Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

• hoodie kamuflaž, mirišem na Amouage
  •  @Patrik @Emil_Popov @Blayze_Dviar @Burek. @Vuleq^ @Dzukela^ @Vuk_Torronto @Tvrtko_Rimac @Amko Amkic @Frost @Vito_Scalleta @Garrett @Matt Broad @Kennedy. @Dzoni_Andjelkovic @Mahrez @Felix_Wolf @Matija_Savovicc @Tamara Johnson @Milan_Popovic @Mladen_Bajevic @Corelli_Castello @Djura^ @Rajkovic @Aleksa_Cortez @Bozidar_Knezevic @Andrija_Delorean @Floyd Lawton @Deshawn_Hudson @King_Faris @Likvidator @Mandayli @Mateja_Ivic @Luka_Elitis @Gibo @Zivac_Zivanovic @Marko_Kujundzic @Profez @Nikola_Aleksic @horatio_caine @Hamza_Cakic @Danilo Bojcetic   @Codrax_Boss

Sigurno sam nekoga zaboravio, svakako, nemojte da se ljutite. Voli vas Zakhaev sve.

Jednom recju, bracurde.

Ovo nije nikakvim redosledom, da se neko ne uvredi. <3

Hvala onima koji su me spomenuli, izgleda da vreme nije tek tako potroseno :)

Edited by Nikola_Zakhaev

@Stefan Brat ❤️

@Sava Luda glava

@Neco Botina 

@Marin Njemac moi

@Golub MTA player hm hm 

@Aspect Bot

@Kristijan Majnkrafter

@Edin bot nad botinama 

@Ahil SHIDEN 

@Avdagic Burazer 

@Ibiza Citer xD 

@Mine_Gittare Mamlaz

@Smrkovic vodja botova 

@Slobodan_Mileusnic najjaci hm hm

12 minutes ago, Boc said:

Ne zaboravi @Cepi @Micko i sebe ne Zaboravi hi hi @Boc

5 hours ago, ZeRoX said:

Meni su svi ti osim Sayana,nisam se nesto druzio s likom. Ja bih dodao tu jos @Semir_Corleone @Mihajlo Jackson @Jovana_Jackson @Stjepić @Peut @Ghostrider @Blayze_Dviar @Lulac_Palilulac @Milos_Nikitovic@Kasper^ @Emil_Popov @Morelli @Eki_Kralj @Tvrdisic @Savke @Force @Mire @Danijela_Savic i jos par kojih se setiti ne mogu sad...

5 hours ago, Jake. said:

AJ sad hinje jedne sto vas tagujem da mi date reputaciju, farmamo do 250 :)xD

@Lazar_Ratkovic @Mladen_Bajevic @ZeRoX @Sayan @Johnny Hillson. @Lulac_Palilulac @Maki_Cvetkovic @Marko_Zuber @Semir_Corleone @Danijel_Suarez @Knotty @Parker @Cekerevac @Exy @Laki_Boban @Lulac_Palilulac @Daki_Capone @Milos_Nikitovic FBI NACIJA BRE

@Nikola_Taskovic. @Enzo @Leonidas @Jovan Markovich @Gudrik _Pump BDT SILA.

@Vuleq^ @Nikola_Zakhaev @Emil_Popov @Maki_Cvetkovic @Dzukela^ @Aleksandar_Vasiliev. SASD PATROLERI.

@Agresivni @Pirgo @Milos_Grifin @Don_Castello @Blade JUsuf @Mysterio @Djordje_Vukic @Unknown @Surreal_Sa TEC NACIJAAAA

STAFF

@Kristijan @Sava @Aleksandar @Deity @Djordje_Vukic @Cekerevac @Snezni @Pqky@Koyote @Prince^ @Nexus@Mickey @Tursun @Tommy_Vercettii 

KOGA NISAM TAG SORRY :)

5 hours ago, Mladen_Bajevic said:

@Lazar_Ratkovic @Semir_Corleone @Milos_Nikitovic @Aleksa_Mladjenovic @Rajovic @Ghostrider @ZeRoX @Steve_Tomphson - Oni su mi trenutno bili na umu, stari FBI.

@Jokic. @Deshawn_Hudson @Ratkovic @Eki_Kralj @Marko_Kujundzic @Aldin^ - Bas bas bas og helperi <3 

@Bozidar_Knezevic @Veselinović @Kika @Nexus @Avdagic - Stare i nove vodje, nezaboravno iskustvo. 

@Lulac_Palilulac bro :x  

:x 

3 hours ago, Damir_Besirovic. said:

@Ane_Blagojevic @Lulac_Palilulac @Orfeus. @Vasilije @Vasilije Draskov @Wright @Aleksa_Mladjenovic @Mladen_Bajevic @Mladen_Brekic @Tejic @Omcikus @Kemi @mirzačov @Aven @Aerox @NikolaHD @Gibo @Ghost Richardson @Berkez_Hrondz @Zecevic. @Burek. @Beha_Torquez @Aleksandar @Milovanovic_Sa @Blayze_Dviar @Rajovic @Lazar_Ratkovic @Semir_Corleone @Danijel_Suarez @Veselinović @Dzonka @Neco @Kemi @Jefta_Salvatore

I jos mnogi drugi..

