Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

4 minutes ago, Dzoi Barbaro said:

@Ivan_Marley, @Polat., @Forced, @Amfetamin, @Mitic, @Zevs, @Prince^, @Princess, @Knotty, @Deks, @Matix., @Pqky i ostali,pozz za sve od silerove institucije <33333

❤❤❤

42 minutes ago, Quicky said:

@Micko Znamo se dosta,jedan od boljih si mi na Skill Areni! :x 

@Leo Predobar decko,uvek za zezanje na ts3,ljubi brat :x

@Gladovic Malo se poznajemo,ali dovoljno jako si mi gotivan i ti si mi jedan od boljih ovde! ❤️

@Boky I tebe znam dosta ,i ti si mi jedan od boljih ovde! Cuvaj mi promotere dobro ❤️

@Sava Znam te najvise ovde,pomogao si mi milion puta,bio vodja kad sam bio gm i sada kao admin,hvala za sve i nadam se da cemo se jos mnogo druziti❤️

@Deity E tebe znam od pocetka hehehe😂,dobar prijatelj,uvek si tu da odgovoris na insta bilo gde.. Dobar si tenkista bio,moramo se nekada ponovo vratiti tenkovima ili nesto drugo da ti se pridruzim! ❤️

@Daco Aaa sta za tebe da kazem? 😂😂 Svaki komentar suvisan ❤️

Ako sam nekoga zaboravio neka oprosti ali ovo su mi jedni od najboljih ovde,ali imam jos mnogo vise prijatelja ovde koji ce se sami pronaci❤️

<3

Guest Sayan

Au jbt,ima vas puno al izdvojit cu neke koji mi padnu na pamet,do preksutra bi mogao nabrajati xD 

@Sava @Almin_Sava @Kabir_Corleone @Kule_Lykan @Sifonjer @Lulac_Palilulac @Mladen_Bajevic @Mladen_Brekic @veledin_mezetovic @Katarina @Dragonfly @Niki. @girlpower @Goldfinger @Amqr_Corleone @Nemnja_Tacic @Ciki  @Matija_Savovicc @NikolaHD @Titan @Aleksa_Mladjenovic @Grandov @Knez @Amna_Torquez @Djordje_Radojcic @Velja. @Petar Stojanovic @Exit_123 @Amna_Toretto (nzm ovoj nick na forumu :( )   @Teodora_Legacy @Milica Lopezz(i zahvaljujem na svim suradnjama kad je trebalo za RP :D@Queen_Latifah  zaboravio sam i ove legende iz ex Marshalla @Stralex @runner @Aleksandar_Lukic

Edited by Sayan
2 hours ago, Patrik said:

uf , al ste mi nabili notifikacije..

@Deity puno puta izlazio u susret, ovo sa MC-om je stv brutalno od njega.

@Aven My teacher , hansovac, vođa :D  

@Sava legendicaa :D 

@Mire moj stari vođa koji je blacklistovo , fivem king 

@Ahil geograficarski smarac / indijac

@girlpower goca brt naaci vodja samo ne zna rpat

@Markan. perkovic ludi, kaces u Zagorje lipi moj?

@Daco padaju kladionice :D  

@Diesel Purger moj :D 

@Andjelkovic ne zna nista na ts3 i smara me po tsu :D 

@Atlas ke si ve rekel da te nis del na listu, si pobedastel

@Han. kad ideme pit ?? @Sino :x

@Lukas_Davorija moj ucenik , tvf nacija brale.

@IvanoDavorija brt od lukasa, jako lud :D 

@Ivan_Zoricic splico moj :D 

@Duje_Vicenzo dinamovac :D 

@Dzony_Jefferson HAMILTON BROTHER <3 / Naaci kolega 

@Adinn Costello KOLEZA GSF , NAACI SMO BILI.

@Wright GSF NIGGA PREMIUM LEADER 

@Dzoni_Ristic jako jako los rper 

@Baltazar Johnson smarao me citavo liderstvo za rank, debeli douglas :D 

@Admir_Bojic KURTIC HAAHHAHAH, VISCA EL BARCA <3 

@Shaolinac. ay cuzz :x

@Emil_Popov 10-1 to SD HQ, DODJELI MI CIN!!

