Jump to content

Locked Low Rider skup.

Guest Paja_Peric

Recommended Posts

Guest Paja_Peric

0.1 Ime_Prezime : Paja_Peric

0.2 Učesnici: @Atlas @Dough_Johnson. @Dawkins @Richard_Corleone @Stefan_Casteelo @Sladjan_Saavic @Marko_Rasinac @Baltazar Johnson @Goran_Miric @Balsa @Tvrtko_Rimac @Wright @Dwayne_Jordan @Beha_Torquez @Burek. @Patrik @Kabir

0.3 Naziv RP Eventa :  Low Rider skup.

0.4 OOC Informacije : Event ce se odrzati  20.9.2019. u 21h kod East Beach Garaze. 350?cb=20190213120348  Sve sto je potrebno da imate jeste neki Low Rider auto koji ima hidrauliku. Takodje, ne smete imati naprimer Green Wood auto i da stavite hidrauliku na njega. To nije low rider. Low rideri su Vam sledeci: Savanna, blade, Remington, Broadway, Tornado i Slamvan. Pobednik dobija 1,000$. Evo za one koji ne znaju sve marke auto u sampu. https://imgur.com/a/j0jiy5L

0.5 IC priča : Jayson poziva svog druga do njegove gajbe, drug mu ulazi u kucu, potom oni vrse konverzaciju. Jayson je predlozio drugu da naprave Low Rider skup. Drug pristaje na tu ideju i pocinje da se dogovara sa Jaysonom. Nakon deset minuta, Jayson i njegov drug su se dogovorili da bude nagrada hiljadu dolara, a ulaz da kosta dvesta pedeset dolara. Sutradan, Jaysonov drug lepi plakate po Jeffersonu, East Los Santosu, Las Collinas, Sevilla, Ganton, Idlewood, Willowfield i Glen Park.

Dodatno: Zaboravio sam da tagujem jos novinare. @Martin_White @Zivojin_Misic

EDIT: Moze da dodje ko oce, samo ne znam koga da tagujem. Bitno da je Low rider.

Edited by Paja_Peric
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Pazite da vam se motori ne užare i zapale, ako bude problema zovite FD xD

2 hours ago, Paja_Peric said:

0.1 Ime_Prezime : Paja_Peric

0.2 Učesnici: @Atlas @Dough_Johnson. @Dawkins @Richard_Corleone @Stefan_Casteelo @Sladjan_Saavic @Marko_Rasinac @Baltazar Johnson @Goran_Miric @Balsa @Tvrtko_Rimac @Wright @Dwayne_Jordan @Beha_Torquez @Burek. @Patrik @Kabir

0.3 Naziv RP Eventa :  Low Rider skup.

0.4 OOC Informacije : Event ce se odrzati  20.9.2019. u 21h kod East Beach Garaze. 350?cb=20190213120348  Sve sto je potrebno da imate jeste neki Low Rider auto koji ima hidrauliku. Takodje, ne smete imati naprimer Green Wood auto i da stavite hidrauliku na njega. To nije low rider. Low rideri su Vam sledeci: Savanna, blade, Remington, Broadway, Tornado i Slamvan. Pobednik dobija 1,000$. Evo za one koji ne znaju sve marke auto u sampu. https://imgur.com/a/j0jiy5L

0.5 IC priča : Jayson poziva svog druga do njegove gajbe, drug mu ulazi u kucu, potom oni vrse konverzaciju. Jayson je predlozio drugu da naprave Low Rider skup. Drug pristaje na tu ideju i pocinje da se dogovara sa Jaysonom. Nakon deset minuta, Jayson i njegov drug su se dogovorili da bude nagrada hiljadu dolara, a ulaz da kosta dvesta pedeset dolara. Sutradan, Jaysonov drug lepi plakate po Jeffersonu, East Los Santosu, Las Collinas, Sevilla, Ganton, Idlewood, Willowfield i Glen Park.

Dodatno: Zaboravio sam da tagujem jos novinare. @Martin_White @Zivojin_Misic

EDIT: Moze da dodje ko oce, samo ne znam koga da tagujem. Bitno da je Low rider.

Ako budem na lap topu ocekuj da cu dodjem :D

8 minutes ago, Paja_Peric said:

Imas i hidrauliku koja je legalna, a za novinare oni bi IC-ly pogledali plakate za skup.

cek imas i plakate lol

jeste legalna je kad podignes vozilo zbog nekog razloga a ne da ga stavis na low ridera

ovo si trebao odraditi u tisini, icly obavestis gengove i tjt

sad ce ti upast pd i sd na event jbg

Guest Paja_Peric
    Guest Zivojin_Misic
    Guest Zivojin_Misic
    Just now, Paja_Peric said:

@Dwayne_Jordan @Beha_Torquez lock ovaj topic, na eventu su dosli i ispostovali samo novirani. Na kraju je dosao PD i sve je sj***o. Veliko hvala @Martin_White & @Zivojin_Misic

Nista brte, uvek smo tu, trebao si od pocetka zvati admine sve bi bilo drukcije . Sve u svemu dobra ideja ali losa realizacija. Pd je ispao mnogo glup ne znam kako su se oni pojavili uopste gore... njhivo clan me je na kraju ubio .

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...