Jump to content

Locked Illegal drag race-Old Crew

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: David_Scalleta

0.2 Učesnici:  @Zero, @Radojcin, @Celar, @Vasilije Draskov, @Tvrtko_Rimac, @Stefan_Deep, @Piske, @Saiyan, @Xenon, @Zenky_Bellomo, @stefki@Boris_Maric, @Tjuner, @Sparco, @Adamovic, @Andrija_Delorean, @Djuradj_Stevandic, @Shad_Corleone, @Ziko_Lazic,    i svi ostali  RPeri koji žele doći i upoznati se sa ovim tipom RPa.

0.3 Naziv RP Eventa:Illegal drag race-Old Crew

0.4 OOC informacije:Event će se održati 13.8. u 16:30.Nakon skupa krecemo sa trkama.Točna lokacija skupa je kod STANA 609.Molio bih bez DManja,trolla,RP2Wina.Slike kao dodatna objašnjenja: https://imgur.com/a/FLY1S5d

Da nebi bilo zabune,mi imamo modove neke,mozete pogledati nase develope bit ce lakse.

0.5 IC priča:Nakon sređivanja auta,dovođenja novih ljudi u klub,momci iz Old Crew-a se odlučuju organizirati prvu ilegalu.Ulaz za trkače će biti 30$.Nagrada će biti sav prihod od ulaza i sve ide jednom pobjedniku,zato se potrudite da to budete baš Vi.Zabranjeno divljanje sa strane odnosno paljenje guma i sve u tome stilu(Donut,burnout,...).Nadamo se da će sve proći u redu.U okolici imate pumpu pa ne brinite za gorivo.

Edited by David_Scalleta
35 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

Jeste IC pozvali sve i kako?

Vecini sam rekao uskoro trke i rekli su da dolaze nisam kontaktirao vas RPE tim i Celara jer rijetko vaa vidjam ig,a i sinoc na eventu sam pozvao neke.

Edited by David_Scalleta
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Pošto je illegal, neću biti tu. Ali ako uspijemo ICly nešto saznati, mogli bi biti tamo :)

Zato, pazite kome govorite za ovo, imamo mi doušnike :P

26 minutes ago, Garrett said:

Pošto je illegal, neću biti tu. Ali ako uspijemo ICly nešto saznati, mogli bi biti tamo :)

Zato, pazite kome govorite za ovo, imamo mi doušnike :P

Sve je to normalno,u Americi smo,ako upadnete Bože moj i to se dešava

• 1 hour ago, David_Scalleta said:

Sve je to normalno,u Americi smo,ako upadnete Bože moj i to se dešava

Slava Bogu na visini, netko razumije to, da je netko drugi u pitanju, svi bi me napali "ALO TO JE MG".

Slike: https://imgur.com/a/TGAIwbh

Sve bilo u redu,hvala @Celar na pomoci i zabavi.Bilo bi bolje da nas je malo vise bilo ali bit ce jos.

Hvala momcima na sudjelovanju.

@Beha_Torquez lock i arhiva.

• Lijepo sve izgleda, samo mi se modovi vaši ne sviđaju, i vozila koja ste odabrali.

Ja ne znam šta li je ono, Honda Šljivik ili već šta, onaj Skyline je okej, nađite neke modove sa američkim tablicama.

1 hour ago, Garrett said:

Lijepo sve izgleda, samo mi se modovi vaši ne sviđaju, i vozila koja ste odabrali.

Ja ne znam šta li je ono, Honda Šljivik ili već šta, onaj Skyline je okej, nađite neke modove sa američkim tablicama.

Kakva Honda ne vrijeđaj me xd,ne volim JDM.Ovo je Opel Kadett Suza 2.0 DOHC 16v Drag verzija i nema tablice nikakve xd.Hvala samo eto malo nas je bilo al pravimo ponovo uskoro mozda i legalno nesto.

Edited by David_Scalleta
  • Ispričavam se, makar, takve Europske aute baš za to RPati, ja to ne bih, ali dobro, vi radite kako vi želite, ja imam samo takvo mišljenje.

Ako ćete radit nešto legalno, SASD je otvoren za sve dogovore :)

3 hours ago, Vujic. said:

Možda ću doći,pozvat ću svoje članove,pa ćemo da gledamo,čisto da otpratimo Event.

Event bio u utorak.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...