@Goran_Miric FLEX FLEX FLEX, EZ WIN <3 

@Deni ne zna buildati u minecraftu i uvijek mu sruse bed !!! <3

@Peskir titanik i ne zna rp

@Zivac_Zivanovic legend bro

@Marko Velickovic opasan decko, cker prve klase :D 

@Collins_Keno propo ko grcka, kinez

@Nemanja_Turopoljac AJ WARRRR <3 

@Jokic. brt moj crni <3 

@Deshawn_Hudson nema pojma oko tsa, los helper btwwww <3

@Bozidar_Knezevic vodja slepera, opasan u sdu mnogoo

@Marko_Rasinac DMEEEE <3

@Darko_Stanojevic NAJJACI BE RPER BE

@Tamara Johnson mala curica koja igra minecraft hahah <3

@Malone. AEEE VRATIMO WARLOCKSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <333

@Richard_Corleone kolezaa sto puta bili ez

@Peut PROPO ODKAD JE IZASO IZ TVFAAA <3

@Moff_Wizz SMRDLO MOJE NAJVECE <3

@Dejan_Cukarski BRAT MOJ KOJI MI JE MNOGO POMOGAO NA POCETKU RPA I OMOGUCIO DA DODJEM DO LIDERA PRVI PUT ! <3

@Kemi ISTO KAO I DEJO, PUNO MI JE POMOGAO DA USPIJEM DA BUDEM DANAS TU GDJE SAM :D 

@Kalpa. NOGOMETAŠ MOJ, SPORTSKI POZDRAV <3 

@Slobodan_Mileusnic sloba brttt najjaci moderator :D 

@Smrkovic SKIDAJTE MU GM-A, NEMA POJMAAAAAA <3

@Nikola_Zakhaev HAPSIMO IH BRALEE.

@Martin_White KACEMO U LCF ? <3 KOLEZA KINEZ MRALE

@Mandayli propali vlasnik :( <3 

@Policeman MILICIJACAC, AAAAAAAAAAAA <3 

@Zevs VRACAJ PARE ZA ONU KUCU U GANTONU PICKOOO <3 

@Savke ne zna repati cim mu ja pisem tekst za pjesmu <3

@Tara Vidio sam da se trudiš , samo tako nastavi curoo :D 

@Uros_Legacy loler, xD  <3 

@Vuk_Torronto moj lead, jako iskusan <3

@Vasilije Draskov SAVEZNIK MOJ <3

@Blayze_Dviar ne znam rp, ne zna nista, jako los decko, dinamovac <3

@Balsa KRE KRE, ZABICA MALA <3

znam da sam nekog zaboravio, napišite mi dolee slobodno, stvarno sam se potrudio cim vise ispisati braco <3

:D 

37 minutes ago, Djordjee_Radojcicc said:

@Edin @Daco @Emilya @Noki @Djordje @Jeca @Jajic @Aljimi @Micko @Murtex @Rullof  @Simple^ @Cevu_Smith @Elajdz  @Fico @Lucciano_Sanchez  @Vucenic_Sa @Petar_Karadjordjevic.  @Milosx_Bartek  @Owl @Jones @Velja. @Ivan_Tokovicc @Baraba @Myth  @Scorpion @Suvajac^^  @Enzo  @Castello  @Seth @Athlone @Vladan @Ostrovski_Stefan @Grotas @Cruz. @Mahrez @girlpower @Savke @Sava @Aven @Enrico Castello @Force @Adjn_Coreli. @Sayan  @Bojic @Buxna_Zaytsev @Danijel_Svrzic @Zevs @Amqr_Corleone @Scaletta @Knotty @Cliff @Rajkovic @Mystically @Sten @Nihilarian @Sodi @Josip Miletić  @Anthony @Kendrick_Lammar  @Ivan_Turukuss @Arkan @Anis Peruzzi @Garrix.. @Incognito @Uros_Capone @Zeljko_Drazic @Aleksandar

Ljubi brat 

• President Of The United States
  • Prvo, hvala svima koji su me označili, nemam dovoljno reputacija da dam, a i da se ne zahvaljujem svakom posebno, najjači ste, najjači community!

Naaci hajcatori kao no1:

@Dawkins @Keen @Muhamed_Neslanovic @Slada @Damir_Dams @mirzačov @Daris_Preljevic @Foste_Vasquez @Ivan_Potok

Onda dalje:

@Sava najjaci brat, 

@Aven @Blayze_Dviar @Balsa @Beha_Torquez @Tvrtko_Rimac @Wright @Ivan_Zoricic @Amko Amkic @Lukas_Davorija i ostatak RPE tima.

