Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

21 hours ago, ZeRoX said:

:x

• [SA] Honorary GFX
  • [SA] Honorary GFX
  • Tradizione di famiglia
  • ex. Dragon Head & Moderator
  • @Lucky - bratina moja zajedno od 2015 ovde :)

@Neco - tebra moj zajedno iz LCF vodili kao R5 , tad je bio najjaci hehe , guraj do direktora znam da mozes lagano :) 

@Alfa - Ballas vadili kao R1 :D

@Stefan_Deep - takodje brat moj puno napredovao , ballas geng :D 

@Khal Drogo , @Rio Gangster , @Bojan Lekic - braca moja , najbolja vremena u TEC :)

@Brzi SA @Johnny - hvala za sve u BCC <3 

@Gile_Corleone - kidali RM kad si bio lider :D

@Baraba - ludak sa Novog BG , previse gotivan lik :D

@Pqky - mnogo dobar lik i previse gotivan , dosta puta blejali na TS ljubi te brat :D

@G3R1 - Pavle baki takodje vazi kao i za Pakija najgotivniji TS3 Helper , srecno na konkursu 

@Sava - o ovom liku nemam sta govoriti , kulturan , dobar , gotivan uvek tu za igrace i najjace avatare ima :D

@Mire - covek mi ulepsao dan kad me je pozdravio u Q&A , jedan od najgotivnijih administratora kao i Sava :D 

@Knez - DR nacija , mnogo puta bio tu za mn :D

@Frka - vodlili LCF dok si jos bio Sladjan Jefferson vredi i tebe pomenuti :)

@Grandov - mnogo puta blejali na TS , vratices se valjda nekad :) 

@Admir - jedan od boljih L Moderatora pomogao mi nekoliko puta , odlican decko

@Slobodan_Mileusnic - jedan od najgotivnijih i opustenih moderatora , nisi umisljen i koliko sam te upoznao na kratko sve najbolje o tebi :)

@Kalpa. - takodje jedan od gotivnih L Moderatora upoznao sam te u TEC sve najbolje i najjace o tebi :) 

@Tempest - gotivan lik takodje ok sasvim vodio DNB pruzio mi priliku :D 

@Milan_Djuric - ko tebe da zaboravi , bratina moja!

Previse ima mojih prijatelja od 2015 nisam vas mogao sve staviti ali ko me bar malo poznaje i ko je dobar sa mnom nek misli da je na ovoj ''listi'' :D

Srecno svima !

Edited by Keki
    Guest Vujic
    Guest Vujic

@Aven @Burek. Mateja Bukvić,Stefan Deep i Stefan Castellano brt Gvakamole gang (ne radi mi tag jbg)

Tarik Mahmutović,Mladen Shaw,Wright,Ice Sarac,Svetozar Zarić,Rope Manijak i Enes Ninja nekako su mi najdraži likovi sa ove zajednice,a za zadnjom četvoricom se znam RL,mnogo lude osobe.

Ne rade tagovi !

3 hours ago, Aleksa said:

niko vise ne igra od moje ekipe :( ali tagovacu bracu

@Igii @Niksa @Jack_Soldatos @Alen aka qatar rickboy, @Dejan_Boskovic, @jacky

@Vito @Nightsaber (ikonjic glupi), @Ludak @Sabit Gasal cabit jebeni, @Skazi @Nikolina Petrovic nince gej <3 @Toto @Pavle @Pavle @Wizz @Tesic @HaZaaRD @Vaske @Teic @JuMPzY. @Alukard @DjevojcicaSaSibicama @Deity @Mladja @Aleksandar @Ivan @Predrag @Mladenn @Awok3N @Monchy @mID @Jozef @Foma 

Tuzno je sto dosta njih ne mogu da tagujem jer su igrali u praistorijskom periodu i nemaju vise akaunte....

Zar to iko zna za mene,rofl PogChamp
    Hvala na tagu btw :D

Inace jea
    @JuMPzY. @Deity @Goldfinger @Wizz @Neyo @Snack @Ahil @Daco @girlpower @Aleksa
    Od pocetka tu,vecina i dalje tu,sta da kazem :D
    Ima tu jos mnogo ljudi ali ono,jako me mrzi da tagujem

Edited by mID
    17 minutes ago, Dzony_Jefferson said:

@Patrik @Malone. @Aven @DamjanP @Neof @Dwayne_Jordan @Keen @Ivan_Potok @Kacar @Uros_Legacy @Shakur. @Kabir @Wright @Profi_Zivanovic @Lukas_Davorija @Vasilije Draskov @Lakoni @Draca @Milan_Popovic @Daris_Preljevic @Ethan_Johnson @Marko Velickovic @Ivan_Zoricic @Kristijan_Firci @Akisha @Sweet Jeffersonn @Muhamed_Neslanovic @Dwayne @drake. @Peskir @Zivac_Zivanovic @Aco_G @Balsa @Ivan_Kozic2 @Rajko_Pude @Amko Amkic LAKI GLOZA! @Dejan ako sam nekoga zaboravio izvinite brtovi!!!! okomenegengjesvudabanda <3 

@Vokica_Ilic

brat

@Sebi soon setanje.

@Anel_Hercegovac a najjači GM.

@Kadric propao <3.

@Besox_Kulenovic iskusan DM-er.

@Dwayne_Brown brat moj iz TBB davnih dana.

@Mire najjači jućuber i strimer nema jačeg.

@Deity owner prve klase.

Edited by Emrah_Omerovic
  • Captain John "Soap" MacTavish
  • 1 hour ago, Vujic. said:

@Aven @Burek. Mateja Bukvić,Stefan Deep i Stefan Castellano brt Gvakamole gang (ne radi mi tag jbg)

Tarik Mahmutović,Mladen Shaw,Wright,Ice Sarac,Svetozar Zarić,Rope Manijak i Enes Ninja nekako su mi najdraži likovi sa ove zajednice,a za zadnjom četvoricom se znam RL,mnogo lude osobe.

Ne rade tagovi !

Nisam ni vidjeo dok nisam malo listao po ovom topic-u :x

• Habt ein reines Herz und ihr kommt weiter ❤️
  • 7 hours ago, Kiklop said:

@Cepi  Ne krades Bakar uopste

@Aca Ciric "Aco! "Aco! acoooooooooooo

@Energy glavni za bakar ( pajsercina)

@Pajo. ti si znaci ti

@Dedo Jedan od najboljih likova kojeg sam upoznao i najbolji vodja YouTube Team-a :) 

@Doma Takodje isto :) 

@Shaw "shaw alo" kidara

@Erdal_Edo Burazeru nema te nesto falis mi :(   @Aven takodje dobar vodja rpe tima i Lider tima sve naj :) 

@Nexus Dobar Vodja Admina(Staffa) sve najbolje ti zelim postujem tvoj rad :D @Kika dosla ti i do direktora :D 

<3 

I ja ću nabrojati neke: 

@Deity - najjači 

@Sava - vodja moj :D

@Nexus - o5 vodja xD

@Kiklop - brat moj 

@Besox_Kulenovic - bandito 😂❤️

@Ruski_Sanchez - najbrzi admin :D

@Jake. - DME :)

@Jones - DME2

@Gastozz - botara 

@Makisha - bratina

@Kadric - propali lider 

@Energy - najjači AC 

@Steph_Marrick - ovaj najjači moderator :D

@Sebi - budući lider 

@Tadic - brat 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...