pancho_Willa @Sava @Tony_Rogers @Srdjan_Krajisnik @Brada Legacy @Scaletta @Ado_Masina @Daco / explosion , @Nikola_Jovanovic @Amir_Hool @Markan @Raul_Duke @Spencer  @Johnny Hillson. @Drake  @#Don_Corleone @Shoxy @Gara Zivkovic @Zivkovic_Vasquez  @Blayze_Dviar @Nikola_Jokanovic @mirzačov @Tvrtko_Rimac @Zdravko_Koleginic @Aleksa_Jagodinac @Freakz^  @Djeric_Lazar @Shad_Corleone @Rajovic @Marko_Dzonson , ne mogu da se setim trenutno dalje, edit cu. @Ane_Blagojevic @Veselinović @Lulac_Palilulac @Cobi_Ristic @Matthew  @Aco_Zdravkovic , @Vladan @Stefan_Sumadinac @Knele  @Burek

Edited by Frost
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...