Jump to content

Locked [PARTY] - Alhambra RnB, Deep House & Techo Party.

Recommended Posts

27 minutes ago, Scout. said:

Pa zao mi je sto su to radili sta da radim, nisam hteo nikog da izostavim i hteo sam sve da pozovem, sad sto je ispalo tako s njima to je. Nadam se da vam se svidjao Event, cak sam hteo svima i IC da malo pokazem Alhambru unutra i objasnim, ali nisu svi hteli da dodju, a neki nisu ni videli. Ali sve u svemu za ovaj prvi Event novog sistema, mislim da nije lose bilo, puno je doslo, nisam nesto slikao, ali ko je bio zna koliko su dosli i kako je bilo. Bice jos RP eventa i nadam se da ce sledeceg puta biti bolje i da cemo da ispravimo tt

Gore je bilo ubistvo zato su neki dosli u uniformama (Od SDa).

Zato se pretresalo 

• Tullamore D.E.W.
  • 1 minute ago, Vuleq^ said:

Gore je bilo ubistvo zato su neki dosli u uniformama (Od SDa).

Zato se pretresalo 

Dobro onda, ali svakako potrudicemo se da u sledeci eventi budu bolji.

• Tullamore D.E.W.
  • 15 minutes ago, Draca said:

kasno sam video,jbg

Nema veze, nadam se da ces da budes prisutan na sledeci Event.

• Tullamore D.E.W.
  • Just now, Wright said:

Bicu tu najvjerovatnije.

Prosao je buraz vec Event, bio je u 20h, do 21h se zavrsio otprilike, nadam se da ces da budes prisutan na sledecem.

• Tullamore D.E.W.
  • Just now, Wright said:

Au ja se izvinjavam. 

Nista buraz nema veze, doci ces na sledecem, svakom se desi nekad da mu iskrsne nesto ili ne procita, pa ne dodje. Nije mozda nesto bio, ali ipak eto ovo je prvi event, kako smo zapoceli ovaj novi sistem, radicemo ih jos, tako da nadam se da ce sledeci da budu bolji.

Izvinjavam se sto nisam mogao doci,zaboravio sam totalno na RP EVENT jer sam imao obaveza u RL veoma mi je zao @Scout. jeste da sam ja bio vlasnik tog kafica i da trebam doci na otvaranje oprostite molim vas..

• Tullamore D.E.W.
  • Just now, Eldar2 said:

Izvinjavam se sto nisam mogao doci,zaboravio sam totalno na RP EVENT jer sam imao obaveza u RL veoma mi je zao @Scout. jeste da sam ja bio vlasnik tog kafica i da trebam doci na otvaranje oprostite molim vas..

Nista, nema veze buraz, svakom nekad iskrsne nesto, nadam se da ces da dodjes na sledeci RP Event kada budemo organizovali. A ovako je dobro proslo.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...