Jump to content

Pinned [Minecraft] Generalna Diskusija

Recommended Posts

34 minutes ago, Patrik said:

@Turbo open pm pošto ja tebi ne mogu :) 

ae sad

• 6 months later...
7 hours ago, Vardy said:

@Turbo igras li idalje Minecraft xD

Daa, vikendom sa @Robijas i @Ajdin_Husic

4 minutes ago, Vardy said:

Ae pricacemo ts da te pitam nesto za MC

vazii

5 minutes ago, Vardy said:

@Turbo aktiviraj ovu grupu malo da ne pisemo samo ti i ja xD 

pa i mineraft je mrtav, niko ne igra iz ove grupe 
Tagovat cu jedan dan sve clanove pa cemo vidit

@Turbo Šta misliš da organizujemo neki event, skupimo desetak igrača MC sa skill arene i napravimo UHC, pet timova po 2 igraca mislim da je ok

49 minutes ago, Vardy said:

Mogli smo vanillu igrati al kad bi ste bili ts da znam 

Ma igrali smo mi na serveru od Turba ali je ugasen jer nas je troje samo igralo i bilo je glupo plaćati 5€ ili koliko već mjesečno za samo 3 igrača. Ja bi volio kad bi se slozili svi zajedno da otvorimo Skill Arena Vanillu pa da svi mozemo igrati kao onda što smo, ali čisto sumnjam da će se Turbo složiti sa tom idejom jer mu je mrsko xD .

Evo našao sam par slika svog sela od SA Vanille (Žali Bože koliko sam se namučio :(  )

2019-08-07-21-31-37.png

2019-08-01-12-03-39.png

2019-07-24-21-22-04.png

Ima tu još slika , ali mrskorod sam pa mi je teško uploadati sve :) 

Što se tiče UHC, trebamo se još dogovoriti oko toga, ja mogu naći kućni server koji je free pa da odigramo uhc u sezonama i stavimo na YT kanal od Skill Arene, mislim da je top ideja, naravno još  trebamo se dogovoriti oko nagrada ko osvoji prvo mjesto itd itd, treba tu posla baš, sve u svemu, ideja nije isključena :) 

1 hour ago, Vardy said:

Mogli smo vanillu igrati al kad bi ste bili ts da znam 

ja placo server 2 mjeseca sa ortakom, niko nije igro sem @Robijas pa sam ga ugasio.
Nist od tog za sad :/

Just now, Robijas said:

Žali Bože koliko sam se namučio

https://prnt.sc/10o2twk :)

• Like 1
1 minute ago, Turbo said:

ja placo server 2 mjeseca sa ortakom, niko nije igro sem @Robijas pa sam ga ugasio.
Nist od tog za sad :/

Ko je plaćao server kad je bila Vanilla od Skill Arene gdje smo svi igrali? Deity možda?

Eo neke slike

Ancona SkyPvP/Duel/Parkour server koji nije ni otvoren:
image.png
Ancona Survival koji je propao haha:
image.png
I zadnji survival koji je takodjer propao:
image.png

5 minutes ago, Robijas said:

Ko je plaćao server kad je bila Vanilla od Skill Arene gdje smo svi igrali? Deity možda?

Sto je drzao Ever pa potom Zevs i ja ?

12 minutes ago, Turbo said:

Sto je drzao Ever pa potom Zevs i ja ?

Ja se slažem da otvorimo Skill Arena Minecraft server u kojemu će sadržati sve; Sky Block, Sky PVP, Survival Games, Vanilla i  Sky wars!

pe-at.jpg

22 minutes ago, Robijas said:

Ja se slažem da otvorimo Skill Arena Minecraft server u kojemu će sadržati sve; Sky Block, Sky PVP, Survival Games, Vanilla i  Sky wars!

pe-at.jpg

Nemam ja volje za to, ali ako vi zelite, dat cu vam sve sto sam do sada uradio (sto je trebo biti ex MC server)
Bilo bi dobro da nas bar okupi 5/6x(Sa premiumom) da mozemo igrati zajedno neke igre
Evo ja cu tagovati neke koji znam da igraju minecraft.

