Jump to content

Locked San Andreas Sheriff's Department - Graduation Ceremony

Recommended Posts

• "No man is above the law, and no man is below it."
  •  

DDv-15xVwAIuic3.jpg.46482eb57a73a9720ac589d129dec6c6.jpg

24.8.2019. - 21h

0.1 Ime_Prezime: Andrew_Garrett

0.2 Učesnici: Svi mogu doći, tagati ću neke koje želim vidjeti na eventu.. @Tvrtko_Rimac @Emil_Popov @Blayze_Dviar @Petar Stojanovic @Vuk_Torronto @Profez @Martin_White @Mateja_Ivic @Cigla @Nemanja_Radic

0.3 Naziv RP Eventa: San Andreas Sheriff's Department - Graduation Ceremony

0.4 OOC informacije: Graduation Ceremony, u RL poznato kao ceremonija koja se održava nakon akademije, na kojoj se proglašavaju svi oni koji su uspješno prošli akademiju i postali punopravni članovi Departmenta. Mi ćemo to iskoristiti kao ceremoniju na kojoj će se Sheriff oprostiti od svoje poziciji, i otići u penziju.. Također, iskoristiti ćemo je za dodjeljivanje viših činova, a i onih manjih.

NEWS_170319452_AR_0_OGCZILLNRGKV.jpg.98753721ee0e3acc1355171ac3a5595f.jpg

0.5 IC priča: San Andreas Sheriff's Department se sa velikom tugom oprašta od svog Sheriffa Popova. Sheriff Popov odlazi u penziju i postaje Retired Sheriff. Cijeli Department je izglasao kako se taj događaj mora uveličati, na tužnu, a i na veselu stranu. Graduation Ceremony će se održati dana, 24.8.2019. u 21h. Ceremonija će se održati u prostorijama City Halla. Na ceremoniji će se dogoditi oproštajni govor Sheriffa Popova, i dodjeljivanje različitih nagrada članovima Sheriff's Departmenta.

• You can do impossible, just try.
  • 2 hours ago, Vuleq^ said:

Logika da dolazimo al ce biti kamikaza dosta

Zato cu biti ja tu da oteram kamikaze xD 

On 8/19/2019 at 8:48 PM, Emil_Popov said:

Ipak sam se predomislio, samo me je @Blayze_Dviar kaznio cindownom jer sam bio nevaljao, jel tako Blejz ?

Zanimljivo i nelogicno. 

Edited by Petar Stojanovic
  • Tkogod što rekao, ja iskreno mislim da je ovo najbolji event u poslijednje vrijeme na Skill Areni..

@Prince^ @Princess @Celar @NikolaHD @Djordje @Emil_Popov @Blayze_Dviar

sa-mp-585.png

sa-mp-586.png

sa-mp-587.png

sa-mp-588.png

sa-mp-589.png

sa-mp-590.png

• hoodie kamuflaž, mirišem na Amouage
  • Definitivno jedan od najmirnijih i najboljih eventa na kojim sam bio. Stvarno je bilo lepo i gledati i ucestvovati.

Edited by Nikola_Zakhaev
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...