Ali najdrazi Lule,Bajevic,Mladjenovic,Aca,Kemi,Brekic  (bez ljutnje xD ) 

:x 

• 𝓕𝓸𝓻 𝓽𝓱𝓮 𝓱𝓸𝓻𝓭𝓮
  • @Deshawn_Hudson @Marko_Kujundzic 

Dva najjstarija helpera dve lude glave.

@Blayze_Dviar dječak plavi bata moj iz SD-a

@Tvrtko_Rimac najjaci Marshal Enforcer :P

@Petar Stojanovic najjaci LSPD Enforcer

@Burek. Težak čoek :P

@Davor_Corlleone teška budala koju coek ne more da ne voli <3

@Sava najpoštenija osoba na SA pored Goldfingera ^_^

@Aven čoek koji me testirao za lidera Taxia :) 

@Neco najjaca glava na ts3-u ali nadam se uskoro i moj vodja buduci :P

@Zevs seljak from NS...

@Patrik najjaki rpeovac da l' bilo u law ili u gang rp-u !

@Ratkovic pajser ,al ga volim :) (no homo)

@Mladen_Bajevic Teraj FBI !

@Likvidator burazer moj najjaci bre

@Vuleq^ glavni patroler u idelwoodu bre , Code 0,Deputy Down!

@Celar pčelar moj ^_^

@Rajovic Coek koji dobio premiuma i izgubio ga za 1h... Kaze 1 zivot :P

P.S Ja se izvinjavam ako sam nekog zaboravio,edit cu cim se setim jks neke osobe ^_^

@Cliff @Aleksa_Ryder @Deracc @Sebi @Anis Peruzzi @Arkan @Mystically Tvrdisic @Kinez^ @Saki salvatore (edin) @Jevric @Vucenic_Sa @Wolf

@Mitevski^ @Peja_Jazovski  @Luka_Torettoi dosta njih sami ce se pronaci 

Edited by Owl

@Micko Znamo se dosta,jedan od boljih si mi na Skill Areni! :x 

@Leo Predobar decko,uvek za zezanje na ts3,ljubi brat :x

@Gladovic Malo se poznajemo,ali dovoljno jako si mi gotivan i ti si mi jedan od boljih ovde! ❤️

@Boky I tebe znam dosta ,i ti si mi jedan od boljih ovde! Cuvaj mi promotere dobro ❤️

@Sava Znam te najvise ovde,pomogao si mi milion puta,bio vodja kad sam bio gm i sada kao admin,hvala za sve i nadam se da cemo se jos mnogo druziti❤️

@Deity E tebe znam od pocetka hehehe😂,dobar prijatelj,uvek si tu da odgovoris na insta bilo gde.. Dobar si tenkista bio,moramo se nekada ponovo vratiti tenkovima ili nesto drugo da ti se pridruzim! ❤️

@Daco Aaa sta za tebe da kazem? 😂😂 Svaki komentar suvisan ❤️

Ako sam nekoga zaboravio neka oprosti ali ovo su mi jedni od najboljih ovde,ali imam jos mnogo vise prijatelja ovde koji ce se sami pronaci❤️

Edited by Quicky

@Zabuza

@Pepi

@Stefan

@Micko

@Cepi

@Ludak

@Pajo

@Ivan_Turukus

@Milos_Ciric

@Aca_Ciric

@Nemanja_Black

@Aleksa_White

@Milos_Griffin

@Pirgo

@Agresivni

@Denis_Alemdar

@Avdagic

@Boc

@Vuksa

I jos Milion ali me mrzi do sutra da tagujem hi hi

6 hours ago, ZeRoX said:

Meni su svi ti osim Sayana,nisam se nesto druzio s likom. Ja bih dodao tu jos @Semir_Corleone @Mihajlo Jackson @Jovana_Jackson @Stjepić @Peut @Ghostrider @Blayze_Dviar @Lulac_Palilulac @Milos_Nikitovic@Kasper^ @Emil_Popov @Morelli @Eki_Kralj @Tvrdisic @Savke @Force @Mire @Danijela_Savic i jos par kojih se setiti ne mogu sad...

<3

• "Pamtim reči oca svog, budi čovek sine!"
  • 1 hour ago, Xenon said:

@Saiyan @Nikola_Slavkovic @Jalen Washington @Danilo Bojcetic @Adamovic @Marko_Stoja @Wright @Patrik @Ivan_Zoricic @Omcikus @Ogi_Gajic @Bogdan_Sa @Kristijan_Firci @Dawkins @Slada @Keen @Foste_Vasquez @Xentony @Marko_Orsolic 

Ima ih jos ali ove sam nabrojao prvi su mi dosli :x 

Laggon brate.

@Marko_Zuber  @Stanko_Stojicic @Jake_Shadow  itd mrzi me tagovati a i cak nekima ne znam imena na forumu...

@Ivan_Marley, @Polat., @Forced, @Amfetamin, @Mitic, @Zevs, @Prince^, @Princess, @Knotty, @Deks, @Matix., @Pqky  @Seth i ostali,pozz za sve od silerove institucije <33333

Edited by Dzoi Barbaro
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...