@Robijas
@Ace
@Ajdin_Husic
@Fudji.
@Lisica
@Turbo
@Vardy
Pa et nadjite jos ili radite sta zelite na vama je.

3 minutes ago, Vardy said:

Ja kontam da se uz Nenadovu podrsku otvori Vanilla barem da ne mora Premium preko TLaucnhera Minecraft je doziveo razne updateove (Novi Biemovi u Netheru,Netherite Oklop itd...) pa bi se moglo ponovo izreklamirati ovde na forumu i pokusati nesto

Ne znam, ja sam probo tri puta, nista od toga sto se mene tice.
I ovako sam pretpan poslom.
Stvarno mi je zao ekipa

13 minutes ago, Turbo said:

Nemam ja volje za to, ali ako vi zelite, dat cu vam sve sto sam do sada uradio (sto je trebo biti ex MC server)

Nije problem, možemo se dogovoriti sa nenadom da vidimo šta on misli o tome, a ako se složi bio bi voljan ja voditi server i još nekog da odaberemo ako ti već nećeš, meni nije mrsko

14 minutes ago, Turbo said:

Bilo bi dobro da nas bar okupi 5/6x(Sa premiumom) da mozemo igrati zajedno neke igre

Zato i predlažem da napravimo UHC Event jer je zanimljivo baš

10 minutes ago, Vardy said:

Ja kontam da se uz Nenadovu podrsku otvori Vanilla barem da ne mora Premium preko TLaucnhera Minecraft je doziveo razne updateove (Novi Biemovi u Netheru,Netherite Oklop itd...) pa bi se moglo ponovo izreklamirati ovde na forumu i pokusati nesto

Tako i ja mislim, meni je baš žao što su se dosad zatvorili oni MC serveri ali ako se slažete , pitaću ja nenada na instagramu ili u diskusijama pa da vidimo njegov odgovor?

• Vladin Najbolji Elektricar
  • 2 hours ago, Turbo said:

Evo ja cu tagovati neke koji znam da igraju minecraft.

@Robijas
    @Ace
    @Ajdin_Husic
    @Fudji.
    @Lisica
    @Turbo
    @Vardy
    Pa et nadjite jos ili radite sta zelite na vama je.

Ako nenad dozvoli vanillu opet otvorit i imat po 15ak igraca je solidno :)

Ja trenutno igram ja jednom serveru premium/no premium.Ima survival,vanila i factions od petka.Ako neko zeli ip neka posalje poruku da ne reklamiram. :D

Edited by Lisica

Server napravljen, optimiziran i spreman za 1. sezonu. Sada trebamo pitati Nenada ili nekog Administratora da postavi obavijesti na messages foruma 

da svi vide i pročitaju:D 

Screenshot-1.jpg

2021-03-17-19-12-41.png

@Turbo mišljenje?

43 minutes ago, Robijas said:

Server napravljen, optimiziran i spreman za 1. sezonu. Sada trebamo pitati Nenada ili nekog Administratora da postavi obavijesti na messages foruma 

da svi vide i pročitaju:D 

Screenshot-1.jpg

2021-03-17-19-12-41.png

@Turbo mišljenje?

Nemam misljenje, niti volju da igram trenutno.
    Minecraft igram samo kada mi se igra koja partija SkyWarsa ili BedWarsa, igrao bih survival naravno kada bi bilo igraca.
    Ja sam dosta molio i pokusavao, vama zelim srecu, ako sta zatebate oko plugina od mene imate max support.

• Retired Legendary AC-T
  • 11 hours ago, Turbo said:

Eo neke slike

Ancona SkyPvP/Duel/Parkour server koji nije ni otvoren:
    image.png
    Ancona Survival koji je propao haha:
    image.png
    I zadnji survival koji je takodjer propao:
    image.png

PA OVO SAM JA NA SLIKAMA POBOGU NA TEST SERVERU ❤

• Sad 1
  • Retired Legendary AC-T