Jump to content

Locked [PARTY] - Alhambra RnB, Deep House & Techo Party.

Recommended Posts

• Tullamore D.E.W.
  • 0.1 Ime_Prezime: Scout, Eldar_Hedovina i Cigla.

0.2 Učesnici: IC - Alhambra Crew Team, AlhaRose Security Agency i svi gradjani. (( OOC - @Cigla , @Eldar2, kao glavni ucesnici i svi RP-eri, u sto vecem broju, kao i Lideri i clanovi RPE Team-a, @Vasilije Draskov , @Emil_Popov , @Wright , @Uros_Legacy , @Nikola_Slavkovic , @John_Rodrigez , @Lukas_Davorija , @mirzačov , @Cruz. , @Kasapovic , @Blayze_Dviar , @Petar Stojanovic , @Marko_Kujundzic , @Wright , @Eki_Kralj , @Lazar_Ratkovic , @Mladen_Bajevic , @Amko Amkic , @Stefan_Deep , @Dawkins , @Mahrez , @Salvatore_Sa , @Vuleq^ , @Richard Mathewson , @Stefan_Casteelo , @Peut , @Dwayne_Jordan , @Balsa , @Burek. , @Ivan_Potok , @Jevta , @Patrik , @Tvrtko_Rimac , @Muhamed_Neslanovic , @Richard_Corleone , @Keen , @Ivan_Zoricic , @Martin_White , @Marek_Simeunovic , @Proljevcic , @Vasilije , @Draca , @Floyd Lawton , @Gangula^ , @Dzukela^ , @Andrija_Delorean , @Nemanja_Radic , @Tarik_Mahmutovic , @Danilo Bojcetic , @Rajovic , izvinjavam se ako nekog nisam tagovao, ovo je vecina. ))

0.3 Naziv RP Eventa: [PARTY] - Alhambra RnB, Deep House & Techo Party.

0.4 OOC informacije: Zbog zvanicnog osnivanja i pocetka naseg novog sistema, organizujemo IC zurku u Alhambri. To ce ujedno da bude i nas set, gde ce se RP-ati, ali ce na RP Eventu biti zvanicno otvoren, pa ce i igraci saznati da je tu nas set za pocetak i da se tu RP-a. Svako ko moze da dodje, pozvao bi da to i uradi, jel ce stvarno da bude odlican RP event i nadam se da cete se malo kroz njega upoznati u nas novi sistem. Pozvao bih sto vise RP-era da dodju, naravno i glavne ucesnike, koji ce da budu tu prisutni @Cigla i @Eldar2 i nadam se da cemo se skupiti u sto vecem broju i da ce Event proteci dobro, bez ikakvih DM-era, Troll-era i NonRP-era. Zamolio bih da, obavezno dodje po koji clan Staff Team-a, kako bih nadgledao Event od mogucenih DM-era i Troll-era, kao i sto vise clana RPE tima da budu prisutni, nadam se. 

Otvaranje ce se odrzati veceras u 20h, a tada ce zvanicno i da pocne RP Event, ID Firme je 733.

0.5 IC priča:  Klasican dogovor Alhambra Staff Teama, kao redovno organizovanih zurka do sada, Alhambra tim odlucuje napraviti jos jednu prejaku zurku u najboljem klubu u gradu. Nakon dogovora Staff Teama, odlucuju da odu do grada i izlepe postere za zurku.

Edited by Scout.
    32 minutes ago, Cruz. said:

Videcu da dodjem ako sam kuci

@Mahrez @Felix_Wolf povedite ako ne budem tu

Dolazimo.

• Tullamore D.E.W.
  • 2 hours ago, Tvrtko_Rimac said:

Sutra pretpostavljam?

Tu sam vjerojatno, podsjetite nekako pls.

Sad evo, ne sutra, ali malo kasnimo zbog nevremena cisto da obavestim.

Usao sam u Alhambru i vidio puno ljudi.

Odaziv je okej, ali je ispalo lose kao i svaki do sada jer uvijek mora netko izbosti goste i uvijek PD pretresa, hapsi i ostalo.

Nema smisla da PD i SD osiguravaju event dok su na duznosti, jedino da je neki politicar ili tako nesto pa ajde.

Ulaz mislim da jos nitko nikad nije naplacivao.

Sve u svemu, okej, ali moze i treba puno bolje.

Glupost na kraju, uvek neko mora da se izbode i nabode, PD/SD opet tu u uniformama glume securitye.

• Tullamore D.E.W.
  • 27 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

Usao sam u Alhambru i vidio puno ljudi.

Odaziv je okej, ali je ispalo lose kao i svaki do sada jer uvijek mora netko izbosti goste i uvijek PD pretresa, hapsi i ostalo.

Nema smisla da PD i SD osiguravaju event dok su na duznosti, jedino da je neki politicar ili tako nesto pa ajde.

Ulaz mislim da jos nitko nikad nije naplacivao.

Sve u svemu, okej, ali moze i treba puno bolje.

24 minutes ago, mirzačov said:

Neću da vas lažem, ja sam bio na eventu i gledao comedy show. Odaziv i organizacija mogu da prođu, ali PD, SD i pojedinci koji su došli na event su zeznuli stvar.

22 minutes ago, Frost said:

Glupost na kraju, uvek neko mora da se izbode i nabode, PD/SD opet tu u uniformama glume securitye.

Pa zao mi je sto su to radili sta da radim, nisam hteo nikog da izostavim i hteo sam sve da pozovem, sad sto je ispalo tako s njima to je. Nadam se da vam se svidjao Event, cak sam hteo svima i IC da malo pokazem Alhambru unutra i objasnim, ali nisu svi hteli da dodju, a neki nisu ni videli. Ali sve u svemu za ovaj prvi Event novog sistema, mislim da nije lose bilo, puno je doslo, nisam nesto slikao, ali ko je bio zna koliko su dosli i kako je bilo. Bice jos RP eventa i nadam se da ce sledeceg puta biti bolje i da cemo da ispravimo to.

Edited by Scout.
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...