Jump to content

Locked Prijava bugova na serveru!

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 12 minutes ago, Laki_Sarac said:

Vase Ime i Prezime na serveru: Lazar_Sarac

Kako ste saznali za bug: Primetio , jedan lik rekao

Konkretni dokazi oko bug-a: (POZELJNO VIDEO SNIMAK/SS)  Nemam , svi mogu da potvrde...

Vas predlog da skripter resi: Resavaj sto brze to bolje

Prioritet bug-a: (Hitno/Nije hitno/Usput): Hitno

Vas komentar: E ovako kad se neko registruje dobije neku pozicijiu . Lik se registrovao I dobio admin level 2 wtf ? dobio lik vip lvl 5 , 4 3 2  1 tak oda brze bolje , da neko ne dobije vlasnika

Se drogiras ti?

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 1 hour ago, Laki_Sarac said:

@Deity Ne? ja ti kazem samo,udji pa proveri

Mysql se nesto mesa. Fixamo.

• 11 minutes ago, Plazma03 said:

Meni samo treba pomoc jel pise kad udjem da ne mogu da se registujem bla bla bla, i odem na forum igde pise sta o tome ja nisam nasao nista, tkd ako mozete samo da me uputite negdee

Vase Ime i Prezime na serveru; Luka_Brkic

Kako ste saznali za bug: postavio bb

Konkretni dokazi oko bug-a: (POZELJNO VIDEO SNIMAK/SS)  http://imgur.com/a/hCQFR 

Vas predlog da skripter resi: Ne znam.

Prioritet bug-a: (Hitno/Nije hitno/Usput): Nije hitno

Vas komentar: postavim boombox , zavrsi se pesma , zatim upisem /boomboxnext i postavim drugi link pesme i izbaci mi u chatu " Niste postavili Boombox " a postavio sam ga , uglavnom sve se idi na slikama ;) @Deity

• 4 hours ago, Petar Stojanovic said:

Vase Ime i Prezime na serveru:Petar_Stojanovic

Kako ste saznali za bug:Uvek kada udjem na srw pise pogresna cifra

Konkretni dokazi oko bug-a:http://imgur.com/a/YhAye

Vas predlog da skripter resi:Fixajte to

Prioritet bug-a: (Hitno/Nije hitno/Usput):Usput

Vas komentar:Na ukupno bogatstvo mi uvek pise 70k vise nego sto imam,svaki put kada se loginujem

Racuna se sva imovina koju posedujes. Nije bug, nauci da racunas

• Takodje treba da znate da je igrica stara vise od Boga oca i da ne moze sve da radi kako treba, pogotovu na 800 igraca. NE PRIJAVLJUJTE GLUPOSTI VEC KRITICNE BUGOVE. Znamo vec za zone.

• 4 weeks later...
  • Gangzone odradjene nove, reworkovane, trebaju samo jos da se kreiraju po mapi. Proof da radi -> http://prnt.sc/chcqtv

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...