Jump to content

Locked Public Lecture

Recommended Posts

Sheriff's Department

0.1 Ime_Prezime : Vuleq Smith , Mateja Ivic

0.2 Učesnici: @Jefta_Salvatore @Vuk_Torronto @Petar Stojanovic  @Emil_Popov  @Blayze_Dviar @Martin_White

@Scout @Piske @Stefan_Deep @Patrik @Stefan_Casteelo @Atlas @Dough_Johnson.   

@Celar budi tu ahah

0.3 Naziv RP Eventa : Javno predavanje - Public Lecture

0.4 OOC Informacije : Sa početkom od 17 časova u subotu 14.09.2019,pod okrivljem Public Affairsa, bilo bi poželjno da ukoliko imate vremena dođete na ovaj događaj za korisne informacije koje se verujte mi mogu primeniti i u stvarnom životu.

0.5 IC priča : Nakon povećanog stepena Gang Activitya,kao i samih oružanih i napada prsa u prsa na Deputije pa i na same građane,Public Affairs Bureau San Andreas Sheriff's Departmenta odlučio je građanima Los Santosa i celog Countya staviti do znanja u kakvu se sve opasnost svakim danom upuštaju.Assistant Spokesmana George Bill je izjavio da ukoliko neko želi da nauči kako da reaguje u određenim situacijama,kako postupiti pa i na kraju krajeva sačuvati vlastiti život,bilo bi odlično da se pojavi na predavanju zakazanom u prvu narednu subotu 14.09.2019 godine sa početkom u 17:00 časova ispred stanice San Andreas Sheriff's Departmenta,takođe za više informacija možete pogledati najnoviji Press Relase Public Affairsa na sajtu www.sanandreassheriffdepartment.com/public-affairs/public-lecture/ .

Edited by Vuleq^
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • 10 hours ago, mirzačov said:

sta bande i mafije rade na tom eventu nekapiram

Buraz evo ti cist primer.

Bande te znaju iznabadat,mafije masakrirat al' da li znaju da se odrane od ljudi koji ih napadnu a da ne izvlace glock i resetaju sve?

Cisto da pokazemo svima,ti ne moras doci ako ne zelis.Svakako sam ocekivao ovakav komentar.

7 minutes ago, mirzačov said:

Kojom logikom vi vodite gang activity kad je to public case. 

Ako hapsis mafije nekom logikom oni to ne bi trebwlo da znaju

Ja znam sefa mafije ICly pa ga zovem.

Boze pomozi.

Nemoj vise spamat pls

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...