Jump to content

Locked [RP EVENT] "THIRSTY THURSDAY" PARTY

Recommended Posts

• You can do impossible, just try.
  • NAYzqcY.png 

QXZFf7N.png

0.1 Ime_Prezime: Celar

0.2 Učesnici: Gradjani San Andreas drzave /  Sheriff 

0.3 Naziv RP Eventa: "THIRSTY THURSDAY" PARTY

0.4 OOC informacije: RP event ce se odrzati u cetvrtak, 16:00h, KUCA ID 615 (/igps) pod strogom kontrolom staffa i sheriffa.

0.5 IC priča: Blizi se kraj letnjih meseci, s toga je poznati preduzetnik u Los Santos-u Jonathan "KAYN" Smith odlucio da organizuje veliku zurku u cetvrtak, vreme 16:00 PM, kod jedne od svojih brojnih villa, house 615. Reklamni poster mozete videti na banderama po celom Los Santosu. Zurka je organizovana za sve koji su zeljni da dodju da poslednje dane leta provedu druzeci se sa prijateljima, slusajuci opustajucu muziku i igrajuci na plesnom podijumu. U asortimanu pica ce se nalaziti "Jack Daniels" , bambus, viski, i mnogi drugi..Organizator je takodje i glavni rukovodeci za muziku, te ce on biti exclusive DJ na party-u. Ulaznica ce kostati svega 18$, placate na ulazu gde ce vas proveriti obezbedjenje, te onda mozete uci na ovaj veliki party. Plesite, pijte, uzivajte.

@Blayze_Dviar @Emil_Popov @Tvrtko_Rimac

6 minutes ago, Sifonjer said:

@Petar Stojanovic vodis  nas?

Ne,nismo pozvani. Radicemo mi nase evente uskoro.

Edited by Petar Stojanovic
    9 minutes ago, Petar Stojanovic said:

Prestanite s preseravanjem.

0.2 Učesnici: Gradjani San Andreas drzave / Sheriff 

Iako vjerujem da nitko od vas nije cuo za offduty zivot.

2 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

Prestanite s preseravanjem.

0.2 Učesnici: Gradjani San Andreas drzave / Sheriff 

Iako vjerujem da nitko od vas nije cuo za offduty zivot.

Ako je u Los Santosu logicno bi bilo da PD obezbedi ovo. Ali posto Celar organizuje samo sa Sheriffima,necemo mi doci. Za IC saradnju smo uvek,vec sam sa Blayzom RPao sinoc.

6 minutes ago, Petar Stojanovic said:

Ako je u Los Santosu logicno bi bilo da PD obezbedi ovo. Ali posto Celar organizuje samo sa Sheriffima,necemo mi doci. Za IC saradnju smo uvek,vec sam sa Blayzom RPao sinoc.

Ne, ne bi bilo logicno da PD ista "obezbedi" kao ni SD.

Osiguravanje objekata ne rade drzavne sluzbe osim ako nije u pitanju nesto u posjedu governmenta.

Ovakve stvari se osiguravaju ili offduty ako RPate karaktera koji se bavi s tim u slobodno vrijeme ili nesto na tu foru.

Onduty se ne osigurava apsolutno nista ovog tipa.

Tko god dodje iz SDa u opremi na ovaj event nije dobar bas, isto i PD.

@mirzačov aj da u swatu cuvamo zurku

Edited by Tvrtko_Rimac
    2 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

Ne, ne bi bilo logicno da PD ista "obezbedi" kao ni SD.

Osiguravanje objekata ne rade drzavne sluzbe osim ako nije u pitanju nesto u posjedu governmenta.

Ovakve stvari se osiguravaju ili offduty ako RPate karaktera koji se bavi s tim u slobodno vrijeme ili nesto na tu foru.

Onduty se ne osigurava apsolutno nista ovog tipa.

Tko god dodje iz SDa u opremi na ovaj event nije dobar bas, isto i PD.

https://www.offdutypoliceofficers.com/armed-security-services/police-security-for-events/

1 minute ago, Tvrtko_Rimac said:

http://prntscr.com/ou898e

Vasa je stvar sto kocite svaki RP jer ne mozete staviti ego sa strane.

Lose ti je ovo Tvrtko,steta je sto ne umes da procitas.

19 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

http://prntscr.com/ou898e

Vasa je stvar sto kocite svaki RP jer ne mozete staviti ego sa strane.

Ne kocimo nijedan RP i lepo tu pise "OFF DUTY POLICE SECURITY". Znaci da PD clan dodje i obezbedjuje,ne pise nigde Sheriff.

Ionako ovaj ko organizuje event je naklonjen vasoj organizaciji,kao i za prosli kada je bila vojna parada nekakva.

Imate 3+ RPE clana u organizaciji,mi bez RPE clanova pokazujemo kako treba da izgleda organizacija. 

Toliko cu napisati,srecno sa eventima u buducnosti.

• Zamolio bih samo bez daljih prepirki po komentarima, to ne zelim da vidim, ovo je RP event radi zabave igraca i podizanja svesti o RPu na ovome serveru.. Moja je odluka s kim radim RP event i nema smisla svadjati se oko nekih nebitnih stvari. Izabrao sam Sheriff, po koji vec put, jer prevashodno uvek su mi izasli u susret  kao i ja njima, sto ne znaci da u nekim buducim eventima nece biti ukljucene druge organizacije, ne iskljucujem i ne diskriminisem nikog, svi su pozvani IC pa izvolite i uzivajte. Hvala lepo.

On 18.8.2019. at 4:47 PM, Petar Stojanovic said:

Ne znam sta ti to znaci "Ne, nismo pozvani", valjda se podrazumeva.... Trebaju molbu da vam pisu? Poksuajte naci zajednicki jezik a ne da preseravate sa svadjama.

• Locked i prebaceno u arhivu.

Takodje da se oglasim za one koji ne shvataju, smisao mojih evenata nije da budu full RP  vec da zabave igrace i da napune malo server vise igracima, meni ne treba nikakav plus niti tako nesto kao igracima sto se tice RP evenata da bi bio full RP. Cenim ja vase kritike i sve to, ali ako vec ocete full RP evente izvolite pa ih uradite sami, jer ja da trosim zivce nemam nameru. Ocekujete da ne bude 3 reda obezbedjenja dobro, pa ja treba da povatam sam 100 dmera koji mi upadnu u kafic? Ne, tad je bilo samo 2-3 admina na serveru ni oni ne bi stigli da isprate kad su vec imali svoja posla, ocekujete da ne dodje velika skupina dmera koja ce unistiti event kad ce (logicno doci jer direktor organizuje), znaju da ce doci mnogo obicnih igraca pa samim tim ce doci i dosta dmera da ometa. Elem, nisam imao vremena da nadjem kiwi americku muziku na forumu, sta da vam radim. Nemam ja nista protiv vas, vi dizite RP na serveru ja cu popularizaciju, tj. igrace, hvala lepo, cya. Savin quote iz jednog od mojih proslih evenata pa ko se pronadje pronaci ce se.

PAYTUq1.png

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...