Jump to content

Locked [RP EVENT] Humanitarna zurka.

Guest Stjepic_Sa

Recommended Posts

Guest Stjepic_Sa

0.1 Ime_Prezime: Statham_Sa   @Sifonjer

0.2 Učesnici: @Petar Stojanovic @Blayze_Dviar @Vasilije Draskov @Emil_Popov @Jefta_Salvatore @Martin_White Cijeli PD,SD i Novinari,njih sam pozvao ja licno. @Vuk_Torronto @Piske @Stefan_Casteelo@Stefan_Deep @Akisha @Wright  @Balsa @Scout. @Patrik Povedite svoje clanove.Vi ste pozvani putem plakata po Los Santosu,Sifonjer ih je postavljao.

0.3 Naziv RP Eventa: Humanitarna zurka " Za djecu bez roditelja "

0.4 OOC informacije:Odlucili smo Sifonjer i ja napravit event da se zabavimo svi.Ja sam licno pozvao PD,SD i Novinare,a Sifonjer je lepio plakate po Los Santosu.

Slike developa: https://postimg.cc/gallery/2ziijgexm/

0.5 IC priča:Jedno veče James[Statham] gleda vesti,nakon vesti gleda emisiju o bez roditelja te odlucuje napraviti humanitarnu zurku,da bi skupio pare za iste. Govori to svom prijatelju Jacku,koji ima disco,te se on slaze sa time i odlucuje da naprave zurku.Nabavljaju DJa i konobare,pozivaju obezbedjenje,lepe plakate po Los Santosu,James kontaktira Novinare i obavestava Directorovu sekretaricu o tome,ona prosledjuje to Directoru.Ulaznica ce biti 10$ a VIP kartica će kostati 30$.Zurka se organizuje u Nedelju 19:00 na andresi Los Santos Rodeo 475.Na ulazu ce biti pretresanja od strane Policijskih sluzbenika zato sto ce zurki prisustvovati Mayor Los Santosa,Chief of Police,Assistant Chief of Police,Deputy Chief of Police,Sheriff,UnderSheriff,Assistant Sheriff.

Edited by Stjepic_Sa
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • SASD se sa velikom željom pridružuje iščekivanju eventa. Bit će mi drago vidjeti LSPD i SASD na okupu.

• Ponekad sreća okrene leđa...
  • Nadam se da cu uspeti da dodjem zbog vremena. Ako ne stignem ja, bice tu neko u ime Los Santos Government-a.

• KAWASAKI ON THE ROAD, YEAH
  • 31 minutes ago, Martin_White said:

Ne mozemo stici na event jbg.

Nek ti clanovi dodju ako hoce

Docu ja isto na event ako stignem

Edited by Statham_Corleone
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...