Jump to content

Locked Drag race-Old Crew pt-2

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: David_Scalleta 

0.2 Učesnici: @Atomic, @Zero, @Celar , @Anes Scorlleta, @Vujic., @Piske, @Tvrtko_Rimac, @Dwayne_Jordan, @Richard Mathewson, @Andrija_Delorean, @Shad_Corleone, @Labus, @Adamovic, @Xenon, @Djuradj_Stevandic i svi RPeri koji žele doći.Izvinite za tagove ako smeta. @Emil_Popov ako mozes dovedi SD da ovaj put sve bude legalno,doci cemo mi IC to prijaviti sutra.

0.3 Naziv RP Eventa:Drag race-Old Crew pt-2

0.4 OOC informacije:Drag race.Molio bih bez DManja,MGanja,Trolla i ostalih gluposti.Tutorijal na slikama: https://imgur.com/a/uI7L1v9 .Takodjer bez RP2Wina.Bit ce IC nagrada i mozda OOC.Event je u utorak(20.8.) U 16:30.Ko prati nase develope zna da koristimo neke modove,i ostali igraci mozda imaju nesto.Ovo napominjem da nebi bilo zabune.Event je blizu kuce 673 za one koji ne znaju.

0.5 IC priča:Poslije uspjesno organiziranog proslog eventa,momci iz Old Crew-a se odlučuju za jos jedan.Ovaj put sve leganlno.Lokacija East Beach,Los Santos.Staza je dovoljno duga možete se zaustaviti,Poštujte ostale vozače,pripremite auta i napunite nitro.Prijava i ulaz na trku je 30$.Sav novac od prijava ide pobjednicima.Nakon eventa možemo ostati i družiti se,trkati ali bez ikakvih uloga,čisto revijalno.Ovog puta se možete prijavljivati i sa motorima jer imamo i moto klasu.Sretno i vidimo se!

Edited by David_Scalleta
  • You can do impossible, just try.
  • 22 minutes ago, David_Scalleta said:

0.1 Ime_Prezime: David_Scalleta 

0.2 Učesnici: @Atomic, @Zero, @Celar , @Anes Scorlleta, @Vujic., @Piske, @Tvrtko_Rimac, @Dwayne_Jordan, @Richard Mathewson, @Andrija_Delorean, @Shad_Corleone, @Labus, @Adamovic, @Xenon, i svi RPeri koji žele doći.Izvinite za tagove ako smeta. @Emil_Popov ako mozes dovedi SD da ovaj put sve bude legalno,doci cemo mi IC to prijaviti sutra.

0.3 Naziv RP Eventa:Drag race-Old Crew pt-2

0.4 OOC informacije:Drag race.Molio bih bez DManja,MGanja,Trolla i ostalih gluposti.Tutorijal na slikama: https://imgur.com/a/uI7L1v9 .Takodjer bez RP2Wina.Bit ce IC nagrada i mozda OOC.

0.5 IC priča:Poslije uspjesno organiziranog proslog eventa,momci iz Old Crew-a se odlučuju za jos jedan.Ovaj put sve leganlno.Lokacija East Beach,Los Santos.Staza je dovoljno duga možete se zaustaviti,Poštujte ostale vozače,pripremite auta i napunite nitro.Prijava i ulaz na trku je 30$.Sav novac od prijava ide pobjednicima.Nakon eventa možemo ostati i družiti se,trkati ali bez ikakvih uloga,čisto revijalno.Sretno i vidimo se!

Kada ce bit odrzano, ne pise nigde vreme ?

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Sviđa mi se, SD će dovesti safety car. Samo da vam dam jedan prijedlog. Radite malo raznovrsnije RP evente, npr... neki drag race, i roštilj uz to... Ili nekakav skup sa roštiljancijom, druženje, nešto smislite socijalno.

1 hour ago, Garrett said:

Sviđa mi se, SD će dovesti safety car. Samo da vam dam jedan prijedlog. Radite malo raznovrsnije RP evente, npr... neki drag race, i roštilj uz to... Ili nekakav skup sa roštiljancijom, druženje, nešto smislite socijalno.

Upropastio si "suprajs".Mislili smo dovesti neki kombi kao hrana i pice u njem plus rostilj. @Shaolinac. oces dovest onaj Hot Dog ako mognes?Inace Celar je prosli put vozio Safety car pa se dogovorite sa njim prije eventa.

Edited by David_Scalleta
  • 12 minutes ago, David_Scalleta said:

Upropastio si "suprajs".Mislili smo dovesti neki kombi kao hrana i pice u njem plus rostilj. @Shaolinac. oces dovest onaj Hot Dog ako mognes?Inace Celar je prosli put vozio Safety car pa se dogovorite sa njim prije eventa.

Pa mislim, ako hoćete legalno napraviti, i doći u SD ICly se dogovoriti, onda neka nama bude taj posao.

20 minutes ago, Garrett said:

Pa mislim, ako hoćete legalno napraviti, i doći u SD ICly se dogovoriti, onda neka nama bude taj posao.

Bili smo danas i Stephan_Uzumaki kaze ne mozes na ulici pravit legalno...Ja hocu da ova bude legalna.Napisi mi nick u PM pa da se dogovorimo oko toga sutra prije eventa.

• Sve se može napravit legalno dok su sigurnosni standardi na mjestu. Andrew_Garrett inače.

• • Los Santos Police Department •
  • 3 minutes ago, David_Scalleta said:

@Profez ako mozete doci kao LSFD ili trkaci pozvani ste,nisam znao ko je lider izvini mislio sam ranije zvat

Posalji mi u PM datum,mesto i vreme i rado cemo doci.

Hvala na pozivu.

Just now, Sifonjer said:

@David_Scalleta a sta sa PD ? Ako nas zoves taguj petra

Zaboravim na sve,ako želite dođite samo SD ce biti tu pa...Ako želiš dođi kao van posla sve je legalno.

On 18. 08. 2019. at 6:05 PM, Labus said:

dolazim sigurno iako ne igram samp redovno, samo me tag pre pocetka eventa

@Labus

On 18. 08. 2019. at 6:30 PM, Mladen_Bajevic said:

tagujte me da ne zaboravim pls

@Mladen_Bajevic

On 18. 08. 2019. at 9:56 PM, Mahrez said:

Dolazim,samo me tag jer zaboravljam..

@Mahrez

On 19. 08. 2019. at 2:53 PM, Pajo. said:

Dolazim ako ne zaboravim

@Pajo

Eto tagovao sam  vas

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...