@Martin_White @Gavran. @DamjanP @Malone. @Milan_Popovic @Matke_jankovic @Uros_Legacy @Milovanovic_Sa @Vasilije @Berkez_Hrondz @Djuradj_Stevandic naaci, @Tarik_Mahmutovic @Sweet Jeffersonn @Danilo Bojcetic @Veselinović @Domy_Thralldo @Peskir @Milos Kacar

Naravno da ne mogu sve tagovati, izvinite oni koje nisam tagovao, stvarno previše dobrih ljudi. :D

Edited by Richard_Corleone
    1 hour ago, Cepi said:

@Forced Jao pa skinu cu i ja tebe nekad T2 ne mozes ti mene samo sa tim aim-om.

Skini i ti aim pa ces moci ❤❤❤

• Kreativan čovek motivisan je željom da postigne, a ne željom da pobedi druge.
  • @Kule_Lykan @Unexcepted @Cepi @Aca Ciric @Forced @Hrnjic @Coreli_Jaylan @Deks @Matix. @Skrillex Sa @Air @Surreal_Sa @Celar @Milos_Ciric @Ludak :) @Xunder @Specijalac. @Anesito Koga, nisam TAGovao, jbg. (iq -0) :D 

^ Rodovi DA STE MI ZIVI I ZDRAVI <3. VOLI VAS BRAT LAKI :) 

@Goldfinger | @Deity - Cestitam! Da BOG da da slavimo i 10 Godina ......

VOLI VAS RODD  :):):)  :):)  :):)  

@Patrik @Sino @Zagor @Peut @Muhamed_Neslanovic @mirzačov @Richard_Corleone @Daris_Preljevic @Martin WhiteWhiteWhiteWhitWhiteWhiteWhiteWhit bag neki s pisanjem... 

@Amko Amkic @Ivan_Potok @Malone. @Balsa @Blayze_Dviar @Keen @Kasapovic @Milovanovic_Sa @Uros_Legacy @Slada @Kabir_Corleone

Najjaci likovi za mene :)

Sigurno sam zaborwvio nekog, nema ljutnje :)

Edited by Lukas_Davorija
    6 hours ago, Richard_Corleone said:

Prvo, hvala svima koji su me označili, nemam dovoljno reputacija da dam, a i da se ne zahvaljujem svakom posebno, najjači ste, najjači community!

Naaci hajcatori kao no1:

@Dawkins @Keen @Muhamed_Neslanovic @Slada @Damir_Dams @mirzačov @Daris_Preljevic @Foste_Vasquez @Ivan_Potok

Onda dalje:

@Sava najjaci brat, 

@Aven @Blayze_Dviar @Balsa @Beha_Torquez @Tvrtko_Rimac @Wright @Ivan_Zoricic @Amko Amkic @Lukas_Davorija i ostatak RPE tima.

@Martin_White @Gavran. @DamjanP @Malone. @Milan_Popovic @Matke_jankovic @Uros_Legacy @Milovanovic_Sa @Vasilije @Berkez_Hrondz @Djuradj_Stevandic naaci, @Tarik_Mahmutovic @Sweet Jeffersonn @Danilo Bojcetic @Veselinović @Domy_Thralldo @Peskir @Milos Kacar

Naravno da ne mogu sve tagovati, izvinite oni koje nisam tagovao, stvarno previše dobrih ljudi. :D

brat <3

10 minutes ago, Lukas_Davorija said:

@Patrik @Sino @Zagor @Peut @Muhamed_Neslanovic @mirzačov @Richard_Corleone @Daris_Preljevic @Martin WhiteWhiteWhiteWhitWhiteWhiteWhiteWhit bag neki s pisanjem... 

@Amko Amkic @Ivan_Potok @Malone. @Balsa @Blayze_Dviar @Keen @Kasapovic @Milovanovic_Sa @Uros_Legacy @Slada @Kabir_Corleone

Najjaci likovi za mene :)

Sigurno sam zaborwvio nekog, nema ljutnje :)

brat <3

@Kabir_Corleone @Hado @Nightbringer @Nikola. @Mine_Gittare @Frank_Housley@Prince^ @Princess @Vojnic @Steph_Marrick @Elvo_King @Xman @Cele @Ratkovic @Castello @Ajdin Castellano @Jerremy_Howser!

Ovo su momcine ipo(Princes' prava devojka) , svaka od ovih momcina ima BIG RESPECT OD MENE,samo udrite, ova zajedinica bi bila smor bez vas :)

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...